Google Wave

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
mint már írtam
mi a helyi barátokkal már csak ezt használjuk gyors üzengetésre / aktualitások megbeszélésére : )

u dont have to listen anybody else but me

Rage47
vagy már senki nem használja😄 legalábbis az ismeröseim
VRSDM
mostanság amúgy egyáltalán nem lassú
1-2 mp mire betölt egy hullámot, de ha az jól karban van tartva és nincs benne többszáz hsz akkor teljesen normális sebességgel fut 😊

hála az égnek 😊

papi08
Na jelentkeztem én is😄 Remélem kapok visszajelzést😊
Már nagyon kiváncsi vagyok rá.

13 éve itt. Szép idő.

Tudsz valamit! gmail fiókot váltottam (:

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

VRSDM
nem lehet hogy belépett más a google accountjával, így azt érzékeli (mert belépve maradt) és mivel nincs meghívva blokkol...?

nekem ez volt.
szóval lépj be egy gugli alkalmazásnál, maradj belépve, és aztán wave.

3 napig nem nézek rá és kick ? 😞

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

bertino
fail.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ígérem meglesz!😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Rage47
pedig többet tanulsz, ha magad fedezed fel. kb. 10 perc..😊
Egész héten rohadtul nem értem rá semmire kb... gondoltam könnyebb megkérdezni mint leülni és felfedezni magam😉

Andr0
+1

megvédve a commented... én már régóta ittvagyok, velem kötekedjen akinek nem tetszik mit írt😄

Armin & Ayu fan

ViniSoundz
Bocs a dupla kommentér, de elfelejtettem mondani, hogy igen, most jöhet a te szemét, te rohadék, meg kötekedõs kommnent. Meg a vegyél vissza magadból, meg a tenemvagyittolyanrégóta, meg a hányévesvagy 😊

Nah szóval jó hullámozást mindenkinek 😊
ViniSoundz
Fura, hogy vannak olyan fórumozók - nem csak itt - akik jönnek, beírnak és napokig várják a választ egy olyan szintû kérdésre, hogy "A piros ceruza miért nem fog kéken? Ez szaaar!"

De mondjuk az igazi problémák megoldására rájönni az adott témában már nem annyira egyszerû, mert oldalakon keresztül megy a küzdés. Pedig csak fél perc google hazsnálat kellett volna. Nem is értem, hogy miért érdekel téged paul ez a wave. Ha annyira érdekelne, már rég felfedezted volna, hogy miket lehet ebben csinálni. Nézd meg, 2-ikán írtad elsõ csodálatos kommentedet. Ma már negyedike van és még mindig nem tudod mire való a klincs az ajtón.
Yan
valószínû hogy pont ez volt a célja. 😊

¥ xfire: kistekila

köszi szépen a válaszokat😊

zozyk
Most hogy tágabbra nyitották a kapukat,meg is feküdt egyszer-kétszer. 😊
Van még hová fejlõdni,amugy meg nagyon bejövõs cucc. 😊

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

Voyager5
Aki igényel Googlenál az szerintem már kap hamarosan<#vigyor2>
Én legalábbis kb 4-5 napja igényeltem egy másik accountommal és ma reggel kaptam<#vigyor0>
GregSB
Van még szükség a meghívólistára? Már 1 hete nem iratkozott fel rá senki, úgy tûnik már kb mindenki bejutott aki akart 😊

Rage47
mikor beléptél, kaptál tutorial videókat + leírást. én is azokból tanultam
pl. ennek a végén van egy video
Ability
Keresõbe: "with:public sg.hu"

Utána a kiválasztott Wave menüjében a "follow" opció.
VRSDM
igaz már 300üzinél járunk, de tessék szépen megnézni az elsõ hsz-t
és ígérem felgyúlik a pilács a fejedben.

3 tipikus ember akik csak oltanak de egyikõtök se mondaná meg hogy konkrétan ez miben is másabb egy fórum/chat kombótol... mind1, azért köszi😊

Ha fasságokat beszélsz, naná, hogy lehurrogást kapsz, gondolkozzá' má'...

