1431
Sleeping Dogs
-
#111 Az csak a főszál. Rengeteg mellékes dolgot lehet benne csinálni. Egy GTA 4 se hosszú ha a csak a főküldiket csinálod -
ratgab #110 Sandboxnak az a 14 óra nagyon karcsú...:-(
Sebaj, akkor ezt se vesszük meg, több pénzem marad másra. -
Interstate 95 #109 Háát, 2012 augusztust írunk. -
#108 Motorral egész jól lehet hasítani benne.
Némelyik küldetés egész jó pl kövesd, fotózd le.Meg üldözzed és ugorj át a mozgó járműről a mozgó járműbe.Bár ilyet már láttunk.
Muzsikák is egész kellemesek.
OXM – 9/10
OPM – 9/10
GamePro - 87%
Az egyik rewievben 14 órát írnak a kampányra! -
#107 Basszák meg, hogy ennek se lesz jó az xp -
#106 pécé
-
mike01010101 #105 Én mindenképpen adok neki esélyt pedig nem igazán szeretem az ázsiai dolgokat. A gta,mafia, keresztapa helyszineivel és hőseivel könnyebben azonosulok. -
#104 Máshol már írtam ,hogy egy játéknak nagyon szarnak kell lennie hogy ne vigyem végig.
Ebben legalább van 1 db jó dolog a verekedés. -
#103 Tehát nem tetszik,de végig akarod vinni? Mazohista vagy !!!! :D -
#102 GTA-kban sem autokáztam csak a merra a küldetés vitt.Ebben meg pláne nem fogok legyen vége azt örökre elfelejteni és jöhet a next! -
#101 És a sandbox dolog?mekkora a map?
Érdemes csak úgy elautókázni ide-oda? -
#100 Amivel kiemelkedik, az is egy nagy koppintás... jó, raktak bele tárgyakat, aminek neki lehet verni, de ennyi. Nyúlás. -
#99 Belenéztem.
Grafika szódával elmegy kategória.Szerintem az ezer éves Wheelman is szebb ennél.
Az autós üldözéseknél nem igazán van sebességérzet.A lökdösödés olyasmi mint a Wheelmanbe hogy nyomod a gombot és hirtelen lök egyet az ellen kocsiján.
Hangulat.Hogy is mondjam nagyon nem tudom beleélni magam a csávó helyébe.
Egyedüli pozitívum ,hogy a verekedős rész az jó lett. Itt is van olyan mint pl a Batmanben hogy ellen vörösen izzik akkor nyomni kell a kontratámadás gombot és akkor kivédi a támadást.Tárgyakba lehet beleverni az emberek fejét stb.Szóval ha ezt a játékot bármi is kiemeli a többi hasonló játéktól az csakis a bunyós rész a többi szerintem közepesen a béka sege alatt van.
Ezzel a game-el nem hiszem hogy megváltja majd a SE a világot. -
#98 Szerintem meg nem mert ha teszem azt az mozgásanimáció, a hangok, a grafika stb nem tetszik az elején 50000óra múlva sem fog.
Ha nálatok ez máshogy van akkor az a ti dolgotok. -
#97 Azért ez nem éppen így van!
Első pár óra alapján leszűrni valamit elég nagy balgaság. -
#96 Ha egy game szar akkor szar azon az sem változtat hogy ha 300000 órát is játszol vele! -
#95 Azért ne annyira hamarosan, Adjál neki legalább 2-3 órát,mielőtt leszólod ;) -
#94 Egyértelmű! -
#93 csak boxos rilíz nem? -
#92 Kösz hogy szóltál! Hamarosan jövök a véleményemmel! -
mike01010101 #91 Én is várom, csak az aggaszt, hogy a pc-s verzióból még egy bitet nem láttunk. Minden gameplay, ami a neten van, az xbox verzió. -
#90 APA KEZDŐDIK! -
#89 Nekem a demo videó alapján a faszi idétlen mozgása, az hogy köszönőviszonyban sincs az alatta lévő padlóval a lábmozgás, csúszkálás, kicsit eltántorít, nálam ezek hangulatromboló megoldások ... viszont a sandbox stílus és a téma miatt biztosan ki fogom próbálni :) -
#88 Most értem a végére, ez kurva jó lett. Nagyon tetszik.
A játék továbbra sem várós. -
#87 -
#86 http://www.hungamer.net/2012/08/sleeping-dogs-eloszereplos-kisfilm.html -
ricsa008 #85 a végével 1et értek! -
#84 kiváncsi vagyok mikor jön, pc clone már van, jöhetne boxra...:D -
zsozso29 #83 Nem! Sehogy sem! Várni kell 14-ig a Pheonix adatbázis frissítésre hogy ki lehessen bontani...
Bár ebbe *. Csm/ *.Csd fájlok vannak... -
ratgab #82 Hogy akarod felrakni, mikor még ki se jött? -
#81 steames verziót fel lehet rakni valahogy? cd keyt kér -
Robi546 #80 Értem. :) -
ratgab #79 Nem fogják! Demó alapján már kész a játék. -
Robi546 #78 Ja értem,mindjárt itt van és mindjárt lehet tolni. :)) (Persze ha nem csúsztatják el. :S) -
ratgab #77 Nem kamu. -
Robi546 #76 Augusztus 17-én jelenik meg vagy csak kamu ? :O -
ratgab #75 Na ez már valami! -
#74 Újabb Demó gameplay -
#73 -
#72 Mrs Chu bosszúja, küldetés felvétele HD-ben