3233

Ultimate PC \"Shit\" Edition
GÉPIGÉNY (KATTINT)
  • wedge31
    Az irányitást és a kameranézetet csak akkor tudnák megváltoztatni ha az egész játékot átirnák és ez ugye nem fog bekövetkezni.

Aki szeret kontrolerel játszani annak jó lesz ,aki meg egérel szeret az szivni fog.
  • armageddon666
    főleg ha meg sem próbálják jól átportolni... olyan indokkal nem adták ki, hogy nincs olyan PC amin futna... na most ilyen hozzáállással el tudom képzelni mennyire foglalkoznak majd a portolással :)
  • SZilaJMaGGoT
    Még jó, h beszereztem már egyet... XD
  • wedge31
    Az irányitást sajnos lehetetlen jól átportolni egére mivel nem fix hátmögöti a kamera hanem olyan összevisza mint pl a dmc de ha toltad akkor tudod.

Kimondotan konzolra fejlesztett és az azon játszok igényeit figyelembe vevö game ,szerintem ebböl tökéletes pc port nem lesz.
  • Cat 02 #25
    Jah, PS2...
  • Totti5
    Hiába írom le hogy nekem nagyon tetszett az csak magánvélemény:) és spoilerezni sem akarok, pedig olyan részek voltak benne hogy húha:)

8.0 Presentation
    Mostly great cutscene work that holds up a nice story. The upgrade options are good, but having to load the simple menu is a pain.
    7.5 Graphics
    Some of the technical work is great, but it isn't used as well as it could be. The Xbox 360 version has bits of screen tearing and framerate stuttering.
    9.0 Sound
    It makes use of the Star Wars sound library, so of course it's fantastic.
    7.0 Gameplay
    Using the Force is great fun, but many of the enemies (and bosses) can be tedious to fight. Level design isn't very inspired.
    6.5 Lasting Appeal
    The game isn't very long (eight to ten hours if you don't rush) and there's not a ton to go back for.

az biztos hogy egérrel játszhatatlan, billel gagyi, szóval aki komolyan akar vele foglalkozni az szerezzen be egy gamepadot
  • Bence94
    remélem jól skálázható optimalizált portot kapunk és kézenfekvő (konfigurálható ála gh wourld tour :D )irányítás lesz benne.ps 2-n játszottam vele de nem nyűgözött le mondjuk az igaz teljesen más a "nagygépeken".aki játszott vele mondana róla valamit?
  • rumkola
    Én Wii-n nagyon élveztem a hadonászást, PC-n is jó lesz ez.
  • színesbocs
    vagy csak egyszerűen mész C3PO-val és az első rohamosztagos fejbelő :D
  • Totti5
    Az eddig megjelent DLCk meg talán 1-2 új karakter, asszem ezek valami Duelnél használhatóak vagy valamelyik DLC kiegben, gondolom C3al nem kell harcolni, hanem valami kis kaland van neki, vagy csaj egyszerűen lehet iránytani ert fun:)
  • kuci06
    Az Ultimate Sith Edition az alapjátékon túl új öltözékeket és játszható karaktereket (C3PO, Dooku gróf, Luke Skywalker, Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Jango Fett), továbbá három új küldetést is tartalmaz.

wat :D
  • Totti5
    biztos jót tenne neki, hiszen a fejlesztők úgy álmodták meg és úgy alakítottak ki mindent:) így tökéletes ahogy van, egy másodpercig nem volt DMC érzésem, ami én pl utálok, hanem végig átjárt az Erő és a Star Wars univerzum, és ez a lényeg
  • wedge31
    Ja most vehetek egy uj gépet hogy elérjem a xfos szintjét és tudjam futatni ezt a elcseszet konzolos irányitásu okoságot...
  • SZilaJMaGGoT
    Hátha lesz hozzá valami camhack... XD
  • kuci06
    "2009 Holidays"

Év végén
  • Legend Killer
    és mikor jön pcre?
  • Totti5
    Nem. Ez egy Star Wars játék, csak nem fix tps a kamera, de nem kell megijedni, van benne fejlődés rendszer, vannak kombók, nagyon jó erők és brutál fizika és ez a lényege hogy a fizikát és az erőt használd.
  • kuci06
    mellesleg poén visszagondolni, hogy anno mivel intézték el, hogy ne legyen pc-re...

