1431
Sleeping Dogs
-
#391 Hát ha ez igaz akkor nem sokáig bírta de legalább +10db-al több kulcs fogyott el belőle :) -
speedy8710 #390 Szóval lehet izzítani a játékot!:) -
mester1987 #389 Én mást néztem okés, thx! -
mester1987 #388 Na ennek jobban hiszek ;) -
speedy8710 #387 Nem FAKE!!!
Update 1.1-1.4 = 1,2 GB
Crack 1.4 = ~6 MB
-
#386 És működik is, vagy csak valami jó kis trójai? :) -
speedy8710 #385 Sleeping Dogs – CRACK ONLY – 3DM (PANDORA)
Kint van a crack, 6.5MB
lol
-
mester1987 #384 Meg szeretnek trójait is feltölteni amellett hogy beraroznak mindenfélét jelszóval védve :) -
#383 Akkor nem lehetett valami nagy játék ha még a címe sem ugrik be. Na majd kiderül idővel, hogy tudják-e törni. -
mester1987 #382 FAKE lesz. -
#381 Hiszem ha látom. Ez is tuti valami unatkozó kisgyerek műve. Ráadásul a minap is volt már itt egy beírás és ha jól emlékszem abban tegnapra ígérték :) -
#380 és ezt pontosan hol olvastad? csak mert biza ezeknek a csapatoknak NINCS WEBOLDALUK. -
mester1987 #379 Sleeping_Dogs_v1_VBandit.exe nem jelez be senkinél? -
mester1987 #378 Ebben benne van az 1.3-as patch is vajon? -
#377 sajnos nem tudom (nem a hawx2) valamelyik fórumon olvastam még a megjelenés előtt hogy ne nagyon számítsunk rá, lehet hogy igaza lesz. Feltörték de mindig baj volt vele akadt, kifagyott, nem lehetett menteni ilyesmi bajok voltak vele. -
speedy8710 #376 Sleeping Dogs Limited Edition-FULL ENG+DLC – CRACK ONLY
CRACK ONLY
COMING UP TODAY! SKIDROW
Ennyi volt a hiperszuper védelem:) -
#375 Mi volt az a játék? -
#374 ugyanezzel a védelemmel ellátott gamet nem sikerült feltörni legutóbb szóval, nem biztos annyira az az 1-2 nap. Egy év múlva megveszem 1990-ért azt jolvan. -
#373 Mért ne lenne? Szerintem jövőhét végére meglesz. -
#372 Nincs és nem is lesz egy hamar ! -
TottiZsolt #371 Sziasztok!
Mivel nincs off topic itt kérdezek: van már crack? -
exoterm #370 Talán ez segít:
térkép
-
#369 Ne bassz komolyan van ilyen? GTA -be se hívogattam őket soha :D
De ezekszerint itt muszáj lesz akkor! -
#368 Fel kell hívni a csajokat, akik megadják a számukat, megcsinálni valami feladatot nekik, aztán a gyűjtögethető cuccokat ki lehet rakni a térképre. -
#367 Mondjuk ezt a Majong pokert nem értem.
Mindig nekem vannak a jobb "lapjaim" a végén mégis you lost. Biztos van valami magyarázat rá.
Ezt a game-et kb soha nem fogom kimaxolni.Nem találom a nyomorult szobrokat/dobozokat :( -
mester1987 #366 Milyen? Inkább a erőltetetten a sztoriorientált vagy tényleg sokrétű (Lehet benne mindenfélét csinálni)???
Csak azért kérdem, mert a mai divat, hogy a sztorit akarják ránk erőltetni a tartalom ebből kifolyólag meg silány. Mondjuk ez másban is igaz. -
ratgab #365 Azt majd főszál 1 küldetése után lehet majd használni, mert én még nem találtam.
És mahjong-ozni se tudtam, pedig kimentem a hajóhoz, de nem találtam ,hol tudok bemenni. Csak hallottam a szurkolást és a beszélgetést. -
#364 Utcai versenyek, aztán van egy ember, akit fel lehet hívni és ad pénzbehajtós munkákat, egy másiknak meg az általa kijelölt autókat kell elvinni. Van még valami cég, aminek a teherautóit szintén el lehet lopni, aztán le kell rázni a rendőröket, elvinni egy helyre és azért is ad pénzt. Kamerákat lehet meghackelni és aztán elkapni a drogdílereket, ládákat lehet nyitogatni, amikben pénz és néha ruha vagy fegyver van. Meg vannak olyan mellékküldetés félék a városban, ahol másoknak (vagy épp saját magadnak) kell segíteni.
Kb ezek, amik nem főküldetések, de sajna nagyrészt ezek is korlátozott számúak. -
#363 a lényeg hogy lehet kurvázni is, elég jók benne a nőcik....:D
a búnyótanulóhely is korrekt :D -
#362 Szerintem istenkirály az összes játék amit felsoroltatok,
jól mondom felséges urak? -
#361 kakasviadal, majong, karaoke, fight club.... amiket láttam. -
#360 Szubjektív. Szerintem a Mafia 2 is már szebb.
Amúgy meg tök mindegy. Mind a GTA4 meg a Mafia2 unalmas, üres valami.
Crysis tps-ben. Nincs tartalom akkor meg van lőve a játék.
A sandbox játékoknak kell a legjobban a plusz tartalom. Amúgy a Sleeping Dogs ilyen téren milyen lett? Miket lehet csinálni a főküldiken kívűl? -
Tomy Lee #359 GTA4-nek nagyon szép a grafika.Én szinte full-ba játszom,szinmélység feltolva,catalyst-be 8× vonalsimítás+morfológia.Még most is lenyűgöz pedig vagy 4 éves már. -
#358 Szerintem is korrekt lett.
01
02
03 -
#357 Na pc-n is a végére értem! Hát nem lesz semmi megkeresni és megcsinálni az az acsikat :( -
ratgab #356 Rendben van szerintem is. -
mike01010101 #355 Én elég érzékeny vagyok a FOV-ra, de itt szerintem rendben van. -
#354 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler]Sleeping.Trolls-Razor1911
[spoiler]bocs :)
fov milyen PC-s verzióban? hivatalos/steam-es fórumon szidták pár helyen rendesen... -
mike01010101 #353 Szerintem ez nem egy jó játék. Megvettem, most már végig tolom, de valami miatt nem az igazi. Csak én érzem igy vagy tényleg van valami ami miatt nem üt akkorát? Érezni, hogy fejlesztők beleadtak mindent, de valami hiányzik.
Valószinüleg a nagybetűs TEHETSÉG. Egy tisztes iparos munka is lehet jó, de "katarzist" nem ad. -
#352 GTA 4-hez ha lenne erős gépünk akkor ki....ott jó lenne. IcHancer graf moddal meg elég szép már!Csak hát a gépigény nem kicsi.