11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#568 Vagy kilövik.... -
#567 Amúgy szerintem nem lehet a kocsival az örökkévalóságig menni hanem egy idő után magától felrobban vagy csak leáll -
priluki #566 na ja az autot nemis emlitettem:D -
#565 Főleg ha lesz mod tools. A hangsúly a HA szón van. Én még mindig kételkedek, ne legyen igazam. :D -
Gabe18 #564 "ez nem egy versenyautós játék"
Holt biztos hogy lesz szerver amit arra specializálnak majd hogy a kisautóval versenyezzenek rajta. -
#563 Ha nem lenne semmi újdonság, az sem lenne jó. A kés annyira nem zavar, engem jobban aggaszt a kisautó. Kicsit fura nekem... bár a Nikitával nincs gondom, alig várom, hogy használhassam, de ez a kocsi... ez nem egy versenyautós játék :S -
priluki #562 persze hogy hülyének látszottam ,sokkot kaptam a videotol XD
nekem az utolso codom a Waw az még belefért:) semmi bajom ha ilyeneket is készitenek,csak az a bajom hogy mostanába csak iylen game készült.. énmeg játszom az 5 éves Ro-val.. meg esetleg az arma2 :S de ahoz meg atomerömü kell..
-
#561 Értem, akkor félreértettem. De olyan jól adtad a hülyét, hogy elhittem :D (viccelek csak).
Egy tényleg kicsit túlzás, de szerintem belefér még a "szórakoztatás" kategóriába. Az arcade játékok a túlzásról szólnak :D -
priluki #560 :D ilyen kés az én gyerekkoromba is volt..kb 20 éve.. nemarrol van szo hogy nem létezik :D vágod? nézd már meg azt a videot mit müvel vele,ha még nem láttad.. -
#559 Te tudod is hogy miket írsz? -
#558 jajj mert a régi (2/4) codok nem arról szóltak hogy leugrasz egy háztetőről, közben belelősz a füstbe és 2 fej .. legalapabb minden movieban
és cfg-vel annyira serious samet csinált belőle az aki akart hogy nemigaz
ebben csak több a lehetőség ezekre -
#557 Hát az tény, hogy a játék minden új résznél veszít a komolyságából... -
#556 Ja, a kés szerintem is csak egy hülye kitaláció . Azért tudod mi az, hogy arcade nem? -
priluki #555 jesszus láttam egy videot a minap a játékrol... hát nemtom gyerekek ez a játék egy vicc.. kilöhetö késpenge :D überlol hogy 50 m -re fejest lött vele,csak mosolyogtam,de mnikor megláttam a minigunnal ugrálni az embert hát inkább sirtam volna.. annyira arcade, közelebb van a serius samhez mint a codhoz.. -
#554 Mi? Demo meg record? Amikor legutóbb néztem még nem volt. -
aboriginal74 #553 Ezek vannak BC2 alatt is...nem értem hogy neked miért megy... -
ratgab #552 Bár még lehet arra is valami forgató rendszert (motort) szerelne, hogy ne legyen az sem kihívás....
Szánalmas az ilyen!!! -
ratgab #551 Az illető büszke lehet magára, mert be tud nyomni 3-4 gombot, meg tudja tologatni az egeret! Az ilyen miért nem búgócsigázik inkább? -
#550 xboxon nincsenek cheaterek :) mw2-ben "hackelt" host lehet mint pcn (black opsban ez se lesz majd, más játékra se jellemző), de wh meg aimbot félék nincsenek. -
#549 most ennek mi értelme? -
#548 Hmm. Most olvasom, hogy nem vac lesz, hanem punkbuster. Ennek örülök. Az szerintem jobban fogja a cheatereket. Meg oda lehet küldeni is, nem úgy mint a VAC -
Gabe18 #547 Jó kérdés, talán ha többen jelentik a MS Live-on hogy xyz nevű játékos csal, akkor ránéznek a jóemberre aztán bannolják az accountját. De amúgy biztosan nem tudom... -
#546 Megmondom őszintén... az MW2 után nem hittem volna, hogy kicsit is érdekelni tud CoD. Elmentem BC2zni. Ott viszont hiányzott az az egy valami, ami engem igazán érdekel. Record, demo... fraps, jó kis moviek lesznek itt :D -
Gabe18 #545 Kösz. Ez biztató. Talán most a pc-hez méltó lesz a multi része is akkor. -
#544 PC Features: Confirmed
Dedicated Servers. New Server Browser. Dev console. /record. Customizable game modes, perks, killstreaks, classes, and higher player counts on unranked servers. Map rotation. RCon. Kick & Ban. MOTD. In-game custom Server Banners. And more.
