376
-
Jönnek a kiegészítők a Google Wave-be
"Email-, rss-, csetintegráció, játékok, eszközök, botok, fordítógép, szavazás..."
-
jaja én is nézegettem de nem ér meg nekem 20 dolcsit a dolog:D -
ebayen próbáltam szerezni, de nem fogok 20 dollárt adni érte:D -
meghivó valaki?:D -
ez is igaz... pl most van itt egy cikk az Sg-n hogy sok internettfüggő gyerek: msn iwiw fészbuk:D:D:D nagyon nagy homokozó lett az internet... ide is kéne vmi korlátozás 18 év alatt lehet más világot élnénk akkor... -
Miért ne lehetne? :O
Attól, hogy most a 12évesek játéktere lett az MSN, attól még anno az is másra volt hivatott! -
sztem ugyanúgy lehet hétköznapi életben is használni -
áhá köszi... so akkor lényegében ezt köznapi életben(pl msn helyett) nem célszerű használni hanem inkább üzleti, tanulmányi dolgokban... -
ez elmagyarázza.. -
na várjuk tisztázást kérek:D so a Google Wave egy olyan progi ami kezeli a gmail-os e-mailcímed + még meg tudsz hívni embereket a programba és msn-kén működik? és mi az középen ottan? mert gondolom a bal oldal az a gyors üzenet ablak...
de az ott középen mi a viharverés? ilyen beszélgetési csoportoknak tűnnek, előzményekkel
vagy nem értem vki elmagyarázná?:D
-
Chrome-al 5mp alatt tudsz belőle asztalról indítható progit csinálni. (én pl gmailt így használom) -
mind1 majd meglátjuk mennyire tudok összebarátkozni ezzel a dologgal... majd egyszer vmikor:D -
direkt böngészős, hogy ne kelljen teleszemetelni a gépet, és akárhonnan használhasd (pl. suliban, munkahelyen)
sztem sokal jobb ötlet, mint állandóan felrakni a hülye msn-t. -
a Wave-ben egy dolog nagyon irritál... Böngészőből?? már nem azért de szerintem sokkal praktikusabb és jobb lenne egy különálló programot létrehozni... mennyibe kerülne az 1 napba? a Google letisztult platformja gyorsan készül^^ -
nekem viszonylag gyorsan sikerült meghívót szereznem anno. talán sg-ről épp. -
Izé, 2 év és 10 hónap :P -
3 év és pár hónap.
"Gmail was launched as an invitation-only beta release on April 1, 2004 and it became available to the general public on February 7, 2007, though still with beta status. As of July 2009,[3] it has 146 million users monthly. The service was upgraded from beta status on July 7, 2009, along with the rest of the Google Apps suite." -
szeritnem évekbe telt -
A GMail-nek mennyi idő kellett mire nyílt lett? -
Mire a Gmail nyitott lett, az azért eltelt egy "kis" időbe. De még mindig van a postafiókban meghívás küldési lehetőség :D
Azért nem volt az rossz, hogy meghivásos volt régen régen, mivel gmail meghivoért sikerült cserélnem iwiw meghivot, szal jó pár társoldalra belehetett váltani :D:D -
lassan nyílt lesz ez is, mint anno a gmail -
én 2-t küldök neked -
Na te azért is kapsz! -
nekem ne küldjetek meghívót -
De akkor kiknek csinálták ezt a 'hívd meg magad' szart? :D
Akkor aztán végképp semmi értelme! :D -
ez is egy megoldás de ki tudja lehet a google fel van ilyenekre ksézülve:D:D -
Kamuzza be mindenki, hogy fog visszajelzéseket küldeni... meg, hogy a cégen belül akarjuk majd használni, stb.
Csak párunkat beveszik, aztán majd 8-8-8emberből kijön a topik!
-
Gaborkik #29 Nekem tetszik az ötlet... Hamar jelentkeztem is
-
Khm, akkor szóljon akinek van meghívója, aztán kisorsljuk ki kapja
-
wave.google.com ottan van egy link a hosszabb prezentációrol is, meg invitációt is lehet igényelni, bár a jóisten se tudja egylálalán adnak-e mostanában olyat azon keresztül. -
hú ezt már régóta várom :D ha vkinek lesz meghívója pls küldjön :D közben énis próbálkozom akkor -
ŐŐő hát ez nem éppen az MSN konkurenciája, és nem azoknak a tinédzsereknek szól akik azon lógnak 0-24. Ahogy az első videóból is kiderül ez a munkahelyen lesz hasznos, de én pl már most az egyetemen ki tudtam volna használni egy beadandónál amit 4-en kellett megcsinálnunk. -
fasza -
tessék -
Mindig is jó volt a Google üzletpolitikája! :) -
Wolfsnack #21 valaki leírhatná mi ez, youtube döglött nálam -
jelenleg csak 100k amcsi kapott, azok küldözgethetik max a meghívókat (max 8-at asszem). ugyanolyan lesz, mint a gmail. eleinte alig-alig lehet hozzájutni, majd úgy dobják utánad később. jól kitalálta ezt a google, így mindenki ki lesz éhezve rá, mire nyílvános lesz:)) -
adjatok pénzt -
Nem kéne annyit internetezni, és akkor kevesebb haver lenne, és akkor nem lenne szükséged korlátlan meghívó jogra:D -
Ha korlátlan lesz az emberek behívása, akkor szívesen adok én is egy Gmail-es címet! :)