1431
Sleeping Dogs

• grebber
    11 óra a 30 főküldetés.Melékküldetést csak 1-2 öt csináltam amikor a szobrokat vittem vissza új mozdulatokat tanulni!
  • enlightened
    12 óra? De ebbe akkor nincsenek benne a mellékküldik ugye, mert ez így elég rövid, nekem az AC-k 40 órásak voltak.
  • kill3r21
    énis, de nem direkt :D
  • grebber
    Minek megszokni? Szembe a forgalommal nem mersz menni én is úgy zúztam 90%-ban.
  • Prince23
    Brit fennhatóság alatt volt egykoron Hong Kong, talán azért. Van Damme egyik filmje pont azt mutatja be háttéralapnak, amikor a brit erő kivonul a városból, talán a Rajtaütésben volt...:)
  • alma2
    olvasas meg megy ugye? :)
    wiki
  • kill3r21
    gyerekek, miért miért van a jobboldalon a szembeforgalom??? :D
    meg lehet szokni? :D
  • Rayden02
  • grebber
    A zárnyitástól kezdve a camera hackig minden ilyen momentum full egyszerű!
  • Seth
    Nem kötelező, amúgy meg pofonegyszerű a kódot feltörni, mi vele a gondod?
    Ez a camera hack az agyamra megy :(
  • tutituti
    Attól eltekintve hogy én is imádom a GTA-t a True Crimeban sokkal több potenciál volt anno!
  • Prince23
    A-a, az már Free Roam, amit írtál.

A New Game+ az amikor az első végigjátszás karakterét áttudod hozni Playthrough2-re. Tehát egy sokakl erősebb karakterrel tudsz nyomulni az első küldin. Maxra felfejlesztett tudással, harci képességgel, pont mint a Prototype 2-nél.
  • grebber
    Ahogy vége a főküldinek ugyanonnan tudod folytatni!
    Nem kezdtem új game-et hanem folytattam. Újat majd pc-n fogok ha lesz magyarítás!
  • Shep
    Az mi?
  • Prince23
    New Game+ lehetőség van benne?
  • Seth
    Ja egy kérdés. A sztori végeztével visszarak a játékba, hogy az elmaradt dolgokat megcsináljam?
  • Seth
    Szerintem sokkal változatosabb bunyó és több mozgás van benne, mint a Batman-ben, bár azt nem kell letagadniuk, hogy az ellentámadás megoldását onnan vették át.
  • Prince23
    De hiába a SE adja ki a játékot, a verekedés még is jobban volt kivitelezve a Batman játékoknál. Ez a bunyó elég vicces. Mindegy, United Games Front és a Rocksteady között óriási különbség van
  • Seth
    Ahhoz képest amilyen lesújtó véleményed volt az elején, egész jó játék lett belőle.. :)
  • grebber
    Nem hasonlítottam csak mondtam aki a kettőt szerette ezt is fogja.

Mivel ez a True Crimeok folytatása (hiszen a neve is az volt amíg meg nem változtatták) meg a GTA-ra hajaz mert nyitott város küldetésekkel autozás motrozással,motorcsonakázással stb.
    Nekem tetszett. (Mivel szinte együltö helyembe toltam végig amit nem sok game mondhat el magáról főleg nem 11 órásak)
  • Laza
    "Aki szerette régen a True Cime-okat és szereti a GTA-kat azoknak ez is tetszeni fog."

Bocs, de hogy merészeled ezt a két sorozatot egy lapon emlegetni? Hogy a kutya meg a macska rúgja meg !!!!! :D

Imádom a GTA-kat, ezzel szemben ki nem állhatom a TC-ket !!! :)
    Összehasonlítani is bűűűn a kettőt! :)
  • grebber
    Aki szerette régen a True Cime-okat és szereti a GTA-kat azoknak ez is tetszeni fog.

Közben a vége után leszállítottam 1 szobor kivételével az összeset és 1 kivételével már egész jó a csávóm verekedési technikája.
    Elkezdtem csinálgatni a mellékküldetéseket,de 2 óra után már meguntam őket.
    11 óra volt a 30 főküldetés,de a mellékküldetések már nem olyan jók.
    Gyűjtögetni meg nem az én szokásom ilyen játékban.Szóval nekem ennyi volt.1 napot megért rááldozni a game végigjátszására.
    Ha lesz magyarítás pc-n is még végigviszem majd.

