3233

Ultimate PC \"Shit\" Edition
GÉPIGÉNY (KATTINT)
  • gfreak
    írtam valaha is hogy nem töltöm le? egyszer sem...ami érdekel, mindig lehúzom, játszok 1-2 órát vele, és ha bejön, akkor megveszem..ha nem jön be, akkor meg uninstall és ennyi..nem prédikálni akarok, de nehogy már minket fikázzon egy senkiházi warezhuszár hogy idióták vagyunk mert játékot veszünk....
  • strebacom
    Én is csak ezért...
  • Ben007
    én azért szoktam letölteni a dolgokat hogy egyáltalán elfutna-e nekem
  • Caine
    "pedig ti is ugyanúgy le fogjátok tölteni..."

FAIL
  • Caine
    Amúgy meg néha nem lenne rossz elgondolkodni a dolgok ok-okozati összefüggésén.
    Én már több mint egy éve játszom vele.
    Te miért csak egy évvel később jutsz hozzá? Mert a Lucaséknak semmi kedve nem volt kiadni addig pc-re, amíg nem látszik, hogy a többi platformon nyereséges lessz-e. Ugyanis a kis varezhuszárok pc-n mindent levarezolnak, ahelyett hogy megvennék.
    Amivel rengetegen rengeteget dolgoztak. Amibe mások pénzt fektettek.
    Amit megint másoknak - értsd: akik nem lopják el - magasabb árat kell fizetnie, hogy így is ki lehessen adni. A sok hülye "eredetijáték-fanok" meg így is megveszik, mert inkább ez, mint hogy a kedvenc fejlesztő csapatuk is elmenjen kapálni, vagy vagont rakodni, mert az jobb megélhetést biztosít.

De nem is értem minek koptatom itt a számat.
    Menj, töltsd le, mert tényleg iszonyatosan jó játék.
    Csak azt sajnálom, hogy nem tartod őket érdemesnek arra, hogy pénzt kapjanak a munkájukért ...
  • Firerock
    akkroa a pofátok
    pedig ti is ugyanúgy le fogjátok tölteni...
    ez a vagány most?az álszentség?
  • Caine
    Én meg az eredeti autó fanokon szoktam szétröhögni magam.
    A sok barom megveszi, pedig el is lophatná. Lúúúzerek!
  • gfreak
    haha...remélem a kaját is úgy lopkodod össze, a ruháiddal együtt :D
  • bgabor
    Nem érdekes, az amerikai verzióból készült warez változat kint lesz november első napjaiban.

Az elvakult eredetijáték-fanok meg főhetnek a levükben december közepéig.
  • gfreak
    ezt humornak hivjak errefelé
  • Bullitt
    Persze, ezért előrendelhető amazonon, gamestopon meg még isten tudja hány millió weboldalon a PC-s verzió. -,-"
  • Magiszter
    És Afrika? Ázsia? Ausztrália?

Amúgy nov3-án áttolják majd December 3-ra. És így tovább. Csak egy beetetés volt a hír, hogy lesz PC-n...
  • Bullitt
    Amerikában november 3., Európa December 14 ha jól emlékszem.
  • Pluskast
    #411-es hozzászólás...
  • Soad999
    Hali sry h nem olvasok vissza de mikor jön ki?:))
  • HKS
    jöhetne már nem értem mért kell mindig megjelenés előtt pár nappal eltolni ...
  • elitehun
    Mocskosan szeretem
  • IMYke2.0.0.0
  • The Protector
    én piszkos módon fogom szeretni:)
  • IMYke2.0.0.0
    Október utolsó napjai környékén a "csúnya"...
    November elején a "tiszta".
  • The Protector
    Mikor jön a game?
  • hitch
    Jöhetne már b*****meg:D
  • tommygear
    tecííík
  • Agamemnon
    Ez tényleg nyomi
  • Magiszter
    Jesszus mit össze szerencsétlenkedtek!!!

Amúgy az összes játék tesztelő ilyen... nincs mit meglepődni ezen.
  • drop
    hát ilyen emberek tesztelik a játékot alig tud túljutni a elején
    http://www.giantbomb.com/quick-look-swtfu-ultimate-sith-edition/17-1535/
  • bgabor
    A dolog úgy szokott történni, hogy a hivatalos megjelenés napja előtt már több nappal kiszállítják a boltokba a játékot, hogy a megjelenés napján biztosan minden boltnak legyen belőle. Az első példányok a kiszállításkor és a kiszállítás után, de még a megjelenés előtt(amikor már a boltokban van a cucc, csak még nem lehet megvenni) szoktak a warez teamek kezére kerülni. Emiatt általában legalább egy héttel korábban kint szokott lenni a warez verzió a neten, minthogy a boltban kapni lehetne. De töketlenebb kiadók esetében előfordult már olyan is hogy a warez verzó két héttel, sőt, egy hónappal korábban kikerült a netre, mint a boltok polcaira.

Emiatt aztán sohasem a megjelenés napján jelenik meg a warez verzió, hanem mindig minimum napokkal előtte.
  • bgabor
    Igen, éppen erről beszélünk ha nem tűnt volna fel neked. De azért örülünk hogy egyetértesz.
  • Bullitt
    Ehh...fogjátok már fel, NOVEMBER 3-án jön, a warez is. A GameStop, az Amazon, és minden egyéb, nagy vállalat akkor szállítja ki az előrendelőknek is.

http://www.gamestop.com/Catalog/ProductDetails.aspx?product_id=75889
  • felegyi
    Azért volt már rá példa... ha tényleg ma jelent volna meg, akkor már napokkal ezelőtt kiszállították volna a játékot, és ha tényleg kiszállították akkor a mai napon lesz release...
  • bgabor
    Nem azért, de ha tényleg 23.-án jelenne meg akkor már napok óta kint lenne a warez verzió. Az sosem a hivatalos megjelenés napján kerül ki.
  • Bullitt
    De, csak még reménykednek.
  • felegyi
    Nem tolták el a megjelenést november 3-ra?
  • Kandurex
    hmmm...mondjuk az érdekes, hogy a game.co.uk -ről nem lehet előrendelni a játékot...
  • hitch
    nem hiszem.max olyan 5-6 óra fele ha igazak a megjelenési pletykék.
  • elitehun
    Az amcsik már valszeg játszanak a játékkal :(
  • tommygear
    nincs ezzel gond hogy elcsúszik vmi, csak az ha így minden szó nélkül átírják hogy mégse okt 23 hanem november 3
  • elitehun
    Teljesen igazad van. Ha szabad így fogalmaznom a megjelenési dátumok elvesztették a tekintélyüket :-/
  • bgabor
    Nagyon unom már hogy a kiadott megjelenési dátumoknak semmi értéke/hitele nincs, lazán eltolják a megjelenést. Lásd Starcraft2,Stalker:COP meg ez a játék is.
  • Szabi1991
    :-/