Sleeping Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Nem hasonlítottam csak mondtam aki a kettõt szerette ezt is fogja.

Mivel ez a True Crimeok folytatása (hiszen a neve is az volt amíg meg nem változtatták) meg a GTA-ra hajaz mert nyitott város küldetésekkel autozás motrozással,motorcsonakázással stb.
Nekem tetszett. (Mivel szinte együltö helyembe toltam végig amit nem sok game mondhat el magáról fõleg nem 11 órásak)

Next PC upgrade: 2022

Laza
"Aki szerette régen a True Cime-okat és szereti a GTA-kat azoknak ez is tetszeni fog."

Bocs, de hogy merészeled ezt a két sorozatot egy lapon emlegetni? Hogy a kutya meg a macska rúgja meg !!!!! 😄

Imádom a GTA-kat, ezzel szemben ki nem állhatom a TC-ket !!! 😊
Összehasonlítani is bûûûn a kettõt! 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

grebber
Aki szerette régen a True Cime-okat és szereti a GTA-kat azoknak ez is tetszeni fog.

Közben a vége után leszállítottam 1 szobor kivételével az összeset és 1 kivételével már egész jó a csávóm verekedési technikája.
Elkezdtem csinálgatni a mellékküldetéseket,de 2 óra után már meguntam õket.
11 óra volt a 30 fõküldetés,de a mellékküldetések már nem olyan jók.
Gyûjtögetni meg nem az én szokásom ilyen játékban.Szóval nekem ennyi volt.1 napot megért rááldozni a game végigjátszására.
Ha lesz magyarítás pc-n is még végigviszem majd.

Fpocok
Szerintem maga a cím a szar... ki találta ki ezt a béna címet?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ryder62
Igencsak hájpolták a játékot, hetente jött valami videó, de sztem is kevés eladás lesz. A sok nagy cím mellett elvész. Arról nem is beszélve hogy ez egy teljesen új cím, semmi múlttal nem rendelkezik (max a true crime, de azzal nem igen dicsekednék :p)

Sõt igazat megvalva én is úgy tekintek rá mint egy B kategóriás gémre mert mindig az jut eszembe hogy ez egy true crime tul. kép. és azok elég gagyik voltak. Meg a videókból is az jött le hogy a vezetés kidolgozása ultra gáz lesz.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Shep
Sanszos de szerintem konzolon sem fogják kapkodni a népek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Seth
Majd az eladások eldöntik, hogy mennyire érte meg. Béka segge alatt lesz szerintem

PSN ID.: Beegabor

Prince23
Ez azért nem semmi, de komolyan!

PC extrák, részletes PC hardveres támogatással

A Square Enix végre rá eszmél arra, hogy a PC egy fontos "port" 😄

grebber
A készítõk szeretnek túlozni.Az eddigi reviewekben is 12-14 órát irnak a fõsztorira ami igaz is.

Törésmodel: Én nem értek hozzá de egész jól mutat a leamortizált kocsi.A szélvédõn itt is ki lehet repülni nagy sebességû oszlopnakmenetelkor.

Laza
Ja, de eleve a készítõk 20+ órát ígértek a fõszálra és 40+ órát minden egyébbel (amik viszont a szokásos 'ismétlõdõ' dolgok).

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

tutituti
Gondolom ez a fõszál.Remélem

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Laza
12 óra? Nem túl sok egy sandboxtól.

Bence94
Akkor mégis jó gamma ? Fegyveres "harc" az milyen ? Törésmodell mint olyan milyen szinten van jelen ha van ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

grebber
Nem sok game-et viszek végig együltö helyembe de az az volt.

PC-n elég szép lesz boxon is van pár egész szép helyszín.A vizes út az eléggé a szeren van.A motorcsónakos résznél a víz se utolsó!

12 órás volt a game 8/10 simán!

HD Texture Pack <#wow1><#wow1><#wow1>

.:<#eljen>:.
grebber
Sleeping Dogs - miért jobb PC-n?

A Sleeping Dogs PC-s verziójában sok olyan extrát találhatunk, ami megkülönbözteti a konzolos kiadásoktól.
Tegnap beszámoltunk róla, hogy elkezdtek szivárogni a Sleeping Dogs elsõ értékelései, és mindenki meglehetõsen pozitív véleménnyel van róla.
Amellett, hogy akik a Steamen keresztül, digitális formában rendelik elõ a játékot augusztus 14 elõtt, ajándék Team Fortress 2-es tárgyakat kapnak, a PC-s játékosokat egyéb elõnyök is megilletik. Hogy pontosan mik ezek az elõnyök, azt az alábbi videó demonstrálja, de elsõsorban természetesen a Direct X 11-et támogató videokártyával rendelkezõ játékosok szája nyílhat mosolyra. A megjelenés napján elérhetõ lesz a HD textúracsomag is azok számára, akik szeretnék kihozni a maximumot a Sleeping Dogs-ból.

info: Gamestar

grebber
Így 5 óra után már egész kellemes.Az autós üldözések jók szétlõni a kocsikat ,motorosakat akik feltartanak.

Vannak benne hekkelések ,zártörések ,kódfeltörések ahol ügyeskedni kell (bár nem nehéz)
Ha kapott volna egy normálisabb szebb graf engine-t akkor az biztos hogy ütne mint az ipari áram.
Szerintem a térkép is kellõen nagy.Lehet szerezni szobrokat amiket az edzõnknek visszaadva (gyûjti õket a polcon) újabb kombokat tanulhatunk.
Vannak a városban ládák amiket kinyitva/feltörve pénzhez jutunk amibõl tudunk venni ruhákat, kaját (visszatölti életerõt).És vannak ilyen \

grebber
Így 5 óra után már egész kellemes.Az autós üldözések jók szétlõni a kocsikat ,motorosakat akik feltartanak.

