1431
Sleeping Dogs

• ratgab
    Egyetértek! Én is vettem! Bunyó vidi alapján is jó volt, itt is jónak tűnik!
  • grebber
    LOW (5x fps)

Extreme (12 fps)

LOW

HIGH

Ezt meg csak úgy:

• tutituti
    :DDDD
  • vzajcev
    Türelem már dolgoznak a fiúk::) http://img837.imageshack.us/img837/9929/sleepingdogsbadack23.jpg
  • kill3r21
    nekem sem segitett senki, bizalomhiány van, dehát magyarországon vagyunk :)
  • tutituti
    valszeg ez a hiba!
  • grebber
    Most néztem csak nem is veszi be az Extreme illetve a HD textura beállításokat mert hiába save-elem el és lépek innen ki mikor visszalépek már elugrik róla tehát nem aktivak.

Akkor duplán szopás a gépigény mert ha ezeknélkül is 15 fps akkor azokkal kb 5 fps-t produkálna a gépem.

Lehet valami korláthoz van kötve ez a két beállitás mondjuk 2gb Vramhoz?Erről tud valaki valamit miért nem lehet beállítani?
    Csak a grafikát nézném meg mennyivel másabb,mert ugye ezek nélkül is játszhatatlan!

• Shep
    Ahogy az már oly sokszor bebizonyosodott, de olyan van ,hogy a csapatok nem foglalkoznak vele.
  • Maxtreme
    feltörhetetlen védelem nincs :D
  • Shep
    Mondjuk azért röhögnék ha mondjuk 2 nap múlva fel lenne törve a csoda védelem.
  • Shep
    Jó lesz az majd fele ennyiért is :)
  • mike01010101
    Kb 1 órát játszottam vele, az irányitás nem tökéletes, de igazából még nem láttam tps játék konzol portot ahol jó lett volna. Autóba még nem ültem.
    Animációk egész jók, csak sajnos ez elött az la noire-ral játszottam és az ottani arcjátékhoz képest itt faarcunak tűnő gumibábok beszélgetnek.
    Az átlagot összeségében bőven megüti, sőt. 3500 Ft-ot megért (10.000 nem biztos hogy megért volna)

• Maxtreme
    * de sajna helyett mert sajna akart lenni.
  • Maxtreme
    Ha valaki "megszán" ilyen 3k körül engem is érdekelne 1 kulcs, de sajna neten nem tudok vásárolni. :)
    Aztán dob nekem 1 számlaszámot, én meg hétfőn utalom a pénzt amennyiben így megfelel! :)
  • Shep
    Idézőjelben volt nem szó szerint értendő.
  • CalebJoe
    Amúgy az tény hogy szinte az összes játékot amit eddig vettem azt videók alapján vettem eddig, a kb 20 éves tapasztalatomra hagyatkozom és eddig nem tévedtem.

kösz hogy lebalekoztad az öcsémet szeretlek
  • Shep
    Ok, csak nincs mindenkinek egy "balek" a közelében aki megveszi, hogy te ki tudd próbálni :)
  • CalebJoe
    De legalább így tudom eldönteni hogy megvegyem e, manapság meg amúgy se nagyon adnak ki demókat sajna.
  • Shep
    Ja, más micsodájával vered a csalánt, úgy könnyű :)
  • Fpocok
    Ne a videók alapján értékeljünk? Akkor mi alapján? Demó alapján?... ja bocs, az nincs.
  • CalebJoe
    nem én öcsém vette meg
  • Shep
    Hát ok de te bekockáztattál egy vásárlást én nekem erre nem futja így nekem ez egyelőre kimarad.
  • CalebJoe
    Na ez az hogy videó alapján ítéled meg, úgy nekem se nagyon tetszett de amikor kipróbáltam kellemeset csalódtam benne, azért ez nem egy Blades of Time kategória na az tényleg fos.
  • Shep
    Hát figyelj lehet ,hogy nem az de a videokbol számomra annak tűnt és mivel se demo se semmi így nem igen adnék érte 1500Ft-tól többet na jó talán 2e.
  • grebber
    Na le is töltötte.Kipróbáltam angol is .Mindent csutkamaxra téve majd a rohanást megcsinálva és az első pár lépést a haverral megtéve,arra a következtetésre jutottam hogy ezt így nem 2 magos gépre + GTX 460-ra terverzték a 10-15 fps az mindig megvan csak játszhatatlan így

De a konzolhoz képest legalább a recék nem vágják a torkomat.
  • CalebJoe
    érdekel a faszt de ez akkor se középszerű
  • samsung123
    Amugy az eladások nem lesznek rosszak, hiszen hiánypótló játék! (Hiába a Prototype2 az nem ez a stílus)
  • Fpocok
    Téged tényleg ennyire érdekelnek a pontszámok? Azok sose függetlenek, hagyjuk már. A játék tényleg elég középszerű.
  • kill3r21
    Valaki nem vesz nekem egy kulcsot? aztán én meg átutalom neki a pénzt...nekem magasak ezek a netes dolgok...
  • CalebJoe
    középszerű? még a nagyobb oldalakon is magas pontszámot kapott simán megéri az árát
  • Csokis
    Lehet!
    http://i.imgur.com/oGA3d.png
  • Shep
    Nekem FC3 de őszintén szólva engem a Sleeping Dogsos videok arról győztek meg, hogy egy középszerű játék amit nem a világ ha kihagy az ember.
  • mike01010101
    Nekem ez a 3500 Ft a lélektani határ, ennyit kockáztatok próba nélkül ha úgy érzem hogy jó lehet a játék. Utoljára a skyrim volt amit teljes áron,
    0.napon vakon megvettem (nem bántam meg) a következő ilyen az AC3 lesz.
  • Shep
    Hát ezzel az 5-6-el biztos többet, mint amúgy adtak volna, mert szerintem közületek sokan csak a védelem miatt vették meg és enm azért mert egyébként is megvették volna persze lehet tévedek :)
  • grebber
    Na megérkezett a kód már jön lefelé.Ilyet se láttam még.Nem írták le a cd kulcsot hanem egy matricát fényképeztek le amin ott a steam cd kulcs és a képet küldték el!
    Remélem angol nyelvet azért lehet majd választanom!

Kíváncsi lennék mennyit adnak el belőle pc-n.De ugyse mondják meg :(
  • Shep
    Na akkor most fogy el az a +1-2e db. :) Én meg úgy vagyok vele, hogy látatlanban semmit, ha lesz warez majd játszom vele ha nem hát nem.
  • Csokis
    Tényleg, megint lett Youplay-en!
  • mike01010101
    Youplay-en vettem meg 3521 Ft-ot vont le és már tölti is a steam. Egyenlőre minden ok.
  • zzeN
    Angol a játék, tanúsíthatom!
  • grebber
    Megvettem itt! 4100ft-ot vont le de a game sehol :(