Google Wave
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak az emberek nem akarnak váltani
még ha jobb lenne az újdonság
akkor sem.
sajnos nem a világ nem állt még készen a hullámzásra 😞 😊
u dont have to listen anybody else but me
Valahogy sejtettem hogy ez lesz. A holnap érdeklõdés hiányában elmarad! <#vigyor2>#vigyor2>
"Timeo Danaos et dona ferentes."
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
digsby nagyon nagy királyásg 😉
nekem
gmail
facebook news
facebook chat
live messenger
gtalk
sokaságot kezeli, tökéletesen 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
most meg mivel Operát használok, a wave sem megy, remélem ezt javítják minél elõbb.
pedig vártam nagyon, de nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket számomra
annyi módja van már a kapcsolatfelvételnek, ott vannak a közösségi portálok, fórumok, msn, twitter, email, miegymás...
nagyon nehéz olyan szolgáltatást kreálni manapság amire az emberek hajlandóak lennének regelni a meglévõ egytucat regjük mellé, és használni is azt
amúgy nem írom le véglegesen a wave -t, hátha elterjedtebb lesz majd... addig hanyagolom, nem sok szükségem van rá
Bazinga!
-céges munkás információ megosztásra, munkák végigkísérése, levezetésére
-baráti körben az esti sörözések lebonyolítására
-baráti körben van techgeek wave, a sok újdonságról vitázgatásra
-nõvérem angliában él, vele is itt beszélgetek, osztjuk meg a dolgainkat
szóval én használom rendesen 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
egyre gyorsabb.
most olvastam nemrég hogy jön egy nagyobb csomag extension is újra 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Armin & Ayu fan
es faszt valtja fel a wave-t, teljesen mas cucc az egesz, egyszerubb es sokkal kevesebbet tud 😊
"Timeo Danaos et dona ferentes."
én sem láttam semmi " érdemi " fejlesztést.
viszont én legalábbis már kb. 1 hónapja teljesen gyorsan kezelem az egészet.
nincsen semmi lassulás.
mondjuk meg kell hagyni, hogy a baráti körös hullámot kb. 50 üzenet elérésekor mindig magunktól mindenki a maga blipjét ami nem fontos törli hogy gyors maradjon...
Két kérdésem lenne: egyrészt a Google hogyan tervezte ezt a Wave-elést? Úgyértem amikor egy hosszú beszélgetés van, akkor 500 komment már igen durva lenne. Szóval terveznek-e bele valami auto tisztogató szolgáltatást? Bár hogy õszinte legyek, nem igazán kedvelném ha mindig eltûnne egy komment és playback-el kellene visszanéznem. Az oldal lapozás pedig hülyén venné ki magát. Egyedüli lehetõség az egy AJAX-os "továbbiak" betöltése lenne talán és mindig a legfrissebbek maradnak elõl.
Másik kérdés, hogy szokták-e frissíteni? Mert apróságokat észre lehet venni, de nagy változást nem. Szóval lehet-e arra számítani, hogy majd hirtelen egy nagy frissítést dobnak ki? Elég régóta fent vagyok már, de érdemi fejlesztést nem igazán látok. Gondolok itt olyanra, hogy GMail leveleket tudjon kezelni, amit be is ígértek például. De hogy vegyünk egy kisebbet, a Settings Wave sem frissül azóta, mióta fent vagyok.
13 éve itt. Szép idő.