11248
  • aboriginal74
    Ebből látszik hogy még mindig nem fogtad fel...Ember ha valaki megkér téged azt jószándékkal teszi és nem azért, hogy b@szogasson..., de te még mindig nem érted...nem baj majd ha idősebb leszel és egy kicsivel is tapasztaltabb a mostani énednél, akkor biztos vagyok benne meg fogod érteni...
  • elitehun
    "...de mikor megkérek vkit, hogy ne warezoljon a topickban akkor miért kell figyelmen kívül hagyni a kérést..."

Igen te megkértél hogy itt ne beszéljek warezról én meg figyelmen kívül hagytam a kérést és a jelek szerint ez nem tetszik neked. majd ha te leszel a házigazda és lesz off topik akkor nem itt fogok warezról beszélni. De nem értem hogy mért zavar téged az hogy itt warezról beszélek amikor már mondtam hogy megveszem a játékot
  • aboriginal74
    Jah voll herr General

Azok a régi szép idők amikor még volt "KISZ" OMFG...
  • Bogdogege
    Ja ja óvatosabban a mai fiatalokkal, tisztára Mickey és Mallory Nox .

Nem úgy van mint azelőtt a Gagarin őrs meg a KISZ-es bulikban .

Meg te se reagáld túl a dolgokat .
  • aboriginal74
    Ezt is értem, de mikor megkérek vkit, hogy ne warezoljon a topickban akkor miért kell figyelmen kívül hagyni a kérést...
    Elhiszem, hogy te is bizonytalan vagy benne és is az vagyok és pontosan az MW2 hibái miatt, de akkor sem warezolok itt!!! Ugye ezt is megérted!!! Thx
  • Gabe18
    Bocs, de téged se értelek.
    2 hónappal a megjelenés előtt beírja valaki hogy ő majd letölti ha megjelenik. Miért kell ebből ekkora ügyet csinálni? Egy héttel előtte majd 50-en fogják... Most azokkal is mind összeveszel? Maximum nyit valaki egy off/warez topikot és oda át lehet őket küldeni. Megnyugtatlak, ettől még 5 percenként lesz egy "honnan töltsem le, mért nem indul, hol a crack" kérdés itt is.

Amúgy az MW2 után én magam is bizonytalan vagyok vásárlás ügyileg. Demo ugye nincs, vedd meg majd meglátod milyen jó lett..., vagy nem...
  • aboriginal74
    Az alábbi hasonlatodat "pofázgacc" vedd le a szádról neked nem osztottunk lapot!!!
    Azért , mert VIP vagy nem húzom be fülem-farkam, ha nem probléma...
    Gondolkodj mielött beszólogatsz te VIP...OMFG
    Én kérdezem te ki vagy itt?! Az is látszik hogy komolytalan vagy, még linkelni sem tudsz íme ami nem működik, továbbá topikoljál az MW2 -ben...thx
  • aboriginal74
    Tetszik nekem ez a "Customization menu" kis videó...kicsit interaktívabb lett...

CoD BO
  • aboriginal74
    Már tudjuk mitől lesz borsos ára a CoD BO-nak
  • aboriginal74
  • aboriginal74
    Sajnos a neved miszerint "elitehun" nem fedi a valóságot, én megkértelek, hogy mellőzd a "warez" szó használatát a topic-ban és ezt, Te nem igazán tudtad értelmezni!!!
    Nem sértegettelek csak felvázoltam azt, ami a meg nem értésedből leszűrődött...
    Senki nem fél...ezt is te kezdted...ugye milyen szar amikor a "fagyi visszanyal"?!
    Ne haragudj, de a lázadó 10+ x évedidből, csak arra tudok vonatkoztatni, hogy van mit még fejlődnöd és ez most nem sértegetés "ÉS NEM ARKAROM SZ@RRÁ OFFOLI" a topicot, ez egy bíztatás a hosszú útra ami még rád vár az életben xD
    Amúgy itt minden infót megtálálsz a játékkal kapcsolatban: érdekes, persze ez nem azt jelenti, hogy a topicban nem lehet kérdezni, de ha már a gép elött ülsz nem olyan nehéz a keresőt használni és érdekes fontos eseményeket leközőlni a topic többi tagjával...
    Részemről befejeztem...(nincs értelme vitázno Veled, nem vagyunk egy (súlycsoportban)...

@Lbaxta: thx
  • Lbaxta
    Pár új videó!

12-18-24slotos szerók lesznek!!!
  • elitehun
    Amúgy azt nm lehet tudni hogy mennyi lesz a max fő??
  • Bogdogege
    téesz
  • szabii98
    Ember, te most itt ki a rák vagy hogy pofázgacc?
  • elitehun
    Amúgy mért sértegetsz? Én nem sértegettelek.
  • elitehun
    Te jó ég. A jelek szerint neked van gond a felfogásoddal mert mondtam hogy megveszem a játékot. És látom az se esett le, hogy az a duma a félelemről csak egy vicc volt
  • Prince23
    Hollywoodi sztárok a játékban, Gary Oldman, ED HARRIS, Goyer...
  • aboriginal74
    Ajánlom a figyelmedbe az alábbi oldalt, innen minden információt meg fogsz tudni időben!!!

