11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#648 nem-nem... a minimális... :S -
aboriginal74 #647 Ez az ajánlott system requirement?! -
#646 nah... kerestem és találtam... hivatalos gépigény:
Processor - Core 2 Duo E4700 2.6GHz or AMD 64 X2 Dual Core 5600+
VGA - GeForce 8800 GTS or ATI Radeon X1900 Series
RAM - 2 GB
Hard Disk Space - 10 GB
Direct X - 9/10/10.1/11
· ·
XP/Vista és Win7
(Tehát XP esetén DX9, Vista/Win7 esetén DX 10/10.1/11) -
#645 En ezt tudom:) minden konzolom volt videoton tv jatektol kezdve:) + pc is folyamatosan, de mivel nincs hozza csomagolva ezert ugye nincs mindenkinek, ezert bizonyos stilusok eleve felejtosek.
FPS bananal/eger+bill tudod mit tudok erre mondani igazi no vagy gumino, mind a kettot meg leeht dugni:D nade van neminemu kulombseg:)
-
#644 meg kéne nevelni őket
de a butítás megy sajnos -
Gabe18 #643 Csakhogy a konzol játékhoz nem csak azért nincs egér mert éppen ne lehetne. Hanem mert konzolon játszani eleve más stílus. Ott a játékosok nagy része nem kér az asztal fölé görnyedős bill-egér "nyomorgásból".
Hanem kontroller a kézbe, fotelba kényelmesen hátradől az 1 méteres tv előtt és játszik.
Amúgy kontrollerrel simán lehet fps-t játszani jól. Nyilván más stílusban mint egérrel, de megy az.
Úgyhogy konzolon nem azért nincs egér mert az 10 dollárral megdrágítaná, hanem mert az nem arról szól, és a játékosok 99%-a nem is igényli. -
#642 Modern Tell Vilmos gameplay -
#641 siman adhatnanak egy gagyi egeret minden konzolhoz meg valami 10 gombos kontrollert ami fekvo minha egy bill lenne ... vagy valami alap billt, ezzel kb dragulna vagy 1/2 ezer forintot a konzol de lehetne rendesen FPS/RTS/MMORPG a konzolokon.. aztan a gagyit mindenki arra csereli amire akarja!! az alap fos azert kellene hogy mindenkinek legyen...
Mert ha lenne agyuk es a PS3 hoz ez lenne hivatalosan a gephez mondjuk lehetne rajta WOW biztos nem jonne be a lecso:D -
#640 nekemis, de eddig nem volt probléma cod-okkal. -
#639 Szép, szép. Mondjuk a játékmenet fontosabb számomra mint a grafika, és az előbbiben az irányítás a legfontosabb tényező. -
#638 ellenben kibaszottszép a játék. :) -
#637 Ez volt már? Van pár rövidebb videója. Amúgy tökéletes példája, miért szar konzolon FPSezni. -
aboriginal74 #636 Pocok!
Infód jó, én is többnyire PB-ről olvastam!!! -
#635 Nekem egyáltalán nem jött be a coop mód a WaW-ban. A játékosok nem csapatként viselkedtek, hanem egyszerű fragvadászat volt az egész, hogy kinek lesz a kampány végén a legtöbb pontja... -
#634 Ez a hír sajnos minket is lesokkolt:( Nem is értem miért viszik külön a koopot, kicsit lekoppintották IW-t. de ott lesz a arab-zombi játékmód legalább, ami mindent kárpótolni fog. -
#633 a nazi zombies volt a legjobb tulajdonsága! -
bgabor #632 A Coop kampány volt a COD5 legjobb tulajdonsága, utána az MW2 harmatos és rövid coop küldijei nagyon lámának hatottak. Mínusz 50 pont a játéknak, azt tudom mondani. -
#631 Itt .
