11248
  • buddabudda
    Nem tudom mi volt már és mi nem, de totalcodon a következőket írták:
    1.) Csak a ranked szervereken kapunk XP-t és CP-ket, az unrankedeken nem. Utóbbi viszont teljesen egyediesíthető.
    2.) A profilok egy központi szerveren tárolódnak.
    3.) A játék Steam-exkluzív lesz
    4.) A játék VAC anticheat rendszert fog használni
    5.) A szerverfájlokat nem fogják kiadni
    6.) Black Ops szervereket kizárólag a GameServers.com szolgáltat majd

A VAC működését (vagy nem működését) láthattuk az MW2ben.
    A BC2 is ezt a fajta bérelhető dedikált szerveres megoldást használja és fél évvel megjelenés után még semmi jele, hogy a warezosok majd tudnának multizni.
    Annyiban jó, hogy Steam exkluzív, hogy majd lesznek ingyen hétvégék és ki lehet próbálni a multit.
  • elitehun
    Félek az utóbbi :S
  • aboriginal74
    Számtalan Reportot készítettünk és forwardoltunk el az IW-nek, ők is megnézik, vagy sz@rnak rá...passz
  • aboriginal74
    Ezért dongozta ki az Infinity Ward a saját hálózatát az MW2-hőz...ami valljuk meg nem túl megnyerően fut, pontosabban néhaz csak zakatol...ugye tudod mire gondolok "host migration és tsa..."

#523 hozzászóláspmban nem MW2-t akartam írni hanem sioma MW-t!
  • elitehun
    Csak az a hátulütője ennek hogy azért is bannolhatnak hogyha csak mázlid volt vagy egy érdekes helyzet pedig nem csaltál
  • aboriginal74
    Természetesen, Te is bérelhetsz szervert, ez nincs megtiltva, de nem olyan szervert mint az MW2-nél, hogy kulcs ellenőrzés nélkül felmehetsz, mert azok noname deicated szerverek!!! Itt vagy felmész legálisan vásárolt gémmel vagy nem, voszont ha legális akkor 2x is meggondolják, hogy használjanak-e hax-ot!
  • szabii98
    Az lehet ...
  • aboriginal74
    Elhiszem, de csak ideig-óráig pontosabban percig mint a BFBC2-ben, ott is van mindenhol van, de ott benyomja és perc és BAN!!!
  • elitehun
    Ja most nézem onnan is bárki bérelhet :S
    Viszont az is biztos hogy lesznek normális szerverek ahonnan egyből bannolják a csitereket. Na én oda fogok járni :)
  • elitehun
    De tudtommal bárki bérelhet szervereket onnan is :S
  • szabii98
    Bízz benne, lesz itt Aim meg WH :)
  • aboriginal74
    Az ilyeneket mi BAN!!! Balck OPS-ban nem fognak ilyennel élni, mert hivatalos szerver lesz csak!!! Nonem dedicated nem lesz!!!
  • aboriginal74
    Sajnos láttam már én is a videót :S
  • Moslékos dézsa
  • elitehun
    Már bocs de nem ismerem ezt a szabii-t. És mivel ilyen nagy vita lett ezért inkább a topikot is elkerülöm. majd visszajövök miután lesz házigazda bb
  • szabii98
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A módik meg a barátaik:D
  • aboriginal74
    Ment PÜ, hogy érezd a törődésemet!!! és nem ártana felnőnöd a kédésekhez!!!
  • szabii98
    Miazhogy megint?Én már bejelentés óta olvasom a topicot
  • szabii98
    Meddig akarsz még itt lenni?:S
  • aboriginal74
    Te már megint itt vagy, bejöttél a topicba hogy fogd a kezét Elitehun haverodnak...szánalom...OMFG
  • aboriginal74
    Nem ez a lényeg ember!!! De majd megérted!!!
  • Moslékos dézsa
    Ki mondta ,hogy megveszem WAREZ, és nagyokat nevetek
  • szabii98
    Jó, nemkell baszogatni ha nem ért hozzá.
  • elitehun
    Najó mivel 14 év alatti ezért lehet tényleg csalni fog
  • elitehun
    Még most se veszed észre hogy csak hülyéskednek?
  • aboriginal74
    De mivel magyar szerver nem lesz, ezért amikor ilyen segédletet használsz, gondolj majd arra amikor másnap megint meg kell venned a játékot...
  • aboriginal74
    Tudod vannak akik tiszteségessen játszanak, azokat fosztod meg az élménytől, már tegyük fel ha élsz ezekkel a segédletekkel!!!
  • Moslékos dézsa
    * Wallhack - Látod a játékosokat
    * Name ESP - Látod a játékosok nevét
    1. változtatható ESP méret
    2. változtatható ESP pozíció
    * No Recoil - Fegyver nem rángat, egy pontra lő
    * Dvar Hack - Korlátlan dvar használat (r_fog 0 (köd), vagy r_thirdperson 1)

