19775
-
#55 rFactor 2 kepek: http://www.hsw.hu/index.php?headlinesid=14893 -
#54 kozoskodjunk -
Laceee #53 Itt is lehet követni a játék fejlesztését: http://rfactor2.org/ (nem hivatalos blog)
Egy új kép az rF2-őre készülő Honda NSX GT modról:
-
#52 Ha a benne lévő eső meg ilyesmiféle jóság az eddigi legjobb lesz, és még rally-zni is lehet, normális (hosszú) pályákon... és mondjuk a fizika legalább olyan lesz mint a RBR-é, akkor asszem az iracing mellett egyedül körözgetve is szét fogom játszani az agyam. :)
jah és most ugrik be hogy itt is lézeres pályák lesznek. úgy pláne zsir lesz az ilyen. :) -
asztakurva. :D -
#50 Azt a focisat csinalgatjak, talan jovohonapban kesz lesz. De az sem teljesen tisztazott ugy. Lehet, hogy nem is Ok csinaljak teljesre hazon belul?! De lehet, hogy eleve ingyenes lesz program?! Egy ilyen "ismeretlen" szeria nem sokat hozhat az eladasokbol;) Eleg csak a masodlagos bevetel, reklam, promo. Azt sem tudni, mennyire mas az engine alatta (rF, rF2 alpha/beta)?!
Az rF2 nem lesz ingyenes, az teny, de mennyien veszik majd meg?! Az rF-et is szet warezeltek. 4-5 evre keszul, mint az rF, annyi ideig nem tart el egy ceget az eladasaibol, meg ha jobb is lenne az eladas mint az rF:)
Siettetni lehet, de sokszor olyanok aggodnak a legjobban, akik meg az elozo verzioert (rF) sem voltak hajlandok penzt adni:) -
#49 Ja ezt gondoltam. Most azt a focis formulat csinaljak, az is penzt hoz a konyhara. Bar az rF2 se lesz ingyenes. -
#48 Nem is lesz addig megjelenesi datum, amig az rF Pro-t es az egyeb liszenszes, penzes, promos dolgokat be nem fejezik. -
#47 We have not release date in mind yet. There is enough work for the remainder of the year however. (Apr 20th, Gjon Camaj) -
#46 Nincs. -
#45 van már valami megjelenési dátum szerű? -
#44 Nemsokára elkezdődnek az rFactor 2-s F1 ligák :SSSS -
#43 én jelentkeznék xD -
Laceee #42 Jóhogynemá itt lesz napközis tábor -
#41 Nincsen normalis, nem tamogatja az engine, ne is menj az rFactor topic-ba:) -
Laceee #40 Igen, de az rFactor topikjába kérdezd. itt -
#39 valamelyik Forma 1 módban Sima RFactorra van KERS?
Plz
Help -
5m0k3sh0w #38 segícsél má mert bezáratom az egész fórumozt -
Laceee #37 legalább megkiméled magad a sok hülyétől -
5m0k3sh0w #36 letltötem az rfaktort meg krekeltem is és nem enged fel egy szervere se -
Laceee #35 távozz tőlem sántán :) -
5m0k3sh0w #34 tvstylban hogy kell megcsinálni a kerst meg hogy kell beállítani gomba léci segícs -
#33 erre gondoltam én is a kompatibilitás alatt:D egyszer már mondtad! az rf topikban mikor gondom volt egy moddal realfeel el húzott a kormány jobbra:) azért mondtam az átkonvertált módokra áááá nem is módok hanem inkább külön autókra! mert ha alapból benne lesz ez a funkció akkor úgyis erre építik a járgányokat:D csak nem hagyják úgy hogy húz jobbra vagy balra:DDD gondolom én:) -
donatus13 #32 2 is:D -
#31 hahaa:D -
Laceee #30 és mi az az FFB?, van benne KERS? -
5m0k3sh0w #29 egy plugin, amivel reálisabb az ffb] -
#28 elmondanátok mi ez a reelfeel?:D -
Laceee #27 A pc-s szimeknél alap a gumikopás, újjabbaknál a defekt is, felfüggesztés törés, kasztni tőrés,gyürődés, mechanikai hibák. -
#26 A RealFeel-nek nem az a fo gondja, hogy nem kompatibilis egy-egy moddal, hanem az, hogy normalisan beallitott felfuggesztes geometriat igenyel, mert abbol veszi az adatokat (ha jol tudom:P).
Lehetett latni olyan kepeket (felfuggesztes piszkalo programbol), ahol egy divatos mod-ban ossze-vissza alltak a felfuggesztes vonalai. valszeg egy OW felfuggesztest masolt at egy turaautohoz:)))))
De az sem rossz, amikor a gumi file-t masolgattak, ami a valodi, szamolt kerek atmerot, szelesseget is tartalmazza, igy a latvany/modellezett kerek a programban a levegoben volt vagy az aszfaltba sulyedt:) Az hogy a szelessege, sulya stb. nem stimmel, az mar maskerdes:) A gumi karakterisztikai kerdes meg mar teljesen futurisztikus dolog;)))) -
donatus13 #25 Hát szerintem egy játékban fontos az ilyen rész:D mert a kerék állapot meg ilyesmi sokat dob a játék hangulatán szerintem mert realisztikusabb és taktikusabbá teszi a multiplayert. -
Laceee #24 mondjuk elég dúrva lenne az F1-es kerék csere mert vagy 20-an vannak az autó körül, igencsak visszafogná a gépet, ha sok autó egyszerre van a boxban. -
Laceee #23 Majd kiderül milyen lesz, ha megjelenik, ha belerakják az F1 Challenge 99-02 animációt vagy még tuningolnak rajta az már jó lesz. -
#22 Senki nem tudja, mert meg nem jelent meg;) -
Laceee #21 Igényesebb modereknél nem lesz probléma, csak a copy/paste, beletúrkálok,átnevezem az én nevemre módoknál lehetnek galibák. -
donatus13 #20 Mivel nem játszottam nagyon a sima rfactorral de ez nagyon tetszik :D az érdekelne ,hogy ebbe a box szimuláció milyen ? van kerék csere menet közben ?(pl forma1) mert az nagyon jó lenne:D -
Laceee #19 Most sem állandó a pálya hőmérséklet az rFactorban, mód (gumi fizika)függő, hogy mennyire lehet érezni a tapadás külőnbséget. -
#18 az nagy királyság lenne:) hm.. akkor nem is nézem többet jött e új realfeel:DD mert ezek szerint már úgysem fog:D az lenne a legjobb ha be lenne építve mert akkor már úgyis arra építik a modokotat nem lesz gond hogy ezt nem támogatja azt nem támogatja.....
persze nem tudom az átkonvertált modokkal ez hogyan lesz? -
#17 Mivel a RealFeel "fejlesztese" furcsan leallt egy ideje, igy en arra tippelnek, hogy "megtetszett" az otlet az ISI-nek (hogy a felfuggesztesbol vegyek az adatokat:P), "megvettek", es az lesz beepitve plugin-kent az rFactor2-be:) -
#16 kíváncsi leszek az ffb-re javítanak e rajta vagy marad a jól bevált realfeel:) lesz e ilyen számítás, hogy mondjuk pályahőmérséklet este mondjuk hűvösebb van akkor kevésbé melegszenek a gumik kisebb tapadás meg ilyen hasonló okosságok:D