Vannak benne hekkelések ,zártörések ,kódfeltörések ahol ügyeskedni kell (bár nem nehéz)
Ha kapott volna egy normálisabb szebb graf engine-t akkor az biztos hogy ütne mint az ipari áram.
Szerintem a térkép is kellõen nagy.Lehet szerezni szobrokat amiket az edzõnknek visszaadva (gyûjti õket a polcon) újabb kombokat tanulhatunk.
Vannak a városban ládák amiket kinyitva/feltörve pénzhez jutunk amibõl tudunk venni ruhákat, kaját (visszatölti életerõt).És vannak ilyen "szent helyek" ahol a hõsünk imádkozik.Na ha ezekbõl sokat megtalálunk akkor az életerünk szinte megemelkedik.

Shep
Hosszú az mert sokat kell a semmiért kocsikázni, persze taxival gyorsabb 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Fõ sztori azért nem nagyon szokott több lenni az ilyen játékokban, GTA persze kivétel 😊

Seth
Az csak a fõszál. Rengeteg mellékes dolgot lehet benne csinálni. Egy GTA 4 se hosszú ha a csak a fõküldiket csinálod

Sandboxnak az a 14 óra nagyon karcsú...:-(

Sebaj, akkor ezt se vesszük meg, több pénzem marad másra.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Háát, 2012 augusztust írunk.

grebber
Motorral egész jól lehet hasítani benne.
Némelyik küldetés egész jó pl kövesd, fotózd le.Meg üldözzed és ugorj át a mozgó jármûrõl a mozgó jármûbe.Bár ilyet már láttunk.
Muzsikák is egész kellemesek.

OXM – 9/10
OPM – 9/10
GamePro - 87%

Az egyik rewievben 14 órát írnak a kampányra!

Fókameister
Basszák meg, hogy ennek se lesz jó az xp <#violent>

Fpocok
pécé

Én mindenképpen adok neki esélyt pedig nem igazán szeretem az ázsiai dolgokat. A gta,mafia, keresztapa helyszineivel és hõseivel könnyebben azonosulok.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

grebber
Máshol már írtam ,hogy egy játéknak nagyon szarnak kell lennie hogy ne vigyem végig.
Ebben legalább van 1 db jó dolog a verekedés.

Seth
Tehát nem tetszik,de végig akarod vinni? Mazohista vagy !!!! 😄

grebber
GTA-kban sem autokáztam csak a merra a küldetés vitt.Ebben meg pláne nem fogok legyen vége azt örökre elfelejteni és jöhet a next!

tutituti
És a sandbox dolog?mekkora a map?
Érdemes csak úgy elautókázni ide-oda?

Fpocok
Amivel kiemelkedik, az is egy nagy koppintás... jó, raktak bele tárgyakat, aminek neki lehet verni, de ennyi. Nyúlás.

grebber
Belenéztem.

Grafika szódával elmegy kategória.Szerintem az ezer éves Wheelman is szebb ennél.
Az autós üldözéseknél nem igazán van sebességérzet.A lökdösödés olyasmi mint a Wheelmanbe hogy nyomod a gombot és hirtelen lök egyet az ellen kocsiján.

Hangulat.Hogy is mondjam nagyon nem tudom beleélni magam a csávó helyébe.

Egyedüli pozitívum ,hogy a verekedõs rész az jó lett. Itt is van olyan mint pl a Batmanben hogy ellen vörösen izzik akkor nyomni kell a kontratámadás gombot és akkor kivédi a támadást.Tárgyakba lehet beleverni az emberek fejét stb.Szóval ha ezt a játékot bármi is kiemeli a többi hasonló játéktól az csakis a bunyós rész a többi szerintem közepesen a béka sege alatt van.

Ezzel a game-el nem hiszem hogy megváltja majd a SE a világot.

grebber
Szerintem meg nem mert ha teszem azt az mozgásanimáció, a hangok, a grafika stb nem tetszik az elején 50000óra múlva sem fog.
Ha nálatok ez máshogy van akkor az a ti dolgotok.

tutituti
Azért ez nem éppen így van!
Elsõ pár óra alapján leszûrni valamit elég nagy balgaság.

grebber
Ha egy game szar akkor szar azon az sem változtat hogy ha 300000 órát is játszol vele!

Seth
Azért ne annyira hamarosan, Adjál neki legalább 2-3 órát,mielõtt leszólod 😉

grebber
Egyértelmû!

tutituti
csak boxos rilíz nem?

grebber
Kösz hogy szóltál! Hamarosan jövök a véleményemmel!

Én is várom, csak az aggaszt, hogy a pc-s verzióból még egy bitet nem láttunk. Minden gameplay, ami a neten van, az xbox verzió.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Fpocok
APA KEZDÕDIK!

Laza
Nekem a demo videó alapján a faszi idétlen mozgása, az hogy köszönõviszonyban sincs az alatta lévõ padlóval a lábmozgás, csúszkálás, kicsit eltántorít, nálam ezek hangulatromboló megoldások ... viszont a sandbox stílus és a téma miatt biztosan ki fogom próbálni 😊

Fpocok
Most értem a végére, ez kurva jó lett. Nagyon tetszik.
A játék továbbra sem várós.

Fpocok

a végével 1et értek!
kill3r21
kiváncsi vagyok mikor jön, pc clone már van, jöhetne boxra...😄
Nem! Sehogy sem! Várni kell 14-ig a Pheonix adatbázis frissítésre hogy ki lehessen bontani...
Bár ebbe *. Csm/ *.Csd fájlok vannak...

Hogy akarod felrakni, mikor még ki se jött?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.