3233

Ultimate PC \"Shit\" Edition
GÉPIGÉNY (KATTINT)
  • wedge31
    Biztos vagy benne ?
  • Gerbill
    Nem az a baj, hogy egyszer bődületes baromságot írtál, hanem az, hogy még most sem vagy képes felfogni és vered itt a nyálad mint akit vérig sértettek.
  • SZilaJMaGGoT
    Most is te beszélsz el mellettem bazki... Nem lehülyéztelek, azt mondtam hülyeséget írtál... Kifejtettem azt is miért, de te kurvára nem a kérdésre válaszolsz... Leírom újra hátha megérted(jól figyelj): Nem állítom, hogy a portban jobb/másabb lesz a kamera, hanem, hogy a kamerákat néhány sor kóddal meglehet oldani, nem a "játékot kell átírni"... Vegyünk példaként egy ironsight-ot fps játékokban... Eleinte én is nagy bonyolult dologra gondoltam vele kapcs ameddig egy coder el nem magyarázta, hogy néhány sorral a kamerát helyezi át, és nem kell semmi extrára gondolni... "remélem ezt már felfogtad"... Ha meg kijön a port akkor meg úgyis én leszek a hülye, de nem baj mert majd te átírod az egész játékot...
  • wedge31
    Ugylátszik keresed a balhét mikor normálisan szólnak hozzád tovább hülyézel.

Egy mondat erejéig lemegyek a te szintedre : pofád sulyba és majd ha kijött a port ugathatsz hogy ki a hülye. - remélem ezt már felfogtad...

• SZilaJMaGGoT
    Figyelj te írtál hülyeséget... Hagyjuk ezt a térjünk vissza ha megjelenik maszlagot, nem azt állítottam, h normálisan csinálnak meg ezt azt, csak azt, hogy "nem kell átírni hozzá az egész játékot" ahogy te mondtad... Vagy szerinted a kamera olyan alapját képezi az engine-nek mint a fizika?? :D

/ON

Nekem egyébként csak az nem tettszik, h az ellent nem lehet szeletelni mint anno a jedi knight játékokban... :)
  • theone91
    Hát mostanában már szerintem nem is lesznek hihetetlenül minőségi portok. Vagyis a fejlesztők kevesebb energiát fordítanak a játékok átírásárba egy olyan platformra, ami nem profitál annyit, mint mondjuk a többi platform.
  • Neoncsoves
    Aspyr legújabb portja (Guitar Hero World Tour) egy rakás szar. Nem lehet billentyűkiosztást állítani, sőt néha be-be akad max grafón amikor kedve tartja... Kisebb grafon is ugyanezt csinálja. Ha egy CoD4 megy simán akció közben 125FPS-sel nehogymár egy szar GH ne menjen ahol nem is olyan kidolgozott modellek vannak...
  • Totti5
    Az, a Storyt csak egy karakterrel lehet vinni ( vaggis a prológot Véderrel utána pedig végig a tanítánya ), ahhoz csak különböző ruházatok vannak. Van valami duel mód, meg ez a jedi templom ahol lehet extra karaktereket irányítani, de ez nem Sotry hanem csak csihipuhi.
  • Evin
    Végre!
    Egyébként az Aspyr általában jó munkát szokott végezni. Én meg voltam elégedve a Tony Hawk meg a Guitar Hero játékokkal.
  • kuci06
    Szerintem meg FUN :D

Biztos csak unlockolható extra lesz...

• elitehun
    Sztem inkább vicces
  • tigeroo
    SZÁNALMAS
  • Neoncsoves
    jó megérzések :D
  • Totti5
    feltehetőleg ilyen lesz pécén is...

hehe:)
  • theone91
    Amúgy eztet' te honnan tudod? :D

Még nem láthattál in-game pic/vid-eket a PC portból.
  • theone91
    Ugyan az lesz...

A PC-s FU ugyan az lesz, mint a konzolos verziók, mivel portolják a játékot. Csak alapból tartalmazni fogja a konzolos DLC-t.

És amit te a trailerben láttál, azok a DLC gamplay shot-jai voltak. Clear?
  • Szabi1991
    lol :DDD
  • wedge31
    Autentikus...
  • kuci06
    :D
  • Broafka
    ezt nem vitatom, mondjuk a főhős vagányabbul néz ki a PS verzióban.
  • hunbasser
    Ultimate Shit Edition
  • theone91
    He?
  • Neoncsoves
    és a mienk.
  • REPS0L
    stabilabb
  • Neoncsoves
    sokkal szebb, jobb. :D
  • Broafka
    ez egyébként tök másmilyen lesz mint a PS verzió
  • wedge31
    Térjünk vissza erre a ha megjelent és a fröcsögést probáld meg addig vissza tartani...
  • elitehun
    Ilyenkor örülök hogy van gamepadom de biztos megoldják hogy egérrel is jól lehessen játszani
  • Legend Killer
    jó sry, akkor keltem, mikor ide írtam ezt :D.
    kösz.
  • ProGabe #40
    mert ez a videó csak a DLC-t promózza, pont azoknak, akik már végigvitték
    HD változat
  • grebber
    De az érdekes hogy a honlapján szó sem esik a pc-ről a bejelentésnél.
  • SZilaJMaGGoT
    Ja persze, irányításhoz meg kamerához átkell írni az egész játékot... XD Látom nagyon értesz a fejlesztéshez, UT3-hoz(na meg sok más játékhoz is) létezik egy rakás camhack amik egyszerű modok, arról nem is beszélve, h pl. hl2-t is irányítottak már wii-mote-tal... Szóval ne mond már nekem, hogy az sdk birtokában(nah meg ha már a portolni tudnak, ami nem kis programozási munka) nem tudnak egy nyomorult kamerát belőni, + az irányítást tisztességesen megoldani... Ha nem értesz hozzá legalább ne okoskodj... :/
  • Neoncsoves
    Apropó, ebbe lesz multi?
  • Neoncsoves
    Még jó, hogy nem rég vettem Chillstreamet :)
  • theone91
    És te egy PS2-porttal akarnád kenegetni az egeret? :D
  • theone91
    Pont ez a stílus az, amihez must-have egy gamepad a PC-seknek... A'la DMC.
  • Totti5
    Wiire egy másik játékot csináltak, sok részében teljesen eltérő, mások a pálya kialakítások, más a gameplaj, mások lehetőségek. Mivel a 360/PS3ba a fizika a fő irányvonal addig a Wii gyenge képességei miatt ott ez teljesen hanyagolva van és a hadonászásra mentek rá, ehhez teljesen más játékmenet kellett.
  • grebber
    Nocsak úgy néz ki válság van náluk és kell az a kis pc-s pár milliós betevő is.A parasztok.
  • rumkola
    Ha a Wii mote-ját megoldották, onnan már semmiség az egér...szerintem.
  • Bence94
    ismerem a dmc ráadásul nagyon szuper a 4-ik részt játszottam gépen x-es gamepaddal szóval ha kéne egy joy akkor már van.