11248
  • Fpocok
    @ios37 »: Rumor to unlock and buy the Classified guns you have to buy all the guns in the same class. True or False
    @DavidVonderhaar »: Not a rumor. Fact.

@davedemp8 »: Can you give us a hint to how many maps there will be in multiplayer?? thanks!
    @DavidVonderhaar »: 14. That was declassified on Sept 1st, but not widely published.

@sythangelwing »: Can someone "join session" via splitscreen?
    @DavidVonderhaar »: Not exactly.You have to sign in before the game lobby. We treat the splitscreen player like being a member of your COD Party.

@scientificking »: keeping track of k/d ratio causes people to back out of strong lobbies, and seek weak lobbies even w/o dashboarding
    @DavidVonderhaar »: We have a record of everyone who doesn't finish games they start. A clear abuser (not souls with bad luck) will get smacked.

@SOG_Krunch »: can guests join wager matches? If so, i predict people plugging in extra controllers and boosting for cP
    @DavidVonderhaar »: Only in the Low Limit games and even then I can disable Splitscreen from any playlist if it gets out of hand.

@ColdSteel17 »: In MP Splitscreen mode, will my friend need his own Xbox LIVE Gold account, or can he use a LIVE guest account???
    @DavidVonderhaar » | 2 »: We support both guests and having two Live profiles.Guests obviously have more limits since they do not "accounts." They are considered in your COD party and subject to the same rules as any COD party.

@davedemp8 »: Can you comment on the SoH pro, quickscopeing problem? IMO it took the skill out of quickscoping.
    @DavidVonderhaar »: Let me try that again. Sleight of Hand Pro does not work with any sniper class weapon.

@BC_1000 »: can the chopper gunner be head shot and killed... That would suck though!
    @DavidVonderhaar »: No.

Source
  • nagyizsak
    en azt honnan tudjam,h mikor adtak ki ezt az ujitast.lehet,h a haverjaim csak most kaptak meg,s en aszittem,h vmikor mostanaban adtak ki,de ez nem szamit
  • lolSL
    mindig minden update után sírt minden cs-s, ezvan :)
  • jetblack
    totalgaming fórumot olvass az mindent elmond
  • Fpocok
    Mi mi? Mesélj. :)
  • jetblack
    ez az update már megvolt és azóta minden source player sír nem is kicsit és jogosan mondjuk
  • Gabe18
    Esetleg: counter-strike-source-beta-update
  • Fpocok
    Csak hogy jobb ötletem nincs mire gondolhatott, lehet csak hülyeségeket beszél (elég valószínű).
  • jetblack
    2009. szeptember 29
    azért erre rásütni a mostanábant hát nem is tudom
  • Fpocok
    Szerintem erre gondol, de csak tipp.
  • jetblack
    új cs-t kiadtak te miről beszélsz ? XDDDDD
  • Fpocok
    Szerintem mw2ben sokkal több van, igaz már majdnem egy éve nem játszottam vele.

Mellesleg olyan szerveren érdemes játszani csben, ahol van fenn admin, és akkor nincs gond.
  • nagyizsak
    en most kezdtem el xboxon(is) jaccani,persze az MW2-t meg a CS-t Pc-n kezdtem.A CS-ben valahogy mindig sokkal nagyobb aranyban csalnak,mint az MW2-n.Ha latod,h csalnak,s nagyon bassza a csorodet,akkor leave,s keresel masik servert.Persze persze jobb lenne ha uj rendszert raknanak a jatekra,ami valamijen uton-modon gatolja a csalasokat,de ennek elobb utobb vege lesz.egyszeruen csinalnak egy mas programot a cheaterek,s megint ugyan ott vagy a csalasokkal.nem tudom,de szerintem lehet,h a cod-ot azert csinaltak Iw-nettel,h HATHA nem lesz cheater.Ha ez nem is igy van,akkor is probalkoznak.a CS mit csinal?SEMMIT!mostanaban kidobtak egy ujabb CS-t(asszem lehet fegyvereket fejleszteni,stb stb.)de azontul semmi(a CS-s haverjaim azt mondjak,h "SZAR").Tehat...ha ez allaspont kerdese ,szerintem a COD mindig is jobb lesz mint a CS,mindenben.En altalaban a jatekelmenyt tobbre becsulom mint a skillt
  • kanduhr
    Pont ezen filóztam én is. Tuti több ezer csaló fogja feltornászni magát itt, és akkor ugyanúgy értelmetlen lesz, mint a 70-es halálfej az MW2-ben. Értem én, hogy sok pénz új motort írni a játék alá, de azért, ha a megjelenés másnapján már teli van wh-ással az összes szerver, az nem csak a PB, VAC hibája, hanem a fejlesztőké is. (MW2 esete...)
    A csalást készítő emberek már kiismerték ezt a motort. Ideje lenne lépni ez ellen.
    Ugyanakkor hiába térnek vissza a régi szerverek, ha az adminok meg kidobálják az egyébként tisztán, de baromi jól játszó playereket is.
  • elitehun
    Én is azt hitte az elején de valóban új. csak ugyan az a játékmód meg a pálya mint egy korábbi videóban
  • Fpocok
    Hát ez már nem új, kb egy hete vagy 3 szor be volt linkelve valahova.
  • Gabe18
    Nagy ötlet lenne ez a fogadós játékrendszer, de a csalók pikk-pakk tönkre fogják tenni...
  • jetblack
    Csak olyan helyeken ahol a debilek aránya több a józanészt birtoklók létszámánál
  • Prince23
    Új multis videó!
  • elitehun
    Mindig így kezdődik :S
  • jetblack
    Itt nincs vita szerintem csak megbeszéljük az álláspontjainkat kulturáltan
  • elitehun
    Jaaaaj most ne kezdődjön már el itt is egy vita. Szinte az összes fórumban ami a fav között van valaki valakivel valamin veszekszik. Ezzel nem is lenne gond csakhogy legtöbb esetben a veszekedésnek nincs értelme. Pl itt hogy most melyik a jobb a cod vagy a cs. Ez kérem szépen teljesen relatív mivel mindenkinek más tetszik.
  • Fpocok
    Nem szólunk le. Az mw2 az az egyik a ritka játékok közül, ahol törtön sokkal jobban lehet tolni.

