Google Wave
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Armin & Ayu fan
Szal egyáltalán nem biztos hogy ez kivitelezhetõ.
Mind1, döntsd el autoszim. valahogy hogy kinek adod ezt a 2-t. Dobj fel pénzt, vagy valahogy sorsold ki 😄
Bazinga!
Armin & Ayu fan
u dont have to listen anybody else but me
Ergó 3 barát 2 sg-s pl.
és akkor szép lassan mindenki kap aki szeretne.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Én kérek, és rendszeresen fogom is látogatni a topikot, szal fogom osztogatni a meghívókat az embereknek akik itt kérnek.
.: mobilize.hu :.
A fogyasztóknak az a legjobb ha több cég van, akik versenyeznek egymással.
Armin & Ayu fan
"Email-, rss-, csetintegráció, játékok, eszközök, botok, fordítógép, szavazás..."
<#eljen>#eljen>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Armin & Ayu fan
Attól, hogy most a 12évesek játéktere lett az MSN, attól még anno az is másra volt hivatott!
Armin & Ayu fan
de az ott középen mi a viharverés? ilyen beszélgetési csoportoknak tûnnek, elõzményekkel
vagy nem értem vki elmagyarázná?😄

Armin & Ayu fan
Armin & Ayu fan
sztem sokal jobb ötlet, mint állandóan felrakni a hülye msn-t.
Armin & Ayu fan
"Gmail was launched as an invitation-only beta release on April 1, 2004 and it became available to the general public on February 7, 2007, though still with beta status. As of July 2009,❤️>3> it has 146 million users monthly. The service was upgraded from beta status on July 7, 2009, along with the rest of the Google Apps suite."
Azért nem volt az rossz, hogy meghivásos volt régen régen, mivel gmail meghivoért sikerült cserélnem iwiw meghivot, szal jó pár társoldalra belehetett váltani 😄😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Csak párunkat beveszik, aztán majd 8-8-8emberbõl kijön a topik! <#idiota>#idiota>
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor