11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
Gabe18 #608 Lényeg hogy itt szakadjanak...
A cenzorok meg d....nek meg. -
#607 Japanban nem szakadnak a testreszek -
#606 Sztem annyira nem nagy baj a lényeg hogy legyen vmi zombis vagy olyan mint az mw2-ben a spec ops -
#605 -
#604 Nem lesz 4 személyes coop kampány -
#603 hát amennyi dlc-t ígérgetnek ehhez, mondhatjuk fizetősnek is :D de legalább opcionális -
#602 Csak régebb voltak hírek miszerint kotick (mivel kapzsi) nem tartja elképzelhetetlennek hogy a jövőben valamelyik cod fizetős lesz -
#601 Még szép -
#600 Nem kell félni nem lesz fizetős a multi -
#599 LOL
Hacker Tier 3
Standard: Detect enemy equipment and explosives
Pro: + Booby trap enemy Care Packages and turn enemy killstreaks and equipment friendly -
#598 Nincs béta, csak az journalistáknak. -
#597 nem de másra sem jött ki. -
#596 1:Eltaláltad
2:az első válaszból kiindulva sehol
Legalábbis ha jól tudom -
#595 pc-re nem jött ki BÉTA???
HA igen hool érhetem el??? -
#594 Learn to play. Azaz tanulj meg játszani. -
#593 vki megtudná mondani, hogy mi az a l2p? magyarul mit jelent. arra vagyok kivi -
Gabe18 #592 Jó lenne, de CoD-nál már-már naív gondolat, hogy ~2 hét alatt ne legyen mindent megnyitó csodaszer... -
Nagyi06 #591 Köszi szépen. És még a kiszállítás is ingyenes, egyszerűen fantasztikus. -
#590 platinumshop.hu-n 9000ft. -
Nagyi06 #589 Sziasztok. A segítségeteket szeretném kérni tőletek. Előszeretném rendelni a játékot és hogy honnan lenne érdemes ezt megtennem?! Tudom hogy az 576 meg a cdgalaxisból is előrendelhető, de nekem az 12 e ft nagyon sok, ha tudtok egy olyan oldalt ahonnan olcsóban tudnám megrendelni annak nagyon örülnék. Segítségeteket előre is köszönöm. -
#588 talán tárolhatnák neten a rangokat, statokat stb mint más játékoknál. -
#587 Lehet ^^ -
#586 Mért vagy ebben biztos? Ha már vérpistike akkor benyom egy levelhack-et meg biztos lesz olyan hack is hogy végtelen CP és bumm. máris megvehet mindent ^^ -
#585 Úgy kell venni a fegyverekre a cuccokat meg mindent hozzá, volt videó is, mint az MWben a challenge úgy kell megszerezni majd(gondolom) és akkor kikell fizetni jókis buli lesz és nemlesz minden vérpistike pro fegyvóval :D -
#584 Mindenki kezén ott a kisujj! Vagy a hasát is tudja mindenki csapkodni... -
#583 Mert így van valami értelme is. Amúgy ilyet mondott valaki, hogy prestige1 lvl 14 nél van az első fegyó amit csak akkor unlockolhatsz, es utana ofc megvenni. De egyelőre csak páran írták, nem tudom honnan szedták. -
#582 És ennek mért örülünk? :S
Najó attól függ hányadik prestige-ig kell elvinni. meg h jól tudom itt te döntöd el hogy melyik fegyót unlockolod avagy melyiket veszed meg CP pontokért -
#581 Most olvasom, hogy lesznek olyan fegyók, amiket csak akkor lehet unlockolni, ha prestigelünk. :D -
#580 Tudtommal egyelőre nincsenek infók, csak találgatások az MW2 alapján.
Amúgy ITT van minden eddig ismert infó. -
#579 Király :D
És vhol meg lehet nézni őket? -
#578 Akkor most rájössz, hogy DE lesznek :D -
#577 de lesznek :D -
#576 Most jöttem rá hogy nem lesznek PRO perkek -
#575 Bocsi a 3 HSZ ért,
Ahogy láttam perkenként változik a karakter ruhája,
-
#574 Szerintem linkben volt, perk leírás voltmár és köszi :) -
#573 Tudom elég érdekes játékmód lesz :D -
#572 És ez?
-
#571 Zombik lesznek benne. T. is megmondta. -
#570 [apro]Voltmár, azért érdekes a játékmenet.Amit észrelehet venni:
-Nagyobb pályák
-Jobb fegyverek
Ami nem tetszik:
-Dupla pisztoly
-Dupla kés, elég egyis.
Nagyon bejövős játék szerintem vevős lesz(kivéve, ha a MoH multija jobb lesz.)
És még 1:
1.18nál zombik vannak :D
lehet észrevettétek már :D -
#569 Ez voltemár?(10 napja tették fel)