Google Wave

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magára a wave re gondoltam ez amolyan feltúrbozott msn szerûség?

Rage47
meg tudsz emberkéket hívni a google wave rendszerébe
Én is kaptam meghívót 😄 😄 mi ennek a lényege?😄

Rage47
gondolom chrome 4 dev kiadás kell hozzá
zozyk
A chrome-hoz valót hogy lehet beüzemelni?

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Andr0
a chrome kiegészítõ miszerint kiírja ha van olvasatlan Wave-ed az nagyon jó és hasznos!

Armin & Ayu fan

bertino
<#eplus2> és a hullám szép lassan uralomra tör a világhálón <#eplus2>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Benny04
jáá énis kaptam 8 meghívót
na ismerõsöknek küldök, aztán ami marad, nektek adom ;D

ViniSoundz
annyira azért nem bugos. tény hogy néha elõfordul szinkronizációs probléma, meg a gadgetek még belassítják a wave-et, de amik mûködnek, azok jól mûködnek.

nekem nagyon tetszik csak az emberek eléggé elzárkóznak az újabb cuccoktól, úgyhogy egyelõre maradnak a publikus wave-ek. 😊
5c0rp330n
bot, gadget lista
ahogy nezem, barki irhat ilyeneket amugy.

VRSDM
Publikus hullám indítása:

1. Írj egy új hullámot (New wave gomb)

2. Elõször szerkeszd meg a fejlécet, ez lesz a "címe" a hullámnak. Ez az elsõ (vagy elsõ két) sora a szövegnek (vastaggal van)

3. Add hozzá bouncy-t a résztvevõkhöz. (Errõl késõbb) Bouncy lényege, hogy segít megakadályozni, hogy "ellopják" a hullámodat.

4. Fogadd el, hogy az, hogy publikus a hullám, örökre szól! Ha egyszer már publikussá tetted, nem csinálhatod vissza! Ez két dolgot jelent, amit meg kell értened: elsõ, hogy bárki láthatja a hullámodat, a második, hogy bárki írhat is bele.

5. Írj meg pár alapszabályt a hullámhoz, a kaotikus dolgok elkerülése végett, pl: egymás blipjébe beleírni tilos, botok hozzáadása tilos, offolás tilos stb... A moderálást is beírhatod a szabályok közé (ki leszel moderálva, ha offolsz, stb.)

6. Most jutottál el odáig, hogy ténylegesen publikussá tedd a hullámodat. Ezt úgy teheted meg, hogy bal oldalt alul a Contacts ablakban alul ráklikkelsz a + jelre, és beírod, hogy: [email protected]. Ekkor a gép figyelmeztet, hogy õ nem létezik, de ez minket ne érdekeljen, üss entert. Így a kontakt listádban megjelenik a public bot, a képe 3 szürke emberke, a sarokban pedig 3 kék pötty.

7. Az elõbb elkészített new wave-edre húzd rá a [email protected], vagy add hozzá a felsõ nagy + gombbal. Figyelj rá, hogy a jó hullámhoz add hozzá, nehogy véletlenül egy privát beszélgetésedet tedd publikussá!

8. A hullámon belül adj hozzá tag-eket: legalul jobb oldalt kattints a + jelre és írj be olyan szavakat, amelyek jellemzõek (lesznek) a hullámra. Minden szó után üss entert!

9. Ha kész, és elkezdenek jönni az emberek, próbáld meg moderálni a dolgokat.

u dont have to listen anybody else but me

Nekem a fõ problémám az, hogy kevés a garget, így igazán nem nyújt többet a többi kommunikációs platformnál. Vannak már külsõs fejlesztésû gadgetek?
Amúgy hogyan lehet publikussá tenni egy vévet?
Palinko
köszi 😊
GregSB
Agyonhypeolt szarnak az nevezi aki nem tudja felfogni mi is ez.

Aki pedig felfogja hogy mi ez és használja, az tudja hogy egy lassú, bugos, és ezek miatt egyelõre még alig használható cucc, amiben nagy potenciál van 😊

bertino
jaja !

ViniSoundz
jah akkor biztos. de vannak szmájli robotok 😊 de így jobb is. legaláb nem találkozik az ember mosott agyúakkal 😊

engem sem záporoznak hogy adjak meghívót, sõt aszonnyák, agyonhájpolt szar az egész. hát szerintem meg hatalmas eza cucc. pár napja használom, ku**a kemény.
ViniSoundz
keresésbe beírod, hogy with:public hungary
így kilistázza az összes magyar publikus wave-et. én pl ma csináltam egyet.

