Sleeping Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
PSN ID.: Beegabor
Még ha csaj karakter énekelne az biztos rendben lenne de így ez a fõhõstõl fura persze nem érdekel ám annyira ha mellette jó a játék.Ettõl nem fogom leírni.
Filmet megnézném de csak valami 1977-es változatot találtam-.-
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
★ 汤姆 李
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ezt lehet,hogy be lehet állítani majd esetleg elég lesz neki az egér DPI csökkentése mert így nem tetszik ez a hirtelen rángatózás(persze ha az egérnek köze van a vezetéshez,nem tudom):/
★ 汤姆 李
Nincs multi.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Na de itt van ez és bizony tetszik amit látok.Martial Arts,Hong Kong,verdák húha ez jó lesz ez tetszik!
Remélem jól fog menni PC-n.Meg már különben is hiányzott az Arkham City féle combat rendszer.
Multi is lesz benne érdemes megvételen gondolkodni?
★ 汤姆 李
Meglesem Fpocok videóit hátha kitérnek a kritikusabb dolgokra.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Egy szám csak egyszer szerepelhet(0-9), szóval nem nehéz kitalálni ezeket a kódokat.
Én pl mindig 0-1-2-3-al kezdek,aztán egyre feljebb a pirosak helyére
Segítsetek az elsõ kamera hack-elésnél vagyok de nem tudom mit csináljak csak 6 próbám van de nem megy. Köszi elõre is.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Next PC upgrade: 2022
wiki
szerintem
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
A New Game+ az amikor az elsõ végigjátszás karakterét áttudod hozni Playthrough2-re. Tehát egy sokakl erõsebb karakterrel tudsz nyomulni az elsõ küldin. Maxra felfejlesztett tudással, harci képességgel, pont mint a Prototype 2-nél.
Nem kezdtem új game-et hanem folytattam. Újat majd pc-n fogok ha lesz magyarítás!