-

* Chams - 3 típus ellenség megjelenítés
    - rejtett testrész külön színének változtatása (3 szín)
    - látszó testrész külön színbeállítása (3szín)
    1. Solid Lambert - 2D a játékosok, piros a teste ott az ellenségnek, ahol nem látható, zöld, ahol látható
    2. Lambert - 3D játékosok, piros a teste ott az ellenségnek, ahol nem látható, zöld, ahol látható
    3. Glass - Átlátszóak, piros a teste ott az ellenségnek, ahol nem látható, sárga, ahol látható
    * Grenade ESP - Mutatja a gránát útvonalát, illetve hova esett.

-

* Menü - Grafikus menü jelenik meg játék közben, melynek köszönhetően NEM kell konzolba írogatnod semmit!
    * Distance ESP - Mutatja az ellenség távolságát.
    * Crosshair - Célkereszt kerül a monitor közepére.
    * SuperZoom - Megnöveli a zoomolható távolságot
    * Anti-Death - Megpróbálja megakadályozni, hogy elhalálozz! Majdnem 100% hatékonysággal működik!
    * AIMBOT VERZIÓ - A BRUTÁLIS KIVÉGZÉS NETOVÁBBJA!!
    o Aimbot SWAY - 75%-al pontosabb aimbot mozgás! Ne vásárolj az olcsó, és pontatlan aimbotokat! Válaszd a minőséget
    o Aimbot Autofire - automatikus tüzelés ha a célpontra rántod a fegyvert. lőnöd sem kell
    o Aimbot Bones - Automatikusan követi az ellenség fejét vagy mellkasát tökéletes pontossággal, nem vektor-alapú!
    o Aimbot Aim Point - Meghatározza, alacsonyabbra vagy magasabbra kell célozni, mozgáskiegyenlítés.
    o Aimbot Smart Aim - Automatikusan céloz a testrészre, amely láthatóvá válik!
    o Aimbot Prediction - PING alapú távolság becslés, beállításával bármilyen ping mellett talál a lövedék.
    o Aimbot Smooth Aim - A célzás sebességét beállíthatjuk előre.
    o Aimbot FOV - Csak akkor céloz a játékosra, ha az látómezőn belül van.
    o Aimbot Stealth - Az aim aktiválása programozható egy adott gombra.
    o Aimbot Disable Key - Kikapcsolja az aimbotot egy gomb lenyomásával-hasznos, mikor például a gránát elől el kell futni.

• aboriginal74
    Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés!!!
  • vzajcev
    autóajimtot?
  • Moslékos dézsa
    Én még valami jó kis cheat-ot is venni fogok, hogy én legyek a legpro -b
  • szabii98
    Jó ennek tényleg értelme sehol, részemről vége.
  • aboriginal74
    topic szabályok...van egy ilyen!!! keress rá...
  • szabii98
    De nemértem, kibeszél itt a VIPről?Csak logó miatt van, de ez nem téma.
    Nemtúlzottan járhatsz ilyen topicokban, mert tudhatnád hogy ilyenkor mindenki a warezról beszél.Ha ez téged ennyire zavar nemtudom, ugord át a HSZ-t .
  • aboriginal74
    Jó lenne ha tiszteletet tanulnál barátom és nem vernéd a melled a vásárolt VIP tagságodra...pszt ha lehetne kérnem...
  • szabii98
    Remélem tudod, hogy most a fél CoD társadalom megutált.
    Mi offoljuk szét a topikot?MI??? MII AKI 2 HSZT NEM ÍRUNK EGYMÁS UTÁN, TE MEG LEGALÁBB HATOT???
    Értelme nincs erről veszekedni, szvsz, szval ha nembírod magad az SG-s szokásokhoz tartani, akkor hellószia.
  • aboriginal74
    OMFG, de ő Mickey
  • Bogdogege
    Knox
  • elitehun
    Ez érdekes. Te vagy az idősebb meg az okosabb (elvileg) és mégis te sértegetsz engem ("Látom ember neked nem sok agy jutott"; "az akinek nagy a hangja és kevés az agya "mint neked"!!!";) amikor én egy rossz szót nem szóltam rólad. És azt hittem azért van a topik hogy a játékról beszélgessünk de szerencsére még vannak olyan emberek akik normálisan is tudnak válaszolni mint pl.:Lbaxta
    Részemről vége a vitának
  • elitehun
    Kösz :)
    Csak azért kérdeztem mert mw2-ben már megszoktam hogy max 12-en vagyunk^^