"EZT A JÁTÉKOT CSAK A KONZOLOK BÍRJÁK EL, MÉG NEM LÉTEZIK OLYAN GÉP, AMIN FUTNA"

AS:Dasd?:adASDasd:
  • Legend Killer
    jobb később, mint soha. nem sikerült találnom ps2re eddig olyat, amiben van angol nyelv a menüben LOL.
  • kuci06
    Na véééégre.
    Sokáig húzták

Konzolosoknak: tényleg gyakorlatilag egy Devil May Cry klón?
  • Calver
    Aspyr, Aspyr... ja, azok a srácok akik Dark Sectort is portolták, ami szélesvásznú felbontásokban eddig még soha nem látott módon vert- és *vertikálisan nyújtott* volt, miközben ofc a HUD elég nagy része is eltűnt, és elsőként sikerült tiszteletreméltó E besorolást szerezniük Widescreen Gaming Forum-nál? ó de jó.
  • Totti5
    mondjuk ez a videó durván lespoirelesi ezt a sith páncélt, amit nem kellett volna, azoknak akik nem játszották végig a játékot
  • Fehercsoki
    Ebben van multi?
  • Torzonborz
    háhááá most meg kiderül hogy mégis csak lehet ezt pc-re ? na ezek is segget csináltak a szájukból :D
  • Rage47
    Azért mondták, hogy vegyél konzolt.
  • Totti5
    Pont a napokban játszottam végig, remek játék!
  • wedge31
    Nem bántáskép de én jobbat vártam a nagy bejelentéstöl már megint csak a 14 év alatiakra gondoltak lucasék...
  • Kandurex
    Jó pofa lesz
  • Bence94
    A konzolokon szép sikereket aratott akciójáték kibővített változattal jelentkezik, s ezúttal a PC sem marad ki.

A Star Wars: The Force Unleashed a LucasArts technológiai fejlesztésének köszönhetően sosem látott intenzitással mutatta be, mire képes a fénykard, és még inkább az erő, ha értő kezekbe kerül.

Nem véletlen, hogy a PC-s játékosok rendkívül csalódottak voltak, mikor kiderült, a kiadónak esze ágában sincs az ő kedvenc platformjukra is megjelentetni a rebellis sith tanonc történetét. Nekik jó hír, és persze mindenki másnak is, hogy még ebben az évben megjelenik a Star Wars: The Force Unleashed Ultimate Sith Edition. A sajtóanyag szerint PC, Mac, PS3 és X360 található a támogatott rendszerek körében. Az Ultimate Sith Edition az alapjátékon túl új öltözékeket és játszható karaktereket (C3PO, Dooku gróf, Luke Skywalker, Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Jango Fett), továbbá három új küldetést is tartalmaz.
    Az első a Coruscanton található Jedi templomba vezérel, ahol a játékos az apja kilétére próbál fényt deríteni, s miközben az egykor fennséges építmény romjait járja, saját démonaival kénytelen szembenézni. A második extra misszió az alapjáték történetét más irányba viszi el. Az alternatív megoldásban a játékos átvette Darth Vader helyét a császár oldalán, majd annak utasítására a Tatooine-ra utazik, hogy ellássa Obi-Wan Kenobi baját. Mindeközben lehetőségünk nyílik Jabba palotájának bejárására, és megküzdhetünk a hírhedt fejvadásszal, Boba Fettel is. Az utolsó bónusz küldetés a Hoth bolygón játszódik, ahol a lázadók leverése a feladat. Itt magával Luke Skywalkerrel kerülünk szembe.
    A Star Wars: The Force Unleased Untimate Sith Edition az Aspyr jóvoltából látogat el asztali rendszerekre is az ősz folyamán.
    remélem az aspyr nem cseszi el a pc-s verziót és nem butítottat kapunk.
    azt nem értem korábban miért mondták azt, hogy pc-n nem futna el ?