11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
buddabudda #528 Nem tudom mi volt már és mi nem, de totalcodon a következőket írták:
1.) Csak a ranked szervereken kapunk XP-t és CP-ket, az unrankedeken nem. Utóbbi viszont teljesen egyediesíthető.
2.) A profilok egy központi szerveren tárolódnak.
3.) A játék Steam-exkluzív lesz
4.) A játék VAC anticheat rendszert fog használni
5.) A szerverfájlokat nem fogják kiadni
6.) Black Ops szervereket kizárólag a GameServers.com szolgáltat majd
A VAC működését (vagy nem működését) láthattuk az MW2ben.
A BC2 is ezt a fajta bérelhető dedikált szerveres megoldást használja és fél évvel megjelenés után még semmi jele, hogy a warezosok majd tudnának multizni.
Annyiban jó, hogy Steam exkluzív, hogy majd lesznek ingyen hétvégék és ki lehet próbálni a multit. -
#527 Félek az utóbbi :S -
aboriginal74 #526 Számtalan Reportot készítettünk és forwardoltunk el az IW-nek, ők is megnézik, vagy sz@rnak rá...passz -
aboriginal74 #525 Ezért dongozta ki az Infinity Ward a saját hálózatát az MW2-hőz...ami valljuk meg nem túl megnyerően fut, pontosabban néhaz csak zakatol...ugye tudod mire gondolok "host migration és tsa..."
#523 hozzászóláspmban nem MW2-t akartam írni hanem sioma MW-t! -
#524 Csak az a hátulütője ennek hogy azért is bannolhatnak hogyha csak mázlid volt vagy egy érdekes helyzet pedig nem csaltál -
aboriginal74 #523 Természetesen, Te is bérelhetsz szervert, ez nincs megtiltva, de nem olyan szervert mint az MW2-nél, hogy kulcs ellenőrzés nélkül felmehetsz, mert azok noname deicated szerverek!!! Itt vagy felmész legálisan vásárolt gémmel vagy nem, voszont ha legális akkor 2x is meggondolják, hogy használjanak-e hax-ot! -
#522 Az lehet ... -
aboriginal74 #521 Elhiszem, de csak ideig-óráig pontosabban percig mint a BFBC2-ben, ott is van mindenhol van, de ott benyomja és perc és BAN!!! -
#520 Ja most nézem onnan is bárki bérelhet :S
Viszont az is biztos hogy lesznek normális szerverek ahonnan egyből bannolják a csitereket. Na én oda fogok járni :) -
#519 De tudtommal bárki bérelhet szervereket onnan is :S -
#518 Bízz benne, lesz itt Aim meg WH :) -
aboriginal74 #517 Az ilyeneket mi BAN!!! Balck OPS-ban nem fognak ilyennel élni, mert hivatalos szerver lesz csak!!! Nonem dedicated nem lesz!!! -
aboriginal74 #516 Sajnos láttam már én is a videót :S -
#515 -
#514 Már bocs de nem ismerem ezt a szabii-t. És mivel ilyen nagy vita lett ezért inkább a topikot is elkerülöm. majd visszajövök miután lesz házigazda bb -
#513 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A módik meg a barátaik:D -
aboriginal74 #512 Ment PÜ, hogy érezd a törődésemet!!! és nem ártana felnőnöd a kédésekhez!!! -
#511 Miazhogy megint?Én már bejelentés óta olvasom a topicot -
#510 Meddig akarsz még itt lenni?:S -
aboriginal74 #509 Te már megint itt vagy, bejöttél a topicba hogy fogd a kezét Elitehun haverodnak...szánalom...OMFG -
aboriginal74 #508 Nem ez a lényeg ember!!! De majd megérted!!! -
#507 Ki mondta ,hogy megveszem WAREZ, és nagyokat nevetek -
#506 Jó, nemkell baszogatni ha nem ért hozzá. -
#505 Najó mivel 14 év alatti ezért lehet tényleg csalni fog -
#504 Még most se veszed észre hogy csak hülyéskednek? -
aboriginal74 #503 De mivel magyar szerver nem lesz, ezért amikor ilyen segédletet használsz, gondolj majd arra amikor másnap megint meg kell venned a játékot... -
aboriginal74 #502 Tudod vannak akik tiszteségessen játszanak, azokat fosztod meg az élménytől, már tegyük fel ha élsz ezekkel a segédletekkel!!! -
#501 * Wallhack - Látod a játékosokat
* Name ESP - Látod a játékosok nevét
1. változtatható ESP méret
2. változtatható ESP pozíció
* No Recoil - Fegyver nem rángat, egy pontra lő
* Dvar Hack - Korlátlan dvar használat (r_fog 0 (köd), vagy r_thirdperson 1)
-
* Chams - 3 típus ellenség megjelenítés
- rejtett testrész külön színének változtatása (3 szín)
- látszó testrész külön színbeállítása (3szín)
1. Solid Lambert - 2D a játékosok, piros a teste ott az ellenségnek, ahol nem látható, zöld, ahol látható
2. Lambert - 3D játékosok, piros a teste ott az ellenségnek, ahol nem látható, zöld, ahol látható
3. Glass - Átlátszóak, piros a teste ott az ellenségnek, ahol nem látható, sárga, ahol látható
* Grenade ESP - Mutatja a gránát útvonalát, illetve hova esett.
