1431
Sleeping Dogs
-
ratgab #351 Sleeping teljesen jó lett. -
#350 Azért a voice acting részt itt se hanyagolták el:
-
#349 Jaja nekem sem volt vele semmi gondom és helyenként nagyon szép is!
Igaz látni rajta hogy nagyon "RPG-síteni" akarták,de ez nem igen jött ösze nekik. De nekem bejött. Várom a Doom 4-et a idTech 5 engine miatt! -
#348 Nekem ott borult el az agyam mikor vissza kellett menni dead citybe, és ugyan azon az útvonalon kellett végigmenni mint előzőleg csak visszafele. Annyi volt az extra hogy volt egy 2 perces kitérő.
Mondanom sem kell hogy a sok kocsikázós rész után (mikor 56-szor kell bejárni egy pályaszakaszt) ez nagyon felhúzott.
Csak húzta a játékidőt. Végülis egy 3 órás játék is lehet 25 órás ha minden pályán minimum kétszer fordulunk meg, és állandóan értelmetlenül kell kocsikázni. -
#347 nemtom én minden percét élveztem, de lehet bennem van a hiba :) -
mike01010101 #346 Sajnos abszolute igy van. De mit lehet tenni? -
#345 Na de nem baj mi vagyunk a mocskos kivárjuk a warezt felfogásúak. -
mester1987 #344 Igazat adok, mondjuk kár, hogy a RAGE, csak egy demoval ér fel, ahhoz képest, hogy 5 évig készült. -
mester1987 #343 iRC-t gondolom nem tudják nyomon követni. -
#342 Én sem vennék semmit ma már kipróbálás nélkül. Láttunk már elég sok hatalmas bukást. Anno a GTA4-et vettem volna 0day, ahogy a San Andreast is megvettem rögtön. De olvasva hogy mekkora űrszemét lett a játék áldom a napot hogy nem rohantam egyből a boltba. Az a szutyok még ma sem hajlandó normálisan futni úgyhogy erről ennyit + ma már ronda is.
Aztán szépen sorban jöttek a hulladék portok meg nem rég a RAGE ami újfent nagy port kavart.
Szóval erről ennyit, ha szarnak a fejünkre én is az övéjükre. Nehogy már én tegyek szívességet a kedves fejlesztőknek.
Visszasírom a régi szép időket mikor még vakon lehetett venni gémeket. És nem kellett hozzá nyomorék kémprogram kliens, 8 reg, internet kapcsolat, GFWL és a sok szemét. -
#341 Az a skidrow-s oldal nem a rls csapaté, a csapatoknak nincs oldala, nem adnak +1 támadófelületet a hatóságoknak. Ezért aztán minden ilyen oldalról származó, holnap crack, 1 óra és crack mondatok csak unatkozó, kevés figyelmet kapó egyének próbálkozásai. -
#340 ha ezt az ugyanilyenen nevű oldalon olvastad, az kb semmit nem jelent.. ált mindig ezt írják ki mikor még nincs törés az adott játékhoz. -
Sleeping Dogs – CRACK ONLY
| IN PROGRES.. PLEASE WAIT |
Skidrow dolgozik az ügyön :) -
#338 Hát mert nem mindenki vesz látatlanban demok, kipróbálás nélkül valamit. Nem szarom a pénzt 2x is átgondolom mire költöm el. Arról nem beszélve, hogy nem vagyok az ilyen kulcsvásárlások híve én jobb szeretem a dobozost az meg nem ma lesz olcsóbb. -
mike01010101 #337 Nálam a lenti konfigon, medium beállitásokkal, 1680x1050 (ennyit tud a monitorom) szépen fut, sehol nem akad meg. Nálam most már a VGA a szűk keresztmetszet egyébként. -
vzajcev #336 :) http://i.minus.com/jbma4TcoSIcpiu.jpg -
#335 De ha 1-2 hónap akkor is mi van, ha nem történik semmi akkor jó lesz az akkor is. -
#334 Mekkora jó már a soundtrackje :D
-
ratgab #333 Itt nem lehet paypalozni! Csak kártyával tudod venni. -
#332 Kíváncsi leszek nekem hogy fog futni...
i3 2120
4gb ram
hd 7770 Ghz edition
Ha valakinek van hasonló konfigja, akkor ossza már meg a tapasztalatait. -
#331 Majd kiderül. Ráérek. Van a gazdag a türelmes és a türelmetlen ember, én türelmesnek tartom magam. :) -
#330 1-2 nap. -
#329 ami szerintem nem mostanába lesz :D -
#328 Várom a warezt! -
#327 Mondjuk ugy hogy aj ajánlott gép tényleg kell neki a maxhoz!
Quad-core Intel or AMD CPU
Memory: 4GB
Video Card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, Nvidia GeForce GTX 560 or ATI Radeon 6950
Nálam pl mediumon már játszható! -
mester1987 #326 Akkor nem annyira optimálizatlan PC-n? -
mike01010101 #325 Abszolute egyetértek. Nekem kicsit sok a verekedés és kevés a lövöldözés, de ez izlés kérdése, én soha nem szerettem a verekedős játékokat (utoljára a Mortal Kombat 1-gyel játszottam verekedős úgy 15-17 éve) -
Tomy Lee #324 Amazon Best Sellers 7.hely link -
#323 én venném ha valaki lenne kedves playpalozni nekem :) -
#322 Ja és a középszer mióta leszólás, játékok nagy része középszer de ettől még jól el lehet velük lenni. -
#321 Igen nyilván mert 2 játékról rosszat mertem szólni ami neked tetszik. -
#320 Ez a game amúgy ilyen ötvözés féleség.
Kicsi GTA kicsi Wheelman kicsi Batman. 3500-4100FT-ot simán megér! -
#319 Vagy később 990-ért vagy max 1990-ért :D -
#318 Azért arra kiváncsi lennék milyen gépen fut ez Extreme grafikán full HD-ben.
Nálam így 9-14 fps között dolgozik a vas -
#317 Nemtom szal így a képek alapján, valahogy nekem nem tetszik a látványvilág. A Textúrák nagyrészt rendben vannak, de valahogy mégsem áll össze.
na majd mozgásban hátha.. -
#316 Ahogy mondod mivel nincs warez mindenki szépen megveszi a játékot 3500 Ft nem pénz érte ! xD -
#315 De milyen felbontáson milyen beállítások mellett?Benchmarkot még nem néztem! -
#314 Na mivan, nincs warez így mindenki megveszi a játékot? :D -
ratgab #313 Nálam a benchmark max 90-et, min 40-et mért szóval a hiba az ön készülékében van. -
ratgab #312 Te mindenhova csak fikázni jársz be! Darksiders 2-nél is ugyanezt csináltad.