19775
-
#95 Az a kep valszeg kamu:) -
Laceee #94 A kép egy moder csapat HP-ra vezet, az rFactorban lehet az AI számát állítani -
oder hano #93 már mindenki mindenre azt mondja photoshop XD bár lehet... mind 1 de ha ilyen lesz akkor baró.. de remélem hogy vmit azért átvisznek az 1-ből. jó lenne ha ott is sötétedne, állítható lenne az AI pilóták száma... Remélem hogy lesz neki egy jó kis törés modelje. Na de azért arra kíváncsi leszek az esőre -
Laceee #92 Nekem az jön le a képről, hogy egy moder csapat készítette a képet nem kevés fantáziával/photoshoppal. -
oder hano #91 sajna nem. de nézd a képet és játszd le a fejedbe ahogyan begurulsz a kocsival és elkezdődik a szerelés :D -
Laceee #90 Még nem látunk rF 2 animációt :) -
#89 En nem emlekszem olyanra, hogy hivatalos LaserScan-es palyakat igertek volna (ISI). Az hogy keszult hozza 1-2 maganvallakozasban, az mas kerdes;)
Nem is erne meg az ISI-nek foglalkozni vele, Ok inkabb csak engine-t csinalnak - modding alapnak -, ahoz nehany "pelda" jarganyt, palyat, a tobbit majkd a modderek megoldjak. Felesleges penzt es energiat fektetni a dologba, ha a megjelenes utan hetekkel mar szazaval fognak dolni a konvertalt palyak:) -
#88 Codemastersel kapcsolatban:
"- Laser Scanned Track Data – Considered early on in the project we assessed for our needs and decided against its inclusion in favour of other features. Our track creation pipeline has been further developed and we’re now capable of producing extremely authentic environments, track surfaces included, without the need for this data."
Sokfele jargany a bizonyitek arra, hogy arcad? Akkor az iRacing-nel nincs arcadabb. -
oder hano #87 nem tudom de a box animáció atom jónak tűnik :D végre láthatunk mozgó embereket és nem csak azt látni hogy hirtelen megjavul a kocsi.. -
#86 te ismered ezt az oldalt nem neked raktam be :)
csak a téma miatt.
First Laser Scanned Track for rF!!
Eatern Creek-ről vannak infók hogy készült a lézeres verzió. -
#85 azt vágom hogy a régi pálya, rá van írva, nem úgy értettem, csak izé. lézerszkenes pályák hivatalosan meg voltak ígérve, nem tudom mennyi és mi lesz belőle.
codinál meg hülyeségnek tartom hogy nem lesz, (nem láttam ilyen hirt) hisz jópár pályát elvileg már beolvastak, a későbbi meló meg már nem nagy szám, hisz azt felhasználva talán még gyorsabban is lehet dolgozni mint összedobálgatni a pályát régi módszerrel.
amúgy jaja, elég arcade cuccnak néz ki, pláne hogy ennyi féle járgány meg minden, de az autók fizikáját nyilván később moderek elég élethűre csinálhatják, szal az jó lesz tuti.
grafika nekem teljesen rendben van, iracing 5 év alatt nem ér el odaáig hogy lecserélje a b*szott eget.
-
Laceee #84 Ez nemcsak egy rFactor 2-re készülő mod ?
Megnéztem a kép forrását, nekem az jött le. -
Laceee #83 Ezek szerint 2010 tavasz -
oder hano #82 elvileg ebbe az évbe készen lesz :) adja az ég :) -
oder hano #81 -
oder hano #80 hát remélem :) ha ilyen lesz akkor állat :) asszem be kell szerválni egy új videó kártyát... -
#79 Hűha, lehet nem is kell már olyan sokat várni rá? -
oder hano #78 -
#77 Ez a regi, eredet, 14 km-es Spa:)
Senki nem mondta, hogy az rF2-ben lesz hivatalos palya, foleg azt nem, hogy lezeres;) A Codies igergette az F1 2010-ben, de ott sem lesz (ugy nez ki).
