3233
-
Biztos vagy benne ? -
Nem az a baj, hogy egyszer bődületes baromságot írtál, hanem az, hogy még most sem vagy képes felfogni és vered itt a nyálad mint akit vérig sértettek. -
Most is te beszélsz el mellettem bazki... Nem lehülyéztelek, azt mondtam hülyeséget írtál... Kifejtettem azt is miért, de te kurvára nem a kérdésre válaszolsz... Leírom újra hátha megérted(jól figyelj): Nem állítom, hogy a portban jobb/másabb lesz a kamera, hanem, hogy a kamerákat néhány sor kóddal meglehet oldani, nem a "játékot kell átírni"... Vegyünk példaként egy ironsight-ot fps játékokban... Eleinte én is nagy bonyolult dologra gondoltam vele kapcs ameddig egy coder el nem magyarázta, hogy néhány sorral a kamerát helyezi át, és nem kell semmi extrára gondolni... "remélem ezt már felfogtad"... Ha meg kijön a port akkor meg úgyis én leszek a hülye, de nem baj mert majd te átírod az egész játékot...
-
Ugylátszik keresed a balhét mikor normálisan szólnak hozzád tovább hülyézel.
Egy mondat erejéig lemegyek a te szintedre : pofád sulyba és majd ha kijött a port ugathatsz hogy ki a hülye. - remélem ezt már felfogtad...
-
Figyelj te írtál hülyeséget... Hagyjuk ezt a térjünk vissza ha megjelenik maszlagot, nem azt állítottam, h normálisan csinálnak meg ezt azt, csak azt, hogy "nem kell átírni hozzá az egész játékot" ahogy te mondtad... Vagy szerinted a kamera olyan alapját képezi az engine-nek mint a fizika?? :D
/ON
Nekem egyébként csak az nem tettszik, h az ellent nem lehet szeletelni mint anno a jedi knight játékokban... :) -
Hát mostanában már szerintem nem is lesznek hihetetlenül minőségi portok. Vagyis a fejlesztők kevesebb energiát fordítanak a játékok átírásárba egy olyan platformra, ami nem profitál annyit, mint mondjuk a többi platform. -
Neoncsoves #63 Aspyr legújabb portja (Guitar Hero World Tour) egy rakás szar. Nem lehet billentyűkiosztást állítani, sőt néha be-be akad max grafón amikor kedve tartja... Kisebb grafon is ugyanezt csinálja. Ha egy CoD4 megy simán akció közben 125FPS-sel nehogymár egy szar GH ne menjen ahol nem is olyan kidolgozott modellek vannak... -
Az, a Storyt csak egy karakterrel lehet vinni ( vaggis a prológot Véderrel utána pedig végig a tanítánya ), ahhoz csak különböző ruházatok vannak. Van valami duel mód, meg ez a jedi templom ahol lehet extra karaktereket irányítani, de ez nem Sotry hanem csak csihipuhi. -
Végre!
Egyébként az Aspyr általában jó munkát szokott végezni. Én meg voltam elégedve a Tony Hawk meg a Guitar Hero játékokkal. -
Szerintem meg FUN :D
Biztos csak unlockolható extra lesz...
-
Sztem inkább vicces -
SZÁNALMAS -
Neoncsoves #57 jó megérzések :D -
feltehetőleg ilyen lesz pécén is...
hehe:)
-
Amúgy eztet' te honnan tudod? :D
Még nem láthattál in-game pic/vid-eket a PC portból. -
Ugyan az lesz...
A PC-s FU ugyan az lesz, mint a konzolos verziók, mivel portolják a játékot. Csak alapból tartalmazni fogja a konzolos DLC-t.
És amit te a trailerben láttál, azok a DLC gamplay shot-jai voltak. Clear?
-
Szabi1991 #53 lol :DDD -
Autentikus... -
:D
-
ezt nem vitatom, mondjuk a főhős vagányabbul néz ki a PS verzióban. -
Ultimate Shit Edition -
He? -
Neoncsoves #47 és a mienk. -
stabilabb -
Neoncsoves #45 sokkal szebb, jobb. :D -
ez egyébként tök másmilyen lesz mint a PS verzió -
Térjünk vissza erre a ha megjelent és a fröcsögést probáld meg addig vissza tartani... -
Ilyenkor örülök hogy van gamepadom de biztos megoldják hogy egérrel is jól lehessen játszani -
jó sry, akkor keltem, mikor ide írtam ezt :D.
kösz. -
mert ez a videó csak a DLC-t promózza, pont azoknak, akik már végigvitték
HD változat -
De az érdekes hogy a honlapján szó sem esik a pc-ről a bejelentésnél. -
Ja persze, irányításhoz meg kamerához átkell írni az egész játékot... XD Látom nagyon értesz a fejlesztéshez, UT3-hoz(na meg sok más játékhoz is) létezik egy rakás camhack amik egyszerű modok, arról nem is beszélve, h pl. hl2-t is irányítottak már wii-mote-tal... Szóval ne mond már nekem, hogy az sdk birtokában(nah meg ha már a portolni tudnak, ami nem kis programozási munka) nem tudnak egy nyomorult kamerát belőni, + az irányítást tisztességesen megoldani... Ha nem értesz hozzá legalább ne okoskodj... :/ -
Neoncsoves #37 Apropó, ebbe lesz multi? -
Neoncsoves #36 Még jó, hogy nem rég vettem Chillstreamet :) -
És te egy PS2-porttal akarnád kenegetni az egeret? :D -
Pont ez a stílus az, amihez must-have egy gamepad a PC-seknek... A'la DMC. -
Wiire egy másik játékot csináltak, sok részében teljesen eltérő, mások a pálya kialakítások, más a gameplaj, mások lehetőségek. Mivel a 360/PS3ba a fizika a fő irányvonal addig a Wii gyenge képességei miatt ott ez teljesen hanyagolva van és a hadonászásra mentek rá, ehhez teljesen más játékmenet kellett. -
Nocsak úgy néz ki válság van náluk és kell az a kis pc-s pár milliós betevő is.A parasztok. -
rumkola #31 Ha a Wii mote-ját megoldották, onnan már semmiség az egér...szerintem. -
ismerem a dmc ráadásul nagyon szuper a 4-ik részt játszottam gépen x-es gamepaddal szóval ha kéne egy joy akkor már van.