System Requirements
  • aboriginal74
    Látom ember neked nem sok agy jutott (talán hosszú volt a sor), ki a f@sz beszélt itt félelemről, aki fél az te vagy, mindig az akinek nagy a hangja és kevés az agya "mint neked"!!!
    Ember szvsz a szabályzatban is benne lehet hogy a warezolás a topic-okban nem tilos hanem nem megengedett!!!
    De nem vitázom veled, mert nem érdemes konklúzió a részemről levonva, van még mit fejlődnöd!!!
    Warezolással meg kerüld el ezt a topicot , de hirtelen!!! THX
  • Antal99
    köszi

korrekt
  • FSpofon2
    ha az mw2 ment, akkor ez is fog, kicsit rosszabbul.
  • Antal99
    sziasztok

ne kövezzetek meg,ha már volt szó róla:

nem tudja valaki a hardver igényét?
  • elitehun
    Engem nem érdekel hogy ki látja meg ki nem hogy most warezolni fogok. Vagy te netán félsz hogy egyik este kommandósok rúgják rád az ajtót amiatt mert leszedtél vmit?
  • aboriginal74
    Nyilvánosan akkor sem...you know :D
  • DarkSector
    nem akarok ujjal mutogatni, de van akinek a szemében nem...:)
    igaz ő is warezol, de őrá ez nem vonatkozik.
  • elitehun
    Ha úgyis megveszem a játékot akkor nem mind1 hogy lewarezolom-e?
  • aboriginal74
    Ugye még véletlenül sem warezolsz nyilvános fórumban...grrr....
    Ne légy "Newbie"...OMFG...
  • Palesz2
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=sFJNefJdexA]Call of Duty: Black Ops "Customization" Commentary[/URL]
  • elitehun
    Most határoztam el hogy meg fogom venni ezt. Persze előbb warez de utánna megveszem ^^
  • Gabe18
    CoD-ba nem is kell semmilyen jármű, ez nem erről szólt eddig se. Ami single részekbe volt eddig is, az is gagyi volt. Jó tudom, az első rész kiegészítőjébe még masszívan voltak tankok, csak mondjuk ott még ilyen ~32 emberre méretezett pályák is voltak mellé...
    Valuta meg szerintem egyelőre egy "játékon belüli" fizetőeszköz lesz. Nem valós pénz.
    De mint mások már említették, ami ebben a részben még csak "virtuális" üzlet, az lehet a bevezetése annak hogy a következő részekben már valóban pénzért veszed a jobb fegyvert meg a több lőszert...
  • cocacola111
    Azt látom hogy ,ez a CODBO egy MW2 -klón, egy csomó ökörséggel, mint pl a távirányos autó,nem rombol6ó a környezet,tankok valamint komolyabb járművek hiánya,pici pálya , a graf se sookal jobb mint az eődök,nálam eddig nem a top gamme.(bár az eddígi infókbol meg látottak alapján ez jön le)Ez a valuta rendszer számomra nem valami tiszta.Most akkor pl Fixbox-on microsoft point-ért lehetlesz cumókat venni a fegyóra ?vagy mi?A Dice-MOHA2010-éröl meg csak annyit,hogy ki próbálhattunk egy bétát-ami egy kalap . . . . . lehet hogy a saját hibájukból tnulnak, és egy tisztességes multit csak össze hoznak a megjelenésig, mert így tuti bukó lessz..öszességében van 2 játék ami nem úgy néz ki mint ami 2010-ben über revolution-lenne.
  • Lbaxta
    247
    itt sok mindent olvashattok ops-rol!!!
  • Prince23
    Nem lesz Nuke. lelepleztük a Killstreak-eket
  • FSpofon2
    csak akkor az egyik (mo-n mind a 3 :P) véletlen kiszivárogtatná a server fileokat, és már megint tört lenne minden mint eddig.
  • jetblack
    Ez nem lenne amúgy rossz de a legjobb az lenne hogyha minden országban megkeresnék a 3 legnagyobb játékszerverszolgáltatót és velük szerződve minden országból lehetne bérelni nem csak ilyen foghíjasan
  • Lbaxta
    itt lehet majd servert bérelni
  • Prince23
    3 perces videó
  • Palesz2
    prá video
    multi tdm, stb stb
  • Fpocok
    Ha az lenne, akkor MW3 lenne és ugyanaz a cég csinálná. De nem.
    MoHnál viszont a DICE van, aki BC2t csinálta.