Sleeping Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
Kétszer tuti muszáj, mert a történet része, egyszer meg mellékküldetés van ott. Amúgy nem gáz egyáltalán.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na jó, a Girls Just Want to Have Funt énekelni érdekes <#idiota>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Seth
Bele ne haljatok, a faszinak jó hangja van....persze csak ha jól csináljátok a minijátékot 😊

PSN ID.: Beegabor

Prince23
Kötelezõ lesz?

Akkor viszont már "speaker elnémítása" hang opció😄
Még ha csaj karakter énekelne az biztos rendben lenne de így ez a fõhõstõl fura persze nem érdekel ám annyira ha mellette jó a játék.Ettõl nem fogom leírni.

Filmet megnézném de csak valami 1977-es változatot találtam-.-

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

oké azt kibírom majd😊

ReszegKoldus
Énekelni 2 vagy 3-szor kell azt hiszem.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Seth
Ha jól emlékszem egyszer kötelezõ lesz egy sztori küldetés miatt 😄

Jó,akkor karaoke bárba ezek szerint nem kell bemenni<#idiota>

Shep
Hát ez nekem erõs 8)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
OMG

Talán még a bunyót ahogy néztem nekem nem tünt annyira rossznak ami érdekes az a jármûvek mozgása ami autónál még nem is de motornál nagyon rángatózik jobbra-balra:/
Ezt lehet,hogy be lehet állítani majd esetleg elég lesz neki az egér DPI csökkentése mert így nem tetszik ez a hirtelen rángatózás(persze ha az egérnek köze van a vezetéshez,nem tudom):/

Fpocok
Csak az a baj, hogy közel sem olyan jó a harc, mint a batmanben... legalább is videók alapján elég bénán néz ki.
Nincs multi.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ja ez a Sleeping Dog!Már sokszor hallottam és sikerült összekevernem a Watch Dogs-al amirõl azt tudtam,hogy jövõre jön😊)
Na de itt van ez és bizony tetszik amit látok.Martial Arts,Hong Kong,verdák húha ez jó lesz ez tetszik!
Remélem jól fog menni PC-n.Meg már különben is hiányzott az Arkham City féle combat rendszer.
Multi is lesz benne érdemes megvételen gondolkodni?

tutituti
jaja,Én azért nézem mert mást nem találtam aki kb azt nézi amire kíváncsi vagyok.Bár ez most nagyon unalmas volt😊
Meglesem Fpocok videóit hátha kitérnek a kritikusabb dolgokra.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Fpocok
Nesze nektek review... ott a TB-s de van ilyen is:

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ettõl a WTF-estõl már láttam több videót is. Egész jól csinálja, csak ezt az idióta WTF-ezést felejthetné el. Elég paraszt cím ez így.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tele van ilyen utalásokkal a játék állítólag.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

tutituti

Seth
Itt nem a fegyverek a mérvadóak. Lesz 1-2 rész ahol majd lövöldözni kell,ott szerezhetsz különbözõ géppityukat,automata shotgunt, gránátvetõ is lesz 2 alkalommal, de ezeket nem tartod meg ha végeztél a küldivel.Talán egy pisztoly volt nálam egyszer mikor a városban flangáltam,de aztán kifogyott és annyi, nincs lõszerutánpótlás

Prince23
A GTA Hong kong helytálló, de lesznek fegyverek is bõven.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

kill3r21
igy pár óra után, gta hong kong, fegyverek nélkül.... vagy nem játszottam még eleget ? D:
Köszi
Törölt felhasználó
Just cause 2-bõl Rico ruhája is elérhetõ 😊

Seth
Ha piros a beírt szám,akkor az rossz, egyeltalán nem szerepel a kódsorban. Ha sárga akkor szerepel, de nem azon a helyen ahova beírtad. Ha zöld akkor meg jó helyen van és helyes a szám.
Egy szám csak egyszer szerepelhet(0-9), szóval nem nehéz kitalálni ezeket a kódokat.
Én pl mindig 0-1-2-3-al kezdek,aztán egyre feljebb a pirosak helyére

Sziasztok

Segítsetek az elsõ kamera hack-elésnél vagyok de nem tudom mit csináljak csak 6 próbám van de nem megy. Köszi elõre is.
ReszegKoldus
24 óra nekem elég volt kb mindenre.

