Google Wave

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Andr0
nem minden a pénzrõl szól! legalábbis én így próbálok élni...

Armin & Ayu fan

BB7
Add el pénzért!
Andr0
hát akkor tényleg... írd fel a neveket tedd be egy kalapba és húzz 2 õt😄 de arra kérem azokat akiknek van wave hogy képeket és véleményeket írjon ide😄

Armin & Ayu fan

GregSB
Ez a #67-re volt válasz.

GregSB
A bibi ott van, hogy befagyasztották a meghívókat.

Szal egyáltalán nem biztos hogy ez kivitelezhetõ.

Mind1, döntsd el autoszim. valahogy hogy kinek adod ezt a 2-t. Dobj fel pénzt, vagy valahogy sorsold ki 😄

precision
akkor én megvárom míg szétkapkodjátok a meghívókat, aztán ha marad vkinek felesleges, megdobhat vele 😊

Bazinga!

Andr0
ui.😞sry a dupiért) ha vki nagyon arra vetemedne akkor e-mail cím a profilban😄

Armin & Ayu fan

Andr0
én pedig aranyos vagyok!!😄 és Google buzi. lényeg hogy VRSDM-nek igaza van😄 8 ból pl 3-4 et lehet adi sg-re többit haveroknak😄

Armin & Ayu fan

VRSDM
Egy pont mellettem, ha én kapok akkor 4et adnék SG-re és 1et küldenék havernak, (aki haver meghívná 5-el az összes közös ismerõst, akik szintén és így nektek is lesz meghivo, meg nekem is összes span felvéve)

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
Nekem mindegy hogy kapok-e most vagy sem, de Greg eloszt kettõt. akkor õk meghívhatnak további 5embert.
Ergó 3 barát 2 sg-s pl.
és akkor szép lassan mindenki kap aki szeretne.

Rage47
én is kérek, és VIP is vok😄 hogy döntsük el amúgy?😊
GregSB
Sõt, ha majd esetleg házigazda lehetek akkor csinálok olyan bannert amiben folyamatosan látni lehet majd, hogy hányan kínálnak meghívót + jelentkezni is lehet majd rájuk.

LasDen
én is örülnék ha kapnék 😄 és kedves is vagyok 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

GregSB
Upsz, bocs a privátért, nem olvastam végig 😊

Én kérek, és rendszeresen fogom is látogatni a topikot, szal fogom osztogatni a meghívókat az embereknek akik itt kérnek.

autoszimulator
nah, két meghívót bedobok a közösbe, de nem kérek privátot, döntsétek el kinek kell. témaindító akar-e pl egyet ebbõl, stb.

.: mobilize.hu :.

Andr0
persze hogy nem jó, de nekem az a lényeg hogy õk a legjobbak és kész😄

Armin & Ayu fan

Rage47
bezony, nem jó, ha 1 cég van
GregSB
És az miért lenne jó? 😄

A fogyasztóknak az a legjobb ha több cég van, akik versenyeznek egymással.

Andr0
hát énis csak ebben bízok hogy a végén Apple(fizikai) és Google(virtuális) uralom lesz 😄😄

Armin & Ayu fan

Rage47
haha, lejár az msn ideje remélem
GregSB
Jönnek a kiegészítõk a Google Wave-be

"Email-, rss-, csetintegráció, játékok, eszközök, botok, fordítógép, szavazás..."

<#eljen>

Andr0
jaja én is nézegettem de nem ér meg nekem 20 dolcsit a dolog😄

Armin & Ayu fan

Rage47
ebayen próbáltam szerezni, de nem fogok 20 dollárt adni érte😄
akyyy
meghivó valaki?😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Andr0
ez is igaz... pl most van itt egy cikk az Sg-n hogy sok internettfüggõ gyerek: msn iwiw fészbuk😄😄😄 nagyon nagy homokozó lett az internet... ide is kéne vmi korlátozás 18 év alatt lehet más világot élnénk akkor...

