3233

Ultimate PC \"Shit\" Edition
GÉPIGÉNY (KATTINT)
  • tommygear
    ja bocs :D
  • Magiszter
    Én is írtam már.
  • tommygear
    november 3 ha minden igaz
  • Bence94
    majd kiderül.
  • tommygear
    előrendelhető
  • Shep
    Számomra az azért fura, hogy alig érkezik róla info, pedig ha ősszel tényleg jön, akkor ideje lenne nagyobb reklámkampányba kezdeniük, nehogy aztán ez is jövő évre kerüljön át.
  • Magiszter
    Most nézem hogy az Amazon szerint November 3 a megjelenési dátum (PS3-ra legalább is). Majd kiderül.

Link
  • Magiszter
    A játék jönne már végre. Már mindent tudok róla amit csak lehet, csukott szemmel is végigviszem a leírásokból, csak jelenjen meg végre!
  • tommygear
    http://gamestar.hu/star-wars-the-force-unleashed-ultimate-sith-edition-elozetes.html
  • Magiszter
    Semmi új hír, remélem ez azt jelenti hogy gőzerővel dolgoznak a portoláson, hibák kigyomlálásán, és az optimalizáláson, nem pedig hogy lengetik a lábukat és "Majd csak lesz valahogy, mert úgy még sose volt hogy ne lett volna sehogy" pólóban szürcsölik a narancslevet egy tengerparton, tenyérnyi bikinis lányokat bámulva, amint strand-labdáznak.
  • SZilaJMaGGoT
    Biztos, h force unleashed, sajna a jobb modok nagyon lassan készülnek el... :/
  • Magiszter
    Nah melyik lesz hamarabb a Force Unleashed, vagy ez?
  • SZilaJMaGGoT
    http://www.moddb.com/mods/jedi-academy-unleashed

Ez is jónak igérkezik, bár kétlem, hogy fizikát tudnának építeni az engine-be, de attól függetlenül még lehet jó...
  • tommygear
    live rendszeres lesz a game?
  • theone91
    Nem csak ebben hasonlít. Vannak például QTE-k is, de még ezernyi dologgal lehetne utalni más játékokra.
  • The Protector
    1 dolog csakis egyben hasonlít egy másik gamehoz méghozzá a god of warhoz.Abban h a csapások erejét azzal prezentélja h pillanatra megáll a játék csapásokkor.Én személy szerint szeretem ezt az efektet vagyis megoldást.de használja ezt pl a street fighter is.
  • Neoncsoves
    multi lesz-e benne
  • theone91
    LoL...

Valóban nem az.
  • Totti5
    Ez egy ízig vérig Star Wars játék ahol a fénykardozás olyan amilyen még nagyon nem volt, vagyis baromi élvezetes és visszaadja azt amit a filmeken művelnek, továbbá ez erő és a fizika használata a fő irányvonal.
  • buklee
    Mindenki mást mond, pont ezért mondtam, hogy nem hiszek senkinek, akkor írom le, vagy istenítem, hogyha magam játszottam vele.
  • The Protector
    játszottam vele nem is keveset.Abszolút nem.És a fix kameranézet is hülyeség.
  • Totti5
    nem az
  • buklee
    Valahol néztem róla videreview-t és aztmondták, hogy full DMC klón az egész, csak Star Wars verzióban. Ha megtalálom belinkelem.
  • tommygear
    az am tényleg elég furcsa :S
  • buklee
    Akkor ment el a kedvem ettől a játéktól, amikor megláttam, hogy minden karakternek kicsi életcsíkja van és püfölni kell őket a fénykarddal mint valami világító seprűnyéllel, meg a videókon azt is látni, hogy minden egyes ütésnél megdermed egy pillanatra a kép. Nagyon illúzióromboló, de azért nem írom le teljesen, előbb kipróbálom.
  • Magiszter
    Ha pedig Grip-el megragadtál valamit akkor az egérrel automatikusan azt mozgatod, a kamera meg ugye követi a tárgy mozgását. Amit eldobod az egér ismét átveszi a kameramozgatás szerepét. A célkijelölést pedig a kamerát mozgatva az egérrel teszed (képzeletbeli célkereszt?). Ha kijelölted akkor a kamerát még tovább tudod kezelni, csak úgy hogy a cél mindig benne legyen a látómeződbe.
  • tommygear
    hát ha csak ennyi mozgás van meglesz ez simán oldva
  • SZilaJMaGGoT
    Nem értem ezt a hack n slash témát... A pc-s jedi knight játékok eddig akkor mik voltak?? :S Jóhogy fps is volt de kardal ugyanúgy szeletelni kellett meg adni a kombókat... Fix tps kamerával is megtudod csinálni mindazt amit leírtál... Egyébként nincs bajom a kontrollerrel, rendelkezem is egyel, de egy fix tps kamerának örülnék.... :/ (max csinál valaki majd egy cam hack-et...) XD
  • Magiszter
    Tehát akkor: X360 irányító a Force Unleashed játékban. Mellé írom hogy egy PC-n mit lehetne mellé rakni (csak ötlet)

