1431
Sleeping Dogs

• mester1987
    A Mega Fortness védelem a necces nekik nem?
  • grebber
    Itt 9100Ft digitálisan
  • mike01010101
    Hogyan? Én 49.99-ért látam, az a duplája
  • Ulthane
    Hát ez mekkora szívás! Csak jövő héten jelenik meg a játék nálunk!

Valamit csúnyán elrontottak valakik...

:-(
  • mester1987
    Szerintem nem kizárt, hogy még rosszabb lesz az eladás, mintha olyan 8 E körül lenne.
  • Shep
    Na erről beszélek. A kiadók mindig azt hiszik ,hogy ha valami über védelemmel ellátott akkor majd százezrekkel több megy el belőle, közben meg nem.
  • ratgab
    6000-ért tudok steames verziót szerezni, de láttatlanban az is elég cinkes vétel.
  • mester1987
    Ezt csak az én gondolatom...nem biztos, hogy ezért készítették.

Lehet hogy ami tucat DLC jön majd, az ingyen lesz vagy csak egy része és azért ennyi.

Amúgy meg marketing az egész.
    Rafináltság...de ez a játékiparban nem újdonság mióta létezik. :)
  • mike01010101
    És aki nem tenné fel a HD packot az miért fizesse meg? Pár hónap múlva féláron megveszem majd.
  • mester1987
    Szerintem azért annyi, mert a HD Texture Pack DLC is jár hozzá, ami plusz munka volt gondolom nekik (ami ingyenes, de mégse :D)
  • Tomy Lee
    Azt se tudom milyen a játék pontosan,hogy venném már meg?PC demo volt egyáltalán?
  • mike01010101
    50 EURO a steamen, az szerintem nagyon draga. Demo vagy kipróbálható verzió nélkül ennyiért megvenni durva lenne. Itthon a dobozos 8.990,-
  • Maxtreme
    Azért az 1-2 címért ami esetleg érdekel, nem fogok konzolt venni, már bocs :)
  • mester1987
    *terjed
  • mester1987
    Azt amúgy tudni mimindenre tejed ki a HD Texture Pack DLC?
  • Shep
    Hát szarni bele, nem hiszem, hogy most akkor mindenki rohanni fog megvenni, pár ezerrel lehet több megy majd el emiatt de számottevő eladás növekedés véleményem szerint nem várható. Én pl. biztos nem veszem meg, max majd ha ilyen 5 juró lesz steamen :)
  • mester1987
    Látom nagyon benne vagy a buliba :D

Már van 1.3-as frissítés is a HD Texture Pack mellett.
    Amúgy meg honnan veszitek hogy nem törik fel?
    Serious Sam 3: BFE-t is feltörték, csak nem adta ki csapat, ja meg az Arkham City-t is a FiGHTCLUB mellett.

Ha másnem THETA is feltöri ;)
    ő legalább minőségibb munkát ad ki, ha kiad.
  • Shep
    Unalmas már ez a duma, találj ki valami újat :)
  • grebber
    Erre a célra szolgál a konzol!
  • kill3r21
  • Maxtreme
    THETA IRC

<LiBERATiON> Nitrogen, why do you think there´s no scene group yet who has it cracked?
    <Nitrogen> yes, good sentence thats def right
    <LiBERATiON> Sleeping Dogs ( like Hitman Sniper Challenge) both have .CEG + Mega Fortress protection
    <LiBERATiON> it´s not crackable yet matey
  • kill3r21
  • kill3r21
    van rajta, valami steam cucc, akkor olyasmi mint az ubisodt drm, valami mega mittomén....
  • Shep
    Na de ha meg így van akkor legalább felszabadult 10+ óra szabadideje a nem vásárlóknak. :)
  • Shep
    Miért mi van rajta?
  • Tomy Lee
  • kill3r21
    nah ezzel se játszunk virágboltba, ahogy nézem valami új törhetetlen védelem van rajta....akkor buy :)
  • grebber
    Sleeping.Dogs.High.Resolution.Texture.Pack-ALI213 4.1GB

• Tomy Lee
    A my.sleepingdogs.net-ről nem kapok visszaigazoló mailt.Belépek profilba de figyelmeztet igazoljam vissza.Tegnap óta nem jött levél innen.
    Nincs valami újraküldési lehetőség esetleg?
  • Tomy Lee
    Sleeping Dogs Soundtrack
  • enlightened
    Az is igaz minél régebbi egy játék annál több mindent lehetett benne csinálni. Mafia 1-ben tényleg mennyi minden volt. Tömegközlekedés volt az alap.
  • enlightened
    LA Noire hagyjuk, abban a küldetéseken kívül, semmit nem lehetett a városban csinálni, csak azt nem értem, akkor miért volt ilyen hatalmas, szerintem ott akarták hogy legyenek más dolgok is, csak nem volt idő rá, kihasználatlan maradt az a hatalmas város.
  • mike01010101
    Sok játékban elvárnám, hogy a tömegközlekedés használható legyen, de soxor kihagyják, pl Mafia 2, LA Noire
  • mike01010101
    A második részben NY is viszonylag felismerhető volt, central park, time square, stb.
  • Palinko
    valszeg ma vagy holnap szerintetek is lesz warez?
  • ReszegKoldus
    Busz meg villamos van, de utazni nem lehet rajtuk szerintem, taxizni lehet.
  • Shep
    Tényleg, tömegközlekedés van a játékban?
  • Ryder62
    Nem, csak ha TC 1 hűen lemodellezte LA-t, akkor elvártam volna hogy itt is ez legyen.
  • Malakai
    Hongkongban élsz, hogy ennyire fontos neked? :)
  • Ryder62
    :(

Kár hogy nem olyan mint anno az LA

De majd kiderül mennyire adja vissza a játék Hong Kongot.