De eleve, ez a "szokasos" kicsit rajzfilmes kinezet es ezek a menuk, hatterkepek, nem egy HC szim jellemzok;) De itt legalabbn tudjuk, hogy ez valszeg jo lesz. -
Laceee #76 Csak támogatja a laserscannelt pályákat, nem lesz benne alapból, nem olcsó mulatság egy pályát így beszkennelni. -
#75 milyen belga pálya ez? hogy lesz ez lézeres? :D
vagy nem mind? vagy wtf? -
Laceee #74
-
oder hano #73 reélem hogy a 2-ik részében is állítható lesz hogy hány AI pilóta legyen -
#72 Nem. Ezek ujjak.:) -
oder hano #71 csak 2 :) egyetlen ami baj lehet az a videokártya a többi jó... -
Laceee #70 Ugyanaz amit tegnap Danecay belimkelt. -
#69 RSC-n van ujjabb 6 kep. Kemfotok. -
#68 azért ne várjuk már el egy új gametől új fizikával, hogy 5 éves konfogokon rohangáljon el.. -
#67 Pedig az lesz;) Evekre elore dolgoznak (lasd. rF), maxon tuti diavetites lesz (legalabbis az uj dolgokkal - onarnyek, idojaras, real tukrozodes stb.);) De jol skalazhato az engine. -
oder hano #66 remélem nem lesz nagy gépigénye... -
#65 jóleszez. :)
bár tuti nem fogom tolni, mert olyan bajnokságot úgysem lehet összehozni itthon mint az iracing alatt. :/ -
#64 várjuk:D -
Laceee #63 -
#62 rFactor 2 Six user interface screenshots -
#61 jó lenne már csapatni vele:) -
#60 Az FFB-vel kapcsolatban mintha azt olvastam volna valahol, hogy a Real Feel-t epitik bele. Olyat is olvastam, hogy a felhok arnyekaban mas lesz a palya hofoka ezzert a tapadasa is. Ez nagyon erdekesen hangzik.
Az eso utan fokozatosan felszarado palya, allitolag mar meg van oldva. -
#59 Az alapcsomag verszegeny lesz (legalabbis mint auto/palya valasztek es lisznsz), arra nem erdemes alapozni. Az rF-nek a modolas az erossege. Itt ket dolog lesz erosen meghatarozo: a fizika es az FFB. Ebbe nagyon bele kellene erositeniuk, csak azzal tudak sokat nyerni. Az rF2-nek a modolas az erossege, az ami plusz az iR-hez kepest, de ha a fizika, FFB, autokezeles nem valtozik, akkor nem er semmit az egesz:/ Honapok otra nem inditottam rFactor-t es ISI-engine tarsait, mert igencsak lehangolo:/ Nem mondom hogy rossz, de azert iR mas vilag:) OK, hogy meregdraga, de azert a penzert igen komoly szolgaltatast is nyujtanak, es olyan szamu es minosegu liszenszelt autot es palyat, ami egyik jatekban sem lesz soha;) -
#58 nekem a "legzöldebb" kép azért tetszik :)
elég sokféle növényzet, plusz a színek is nagyon eltaláltak. :)
és van egy csomó kilógó "fűszál" is, ami így állóképről bár nem olyan szép, de cockpit-ből - vezetés közben - azért eléggé hangulatfokozó. :)
várós. ez az egyetlen komoly név az iRacing mellett ami friss, új és van benne potenciál. Ha jók lesznek a pályák meg etecera, az alapcsomagra tuti benevezek, de azért kizártnak tartom még, hogy engem valami elcsábítson az iRacing elől. -
#57 Csunyanak azert nem csunya, csak nincs rajta postprocess. Nem is kellene, hogy szebb legyen, ennek nem az a lenyege, inkabb jobb fizika, gumi es FFB keruljon ala. -
donatus13 #56 többi képhez képest ezeken a képen nagyon csúnya a játék:S