----------------------
    Default Control Setups
    ----------------------

X - Saber Attack - Bal egér
    Y - Force Lightning - Q
    B - Force Push - E
    A - Jump - Space
    RB - Target Lock - SHIFT
    LB - Force Dash - CTRL
    RT - Force Grip - Jobb egér
    LT - Block - F
    LS - N/A
    RS - Center Camera - Felesleges, vagy R
    Start - Game Options - ESC
    Back - Player Options - F1
    Left Analog - Move - WASD
    Right Analog - Rotate camera - Egér mozgatás
    D-pad up - Action Camera (ez mi? De lehet "C")

Tehát mi olyan nehéz ezen?

• tommygear
    még azért várjunk ezzel, nemhiszem hogy annyira szar lenne hogy játszhatatlan legyen bill+egérrel
  • Totti5
    Inkább vegyél egy 360 kontrollert ha nagyon kell, mivel a legtöbb pécé port arra van optimalizálva.
  • ropi88
    az tényleg kellemetlen lenne
    ha más nem, akkor venni kell egy ps2-es kontrollert... (de csinálják csak meg billre meg egérre)
  • Totti5
    GTA4be van célkereszt és ott TPS a jétékmenet, itt nem így van, ezért is más a Hack&Slash, és igaz hogy TPS hiszen abból a nézetből látod a kerakteredet, de a játékmechanika teljesen más, ezért nem illik a GTA4 az SWFU képébe.
  • tommygear
    meglenne az újabb port botrány a gta4 után, ha nem oldják meg
  • ropi88
    tuti kitalálnak valami okosságot erre a problémára...
  • tommygear
    akkor összevonják a kameramozgást, gta4 szinten simán jó lenne
  • Totti5
    Mert ez nem céllövölde TPS, itt nincs célkereszt, van egy LOCK gomb az kivélasztja az enemyt vagy kiválasztod és azzal foglalkozol, csinálod a fénykard kombókat és használod az erőket. Harc közben a kamera nema hátadmögött van és onnan követ hanem free, tudsz forgolódni oldalról nézni és csatázni, szóval ide egy olyan irányítási eszköz kell amivela karaktert és a körülötte a kamerát tudod függetlenül forgatni a legjobb beláthatóság elérésre illetve a csomó akciógomb kiosztása, amire csak a kontroller képes jelenleg, ezért egér kilőve bill meg macerás és kényelmetlen.
  • jackcsabi
    Kezdjük ott, hogy mi az a DMC :)
  • tommygear
    el nem bírom képzelni miért ne lehetne egy kameramozgatást meg egy akciógombot átütetni egérre a pc verzióhoz vagy ennél komplettebb a dolog?
    csak mondod hogy nem lehet normálisan megcsinálni az irányítást DE MIÉRT?
  • Torzonborz
    csak a tányér nem ugyan az :D