1431
Sleeping Dogs

• Malakai
    USA-ban már kint van tegnap óta PC-n is, de EU-ban csak péntek.
  • Tomy Lee
    Hát ezt ha akarnánk akkor se tudnánk megmondani:-)
    Egyelőre pre order se kapta még meg.
  • enlightened
    PC-re csak pénteken jön én úgy tudom, a virágbolti is.
  • ReszegKoldus
    "The game takes place in a fictional Hong Kong"

Azért nem tűnik nagynak a város, mert a valódi szigethez képest sokkal kisebb :)
    A városrészek léteznek, csak pl. North Point a nevével ellentétben itt keleten van.
    Mondjuk LA se volt teljesen benne a játékban anno, de az a kis része jobban emlékeztetett LA-re, mint itt Hong Kong Hong Kongra.
    Ettől függetlenül ez egy nagyon jó játék (szerintem).
  • JaSoN HuNTeR #187
    Sziasztok. PC-s véleményeket szeretnék hallani és az egyik legfontosabb kérdésem hogy mennyire optimalizált? :)
  • Ryder62
    Mint a gétéában.

Btw, néztem a térképet és 1, nem tűnt nagynak a város, 2., próbáltam összehasonlítani a google mapsban található hong konggal, de valahogy nem tudtam hova tenni a játék szigetét. Még a körvonala sem stimmelt. Akkor tul. kép nem is 1:1 lemásolt a város? Mert anno azért a True Crime jól visszaadta Los Angelest, minden nagyobb út, negyed, város rész megtalálható volt a játékban. Sőt maga az úthálózat elrendezése is olyan volt mint a valóságban.

Pont ezért szerettem (hibái ellenére is) hogy valóság hűen volt lemodellezve LA. Nem pedig ilyen görbe tükrön keresztül látjuk a várost mint a GTA-kban.
  • Malakai
    Nincsenek licencelve a járművek, tehát minden valami kamu járgány valódiról mintázva.
  • Tomy Lee
    Ezzel lehet majd menni?Van ilyen a játékban?
  • Malakai
    Steamen vpn nélkül pénteken.
  • ronaldo86
    és akkor mikor is lesz tölthető a játék? :)
  • ReszegKoldus
    Kétszer tuti muszáj, mert a történet része, egyszer meg mellékküldetés van ott. Amúgy nem gáz egyáltalán.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Na jó, a Girls Just Want to Have Funt énekelni érdekes
  • Seth
    Bele ne haljatok, a faszinak jó hangja van....persze csak ha jól csináljátok a minijátékot :)
  • Prince23
    Kötelező lesz?
  • Tomy Lee
    Akkor viszont már "speaker elnémítása" hang opció:D
    Még ha csaj karakter énekelne az biztos rendben lenne de így ez a főhőstől fura persze nem érdekel ám annyira ha mellette jó a játék.Ettől nem fogom leírni.

Filmet megnézném de csak valami 1977-es változatot találtam-.-
  • Tomy Lee
    oké azt kibírom majd:)
  • ReszegKoldus
    Énekelni 2 vagy 3-szor kell azt hiszem.
  • Seth
    Ha jól emlékszem egyszer kötelező lesz egy sztori küldetés miatt :D
  • Tomy Lee
    Jó,akkor karaoke bárba ezek szerint nem kell bemenni
  • Shep
    Hát ez nekem erős 8)
  • Prince23
    OMG

