3233
-
#149 Teljesen mindegy a húslevest és a főzeléket is kanállal eszed, és nem fogsz nekiállni villával... DMCt egérrel játszottad? -
#148 A PCröl van szó. -
#147 Én végigjátszottam krélek szépen nem is olyan rég. -
#146 Mi van te tesztelted vagy csak beszélsz a semmibe? -
#145 Látom megy a találgatás. Az irányítása hasonló mint a DMC, vagy bármely más hack&slash, vagyis egér kilőve, billen szerencsétlenkedés marad az az irányítőeszköz amire ki lett találva a kontroller. -
#144 Csak azért gondoljuk mert mostanság divat a konzol átirat irányítását magasról lesz...khm... tenni rá. Egyszerűen csinálnak valami alap, megváltoztathatatlan billentyűzet és egér kiosztást, majd mellé nyomják hogy kontrollerrel ajánlott az irányítás (persze only X360 kütyü). Vagy éppen nem is tesznek bele egeres irányítást (DMC-t is csak billentyűzettel lehet játszani.) Vagy ellenpélda: GTA4 megcsinálták tök jóra az irányítást csak optimalizálni felejtettek el. Pedig a Roksztár se egy most-kezdtük cég, és hatalmas pofára esés lett belőle. LA-ék remélem tanulnak mások hibájából és egy pöpec átiratot tesznek minden Star Wars-ra éhes játékos karácsonyfája alá. (és lehetőleg nem 20k+áfa+rezsi+súlyadó) -
drbob #143 passz...szerintem simán megoldják a portolást, bár én sem játszottam vele (konzolon, uygebár ;) -
#142 am miért gondoljátok hogy lehetetlen lesz megoldani egérre + billre? én nemtudom nem jáccottam még sose a játékkal, olyan sok kombó van vagy mi? -
#141 Örülnék is ha azt a szintet hoznák:) -
#140 Karácsony környékén kiderül úgy is mit hoztak össze Lyukas Arc-ék (ejtsd: Lyukas Arc). Ha a Jedi Knight-ban meg tudták oldani hogy egy rahedli erőt, fénykardot és mozgást irányítsunk különösebb gondok nélkül, itt sem lehet probléma. -
#139 majd meglátjuk, nemhiszem hogy egy pc átirat amit csak kontrollerrel tudsz normálisan irányítani játék lenne a cél -
#138 Biztos vagy te benne? Sokszor volt már példa ilyenre. -
#137 biztos megoldják normálisan, nem azért szarakodnak az átirattal hogy minden pc-s hőbörögjön -
drbob #136 azért én remélem hogy nem csak x360 kontrollerrel lehet majd pörgetni...vagy ha csak azzal, akkor meg azt remélem hogy a kontroller emu működik (nem úgy mint a GoW-nál)...aztán ha ez sem jön be, akkor remélem nem fog kihullani a hajam mire a LogitechProfiler-t belövöm hozzá
(aztán ah az sem működik, akkor ideje lesz venni egy új kontrollert) -
#135 Már csak megszokásból is. -
#134 Már megint megy a spekuláció...klassz:) -
#133 Hát nekem végül is mindegy, van gémpadom, egyszer vettem egyet pillanatnyi elmezavaromban azóta csak a DMC-hez használtam. Ha a gépigényt nem barmolják el felőlem legyen csak gamepad-os az irányítás... ma ilyen nagylelkű hangulatban vagyok -
#132 Legalább kevesebb panaszkodó üzenet lenne a fórumban, hogy "MIÉRT NEM TUDOM EGÉRRŐL, KÉT GOMBBAL IRÁNYÍTANI???? FÚÚÚ, DE SZ*R LETT EZ A JÁTÉK" :D
-
#131 Persze, ezért ne is optimalizáljanak billentyűzetre és egérre. Írják rá a dobozra hogy:
"Minimum System Requirement = X360 Gamepad (Keyboard and Mouse not supported)"
Milyen kényelmes megoldás... [/irónia] -
#130 "Az irányítást pedig szerintem meg lehet oldani, hiszen a billentyűzeten több gomb van mint egy X360 kontrolleren. És akkor az egérről még nem is ejtettem szót."
Vagy egyszerűen gamepadon játszod. Erre tervezték a játékot. -
#129 Nos mire ez a játék megjelenik remélhetőleg lesz egy C2Q-m 8800GT-vel megtámogatva, szóval csak akkor nem kellene futnia normálisan ha nem is optimalizálnak csak átfuttatják a játékot egy "X360 to PC" konverteren. Az irányítást pedig szerintem meg lehet oldani, hiszen a billentyűzeten több gomb van mint egy X360 kontrolleren. És akkor az egérről még nem is ejtettem szót. Szóval ha a Lukas Arts meg akarja szedni magát rajtunk PC-seken akkor erre a két dologra odafigyelnek és nem csak egy rakás gányt raknak elénk (ala GTA4).
Bár lehet direkt elszúrják és aztán a negatív kritikákra meg csak azt válaszolják hogy "Ezeknek semmi se jó, mostantól nem adunk ki semmit PC-re." és le is van rendezve a dolog. -
ropi88 #128 űűűűűűűűűűűű, de ott lesz a játék.... -
#127 Az írányítás semlegesíti a tökéletes jelzőt... :D -
#126 kivéve a Capcom. ők szinte tökéletesen raknak át game-t pc-re :) -
#125 én csak próbáltam logikusan gondolkodni de ott a pont -
#124 de ennek megvan az oka, mivel az erőt kell használni két kardal nem lenne könnyű a kezével mutogatni hadonászni, az lehet hogy duelba használható több, vagyis gondolom darth maul a dupla kardal nyomatja ott is -
mcgrape #123 Azért fogja igy mert ez egy fénykarad Technika, forma a neve Shien. Ahsoka Tano , Anakin tanitványa is ezt a Technikát használja használta, mert késöbb Anakin megtanitota neki a 5-ös formát amit ő is használt, késöbb Ahsoka felválta használta a technikákat. De a lényeg ez egy Tachnika azért fogja igy -
Ari18 #122 kár, pedig mennyivel jobb lenne. -
#121 azért fogja így mert könnyebben tudja használni az erőt -
#120 Nekem tökre bejön ahogy fogja. egyedi. -
#119 Már várom nagyon! -
#118 Remélem bizonyos dolgokban hasonlít Jedi Academy-re. Mert akkor biztos jó. -
#117 sajnos csak egy, azt is ilyen nyomorék módon fogja, de meglehet szokni... -
#116 Fogalmam sincs de sztem csak egy karddal lehet lenni. -
Ari18 #115 és lehet dupla vagy olyan "kétvégű" kardal is vagy csak eggyel? -
#114 Képzeld el lehet színezni a kardot. Lehet sárga meg fekete színű a kardod -
Szabi1991 #113 törölt hozzászólás -
Szabi1991 #112 kotor 2 style -
#111 Különböző színpaletta áll rendelkezésre amennyiben a pályán ezeket megtalálod és összegyűjtöd, elvannak dugva vagy nehezebben megközelíthetők + a kardokba kristályokat is lehet tenni ami extra képességet ad a kardnak, ezek is összeszedhetőek. -
#110 Ha már kibeszéltük a bannert akkor kérdeznék. Nem tudtok egy olyan videót ahol valamilyen más színű karddal játszik? Ha jol tudom lehet őket színezni.