és ott találsz hasznos magyar wave-ket arról, hogy mit hogyan hazsnálhatsz.
Palinko
és hogyan lehet megoldani hogy új waveket lássak? pl érdekes lenne hogy csoportokat felvenni és abban a témában valszeg lenne olyan wave amibe be tudnál csatlakozni, ilyen csoport lehet pl az sg is. vagy random vesztek fel valakiket hogy legyen inbox? 😄
Rage47
ja😄
Yan
bezzeg ha azt mondtad volna, hogy van itt az msnhez sok új ugráló, villogó, vírusos szmájli, akkor már rég nyúztak volna a meghívóért 😄D

&#165; xfire: kistekila

Rage47
na sikerült meggyõznöm pár ismerõst a csatlakozásra, akik eleinte nem tudtak róla semmit😄
REPS0L
nah én is fennvagyok, ColdFire néven 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Yan
aha,
látod nekem még nincs ennyi elvárásom 😊)
felraktam egy wave add-ont hogy lássam hová mi jött. így nem kell fárasztanom a rendszert 😉

GregSB
Látom nem érted a problémát 😄

Ha elolvastam minden új dolgot egy waveben archiválom. Az akarom csak akkor jelenjen meg legközelebb az inboxomban ha van benne valami új. De egy bug miatt akkor is sokszor visszakerül egy Wave az inboxba, ha nem is módosítottak rajta semmit.

Ha unfollowolnám, akkor soha nem kerülnének vissza az inboxba.

Yan
inbox-ban nekem ugy van.
az archiváltakat 'all'-ban látom

Yan
látom mindenki zöld,
seat-ot kérdeztem priviben, majd szólok ha lesz válasz. addig nem kell küldeni

GregSB
Nem azért archiválom a Waveket, hogy soha többé ne lássam õket, hanem hogy átláthatóbb legyen az inboxom, csak azok a Wavek legyenek ott amikkel napi szinten foglalkozom.

GregSB
Nem azért archiválom a Waveket, hogy soha többé ne lássam õket, hanem hogy átláth

GregSB
Ha bárki beleszerkeszthetne tuti szétbarmolná valaki csak a "poén kedvéért".

Létrehoztam egy másolatot, amibe mindenki belerondíthat. Ezt folyamatosan szinkronizálni fogom az eredetivel (úgyis max 2-3 naponta iratkoznak fel új emberek a listára, most hogy mindeki kapott megint meghívót ez gyanítom még kevesebb lesz), ide írjátok bele ha kiküldtetek meghívót valakinek.

Itt a szerkeszthetõ lista

Yan
ha unfollow-ra állítod, akkor nem

Nem lehetne valamennyire szerkeszthetõvé tenni a listát ? Pl egy mezõbe mellé beírni h valaki elküldte-e már neki.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

GregSB
Az a legidegesítõbb benne, hogy még mindig k lassú és bugos.

Ha egy waveben 100+ blip van akkor hosszú mp-eket kell várni mire betölti.

Bug pedig pl ami nálam állandó: archiválok egy wavet, erre amikor belépek egy nappal késõbb ugyan ott van az inboxban, pedig nem írt bele senki, nincs benne változtatás...

GregSB
Én is kaptam meghívókat. Listáról fogok feltölteni.

bertino
hát lehet elsõre nem látszik, de szerintem is marha nagy lehetõségek vannak ebben a cuccban.

Yan
Megjelenik az inboxban egy "Invite others ..." címû vév.
Én kb két hét után kaptam

Benny04
kaptam-E

Benny04
am mindenkinek adtak meghívót??
én honnan tudom meg h kaptam? 😄

Rage47
meg azt mondják a legtöbben, hogy "ez nekem felesleges"
sztem sokkal jobb "emailt" írni a waveben :|
Még csak béta, nem csoda h nem hallottak. Meg ezt még sztem google se szívesen terjeszti xp

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Rage47
osztanám a meghívókat ismerösöknek, de életükben nem hallottak a wave-rõl:S
hihetetlen
így nem fog terjedni...
VRSDM
az mi hogy
" your google account has not yet been activated "

de könyörgöm 😄 tegnap még véveztem 😄😄😄

Benny04
ott a meghívólista...

Yan
én is kaptam lehetõséget 8 meghívásra 😊
szintén privi

Palinko
nekem van 8 meghívóm ha valakinek kell kérjen privátban az elsõ 8 kap.
akyyy
bannerba mi az a sg.hu wave?😄 mer elvileg nekme is van wawem, meghívtak, de eddig nem látom mire jó.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

precision
a bannerben lévõ linken iratkozz fel a várólistára, és ha rádkerül a sor, kapsz

Bazinga!

Ravkin
Sziasztok !

Ha van valakinek egy felesleges meghívója elküldhetné nekem :

[email protected]

Windows 7

5c0rp330n
nem tudok rola h lenne korlat.. mondjuk sztem pont ez az (warez) amit tobbek kozott a google el akar kerulni, mondjuk nemtom hogy oldjak majd meg.

VRSDM
a gugli meddig tárolja a csatolt fájlokat?
illetve, mekkora a max csatolható fájlméret?

mert hogyha jósokáig tárol, és jósokáig fenntmarad. akkor megvan a következõ warez állomás 😄