1431
Sleeping Dogs
-
#191 USA-ban már kint van tegnap óta PC-n is, de EU-ban csak péntek. -
Tomy Lee #190 Hát ezt ha akarnánk akkor se tudnánk megmondani:-)
Egyelőre pre order se kapta még meg. -
#189 PC-re csak pénteken jön én úgy tudom, a virágbolti is. -
#188 "The game takes place in a fictional Hong Kong"
Azért nem tűnik nagynak a város, mert a valódi szigethez képest sokkal kisebb :)
A városrészek léteznek, csak pl. North Point a nevével ellentétben itt keleten van.
Mondjuk LA se volt teljesen benne a játékban anno, de az a kis része jobban emlékeztetett LA-re, mint itt Hong Kong Hong Kongra.
Ettől függetlenül ez egy nagyon jó játék (szerintem). -
#187 Sziasztok. PC-s véleményeket szeretnék hallani és az egyik legfontosabb kérdésem hogy mennyire optimalizált? :) -
#186 Mint a gétéában.
Btw, néztem a térképet és 1, nem tűnt nagynak a város, 2., próbáltam összehasonlítani a google mapsban található hong konggal, de valahogy nem tudtam hova tenni a játék szigetét. Még a körvonala sem stimmelt. Akkor tul. kép nem is 1:1 lemásolt a város? Mert anno azért a True Crime jól visszaadta Los Angelest, minden nagyobb út, negyed, város rész megtalálható volt a játékban. Sőt maga az úthálózat elrendezése is olyan volt mint a valóságban.
Pont ezért szerettem (hibái ellenére is) hogy valóság hűen volt lemodellezve LA. Nem pedig ilyen görbe tükrön keresztül látjuk a várost mint a GTA-kban. -
#185 Nincsenek licencelve a járművek, tehát minden valami kamu járgány valódiról mintázva. -
Tomy Lee #184 Ezzel lehet majd menni?Van ilyen a játékban?
-
#183 Steamen vpn nélkül pénteken. -
ronaldo86 #182 és akkor mikor is lesz tölthető a játék? :) -
#181 Kétszer tuti muszáj, mert a történet része, egyszer meg mellékküldetés van ott. Amúgy nem gáz egyáltalán.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na jó, a Girls Just Want to Have Funt énekelni érdekes -
#180 Bele ne haljatok, a faszinak jó hangja van....persze csak ha jól csináljátok a minijátékot :) -
#179 Kötelező lesz? -
Tomy Lee #178 Akkor viszont már "speaker elnémítása" hang opció:D
Még ha csaj karakter énekelne az biztos rendben lenne de így ez a főhőstől fura persze nem érdekel ám annyira ha mellette jó a játék.Ettől nem fogom leírni.
Filmet megnézném de csak valami 1977-es változatot találtam-.- -
Tomy Lee #177 oké azt kibírom majd:) -
#176 Énekelni 2 vagy 3-szor kell azt hiszem. -
#175 Ha jól emlékszem egyszer kötelező lesz egy sztori küldetés miatt :D -
Tomy Lee #174 Jó,akkor karaoke bárba ezek szerint nem kell bemenni -
#173 Hát ez nekem erős 8) -
#172 OMG
-
Tomy Lee #171 Talán még a bunyót ahogy néztem nekem nem tünt annyira rossznak ami érdekes az a járművek mozgása ami autónál még nem is de motornál nagyon rángatózik jobbra-balra:/
Ezt lehet,hogy be lehet állítani majd esetleg elég lesz neki az egér DPI csökkentése mert így nem tetszik ez a hirtelen rángatózás(persze ha az egérnek köze van a vezetéshez,nem tudom):/ -
#170 Csak az a baj, hogy közel sem olyan jó a harc, mint a batmanben... legalább is videók alapján elég bénán néz ki.
Nincs multi. -
Tomy Lee #169 Ja ez a Sleeping Dog!Már sokszor hallottam és sikerült összekevernem a Watch Dogs-al amiről azt tudtam,hogy jövőre jön:))
Na de itt van ez és bizony tetszik amit látok.Martial Arts,Hong Kong,verdák húha ez jó lesz ez tetszik!
Remélem jól fog menni PC-n.Meg már különben is hiányzott az Arkham City féle combat rendszer.
Multi is lesz benne érdemes megvételen gondolkodni? -
#168 jaja,Én azért nézem mert mást nem találtam aki kb azt nézi amire kíváncsi vagyok.Bár ez most nagyon unalmas volt:)
Meglesem Fpocok videóit hátha kitérnek a kritikusabb dolgokra. -
#167 Nesze nektek review... ott a TB-s de van ilyen is:
-
ratgab #166 Ettől a WTF-estől már láttam több videót is. Egész jól csinálja, csak ezt az idióta WTF-ezést felejthetné el. Elég paraszt cím ez így. -
ratgab #165 Tele van ilyen utalásokkal a játék állítólag. -
#164 -
#163 Itt nem a fegyverek a mérvadóak. Lesz 1-2 rész ahol majd lövöldözni kell,ott szerezhetsz különböző géppityukat,automata shotgunt, gránátvető is lesz 2 alkalommal, de ezeket nem tartod meg ha végeztél a küldivel.Talán egy pisztoly volt nálam egyszer mikor a városban flangáltam,de aztán kifogyott és annyi, nincs lőszerutánpótlás -
#162 Fél éves DLC támogatás -
mike01010101 #161 A GTA Hong kong helytálló, de lesznek fegyverek is bőven. -
#160 igy pár óra után, gta hong kong, fegyverek nélkül.... vagy nem játszottam még eleget ? D: -
baloghkr #159 Köszi -
#158 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Just cause 2-ből Rico ruhája is elérhető :)
-
#157 Ha piros a beírt szám,akkor az rossz, egyeltalán nem szerepel a kódsorban. Ha sárga akkor szerepel, de nem azon a helyen ahova beírtad. Ha zöld akkor meg jó helyen van és helyes a szám.
Egy szám csak egyszer szerepelhet(0-9), szóval nem nehéz kitalálni ezeket a kódokat.
Én pl mindig 0-1-2-3-al kezdek,aztán egyre feljebb a pirosak helyére -
baloghkr #156 Sziasztok
Segítsetek az első kamera hack-elésnél vagyok de nem tudom mit csináljak csak 6 próbám van de nem megy. Köszi előre is. -
#155 24 óra nekem elég volt kb mindenre.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jópofa, hogy filmekből ismert ruhákat is beleraktak, pl Ong-Bak, A sárkány közbelép, Halálos játszma, Tomboló ököl, Balhé Bronxban -
#154 Nem teljesen valósághű és nincs benne egész Hong Kong, csak a sziget, tehát 7 millió helyett kb 1.2 millió embert kell csak keresni :)
-
#153 Valóság hűen van lemodellezve a város? Hong Kong "csak" kétszer akkora mint Budapest de 7 millióan lakják. Tehát hatalmas forgalomnak és rengeteg járó kelőnek kéne lennie. De a videókból nem ez jött le. Itt ott kószált egy egy gyalogos, ez írtó szegény és hangulat romboló. Remélem nem olyan lesz mint a True Crime LA ahol a Sunset Blvd-n alig volt forgalom, sőt civilek is ép hogy mászkáltak az utcán. -
#152 HONG-KONG!!!!!!!!!!!!!!!