1431
Sleeping Dogs

• TothLaci
  • Fpocok
    RIP
  • lolSL
    Nem fog megjelenni a játék.
  • grebber
    Képek!
  • The Protector
    Valaki nem tudja h mikor jön a game?
  • Prince23
    Hungamer előzetes
  • mikiking
    Videó,sok gameplay jelenettel
  • grebber
    Motoros résznél ahogy megfordul a motorral megy tovább és átugrik egy kocsira egyből a Wheelman ugrott be!
  • Prince23
    Friss trailer
  • mikiking
    Nem lett ez egy cseppet gagyi ?
  • grebber
    GDC Trailer
  • grebber
    Új képek
  • mikiking
  • ast00
    PC-re ki fog jönni?
  • totahun
    Hong Kongban lehet barangolni , már megéri kipróbálni a játékot!
  • gfreak
    azt ugyan nem tudom milyen lehetett bill+egérrel, de kontrollerrel sem volt jajjdejó :D
  • sambauer
    mivel nem pc volt a főplatform így nemcsoda hogy billentyűzeten tényleg helyenként játszhatatlan volt. de ezért nem a játékot kell okolni mert konzolon jópofa játék volt mindkét rész
  • offkorzreg
    fos volt mindkettő pedig
  • bakvarnyu
    az elsőbe csak az volt a jó, hogy egy gombnyomással szamárrá lehetett változtatni a főszereplőt
  • gfreak
    sztori meg a grafika nem voltak rosszak, de az irányítás mindkettőben csapnivaló volt sajnos...
  • gyepesjoint
    nem voltak, szarok,engem azért fogott meg,mert egy baromi laza rendőrt alakíthatott az aki játszotta,és a feelingje is nagyon ott volt
  • gfreak
    egyetértek :D pedig jók is lehettek volna :D remélem ez már frankó lesz :D
  • ldavid
    pedig azok elég nagy szarok voltak
  • DeerHunter01
    jó lesz videó alapján.
    főleg ha lesz benne sok verekedés
  • sambauer
    +fav
  • greg benz
    Régen toltam az első részt,azt szerettem! Ez is jónak ígérkezik
  • gyepesjoint
    nagyon hangulatos lesz,a keleti városoknak éjszakai hangulata lenyűgöző :)) én már várom :)
  • The Protector
    Az első 2 rész is nagyon tetszett.A 3.meg kvajó lessz.
    CSak valóban jöjjön pc-re és jobban optimalizálják.
  • mikiking
    Véleményem szerint jónak igérkezik,a trailer is tetszett,és a True Crime NY City is elég jó kis game volt. Reméljük nem egyelkapkodott gyenge munka lesz
  • Ryder62
    Na erre kíváncsi leszek. Az első résszel játszottam csak. Nem volt valami nagy játék viszont a város kegyetlen nagy volt. Ha Hong Kongot is aprólékosan lemodellezik akkor végre kapunk egy GTA szerű játékot ami végre nem amerikában, európában hanem távol keleten játszódik.
  • mikiking
    A hétvégi rövid bemutató után befutottak az első információk a True Crime folytatásának történetére, főhősére és játékmenetére vonatkozóan.

Debut Trailer

A Hong Kong-i rész egyúttal a sorozat teljes megújulását is jelenti, állítja magabiztosan a True Crime harmadik epizódját fejlesztő United Front Games. A főszerepet Wei Shen kapja majd, aki beépül a helyi triádba, ahol nem csupán eredeti megbízását kell teljesítenie, de célszerű észrevétlennek maradnia, s lehetőleg túlélnie a nem mindennapi kalandot. Természetesen az ilyen akcióknak komoly hátránya, hogy olykor rendőrhöz nem méltó döntéseket kell hoznunk - ilyen esetekben a játékoson múlik majd, hogy mennyire humánusan oldja meg a feladatait, s a morális kérdésekben hogyan dönt majd. A játékmenet is jóval pergősebbnek tűnik: a klasszikus lövöldözős részek mellett nagyobb hangsúlyt fektetnek a verekedésekre, emellett autós jelenetekkel és Mirror's Edge-es üldözésekkel is jócskán találkozhatunk majd. Az új True Crime jövő ősszel jelenik meg PC-re, PS3-ra és X360-ra.