Szerintem mind a CS ben, mind a CoDban ugyanannyi skill + taktika kell.
    Talán CS be egy kicsit több taktika, de mondjuk nem waroztam CoD4el.
  • jetblack
    Rosszul értetted a mondanivalómat mindenhova kell taktika meg skill de a COD-ban azt mondom hogy 60-40 arányban a taktika dominál míg ugyanez cs-ben fordítva van
  • Gabe18
    Hát, én ezt a skill-taktika kérdést nem venném külön. Egyik a másik nélkül nemigen él meg.
    Hiába "skilles" valaki ha nem tudja a pályán mikor hova helyezkedjen, mire figyeljen, aztán nem találkozik senkivel.
    Fordítva meg hiába taktikázik valaki agyba-főbe ha 2 tár lőszerrel se talál el egy 3 fős csoportot.
  • jetblack
    Most emiatt lehet le fogtok szólni de warezt kell hogy említsem mw2-ből mert ott van az mw2 admin tool amivel lehet kickelni bannolni score limit meg minden bánatom plusz a fórumon az is le van írva hogyan lehet letiltani a gl-t meg a hs-t. Úgy gondolom hogy a COD-hoz inkább kell kicsivel több taktika mint CS-ben ott inkább a skillen van a hangsúly legjobb példa erre a legutóbbi BECUP-os Style győzelem
  • Gabe18
    Hát hogy a CS jobb játék lenne, azt egy percig se állítanám személy szerint.
    Viszont a 4 óta a CoD-ot elkezdték olyan dolgokkal telepakolni amik ugyan mint "háborús hangulat fokozó" lehet jó, de a komolyabb játékot megöli. Kezdve azzal hogy egyszerre két első számú fegyver lehet nálunk, keresztül az UAV-on egész a MW2-ben látott Heartbeat Szenzorig.
    Ennek tetejébe jöttek az olyan agyrémek mint a Marathon-Lightweight-Commandó perkes gyalogkakukként rohangáló emberek, akik 3 méter távolságból késelnek le úgy hogy meglepődni sincs időd.
    A mindenki gránátvetővel lő mindenhova, és respawn után megint van neki 2 lövedék féle borzalom meg már tényleg csak a csúcsa az egésznek.
    De mindent egybevetve most is azt mondom, nem lenne ezzel semmi baj, ha a úgy lenne (és talán lesz is) mint a 4-ben. Ahol a szerver miatt ezt lehetett szabályozni. Akinek ez kell, az is talált szervert, aki pedig a promod-os versenyjáték szintű modot kedvelte, annak is volt.
    De MW2-ben szinte semmit nem lehet szabályozni, beállítani.Én pl. utálom ha 10-ből 8 ember GL-el lő, de nincs olyan lehetőség hogy olyan helyre menj ahol ez nincs. Még a csalókat se lehet kirúgni a szobából, hanem a többi játékosnak kell elmenekülni máshova.
    Úgyhogy nem CS szintre kell ezt alapban butítani szerintem, hanem megadni a lehetőséget hogy a játékosok kicsit a saját igényük szerint alakítsanak rajta, mint a 4. résznél.
  • Fpocok
    Szerintem meg tanulj meg normálisan, tagoltan írni.

