11248
  • DarkSector
    nem.
    az a neve hogy "beta demo".
  • szabii98
    de más a neve
  • DarkSector
    a beta cuccok is demo-k
  • szabii98
    Demo?LoL
    béta lesz, nem demó:/
  • mascarun
    Lesz demo?
  • zaki
    google a barátod
  • Jaka923
    November
  • danyi2
    Sziasztok.
    Mikorra várható a megjelenés mert valahol szeptembert írnak máshol meg novembert.
    Vagy szeptemberben csak egy demo lesz?
  • Gabe18
    13 perces kamerás felvétel
    Minőségre még nem is lenne rossz ha egy jóember nem takarná ki a kép harmadát.
    Amit látunk,az meg szerintem simán elmenne MW3-nak is...
  • DarkSector
    :D
  • szabii98
    Én soha nem MoHoztam, csakis CoD.De most, a BC2 után, tényleg kérdéses hogy BF3, CoD:BO vagy MoH:BoA
  • Prince23
    Jött két kiváló kiegészítő, Spearhead és a másik aza B-s kezdőbetűjű:D

amúgy most votlam WaW-ba FFA meccsen és vannak csíeterek ott is, hiába fenyítettem be őket hogy evszem yutubira, leszarták:D
  • gregtom6
    Pedig nem kellene belassulnia a gépemen, mert vannak olyan játékok amik elvileg gépigényesebbek, és mégis szebben futnak.
  • gregtom6
    Hát a CoD 5 most is kimarad, mert hiába túrtam a gépemen, még mindig akadozik, lowon megy szépen, de úgy meg nem fogok játszani.
    Igazándiból nem is akad, csak úgy be van lassulva az egész, és az emberek mozgása is darabos, ami engem borzasztóan zavar.

Amúgy igen, játszottam az Airborne-al is, az jó volt, csak az utolsó pályáját rontották el, mert sztem az nem volt életszerű.
    De az összes többi hadművelet megfelelt.
  • DarkSector
    az lehet, de pl airborne-al nem játszott a srác még az tuti.
    mert az aa-ban ha volt is egy jó történet, azóta egy nagy 0.
    és félek tőle, hogy a mostani is gáz lesz.
  • Rage47
  • Gabe18
    Hát szerintem meg az összes CoD jobb volt mint az éppen aktuális Medal,azt egy percig sem vitatva hogy az egész CoD téma a Medal of Honor komplett lenyúlásából és továbbfejlesztéséből indult.
  • Prince23
    MoH AA minden ver sztorilag is és játékmenetileg, igazi klasszikus
  • DarkSector
    én asszem te leragadtál a cod2-nél, és minden moh-ot ahhoz hasonlítasz.
    lehet csak én vagyok így ezzel, de a moh-ok közül az airborne, ami szép volt, azt jóéccakát, a single részt össze sem lehet hasonlitani, az airborne, is elég gyér volt etéren.

zenékhez nemtudok mit hozzáfűzni, a cod4-5-6-ban nem figyeltem a zenére, mert lekötött a játék.
  • gregtom6
    Mondjuk a zene minden részben sokkal jobb volt a CoDnál. Az sokkal nyersebb.
  • gregtom6
    Dark, ne légy cinikus, nem így értettem.
    De azért tény, hogy a zene, és hangulat ott volt a legjobb, az Allied Assaultban anno a D-napra mentünk.
    Nem hiába meg se közelítette a CoD 2 partraszállásos pályáját.
    És volt még rengeteg hasonló mozzanat, ami számomra kiemelte a MoH-t a CoD mellől.
    A Pacific Assaultban amikor átéled Pearl Harbor megtámadását, és látod a katonákat, ahogy képregényt néznek, meg beszél a főszereplője, hogy micsoda kalandokat élt át...na ez nincs a CoDban. Ez teszi életszerűvé a MoH-t, az ilyen scriptelt animációk játék közben, és filmszerűbbek lesznek.
  • gregtom6
    Nem véletlen, hogy a 4., 5., 6. CoD-ot kihagytam, MoH-okból meg még egyet sem, még konzolra is van MoH-m.
    Bár épp most telepítem a CoD 5-öt másodjára, talán most végigviszem:)
  • DarkSector
    jah a medalokban annyi megható story van...jogos.
  • gregtom6
    A Medal of Honort SOSE fogja megelőzni egyetlen Call of Duty sem, mert amíg a CoD-ban a sima csata van bemutatva, addig a MoH mindig is drámaibb volt, és személyesebb.
    Csak és kizárólag ott láthattál olyan jeleneteket, amik bemutatták, h a katonák mit éreztek egy-egy harc alatt.
    A CoD mindig is arcade-esebb volt, de a katonákat sosem "ismerted" meg, mivel mindig cserélődött egy részen belül is, akivel voltál.
  • szabii98
    Szerintem meg annyira jó lesz hogy +ba még a MoHot is megelőzi.
    Amúgy, régóta semmi hír, szerintem a napokban kapni fogunk 1 cikket, hogy lesz-e Béta, vagy sem.
  • soo277
    Szerintem ha adnak ki multi demot(bétát)ugy jár mint a WAW!!visszamondják sokan!
  • Zinaj
    Kivancsian varjuk a jatekot!Kiraly a banner, koszonom!
  • FSpofon
    az biztos hogy mo-n 20 darabnál nem adnak el többet (4 klán talán megveszi cb-re :D) ha lesznek tört serverek megjelenéskor. cod4-et sem vette meg senki 3 év alatt olcsón se.
  • szabii98
    Először természetesen warez, utána elválik hogy mire :D
  • DarkSector
    és ezt még tetézi, hogy a pc-n sok előrendelő majd vissza fogja mondani.

míg x-re az előrendelőkön kívül többen fogják megvenni... de ez már jóideje így megy..:)
  • grebber
    Lószar pc-s számok ezek ez kb a 0-val egyenlő.
  • Prince23
    Sok az amerikai előrendelő, már ami a Black Opsot illeti, de a MOH könnyen legyürheti, minimális eséllyel... ?

XBOX360

PC

Úgy tűnik ezt még többen fogják letölteni warezba :S
  • DarkSector
    neten...:)
  • szabii98
    olvas...de hol?a CNN-n?:D
  • DarkSector
    olvas hireket..
  • szabii98
    Juppi, de mostmár komolyban, honnan a rákból tudsz ennyit?
  • Prince23
    lesz, szeptember elején, azt csiripelik a jó madarak.
  • szabii98
    Na béta űgy?
  • Prince23
    Kivele:)
  • FSpofon
    Am logoam