376
-
de ha megkapod akkor gondolj rám mikor filózol hogy ki lezen az a bizonyos '8' :D -
szóval elküldte nekem, de mivel be van fagyasztva, így nem kapom meg egy ideig:) -
hátőő szerintem az átfutási idő kb fél másodperc... amit befagyasztott az az hogyha te megvagy hívva akkor másokat nem hívhatsz már meg... asziszem -
kaptam amcsi ismerőstől invitet elvileg. mennyi a kiküldési ideje. vagy a google most egy időre befagyasztotta tényleg?:S -
És tényleg!
Tegnap az volt kiírva, hogy Video deleted, mert megsértette a szabályzatot, vagy mit! -.- -
mit cenzúrázott ki? :)
a video még mindig ott van, ugyanazzal a tartalommal :) -
Pontosan ezért nem értem én se! -
szerintem tök jó reklám nekik legalábbis akinek megmutattam eddig az mind azt mondta hogy 'deállat porgiii' :D -
És tényleg! :D
Az szép!
De mi bajuk is volt vele? :O -
gúgli már lazán kicenzúrázta :) -
végre van youtube-rol embeddelés.
google talk-ba csak video.google.com-ról lehetett és jee tökjó :) -
de komoly :D:D:D -
másik magyar fórumon is olvastam hogy van meghívója ennek annak. -
nekem is még mindig jöhet, és énis 4et tudnék ide sgre adni -
Laza kis videó:) -
hát igen ez várható volt főként ezért is van zárva még, de jó lesz ez^^ Lehet egy kérdésem? tehogy jutottál Acc-hoz? még az első 100e-ben voltál(úgy tudom csak amcsik voltak benne)? :O vagy vetted ebay-on?^^ -
én a tesómnak adnék, a többit sg-seknek:) -
ha egyszer nagyon sok meghívótok lesz, esetleg pazarékolhatnátok nekem is egyet :D -
ja és szintén jópont hogy 2éve csak google talk-ot használok, így van bőven partnerem akikkel tesztelhetném (akik szintén g33k-ek szóval ellennénk vele)
jó na nyalok igen, hullámozni akarok :] -
igen, kicsit várni kell vele, amíg újra bővítik a meghívhatók listáját.
A rendszer amúgy egyelőre picit áttekinthetetlen, de főként bugos. itt ott összecsúsznak a dolgok, és sűrűn be is lassul.
Jelen formájában tényleg tesztelésre alkalmas, főleg ha már van ismerősöd a google rendszerben (érdemes hozzáadni eddigi partnereket, újakat felvenni, egyszerűbb a wave kezelés. én eddig nem foglalkoztam ezzel, de most rájöttem hogy hasznos).
A meghívók száma még kérdéses, egy akkor Greg-nek, egy tuti lesz ide, de ha más szaktárs/haver nem kér, akkor több is jöhet. Feltétele akkor csak annyi legyen, hogy legalább egy vagy két sg-st hívjon meg az is, akinek küldtem, így egyszer mindenkinek lesz. -
nem minden a pénzről szól! legalábbis én így próbálok élni... -
Add el pénzért! -
hát akkor tényleg... írd fel a neveket tedd be egy kalapba és húzz 2 őt:D de arra kérem azokat akiknek van wave hogy képeket és véleményeket írjon ide:D -
Ez a #67-re volt válasz. -
A bibi ott van, hogy befagyasztották a meghívókat.
Szal egyáltalán nem biztos hogy ez kivitelezhető.
Mind1, döntsd el autoszim. valahogy hogy kinek adod ezt a 2-t. Dobj fel pénzt, vagy valahogy sorsold ki :D -
akkor én megvárom míg szétkapkodjátok a meghívókat, aztán ha marad vkinek felesleges, megdobhat vele :) -
ui.:(sry a dupiért) ha vki nagyon arra vetemedne akkor e-mail cím a profilban:D -
én pedig aranyos vagyok!!:D és Google buzi. lényeg hogy VRSDM-nek igaza van:D 8 ból pl 3-4 et lehet adi sg-re többit haveroknak:D -
Egy pont mellettem, ha én kapok akkor 4et adnék SG-re és 1et küldenék havernak, (aki haver meghívná 5-el az összes közös ismerőst, akik szintén és így nektek is lesz meghivo, meg nekem is összes span felvéve) -
Nekem mindegy hogy kapok-e most vagy sem, de Greg eloszt kettőt. akkor ők meghívhatnak további 5embert.
Ergó 3 barát 2 sg-s pl.
és akkor szép lassan mindenki kap aki szeretne.
-
én is kérek, és VIP is vok:D hogy döntsük el amúgy?:) -
Sőt, ha majd esetleg házigazda lehetek akkor csinálok olyan bannert amiben folyamatosan látni lehet majd, hogy hányan kínálnak meghívót + jelentkezni is lehet majd rájuk. -
én is örülnék ha kapnék :D és kedves is vagyok :D -
Upsz, bocs a privátért, nem olvastam végig :)
Én kérek, és rendszeresen fogom is látogatni a topikot, szal fogom osztogatni a meghívókat az embereknek akik itt kérnek. -
nah, két meghívót bedobok a közösbe, de nem kérek privátot, döntsétek el kinek kell. témaindító akar-e pl egyet ebből, stb. -
persze hogy nem jó, de nekem az a lényeg hogy ők a legjobbak és kész:D -
bezony, nem jó, ha 1 cég van -
És az miért lenne jó? :D
A fogyasztóknak az a legjobb ha több cég van, akik versenyeznek egymással.
-
hát énis csak ebben bízok hogy a végén Apple(fizikai) és Google(virtuális) uralom lesz :D:D -
haha, lejár az msn ideje remélem