Sleeping Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel ez a True Crimeok folytatása (hiszen a neve is az volt amíg meg nem változtatták) meg a GTA-ra hajaz mert nyitott város küldetésekkel autozás motrozással,motorcsonakázással stb.
Nekem tetszett. (Mivel szinte együltö helyembe toltam végig amit nem sok game mondhat el magáról fõleg nem 11 órásak)
Next PC upgrade: 2022
Bocs, de hogy merészeled ezt a két sorozatot egy lapon emlegetni? Hogy a kutya meg a macska rúgja meg !!!!! 😄
Imádom a GTA-kat, ezzel szemben ki nem állhatom a TC-ket !!! 😊
Összehasonlítani is bûûûn a kettõt! 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Közben a vége után leszállítottam 1 szobor kivételével az összeset és 1 kivételével már egész jó a csávóm verekedési technikája.
Elkezdtem csinálgatni a mellékküldetéseket,de 2 óra után már meguntam õket.
11 óra volt a 30 fõküldetés,de a mellékküldetések már nem olyan jók.
Gyûjtögetni meg nem az én szokásom ilyen játékban.Szóval nekem ennyi volt.1 napot megért rááldozni a game végigjátszására.
Ha lesz magyarítás pc-n is még végigviszem majd.
Sõt igazat megvalva én is úgy tekintek rá mint egy B kategóriás gémre mert mindig az jut eszembe hogy ez egy true crime tul. kép. és azok elég gagyik voltak. Meg a videókból is az jött le hogy a vezetés kidolgozása ultra gáz lesz.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PSN ID.: Beegabor
PC extrák, részletes PC hardveres támogatással
A Square Enix végre rá eszmél arra, hogy a PC egy fontos "port" 😄
Törésmodel: Én nem értek hozzá de egész jól mutat a leamortizált kocsi.A szélvédõn itt is ki lehet repülni nagy sebességû oszlopnakmenetelkor.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
PC-n elég szép lesz boxon is van pár egész szép helyszín.A vizes út az eléggé a szeren van.A motorcsónakos résznél a víz se utolsó!
12 órás volt a game 8/10 simán!
.:<#eljen>#eljen>:.
A Sleeping Dogs PC-s verziójában sok olyan extrát találhatunk, ami megkülönbözteti a konzolos kiadásoktól.
Tegnap beszámoltunk róla, hogy elkezdtek szivárogni a Sleeping Dogs elsõ értékelései, és mindenki meglehetõsen pozitív véleménnyel van róla.
Amellett, hogy akik a Steamen keresztül, digitális formában rendelik elõ a játékot augusztus 14 elõtt, ajándék Team Fortress 2-es tárgyakat kapnak, a PC-s játékosokat egyéb elõnyök is megilletik. Hogy pontosan mik ezek az elõnyök, azt az alábbi videó demonstrálja, de elsõsorban természetesen a Direct X 11-et támogató videokártyával rendelkezõ játékosok szája nyílhat mosolyra. A megjelenés napján elérhetõ lesz a HD textúracsomag is azok számára, akik szeretnék kihozni a maximumot a Sleeping Dogs-ból.
info: Gamestar
Vannak benne hekkelések ,zártörések ,kódfeltörések ahol ügyeskedni kell (bár nem nehéz)
Ha kapott volna egy normálisabb szebb graf engine-t akkor az biztos hogy ütne mint az ipari áram.
Szerintem a térkép is kellõen nagy.Lehet szerezni szobrokat amiket az edzõnknek visszaadva (gyûjti õket a polcon) újabb kombokat tanulhatunk.
Vannak a városban ládák amiket kinyitva/feltörve pénzhez jutunk amibõl tudunk venni ruhákat, kaját (visszatölti életerõt).És vannak ilyen \
Vannak benne hekkelések ,zártörések ,kódfeltörések ahol ügyeskedni kell (bár nem nehéz)
Ha kapott volna egy normálisabb szebb graf engine-t akkor az biztos hogy ütne mint az ipari áram.
Szerintem a térkép is kellõen nagy.Lehet szerezni szobrokat amiket az edzõnknek visszaadva (gyûjti õket a polcon) újabb kombokat tanulhatunk.
Vannak a városban ládák amiket kinyitva/feltörve pénzhez jutunk amibõl tudunk venni ruhákat, kaját (visszatölti életerõt).És vannak ilyen "szent helyek" ahol a hõsünk imádkozik.Na ha ezekbõl sokat megtalálunk akkor az életerünk szinte megemelkedik.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PSN ID.: Beegabor
Sebaj, akkor ezt se vesszük meg, több pénzem marad másra.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Némelyik küldetés egész jó pl kövesd, fotózd le.Meg üldözzed és ugorj át a mozgó jármûrõl a mozgó jármûbe.Bár ilyet már láttunk.
Muzsikák is egész kellemesek.
OXM – 9/10
OPM – 9/10
GamePro - 87%
Az egyik rewievben 14 órát írnak a kampányra!
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Ebben legalább van 1 db jó dolog a verekedés.
Érdemes csak úgy elautókázni ide-oda?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Grafika szódával elmegy kategória.Szerintem az ezer éves Wheelman is szebb ennél.
Az autós üldözéseknél nem igazán van sebességérzet.A lökdösödés olyasmi mint a Wheelmanbe hogy nyomod a gombot és hirtelen lök egyet az ellen kocsiján.
Hangulat.Hogy is mondjam nagyon nem tudom beleélni magam a csávó helyébe.
Egyedüli pozitívum ,hogy a verekedõs rész az jó lett. Itt is van olyan mint pl a Batmanben hogy ellen vörösen izzik akkor nyomni kell a kontratámadás gombot és akkor kivédi a támadást.Tárgyakba lehet beleverni az emberek fejét stb.Szóval ha ezt a játékot bármi is kiemeli a többi hasonló játéktól az csakis a bunyós rész a többi szerintem közepesen a béka sege alatt van.
Ezzel a game-el nem hiszem hogy megváltja majd a SE a világot.
Ha nálatok ez máshogy van akkor az a ti dolgotok.
Elsõ pár óra alapján leszûrni valamit elég nagy balgaság.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
A játék továbbra sem várós.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Bár ebbe *. Csm/ *.Csd fájlok vannak...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.