- Ping in-game differs from real ping (usually 50-100ms difference): This is due to round-trip latency for an in game packet. -
Hellsing47 #630 50-el többet többet és ezt a dice elismerte? ez most ugye vicc? :DDDD
jóhogy nem azt ismerte el hogy mindenkinek 1-es pingje van igazából csak rosszul mutatja -
#629 P*csába... csak azért kérdeztem, mert sok helyen PB van, pl itt . -
#628 A hivatalos oldalon VAC szerepel. -
#627 Ma elég szarul voltam, így sokat feküdtem az ágyban, és nem vettem észre a GSen ezt a videót. Sajnos arról nem beszél, hogy VAC vagy PB lesz. Csak mert napok óta megy a fórumon a vita, mert valahol ezt, valahol a másikat írják.
-
#626 Pedig IWNET en annyi szokott lenni, legalább is amikor én játszottam.
BC2-ben meg olyan 110-120, de ott rosszul mutatja, 50-el többet mutat, mint amennyi, ezt DICE is elismerte. -
#625 nekem 200-400 az kicsit durva ott is ha normalis(ritka) 100-150, pingelek nemetorszagba 25 pingem van , BFBC2 szervereken meg 150... na ennyi -
#624 Hogy érted, hogy nem lesz jobb? IWNET nél 200-400 ping. BC2nél meg 60 körül volt nekem. Ég és föld. -
Gabe18 #623 Ezt miből gondolod? Németbe, Franciaországba, CoD4-ben is voltak 30-40-50-60 pinges szerverek dögivel. Az IW xar úgy indul hogy 50-ről keres, de 80-100 alatt általában nem dob semmit.
Én is jobban örülnék ha lenne hazai szerver lehetőség, de az IWNet-et kétlem hogy ne sikerülne igy is bőven felülmúlni... -
#622 na meggyuttek az arak:)
ranked szerver max 18 fo/ 14.95 dod/ho
unranked szerver 24 fo/ 0.99 dodo/slot tehat egy 24 fos szerver 23.76
es nem lesz jobb a ping mint most az iwnet-el:) -
Gabe18 #621 Ott már most is van ennek a Gameserver-nek, úgyhogy az nem kérdés. -
#620 Hát, szerintem a németeknél tuti lesz. Az így elég nagy piac, meg egy fontos ország... -
#619 nana, nem mindegy hogy hova. :)
Ausztria kivételével minden szomszédos országhoz rosszabb a magyar internet, mint a németekhez. A most választhatók közül is Lengyelország hiába van közelebb, 2x akkora a ping, de románia vagy szlovákia se lenne jó.
Semmi gond nem lesz a német serverekkel, sőt, ha ezek rendes gépeken futtatják azokat, sokan csodálkozni fognak a játék minőségén az átlag magyar serverekhez képest. -
#618 Kétlem, de jó lenne egy szomszédos országban. -
Gabe18 #617 Azt kétlem, de mondjuk az osztrákokhoz hátha visznek. -
#616 Good news #CODBlackOps PC fans: RT @GameServers_com Stay tuned for announcements as GameServers.com adds new locations in the coming weeks!
lehet, hogy mégis lesznek magyar szerverek? -
#615 A SoF2ben is azt hiszem droidok voltak emberek helyett :D
Na mindegy. Nem rémlik a WaWból a trancsir, de örülök, hogy lesz. -
#614 Emlékezzetek vissza annak idején a Carmageddon német verziójában sem embereket lehetett ölni hanem zombikat!
Nem kell meglepődni a hülye cenzorokon... -
#613 cod5 pl be volt ott tiltva -
Gabe18 #612 Ezek szerint igen. Konkrétan én se tudtam, de a World at War után nem meglepetés, ott volt bőven trancsír... -
#611 jah nem vóna uccsó. :) -
#610 Miért másnak szakadni fog? Ez nekem új -
#609 jah nem a japán társaság izgat, csak csodálkozom a nagy japán "horror" kultuszhoz képest pont ott cenzúráznak.
döbbenet.