Google Wave

← ElőzőOldal 8 / 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsikiraly
hú ezt már régóta várom 😄 ha vkinek lesz meghívója pls küldjön 😄 közben énis próbálkozom akkor

DFTBA ಠ_ಠ

GregSB
ÕÕõ hát ez nem éppen az MSN konkurenciája, és nem azoknak a tinédzsereknek szól akik azon lógnak 0-24. Ahogy az elsõ videóból is kiderül ez a munkahelyen lesz hasznos, de én pl már most az egyetemen ki tudtam volna használni egy beadandónál amit 4-en kellett megcsinálnunk.

Benny04
fasza

Rage47
BB7
Mindig is jó volt a Google üzletpolitikája! 😊
valaki leírhatná mi ez, youtube döglött nálam

Rage47
jelenleg csak 100k amcsi kapott, azok küldözgethetik max a meghívókat (max 8-at asszem). ugyanolyan lesz, mint a gmail. eleinte alig-alig lehet hozzájutni, majd úgy dobják utánad késõbb. jól kitalálta ezt a google, így mindenki ki lesz éhezve rá, mire nyílvános lesz😊)
werkfilm
adjatok pénzt

Doomista
Nem kéne annyit internetezni, és akkor kevesebb haver lenne, és akkor nem lenne szükséged korlátlan meghívó jogra😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

BB7
Ha korlátlan lesz az emberek behívása, akkor szívesen adok én is egy Gmail-es címet! 😊
Egyenlõre a bérgyilkos darabol az erdõben, a szó amit kerestél: egyelõre.

Doomista
Egyenlõre nekem 3 nagyon régi Gmail postafiókom van, talán sikerül makkolnom az egyikkel.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Andr0
a meghívõ majd ide is jöhet😊

amugy Rozi magyarra is tud fordítani? mármint monjduk angolról magyarar? mert az nem derült ki sehol csak anynit láttam hogy fraciáról angolra.. Amugy szeritnem ha van 1 tag egy társaságban aki rátudja venni a haverokat hogy gyere Wave-re akkro szerintem be fog ez indulni... mellesleg ez a bevezetés forma(hogy elõszõr csak limitált aztán meghívás és végül mindenki) so ez sokat fog segíteni a proginak hogy lealázza az msn-t 😊

Armin & Ayu fan

kuci06
valaki engem is megdobhatna egy meghívóval, nagyon érdekesnek tûnik a videók alapján 😊

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Rage47
ebayen lehet venni meghívót😄

jó lenne már nekem is😊
VRSDM
meghívót énis énis : )

u dont have to listen anybody else but me

Aquir
ötletesnek tûnik, elfogadnék meghívót is

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

autoszimulator
jó kis cucc, egyetemen kitudtam próbálni, igaz sok idõm nem volt rá.

nem tudok rá mit mondani, ötletes, ez tény, kompakt, mert lassan tényleg minden egy helyen meg lesz, így is belépek a google accountomba, és megvannak az emailek, sulis doksik, képek, naptár, és akkor lehet hogy innentõl a csevegõ is. Ez a wave dolog, ami kicsit talán a twitterre hajaz, nem fogott meg, bár maga a twittert se nagyon szeretem.
De ha sokan fogják használni magyarok közt is, akkor minden bizonnyal hasznos kis stuff. De attól félek, ez megmarad az infós vagy infó közeli társadalomnak, egy MSN függõ nem fog idejárni hullámokat generálni, csetelni egy jó ideig még.
Ami engem lenyûgözött, a végén itt is látni, az Rozi, kegyetlen az a fordítás, amit lemûvel szinte valós idõben 😄

.: mobilize.hu :.

Doomista
Én is kérek szépen meghivot, ha lehetséges majd. Közben én is próbálok bejutni.

GregSB
Akkor neked nem fogok küldeni 😄

Bocs, de ha kapok 8db meghívót nem olyan embereknek fogom kiosztani, akiket igazából nem is érdekel a dolog.

libapék
engem érdekelne 😊

tigeroo
megnéztem, hidegen hagy a dolog de küldjetek nekemis

/ +1sor/
avengir
A probléma csak annyi, hogy eddig egyedül amerikába osztottak ki 100 000 db meghívót, de küldjetek nekem is.

https://hotshu.wordpress.com/

precision
jópofa
majd ha lesz invite én is kérek 😊

Bazinga!

romeozor
jaja, aki meghívó birtokába jut az ne legyen rest nekem is küldeni egyet

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

GregSB

Nya, itt lehet beszélgetni a Gúgli új fejlesztésérõl.

Egyelõre még én sem tudtam kipróbálni, de amint bejutok és szerzek meghívót szívesen adok bárkinek itt aki érdeklõdik.

← ElőzőOldal 8 / 8