Jópofa, hogy filmekbõl ismert ruhákat is beleraktak, pl Ong-Bak, A sárkány közbelép, Halálos játszma, Tomboló ököl, Balhé Bronxban

ReszegKoldus
Nem teljesen valósághû és nincs benne egész Hong Kong, csak a sziget, tehát 7 millió helyett kb 1.2 millió embert kell csak keresni 😊

Ryder62
Valóság hûen van lemodellezve a város? Hong Kong "csak" kétszer akkora mint Budapest de 7 millióan lakják. Tehát hatalmas forgalomnak és rengeteg járó kelõnek kéne lennie. De a videókból nem ez jött le. Itt ott kószált egy egy gyalogos, ez írtó szegény és hangulat romboló. Remélem nem olyan lesz mint a True Crime LA ahol a Sunset Blvd-n alig volt forgalom, sõt civilek is ép hogy mászkáltak az utcán.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Shep
HONG-KONG!!!!!!!!!!!!!!!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
11 óra a 30 fõküldetés.Melékküldetést csak 1-2 öt csináltam amikor a szobrokat vittem vissza új mozdulatokat tanulni!

Next PC upgrade: 2022

enlightened
12 óra? De ebbe akkor nincsenek benne a mellékküldik ugye, mert ez így elég rövid, nekem az AC-k 40 órásak voltak.

kill3r21
énis, de nem direkt 😄
grebber
Minek megszokni? Szembe a forgalommal nem mersz menni én is úgy zúztam 90%-ban.

Prince23
Brit fennhatóság alatt volt egykoron Hong Kong, talán azért. Van Damme egyik filmje pont azt mutatja be háttéralapnak, amikor a brit erõ kivonul a városból, talán a Rajtaütésben volt...😊

alma2
olvasas meg megy ugye? 😊
wiki

szerintem

kill3r21
gyerekek, miért miért van a jobboldalon a szembeforgalom??? 😄
meg lehet szokni? 😄
Rayden02
<#vigyor>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

grebber
A zárnyitástól kezdve a camera hackig minden ilyen momentum full egyszerû!

Seth
Nem kötelezõ, amúgy meg pofonegyszerû a kódot feltörni, mi vele a gondod?

Törölt felhasználó
Ez a camera hack az agyamra megy 😞
tutituti
Attól eltekintve hogy én is imádom a GTA-t a True Crimeban sokkal több potenciál volt anno!

Prince23
A-a, az már Free Roam, amit írtál.

A New Game+ az amikor az elsõ végigjátszás karakterét áttudod hozni Playthrough2-re. Tehát egy sokakl erõsebb karakterrel tudsz nyomulni az elsõ küldin. Maxra felfejlesztett tudással, harci képességgel, pont mint a Prototype 2-nél.

grebber
Ahogy vége a fõküldinek ugyanonnan tudod folytatni!
Nem kezdtem új game-et hanem folytattam. Újat majd pc-n fogok ha lesz magyarítás!

Shep
Az mi?

Prince23
New Game+ lehetõség van benne?

Seth
Ja egy kérdés. A sztori végeztével visszarak a játékba, hogy az elmaradt dolgokat megcsináljam?

Seth
Szerintem sokkal változatosabb bunyó és több mozgás van benne, mint a Batman-ben, bár azt nem kell letagadniuk, hogy az ellentámadás megoldását onnan vették át.

Prince23
De hiába a SE adja ki a játékot, a verekedés még is jobban volt kivitelezve a Batman játékoknál. Ez a bunyó elég vicces. Mindegy, United Games Front és a Rocksteady között óriási különbség van

Seth
Ahhoz képest amilyen lesújtó véleményed volt az elején, egész jó játék lett belõle.. 😊