11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#808 Egyre jobb, csak legyenek dedikált szerók ennyi, hogy ne legyen baszott lagg....semmi más igényem nincs. -
Gabe18 #807 Totalcod.hu:
"Két hír látott ugyan is napvilágot, melyek igen frissnek mondhatók. Az első egyfajta interaktivitásról szól, mivel a Launch nevezetű multiplayer pályán, egy hatalmas rakéta száll az egekbe, miközben a játékosok aprítják egymást. Ezt először a Teaser Trailer-ben láthattuk, ám ahogy teltek a napok-órák-percek-másodpercek, megtudtuk, hogy a Search and Destroy játékmenet alatt a bomba pont eme rakéta alatt található, tehát a mályvacukrot ne felejtsük otthon. Egy másik pályán, méghozzá a Radiation-ön, fotocellás ajtók fogják az utunkat keresztezni, melyet ki-be lehet nyitogatni egy vezérlőpulton keresztül. Ez hatalmas taktikázásra és stratégiázásra ad lehetőséget mindkét fél számára, a korábbi Call of Duty-kkal ellentétben. Ez csak két példa volt az új interaktív pályákról, reméljük a későbbiekben több is lesz, vagy esetleg teljesen megszűnnek a statikus multiplayer pályák? Talán fény derül mindenre az Október közepén (15.) lévő új GTTV adásából."
(a másik hír a 3D) -
#806 Szval nemláttad, nagy műanyag AK, 170 cm magas tábla a mohhal, legalább 400 darab szoró lap és ilyen MoH feliratú homokzsákok kurva jó xD -
#805 Am off/warez téma van?:) -
#804 annak a 100 vásárlónak?:D -
#803 A MOH cuccokat láttad már az 576ban? xD -
#802 Durva az Acti nagyon :D -
#801 fajin lenne :P -
#800 ideis kellenének :/ -
#799 black ops plakátok New Yorkban -
#798 A németek mindent agyon cenzúráznak -
Gabe18 #797 Majd vigyázzunk, nehogy német verziót vegyünk.
Egészen szánalmas... -
cocacola111 #796 Szerintem ez egy olyan fórum ahol elmond6od a véleményed.Tévedsz MW1.bejövős volt. a 2 már a sok cheater miatt bukó.Nagyon vártam hogy mivel fog előrukkolni a BO , és valamiért nem tetszik ennyi.Ha kötekedni akarsz akkor irj valami konkértumot amivel jobb pl a MW2 , vagy a BO a BC2-nél.... -
#795 soká :C -
Gabe18 #794 És szerinted BF3 mikor lesz?
-
#793 Te nem vagy ezekszerint CoD os, ennyit rollad, huzááááá BFBc zni, mert az egy fos!!! -
#792 ezt valamiért email-ban sem tudtam normálisan becopyzni :/ -
#791 http://www.platinumshop.hu/index.php?data[mid]=2&data[id]=2106 -
#790 szerintem erre a linkre gonolsz... -
Baxo #789 vki tud olcsóbb helyet ennél úgy h. előrendeléssel? cod:bo előrendelés -
#788 Én megvárom a BO-t, csak nembiztos hogy a BF3 nem lesz olyan kaki :/ -
Baxo #787 Sztem várd meg a BO-t, mert nagyon bruta király lesz! :D -
cocacola111 #786 Vedd meg a BC2-t.azzal tuti nem jársz rosszul.Én félek ettöl a játéktol(BO)Távirányítós aútó stb.....vicc -
#785 Szerintetek,
Vegyem meg most a BC2-t vaaagy
Várjam meg a BO-t vagy a BF3at??? -
Gabe18 #784 3D az összes platformon -
#783 :D:D -
#782 Még jó hogy a saját játékukról nem azt mondják hogy szar XD -
#781 Most néztem egy interjút, és ott mondták, hogy TUTI LESZ! -
Baxo #780 Ez hol olcsóbb???? xD +külföldi.... :D -
#779 persze hogy tudunk -
Baxo #778 Tud vki ennél jobb akciót? http://www.platinumshop.hu/index.php?data[mid]=2&data[id]=2106
házhoz szállítás itt ingyenes! -
#777 Kösz. -
#776 SS lesz konzolon. Botok lesznek a játékban, szóval szerintem lesz. -
#775 Mit tudtok róla?
Lesz-e a játékban OFFLINE splitscreenes co-op? -
#774 Legfeljebb német szervereken kell majd játszani és akkor nem lesz gond a pingekkel -
#773 jó az
menj fel az oldalukra van minden játékban pár pub IP amin meg lehet nézni a pinget -
#772 Há me ha egy nagy szar, akkor nincs választás. BC2nél legalább volt több lehetőség. -
#771 most nézem black ops-ban lehet venni egy másik fajta távcsövet is a csipára amivel jobban rázoomol -
#770 AZ mért olyan nagy baj? -
Gabe18 #769 Az lesz, de csak attól az egy szolgáltatótól akit írtak. Ez meg már korántsem olyan jó.