ViniSoundz
Mennyé haza
véletlenül se arra válaszolnál amit kérek...
Egyébként meg azt írtam, hogy EDDIG szar... mivel elég kezdetlegesnek találom.

bertino
sokkal szívesebben lehurroglak, ebben egy percig se kételkedj <#wilting>

tanulmányozd át egy kicsit és aztán mondd róla, hogy szar.
htx.

te meg elõször lehurrogsz az elsõre alkotott véleményem miatt, aztán nem mondanád el, hogy ez chatelésen kívül mire jó😛

bertino
elõször megjegyzed, hogy egy kalap szar, aztán kiderül, hogy még használni se tudod.

inkább üljleésmaradjcsendbenszerintem.

hogy tudok csatlakozni az sg-s wave-hez? Vagy hogy kell ezt kezelni egyáltalán?XD

hát sztem eddig ez egy nagy kalap szar😄

GregSB
Egyelõre még nem tud semmi forradalmit, csak kényelmesebbé teszi a kollaborációt. Amit jelenleg tud azt meg lehetett csinálni eddig is Gmail+Docs kombóval, csak macerásabban, bonyolultabban. Ez sokkal átláthatóbb.

Akkor fog érdekessé válni a dolog, ha lesz hozzá sok kiforrt extension, gadget, beépülõ modul, stb. Nem hiába utaznak össze-vissza a fejlesztõi a világban konferenciákra, próbálnak minél több programozót bevonni. Kb ezen fog múlni, hogy sikeres lesz vagy bukik a projekt...

Rage47
én meggyõztem eddig mindenkit, akinek ajánlottam😄
akyyy
nah végülis kb olnan, mint msn-be a közös beszélgetés, csak itt normálisan lehet egymásnak fájlokat küldözgetni stb. ha többen vagyunk és igy akarunk megbeszélni valamit, és küldünk egymásnak fájlokat képeket, így egyszerübb. pl megyünk valahova és térkép alaján merre megyünk, vagy valami húzós buli után buliképeket nézni és küldözgetni. van ennek értelme. hátránya meg hogy gecilassú<#vigyor3>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

precision
én is kiírtam msn személyes üzenetnek hogy van wave meghívóm 😊
aznap rámírt kb az összes ismerõsöm, hogy mi az google wave? 😄

azóta kitöröltem inkább a szem. üzenetet 😊

Bazinga!

akyyy
nekemis van nyóc meghívóm, egybõl kaptam amint csatlakoztam az sg-s csatornára, de még most se tudom mirejó ez az egész, és így hogy hivjak meg embereket, megkérdezik minek? passz😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

VRSDM
márnekemis

Benny04
nekem jó

Rage47
nem
VRSDM
/csak nekem nem tölt be :/ a felület bejön, de szövegmentes üres fehér téglalapok

zozyk
Ez azért érdekes,mert van olyan wave -m amiben csak én vagyok,
és az sem tünik el...

Mardel
Egyik SG-s cikkben olvastam:
"A hullámokat természetesen kukázhatjuk, véglegesen viszont csak akkor tûnnek el (idõvel), amikor minden más résztvevõ is hasonlóan jár el, addig a szemetesládánkban maradnak."
Bár még nem próbáltam ki.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

zozyk
Nekem is sok wave van a trash könyvtárban,remélhetõleg majd azért lehet törölni. 😊

Mardel
Így elsõre csak annyi gondom van, hogy nem lehet törölni egy wavet. Mármint pingelek másra, bezárom és marad egy üres doboz a tõlemben, és azt lehet mozgatni akárhova, de ténylegesen törölni nem lehet.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

GregSB
A sebesség csökkenés is csak 100+ blipes waveknél jön elõ ahogy észrevettem. Klasszikus fórumozásra nem a legjobb eszköz, dehát nem is erre lett kitalálva.

Andr0
hát azon igen... amugy más komolyabb baj nincs vele de ez asebesség...:S

Armin & Ayu fan

precision
jahogy így ugrál az új msg -k közt... ezt sem tudtam 😊

köszi 😊

a sebességen tényleg dolgozhatnának már 😊

Bazinga!

5c0rp330n
space

precision
olyan szinten bugos még, hogy kár vele szenvedni

lehet én vagyok helikopter, igaz nem is nézegettem még annyira, de ha "followolok" egy wave -t, jelen esetben az sg.hu public wavere gondolok, akkor ugye megjelenik az inboxban
itt szépen ki is írja, hogy az utsó látogatásom óta hány új msg érkezett az adott wavebe... nincs arra lehetõség, hogy mikor rányomok hogy megnézzem a wavet akkor csak az új msgket töltse be? vagy vmilyen módon rakja õket egymás után? mert én amit észrevettem, hogy rak egy zöld keretet az új üzenetek köré... dejó 😊 50 új msgnél egy többszázas waveben jó móka lehet keresgélni 😊

vagy van rá megoldás csak nem vettem észre?

Bazinga!

Rage47
nézd meg a tutorialt, meg a videókat, amiket kaptál a waveben 😊
ez amúgy inkább felturbózott email.