Sleeping Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
steames verziót fel lehet rakni valahogy? cd keyt kér
Értem. 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Nem fogják! Demó alapján már kész a játék.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ja értem,mindjárt itt van és mindjárt lehet tolni. 😊) (Persze ha nem csúsztatják el. :S)

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Nem kamu.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Augusztus 17-én jelenik meg vagy csak kamu ? 😮

Na ez már valami! <#eljen>

Prince23
Prince23

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

grebber

Next PC upgrade: 2022

Ez ütni fog nálam!
Prince23
Ez eléggé gyengus lett

grebber

nr1ranger
Most láttam elõször ezt a készülõ játékot és egész bíztató amit láttam eddig, fõleg hogy az ilyen GTA-szerû játékok közül nálam kizárólag a GTA jött be, a többi hasonlót csak haveroknál láttam/próbálatm de nem aratott oszatatlan sikert nálam. De ez eddig jól néz ki, érdemes odafigyelni mi lesz belõle!

There is no peace. There is only WAR!

Prince23
sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

grebber

tutituti
steamen meg akartam venni de nem találtam.mármint amikor hugyér-fingér lehet játékot venni😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Majd lehet leszedem (bocs a warezért 😄) aztán meg lesem hogy milyen a True Crime,ismerem a nevét csak még nem volt kedvem kipróbálni. 😄DD

tutituti
jók voltak a különbözõ stílusok(lehet az a kettõben volt)
De nekem is bejött!

A harcrendszer nekem nagyon bejött az elsõ True Crime-ból még anno.
tutituti
kicsit távol áll jackie chantõl szerintem.
nem leszólom.mondjuk nekem Jet Lee ugrott be elõször😊

Stranglehold
Azt nem ismerem de biztos jó lehet. 😄 😄

Prince23
Inkább Chow Yun Fat-es 😄

Ez valami Jackie Chan feelinges game lesz ? 😄 😄 De jó lehet. 😊

Lesz egy kevés õszi/téli felhozatal akkor már. 😊
Prince23
Na ha minden jól megy. A második félév lesz olyan, mint egy 2007-es szint ezzel együtt.
grebber
grebber

grebber
Ez lesz majd az!Eredetileg a True Crime: Hong Kong volt a neve és most Sleeping Dogs néven megy!Át kell neveztetni majd és kész!

Ez A Sleeping Dogs topik vagy átírták?
grebber

<#taps>
Rayden02
Úgy érzem ez a játék ütni fog!<#taps>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

grebber

tutituti

Ha jobb lesz, mint a Just Cause 2 és annyira szép csak, akkor már megéri, mert egyedi címet és stílust visel szerintem.
Én adok a játéknak egy esélyt...anno 17 éves koromban tetszett az elsõ rész, fõleg a verekedések miatt 😊
tutituti
pont erre gondoltam amikor néztem.Minõségi trailer lett annyi biztos.

Inkább filmet kellett volna csinálniuk játék helyett.

Ryder62
Most akkor tulkép átvette egy másik fejlesztõ csoport a játékot és annyit változtattak rajta hogy sleeping dogs lett a neve?

Végre egy olyan sandbox ami nem amerikában játszódik. <#finom>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

tutituti

tutituti
Új trailer!

grebber
"A jelek szerint túl nagy átalakításra nem sarkallja a Square Enix az United Front Gamest, csupán még polírozniuk kell a játékot, hiszen 2012-ben már a boltok polcain landolhat. A kiadó londoni stúdiójával közösen fejezik be a True Crime új részét, ahol az érintettek elmondása szerint, egy csapásra beleszerettek a játékba, s felismerték mekkora lehetõségek rejlenek benne. Fõhõsünk Wei Shen, helyi rendõr, aki beépül a triádok bandájába és belülrõl számolja fel a veszedelmes gengsztereket. Nyílt világ, Hong Kong jellegzetes látnivalóival, számos vezethetõ jármûvel és gyalogos akcióval. Mi kell még?"

info: Gamekapocs

Remélem valóban így lesz és kiadják!