• lolSL
    #1 team fps*
    quake-el azért az se veszi fel a versenyt :)
  • lolSL
    a cs nem törekszik az életszerűségre.
    azért a cs a #1 fps, mert az igényli a legtöbb befektetett tudást. ott is le tudsz lőni valakit úgy mint a codban hogy össze vissza szaladgálsz, ellenben ha van mögötte tudás akkor 1 lövéssel is bárkit bárhonnan
    codban meg mindenki össze-vissza dobálja a gránátjait a pálya másik felére, ugrásból lövik a dupla frageket, ikon jelzi hogy hova rakták a bombát, gombnyomásra mászik ki az ablakon stb stb ez egyszerűen túl van csicsázva és butítva hogy bármikor is versenyre kelljen a cs-vel. és ez már az első codokra is igaz volt, egy igazi CS-s azokat is leugatja hogy szar pub játékok. DE amit azóta műveltek a coddal más lassan olyan státuszba helyezi az első 2 részt hogy a pc gaming javaként emlegessük így utólag.
  • nagyizsak
    nem ertem,h az emberek a cod 4 ota miert szidjak annyira a cod-ot.nem ertem h a cs az mia faszert jobb mint a cod.kb 4 evet jacottam a cod-on is es a cs-n is.sokan azert szidjak a cod-ot,mert lehet celozni,a hp ujratoltodik,lehet futni,vannak perkek,terkepek,s ha van muhold,akkor latod az ellenfeleket,gyonyoru grafika(sajat izles,ebbe nem szolok bele),a CS-nek mivan?arcade grafika,fos mapok,es a sarokban 100 hp.a call of duty az elethu jatek fele torekedik.most mennyire jobb az,h hozzadvagnak egy granatot(cod-ban kipusztulsz,vagy visszahajitod),s a CS-ben csak lazan mesz tovabb azzal az ervel,h'aaa csak egy granat,lemegy 90 hp-m,s azzal mivan?'.nem tudom,de amikor en jacccom,en nezem,h mi mennyire eletszeru.ha ti haboruban lennetek,nehogy azt mondjatok,h celzas nelkul lelottok barkit is(maximum mazli,de kurva nagy),nehogy azt mondjatok,h ti a csatateren nem futnatok mint egy veszett nyul,amikor lonek ratok,nehogy azt mondjatok,h nem lenne faszabb muholdon keresztul tudni,h korulbelul hol talalkozhattok kisebb nagyobb ellenallassal?s a perkek:ha ezt ugy vesszuk,akkor sztem a hadseregben nem mindenkit egy vadhujenek edzettek ki,aki kap egy AK-t,s eresszed.nem:van,aki jobban tud sprintelni,van aki fegyverszakerto,s erosebb loszert hasznal(sajatkeszitesu),vagy van,aki figyelmesebb,s eszreveszi a csapdakat.Ienek mind vannak a valo vilagban.a CS emellett egy qrva szar arcade fos elnezest,ha valakinek megsertettem a lelki vilagat,de nekem ez a velemenyem
  • jetblack
    Jó de az wow ami egy külön kategória mint az l2
  • Jacek
    wow-ban vannak ilyen 80-100ezres banhullamok:D
  • jetblack
    Vagy kivárnak az adott MMO-s játék "tulajai" és egy nagy frissitésbe rejtett kis okossággal buktatnak le rengetek csalót mint anno a 12Sky2-ben volt ott is egyik napról a másikra kb 1300 embert bannoltak ami abban a Game-ben nagy szó de egy nagy igazság van amíg lesznek olyan játékosok aki azt gondolják hogy a könyebb út a jobb addig mindig lesznek cheat-ek
  • Jacek
    erdekes MMO-ban meg tudjak oldani... van ott is csit csak kurva hamar jon a fejsze:)
  • elitehun
    Itt már lesznek szerverek és ha fent van egy admin és valaki idegesitő ki fogja baszni akármi is a neve
  • Gabe18
    Ami egyáltalán nem pozitívum, mert "név" nélkül lehet majd megint "örjöngeni"...
  • elitehun
    Az az egy ami nem lehet fizetős mert ez is steames lesz. Ergo steamben tudsz nevet váltani ^^
  • lolSL
    biztos lesz itt jó kis fizetős névváltás mint wowban :D
  • DarkSector
    azért ne keverd itt a dolgokat, a csiter témát nehéz kivédeni csalók vannak mindenhol, a bannolással tudják csak kiszűrni.

ráadásul dedi szerók lesznek, ahol az adminok erőteljesebben tudnak majd fellépni, kb ugyanaz lesz mint cod4-nél.