376

SG.HU wave: with:public sg.hu

Feliratkozás meghívólistára
  • Andr0
    de ha megkapod akkor gondolj rám mikor filózol hogy ki lezen az a bizonyos '8' :D
  • Rage47
    szóval elküldte nekem, de mivel be van fagyasztva, így nem kapom meg egy ideig:)
  • Andr0
    hátőő szerintem az átfutási idő kb fél másodperc... amit befagyasztott az az hogyha te megvagy hívva akkor másokat nem hívhatsz már meg... asziszem
  • Rage47
    kaptam amcsi ismerőstől invitet elvileg. mennyi a kiküldési ideje. vagy a google most egy időre befagyasztotta tényleg?:S
  • BB7
    És tényleg!
    Tegnap az volt kiírva, hogy Video deleted, mert megsértette a szabályzatot, vagy mit! -.-
  • precision
    mit cenzúrázott ki? :)
    a video még mindig ott van, ugyanazzal a tartalommal :)
  • BB7
    Pontosan ezért nem értem én se!
  • Andr0
    szerintem tök jó reklám nekik legalábbis akinek megmutattam eddig az mind azt mondta hogy 'deállat porgiii' :D
  • BB7
    És tényleg! :D
    Az szép!
    De mi bajuk is volt vele? :O
  • joebacsi
    gúgli már lazán kicenzúrázta :)
  • VRSDM
    végre van youtube-rol embeddelés.
    google talk-ba csak video.google.com-ról lehetett és jee tökjó :)
  • precision
    de komoly :D:D:D
  • VRSDM
    másik magyar fórumon is olvastam hogy van meghívója ennek annak.
  • Kicsikiraly
    nekem is még mindig jöhet, és énis 4et tudnék ide sgre adni
  • Andr0
    Laza kis videó:)
  • Andr0
    hát igen ez várható volt főként ezért is van zárva még, de jó lesz ez^^ Lehet egy kérdésem? tehogy jutottál Acc-hoz? még az első 100e-ben voltál(úgy tudom csak amcsik voltak benne)? :O vagy vetted ebay-on?^^
  • Rage47
    én a tesómnak adnék, a többit sg-seknek:)
  • Benny04
    ha egyszer nagyon sok meghívótok lesz, esetleg pazarékolhatnátok nekem is egyet :D
  • VRSDM
    ja és szintén jópont hogy 2éve csak google talk-ot használok, így van bőven partnerem akikkel tesztelhetném (akik szintén g33k-ek szóval ellennénk vele)

jó na nyalok igen, hullámozni akarok :]
  • autoszimulator
    igen, kicsit várni kell vele, amíg újra bővítik a meghívhatók listáját.
    A rendszer amúgy egyelőre picit áttekinthetetlen, de főként bugos. itt ott összecsúsznak a dolgok, és sűrűn be is lassul.
    Jelen formájában tényleg tesztelésre alkalmas, főleg ha már van ismerősöd a google rendszerben (érdemes hozzáadni eddigi partnereket, újakat felvenni, egyszerűbb a wave kezelés. én eddig nem foglalkoztam ezzel, de most rájöttem hogy hasznos).

A meghívók száma még kérdéses, egy akkor Greg-nek, egy tuti lesz ide, de ha más szaktárs/haver nem kér, akkor több is jöhet. Feltétele akkor csak annyi legyen, hogy legalább egy vagy két sg-st hívjon meg az is, akinek küldtem, így egyszer mindenkinek lesz.
  • Andr0
    nem minden a pénzről szól! legalábbis én így próbálok élni...
  • BB7
    Add el pénzért!
  • Andr0
    hát akkor tényleg... írd fel a neveket tedd be egy kalapba és húzz 2 őt:D de arra kérem azokat akiknek van wave hogy képeket és véleményeket írjon ide:D
  • GregSB
    Ez a #67-re volt válasz.
  • GregSB
    A bibi ott van, hogy befagyasztották a meghívókat.

Szal egyáltalán nem biztos hogy ez kivitelezhető.

Mind1, döntsd el autoszim. valahogy hogy kinek adod ezt a 2-t. Dobj fel pénzt, vagy valahogy sorsold ki :D
  • precision
    akkor én megvárom míg szétkapkodjátok a meghívókat, aztán ha marad vkinek felesleges, megdobhat vele :)
  • Andr0
    ui.:(sry a dupiért) ha vki nagyon arra vetemedne akkor e-mail cím a profilban:D
  • Andr0
    én pedig aranyos vagyok!!:D és Google buzi. lényeg hogy VRSDM-nek igaza van:D 8 ból pl 3-4 et lehet adi sg-re többit haveroknak:D
  • VRSDM
    Egy pont mellettem, ha én kapok akkor 4et adnék SG-re és 1et küldenék havernak, (aki haver meghívná 5-el az összes közös ismerőst, akik szintén és így nektek is lesz meghivo, meg nekem is összes span felvéve)
  • VRSDM
    Nekem mindegy hogy kapok-e most vagy sem, de Greg eloszt kettőt. akkor ők meghívhatnak további 5embert.
    Ergó 3 barát 2 sg-s pl.
    és akkor szép lassan mindenki kap aki szeretne.

• Rage47
    én is kérek, és VIP is vok:D hogy döntsük el amúgy?:)
  • GregSB
    Sőt, ha majd esetleg házigazda lehetek akkor csinálok olyan bannert amiben folyamatosan látni lehet majd, hogy hányan kínálnak meghívót + jelentkezni is lehet majd rájuk.
  • LasDen #64
    én is örülnék ha kapnék :D és kedves is vagyok :D
  • GregSB
    Upsz, bocs a privátért, nem olvastam végig :)

Én kérek, és rendszeresen fogom is látogatni a topikot, szal fogom osztogatni a meghívókat az embereknek akik itt kérnek.
  • autoszimulator
    nah, két meghívót bedobok a közösbe, de nem kérek privátot, döntsétek el kinek kell. témaindító akar-e pl egyet ebből, stb.
  • Andr0
    persze hogy nem jó, de nekem az a lényeg hogy ők a legjobbak és kész:D
  • Rage47
    bezony, nem jó, ha 1 cég van
  • GregSB
    És az miért lenne jó? :D

A fogyasztóknak az a legjobb ha több cég van, akik versenyeznek egymással.
  • Andr0
    hát énis csak ebben bízok hogy a végén Apple(fizikai) és Google(virtuális) uralom lesz :D:D
  • Rage47
    haha, lejár az msn ideje remélem