http://blackops.digitalwarfare247.com/news/post-multiplayer-reveal-pc-faq -
#543 Lesznek bérelhető dedik. Szóval 90% hogy lesz admin felület, tehát lesz kick bann, mint a BC2nél. -
cocacola111 #542 Egyépkén ez hogy van konzolon pl Fixbox-on.ott a cheaterrel mi van? -
Gabe18 #541 Nálam ez dönt hogy megveszem-e.
Ha valamennyire lehet formálni a szervereket (milyen fegyver, milyen perk), és lesz admin akkor jöhet.
Ha megint csak úgy lehet játszani ahogy ők kitalálták GL-esek hadával, agyrém perk kombinációs emberkék ellen, és közben várni hogy a VAC majdcsak kidobja azt a fél órája WH-zó k...göt, akkor kösz nem kell... -
#540 Hogy D.gölne meg minden csaló, robban fel a PC-je. -
aboriginal74 #539 A VAC sem tökéletes ha csak a CSS nézzük, akkor ott az intő példa, de ennyi erővel mindent meg lehet ekrülni csak a sorsodat nem!!!
A PB sem tökéletes, azt is meg lehet kerülni...csak kérdés hogy ez kinek mennyit ér meg...nekem túl sok gém van a Steam-em alatt...és ha ez még kevés lenne, sosem csaltam, nekem nem az nyújt élményt!!! -
#538 Amúgy nem tom mért szidja mindenki a VAC-ot. a Punkbuster se jobb csak ugye ott voltak adminok nem úgy mint mw2-ben -
aboriginal74 #537 Elvileg igen, de még nem tisztázott a dolog...nagyon találgat mindenki!!! Én spec örülnék egy szerveroldali adminnak...
Vagy egy tökéletesen futó VAC is megtenné!!! -
#536 Nekem meg az egyik ismerősöm azt mondta hogy lesz benne kick/bann lehetőség -.-
Viccet félretéve a Dedikált szerver a kick/bann-t is magában foglalja -
#535 + ha nincs szerver fájlod, ami tört, nemtudsz játszani.Ez CoD 4ben nemvolt gond, ott szinte minden magyar szeró tört...deígy :D -
toarpad #534 Nem lesz kick/ban lehetőség , csak max mapváltás ! arra ne is számítsatok hogy "admin majd biztos mindenkit helyre tesz" Egy ismerősöm mondta , nem 110%-os biztonsággal Ő se tehát ne vegyétek készpénznek a dolgot -
Gabe18 #533 Tudtommal a szerver fájlokon múlik hogy milyen beállításokon fut az adott szerver. Ha az kikerül, másnapra tele a net kulcs ellenőrzés nélküli tört szerverekkel. Azért nem hülyék teljesen...
-
aboriginal74 #532 nem olyan vészes 30-40ms a német szerverek!!! -
Gabe18 #531 Ez az egész jól hangzana, ha nem németben lenne a legközelebbi szerver...
A VAC nem sokat ér, de ha a szervereken lesz admin és kivagdossa a csalókat akkor máris nagyot léptünk előre. -
#530 Na pff, akkor már megyek is.Szerverfájlokat nem adják ki hát miez?:S -
aboriginal74 #529 Teljesen jól beszélsz!!!
Nem baj, ha volt kint sosem árt frissíteni a tudást!!!