• Fpocok
    Szerintem maga a cím a szar... ki találta ki ezt a béna címet?
  • Ryder62
    Igencsak hájpolták a játékot, hetente jött valami videó, de sztem is kevés eladás lesz. A sok nagy cím mellett elvész. Arról nem is beszélve hogy ez egy teljesen új cím, semmi múlttal nem rendelkezik (max a true crime, de azzal nem igen dicsekednék :p)

Sőt igazat megvalva én is úgy tekintek rá mint egy B kategóriás gémre mert mindig az jut eszembe hogy ez egy true crime tul. kép. és azok elég gagyik voltak. Meg a videókból is az jött le hogy a vezetés kidolgozása ultra gáz lesz.
  • Shep
    Sanszos de szerintem konzolon sem fogják kapkodni a népek.
  • Seth
    Majd az eladások eldöntik, hogy mennyire érte meg. Béka segge alatt lesz szerintem
  • Prince23
    Ez azért nem semmi, de komolyan!

PC extrák, részletes PC hardveres támogatással

A Square Enix végre rá eszmél arra, hogy a PC egy fontos "port" :D
  • grebber
    A készítők szeretnek túlozni.Az eddigi reviewekben is 12-14 órát irnak a fősztorira ami igaz is.

Törésmodel: Én nem értek hozzá de egész jól mutat a leamortizált kocsi.A szélvédőn itt is ki lehet repülni nagy sebességű oszlopnakmenetelkor.
  • Laza
    Ja, de eleve a készítők 20+ órát ígértek a főszálra és 40+ órát minden egyébbel (amik viszont a szokásos 'ismétlődő' dolgok).
  • tutituti
    Gondolom ez a főszál.Remélem
  • Laza
    12 óra? Nem túl sok egy sandboxtól.
  • Bence94
    Akkor mégis jó gamma ? Fegyveres "harc" az milyen ? Törésmodell mint olyan milyen szinten van jelen ha van ?
  • grebber
    Nem sok game-et viszek végig együltö helyembe de az az volt.

PC-n elég szép lesz boxon is van pár egész szép helyszín.A vizes út az eléggé a szeren van.A motorcsónakos résznél a víz se utolsó!

12 órás volt a game 8/10 simán!
  • mester1987
    HD Texture Pack

.::.
  • grebber
    Sleeping Dogs - miért jobb PC-n?

A Sleeping Dogs PC-s verziójában sok olyan extrát találhatunk, ami megkülönbözteti a konzolos kiadásoktól.
    Tegnap beszámoltunk róla, hogy elkezdtek szivárogni a Sleeping Dogs első értékelései, és mindenki meglehetősen pozitív véleménnyel van róla.
    Amellett, hogy akik a Steamen keresztül, digitális formában rendelik elő a játékot augusztus 14 előtt, ajándék Team Fortress 2-es tárgyakat kapnak, a PC-s játékosokat egyéb előnyök is megilletik. Hogy pontosan mik ezek az előnyök, azt az alábbi videó demonstrálja, de elsősorban természetesen a Direct X 11-et támogató videokártyával rendelkező játékosok szája nyílhat mosolyra. A megjelenés napján elérhető lesz a HD textúracsomag is azok számára, akik szeretnék kihozni a maximumot a Sleeping Dogs-ból.

info: Gamestar
  • grebber
    Így 5 óra után már egész kellemes.Az autós üldözések jók szétlőni a kocsikat ,motorosakat akik feltartanak.

Vannak benne hekkelések ,zártörések ,kódfeltörések ahol ügyeskedni kell (bár nem nehéz)
    Ha kapott volna egy normálisabb szebb graf engine-t akkor az biztos hogy ütne mint az ipari áram.
    Szerintem a térkép is kellően nagy.Lehet szerezni szobrokat amiket az edzőnknek visszaadva (gyűjti őket a polcon) újabb kombokat tanulhatunk.
    Vannak a városban ládák amiket kinyitva/feltörve pénzhez jutunk amiből tudunk venni ruhákat, kaját (visszatölti életerőt).És vannak ilyen \
  • grebber
    Így 5 óra után már egész kellemes.Az autós üldözések jók szétlőni a kocsikat ,motorosakat akik feltartanak.

Vannak benne hekkelések ,zártörések ,kódfeltörések ahol ügyeskedni kell (bár nem nehéz)
    Ha kapott volna egy normálisabb szebb graf engine-t akkor az biztos hogy ütne mint az ipari áram.
    Szerintem a térkép is kellően nagy.Lehet szerezni szobrokat amiket az edzőnknek visszaadva (gyűjti őket a polcon) újabb kombokat tanulhatunk.
    Vannak a városban ládák amiket kinyitva/feltörve pénzhez jutunk amiből tudunk venni ruhákat, kaját (visszatölti életerőt).És vannak ilyen "szent helyek" ahol a hősünk imádkozik.Na ha ezekből sokat megtalálunk akkor az életerünk szinte megemelkedik.
  • Shep
    Hosszú az mert sokat kell a semmiért kocsikázni, persze taxival gyorsabb :)
  • Shep
    Fő sztori azért nem nagyon szokott több lenni az ilyen játékokban, GTA persze kivétel :)