Armin & Ayu fan

BB7
Miért ne lehetne? 😮
Attól, hogy most a 12évesek játéktere lett az MSN, attól még anno az is másra volt hivatott!
Rage47
sztem ugyanúgy lehet hétköznapi életben is használni
Andr0
áhá köszi... so akkor lényegében ezt köznapi életben(pl msn helyett) nem célszerû használni hanem inkább üzleti, tanulmányi dolgokban...

Armin & Ayu fan

VRSDM

Andr0
na várjuk tisztázást kérek😄 so a Google Wave egy olyan progi ami kezeli a gmail-os e-mailcímed + még meg tudsz hívni embereket a programba és msn-kén mûködik? és mi az középen ottan? mert gondolom a bal oldal az a gyors üzenet ablak...
de az ott középen mi a viharverés? ilyen beszélgetési csoportoknak tûnnek, elõzményekkel

vagy nem értem vki elmagyarázná?😄

Armin & Ayu fan

GregSB
Chrome-al 5mp alatt tudsz belõle asztalról indítható progit csinálni. (én pl gmailt így használom)

Andr0
mind1 majd meglátjuk mennyire tudok összebarátkozni ezzel a dologgal... majd egyszer vmikor😄

Armin & Ayu fan

Rage47
direkt böngészõs, hogy ne kelljen teleszemetelni a gépet, és akárhonnan használhasd (pl. suliban, munkahelyen)
sztem sokal jobb ötlet, mint állandóan felrakni a hülye msn-t.
Andr0
a Wave-ben egy dolog nagyon irritál... Böngészõbõl?? már nem azért de szerintem sokkal praktikusabb és jobb lenne egy különálló programot létrehozni... mennyibe kerülne az 1 napba? a Google letisztult platformja gyorsan készül^^

Armin & Ayu fan

Rage47
nekem viszonylag gyorsan sikerült meghívót szereznem anno. talán sg-rõl épp.
GregSB
Izé, 2 év és 10 hónap 😛

GregSB
3 év és pár hónap.

"Gmail was launched as an invitation-only beta release on April 1, 2004 and it became available to the general public on February 7, 2007, though still with beta status. As of July 2009,❤️> it has 146 million users monthly. The service was upgraded from beta status on July 7, 2009, along with the rest of the Google Apps suite."

Andr0
szeritnem évekbe telt

Armin & Ayu fan

BB7
A GMail-nek mennyi idõ kellett mire nyílt lett?
Doomista
Mire a Gmail nyitott lett, az azért eltelt egy "kis" idõbe. De még mindig van a postafiókban meghívás küldési lehetõség 😄
Azért nem volt az rossz, hogy meghivásos volt régen régen, mivel gmail meghivoért sikerült cserélnem iwiw meghivot, szal jó pár társoldalra belehetett váltani 😄😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

precision
lassan nyílt lesz ez is, mint anno a gmail

Bazinga!

Rage47
én 2-t küldök neked
BB7
Na te azért is kapsz!
NEOreg3
nekem ne küldjetek meghívót

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

BB7
De akkor kiknek csinálták ezt a 'hívd meg magad' szart? 😄
Akkor aztán végképp semmi értelme! 😄
Andr0
ez is egy megoldás de ki tudja lehet a google fel van ilyenekre ksézülve😄😄

Armin & Ayu fan

BB7
Kamuzza be mindenki, hogy fog visszajelzéseket küldeni... meg, hogy a cégen belül akarjuk majd használni, stb.
Csak párunkat beveszik, aztán majd 8-8-8emberbõl kijön a topik! <#idiota>
Nekem tetszik az ötlet... Hamar jelentkeztem is <#hawaii>

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

GregSB
Khm, akkor szóljon akinek van meghívója, aztán kisorsljuk ki kapja <#idiota>

romeozor
wave.google.com ottan van egy link a hosszabb prezentációrol is, meg invitációt is lehet igényelni, bár a jóisten se tudja egylálalán adnak-e mostanában olyat azon keresztül.

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor