Sleeping Dogs

← ElőzőOldal 29 / 29

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TothLaci
Fpocok
RIP

Parasite Eve 2, best game EVER!

lolSL
grebber

Next PC upgrade: 2022

The Protector
Valaki nem tudja h mikor jön a game?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Prince23

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

grebber
Motoros résznél ahogy megfordul a motorral megy tovább és átugrik egy kocsira egybõl a Wheelman ugrott be!

Prince23
Nem lett ez egy cseppet gagyi ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

grebber

grebber

PC-re ki fog jönni?

Hong Kongban lehet barangolni , már megéri kipróbálni a játékot!
gfreak
azt ugyan nem tudom milyen lehetett bill+egérrel, de kontrollerrel sem volt jajjdejó 😄

Racism is a weapon of mass destruction!

sambauer
mivel nem pc volt a fõplatform így nemcsoda hogy billentyûzeten tényleg helyenként játszhatatlan volt. de ezért nem a játékot kell okolni mert konzolon jópofa játék volt mindkét rész

Turn Me On Dead Man

offkorzreg
fos volt mindkettõ pedig

bakvarnyu
az elsõbe csak az volt a jó, hogy egy gombnyomással szamárrá lehetett változtatni a fõszereplõt <#idiota>

gfreak
sztori meg a grafika nem voltak rosszak, de az irányítás mindkettõben csapnivaló volt sajnos...

nem voltak, szarok,engem azért fogott meg,mert egy baromi laza rendõrt alakíthatott az aki játszotta,és a feelingje is nagyon ott volt

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

gfreak
egyetértek 😄 pedig jók is lehettek volna 😄 remélem ez már frankó lesz 😄

pedig azok elég nagy szarok voltak
DeerHunter01
jó lesz videó alapján.
fõleg ha lesz benne sok verekedés

\"Erről van szó!\"

sambauer
+fav

Turn Me On Dead Man

greg benz
Régen toltam az elsõ részt,azt szerettem! Ez is jónak ígérkezik<#eljen>

nagyon hangulatos lesz,a keleti városoknak éjszakai hangulata lenyûgözõ 😊) én már várom 😊

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

The Protector
Az elsõ 2 rész is nagyon tetszett.A 3.meg kvajó lessz.
CSak valóban jöjjön pc-re és jobban optimalizálják.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Véleményem szerint jónak igérkezik,a trailer is tetszett,és a True Crime NY City is elég jó kis game volt. Reméljük nem egyelkapkodott gyenge munka lesz

Ryder62
Na erre kíváncsi leszek. Az elsõ résszel játszottam csak. Nem volt valami nagy játék viszont a város kegyetlen nagy volt. Ha Hong Kongot is aprólékosan lemodellezik akkor végre kapunk egy GTA szerû játékot ami végre nem amerikában, európában hanem távol keleten játszódik.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

A hétvégi rövid bemutató után befutottak az elsõ információk a True Crime folytatásának történetére, fõhõsére és játékmenetére vonatkozóan.

Debut Trailer

A Hong Kong-i rész egyúttal a sorozat teljes megújulását is jelenti, állítja magabiztosan a True Crime harmadik epizódját fejlesztõ United Front Games. A fõszerepet Wei Shen kapja majd, aki beépül a helyi triádba, ahol nem csupán eredeti megbízását kell teljesítenie, de célszerû észrevétlennek maradnia, s lehetõleg túlélnie a nem mindennapi kalandot. Természetesen az ilyen akcióknak komoly hátránya, hogy olykor rendõrhöz nem méltó döntéseket kell hoznunk - ilyen esetekben a játékoson múlik majd, hogy mennyire humánusan oldja meg a feladatait, s a morális kérdésekben hogyan dönt majd. A játékmenet is jóval pergõsebbnek tûnik: a klasszikus lövöldözõs részek mellett nagyobb hangsúlyt fektetnek a verekedésekre, emellett autós jelenetekkel és Mirror's Edge-es üldözésekkel is jócskán találkozhatunk majd. Az új True Crime jövõ õsszel jelenik meg PC-re, PS3-ra és X360-ra.

← ElőzőOldal 29 / 29