1431
Sleeping Dogs
-
#31 -
#30 RIP -
#29 Nem fog megjelenni a játék. -
#28 Képek! -
#27 Valaki nem tudja h mikor jön a game? -
#26 Hungamer előzetes -
mikiking #25 Videó,sok gameplay jelenettel -
#24 Motoros résznél ahogy megfordul a motorral megy tovább és átugrik egy kocsira egyből a Wheelman ugrott be! -
#23 Friss trailer -
mikiking #22 Nem lett ez egy cseppet gagyi ? -
#21 GDC Trailer -
#20 Új képek -
mikiking #19 #1 -
ast00 #18 PC-re ki fog jönni? -
totahun #17 Hong Kongban lehet barangolni , már megéri kipróbálni a játékot! -
#16 azt ugyan nem tudom milyen lehetett bill+egérrel, de kontrollerrel sem volt jajjdejó :D -
#15 mivel nem pc volt a főplatform így nemcsoda hogy billentyűzeten tényleg helyenként játszhatatlan volt. de ezért nem a játékot kell okolni mert konzolon jópofa játék volt mindkét rész -
#14 fos volt mindkettő pedig -
#13 az elsőbe csak az volt a jó, hogy egy gombnyomással szamárrá lehetett változtatni a főszereplőt
-
#12 sztori meg a grafika nem voltak rosszak, de az irányítás mindkettőben csapnivaló volt sajnos... -
gyepesjoint #11 nem voltak, szarok,engem azért fogott meg,mert egy baromi laza rendőrt alakíthatott az aki játszotta,és a feelingje is nagyon ott volt -
#10 egyetértek :D pedig jók is lehettek volna :D remélem ez már frankó lesz :D -
ldavid #9 pedig azok elég nagy szarok voltak -
#8 jó lesz videó alapján.
főleg ha lesz benne sok verekedés -
#7 +fav -
#6 Régen toltam az első részt,azt szerettem! Ez is jónak ígérkezik -
gyepesjoint #5 nagyon hangulatos lesz,a keleti városoknak éjszakai hangulata lenyűgöző :)) én már várom :) -
#4 Az első 2 rész is nagyon tetszett.A 3.meg kvajó lessz.
CSak valóban jöjjön pc-re és jobban optimalizálják. -
mikiking #3 Véleményem szerint jónak igérkezik,a trailer is tetszett,és a True Crime NY City is elég jó kis game volt. Reméljük nem egyelkapkodott gyenge munka lesz -
#2 Na erre kíváncsi leszek. Az első résszel játszottam csak. Nem volt valami nagy játék viszont a város kegyetlen nagy volt. Ha Hong Kongot is aprólékosan lemodellezik akkor végre kapunk egy GTA szerű játékot ami végre nem amerikában, európában hanem távol keleten játszódik. -
mikiking #1 A hétvégi rövid bemutató után befutottak az első információk a True Crime folytatásának történetére, főhősére és játékmenetére vonatkozóan.
Debut Trailer
A Hong Kong-i rész egyúttal a sorozat teljes megújulását is jelenti, állítja magabiztosan a True Crime harmadik epizódját fejlesztő United Front Games. A főszerepet Wei Shen kapja majd, aki beépül a helyi triádba, ahol nem csupán eredeti megbízását kell teljesítenie, de célszerű észrevétlennek maradnia, s lehetőleg túlélnie a nem mindennapi kalandot. Természetesen az ilyen akcióknak komoly hátránya, hogy olykor rendőrhöz nem méltó döntéseket kell hoznunk - ilyen esetekben a játékoson múlik majd, hogy mennyire humánusan oldja meg a feladatait, s a morális kérdésekben hogyan dönt majd. A játékmenet is jóval pergősebbnek tűnik: a klasszikus lövöldözős részek mellett nagyobb hangsúlyt fektetnek a verekedésekre, emellett autós jelenetekkel és Mirror's Edge-es üldözésekkel is jócskán találkozhatunk majd. Az új True Crime jövő ősszel jelenik meg PC-re, PS3-ra és X360-ra.