-
* Menü - Grafikus menü jelenik meg játék közben, melynek köszönhetően NEM kell konzolba írogatnod semmit!
* Distance ESP - Mutatja az ellenség távolságát.
* Crosshair - Célkereszt kerül a monitor közepére.
* SuperZoom - Megnöveli a zoomolható távolságot
* Anti-Death - Megpróbálja megakadályozni, hogy elhalálozz! Majdnem 100% hatékonysággal működik!
* AIMBOT VERZIÓ - A BRUTÁLIS KIVÉGZÉS NETOVÁBBJA!!
o Aimbot SWAY - 75%-al pontosabb aimbot mozgás! Ne vásárolj az olcsó, és pontatlan aimbotokat! Válaszd a minőséget
o Aimbot Autofire - automatikus tüzelés ha a célpontra rántod a fegyvert. lőnöd sem kell
o Aimbot Bones - Automatikusan követi az ellenség fejét vagy mellkasát tökéletes pontossággal, nem vektor-alapú!
o Aimbot Aim Point - Meghatározza, alacsonyabbra vagy magasabbra kell célozni, mozgáskiegyenlítés.
o Aimbot Smart Aim - Automatikusan céloz a testrészre, amely láthatóvá válik!
o Aimbot Prediction - PING alapú távolság becslés, beállításával bármilyen ping mellett talál a lövedék.
o Aimbot Smooth Aim - A célzás sebességét beállíthatjuk előre.
o Aimbot FOV - Csak akkor céloz a játékosra, ha az látómezőn belül van.
o Aimbot Stealth - Az aim aktiválása programozható egy adott gombra.
o Aimbot Disable Key - Kikapcsolja az aimbotot egy gomb lenyomásával-hasznos, mikor például a gránát elől el kell futni.
-
aboriginal74 #500 Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés!!! -
vzajcev #499 autóajimtot? -
#498 Én még valami jó kis cheat-ot is venni fogok, hogy én legyek a legpro -b -
#497 Jó ennek tényleg értelme sehol, részemről vége. -
aboriginal74 #496 topic szabályok...van egy ilyen!!! keress rá...
-
#495 De nemértem, kibeszél itt a VIPről?Csak logó miatt van, de ez nem téma.
Nemtúlzottan járhatsz ilyen topicokban, mert tudhatnád hogy ilyenkor mindenki a warezról beszél.Ha ez téged ennyire zavar nemtudom, ugord át a HSZ-t . -
aboriginal74 #494 Jó lenne ha tiszteletet tanulnál barátom és nem vernéd a melled a vásárolt VIP tagságodra...pszt ha lehetne kérnem... -
#493 Remélem tudod, hogy most a fél CoD társadalom megutált.
Mi offoljuk szét a topikot?MI??? MII AKI 2 HSZT NEM ÍRUNK EGYMÁS UTÁN, TE MEG LEGALÁBB HATOT???
Értelme nincs erről veszekedni, szvsz, szval ha nembírod magad az SG-s szokásokhoz tartani, akkor hellószia. -
aboriginal74 #492 OMFG, de ő Mickey -
#491 Knox -
#490 Ez érdekes. Te vagy az idősebb meg az okosabb (elvileg) és mégis te sértegetsz engem ("Látom ember neked nem sok agy jutott"; "az akinek nagy a hangja és kevés az agya "mint neked"!!!";) amikor én egy rossz szót nem szóltam rólad. És azt hittem azért van a topik hogy a játékról beszélgessünk de szerencsére még vannak olyan emberek akik normálisan is tudnak válaszolni mint pl.:Lbaxta
Részemről vége a vitának -
#489 Kösz :)
Csak azért kérdeztem mert mw2-ben már megszoktam hogy max 12-en vagyunk^^