• Tomy Lee
    Talán még a bunyót ahogy néztem nekem nem tünt annyira rossznak ami érdekes az a járművek mozgása ami autónál még nem is de motornál nagyon rángatózik jobbra-balra:/
    Ezt lehet,hogy be lehet állítani majd esetleg elég lesz neki az egér DPI csökkentése mert így nem tetszik ez a hirtelen rángatózás(persze ha az egérnek köze van a vezetéshez,nem tudom):/
  • Fpocok
    Csak az a baj, hogy közel sem olyan jó a harc, mint a batmanben... legalább is videók alapján elég bénán néz ki.
    Nincs multi.
  • Tomy Lee
    Ja ez a Sleeping Dog!Már sokszor hallottam és sikerült összekevernem a Watch Dogs-al amiről azt tudtam,hogy jövőre jön:))
    Na de itt van ez és bizony tetszik amit látok.Martial Arts,Hong Kong,verdák húha ez jó lesz ez tetszik!
    Remélem jól fog menni PC-n.Meg már különben is hiányzott az Arkham City féle combat rendszer.
    Multi is lesz benne érdemes megvételen gondolkodni?
  • tutituti
    jaja,Én azért nézem mert mást nem találtam aki kb azt nézi amire kíváncsi vagyok.Bár ez most nagyon unalmas volt:)
    Meglesem Fpocok videóit hátha kitérnek a kritikusabb dolgokra.
  • Fpocok
    Nesze nektek review... ott a TB-s de van ilyen is:

• ratgab
    Ettől a WTF-estől már láttam több videót is. Egész jól csinálja, csak ezt az idióta WTF-ezést felejthetné el. Elég paraszt cím ez így.
  • ratgab
    Tele van ilyen utalásokkal a játék állítólag.
  • tutituti
  • Seth
    Itt nem a fegyverek a mérvadóak. Lesz 1-2 rész ahol majd lövöldözni kell,ott szerezhetsz különböző géppityukat,automata shotgunt, gránátvető is lesz 2 alkalommal, de ezeket nem tartod meg ha végeztél a küldivel.Talán egy pisztoly volt nálam egyszer mikor a városban flangáltam,de aztán kifogyott és annyi, nincs lőszerutánpótlás
  • Prince23
    Fél éves DLC támogatás
  • mike01010101
    A GTA Hong kong helytálló, de lesznek fegyverek is bőven.
  • kill3r21
    igy pár óra után, gta hong kong, fegyverek nélkül.... vagy nem játszottam még eleget ? D:
  • baloghkr
    Köszi
    Just cause 2-ből Rico ruhája is elérhető :)

• Seth
    Ha piros a beírt szám,akkor az rossz, egyeltalán nem szerepel a kódsorban. Ha sárga akkor szerepel, de nem azon a helyen ahova beírtad. Ha zöld akkor meg jó helyen van és helyes a szám.
    Egy szám csak egyszer szerepelhet(0-9), szóval nem nehéz kitalálni ezeket a kódokat.
    Én pl mindig 0-1-2-3-al kezdek,aztán egyre feljebb a pirosak helyére
  • baloghkr
    Sziasztok

Segítsetek az első kamera hack-elésnél vagyok de nem tudom mit csináljak csak 6 próbám van de nem megy. Köszi előre is.
  • ReszegKoldus
    24 óra nekem elég volt kb mindenre.

Jópofa, hogy filmekből ismert ruhákat is beleraktak, pl Ong-Bak, A sárkány közbelép, Halálos játszma, Tomboló ököl, Balhé Bronxban
  • ReszegKoldus
    Nem teljesen valósághű és nincs benne egész Hong Kong, csak a sziget, tehát 7 millió helyett kb 1.2 millió embert kell csak keresni :)
  • Ryder62
    Valóság hűen van lemodellezve a város? Hong Kong "csak" kétszer akkora mint Budapest de 7 millióan lakják. Tehát hatalmas forgalomnak és rengeteg járó kelőnek kéne lennie. De a videókból nem ez jött le. Itt ott kószált egy egy gyalogos, ez írtó szegény és hangulat romboló. Remélem nem olyan lesz mint a True Crime LA ahol a Sunset Blvd-n alig volt forgalom, sőt civilek is ép hogy mászkáltak az utcán.
  • Shep
    HONG-KONG!!!!!!!!!!!!!!!