3233
-
#189 ja bocs :D -
#188 Én is írtam már. -
#187 november 3 ha minden igaz -
#186 majd kiderül. -
#185 előrendelhető -
#184 Számomra az azért fura, hogy alig érkezik róla info, pedig ha ősszel tényleg jön, akkor ideje lenne nagyobb reklámkampányba kezdeniük, nehogy aztán ez is jövő évre kerüljön át. -
#183 Most nézem hogy az Amazon szerint November 3 a megjelenési dátum (PS3-ra legalább is). Majd kiderül.
Link -
#182 A játék jönne már végre. Már mindent tudok róla amit csak lehet, csukott szemmel is végigviszem a leírásokból, csak jelenjen meg végre! -
#181 http://gamestar.hu/star-wars-the-force-unleashed-ultimate-sith-edition-elozetes.html -
#180 Semmi új hír, remélem ez azt jelenti hogy gőzerővel dolgoznak a portoláson, hibák kigyomlálásán, és az optimalizáláson, nem pedig hogy lengetik a lábukat és "Majd csak lesz valahogy, mert úgy még sose volt hogy ne lett volna sehogy" pólóban szürcsölik a narancslevet egy tengerparton, tenyérnyi bikinis lányokat bámulva, amint strand-labdáznak. -
#179 Biztos, h force unleashed, sajna a jobb modok nagyon lassan készülnek el... :/ -
#178 Nah melyik lesz hamarabb a Force Unleashed, vagy ez? -
#177 http://www.moddb.com/mods/jedi-academy-unleashed
Ez is jónak igérkezik, bár kétlem, hogy fizikát tudnának építeni az engine-be, de attól függetlenül még lehet jó... -
#176 live rendszeres lesz a game? -
#175 Nem csak ebben hasonlít. Vannak például QTE-k is, de még ezernyi dologgal lehetne utalni más játékokra. -
#174 1 dolog csakis egyben hasonlít egy másik gamehoz méghozzá a god of warhoz.Abban h a csapások erejét azzal prezentélja h pillanatra megáll a játék csapásokkor.Én személy szerint szeretem ezt az efektet vagyis megoldást.de használja ezt pl a street fighter is. -
Neoncsoves #173 multi lesz-e benne -
#172 LoL...
Valóban nem az. -
#171 Ez egy ízig vérig Star Wars játék ahol a fénykardozás olyan amilyen még nagyon nem volt, vagyis baromi élvezetes és visszaadja azt amit a filmeken művelnek, továbbá ez erő és a fizika használata a fő irányvonal. -
#170 Mindenki mást mond, pont ezért mondtam, hogy nem hiszek senkinek, akkor írom le, vagy istenítem, hogyha magam játszottam vele. -
#169 játszottam vele nem is keveset.Abszolút nem.És a fix kameranézet is hülyeség. -
#168 nem az -
#167 Valahol néztem róla videreview-t és aztmondták, hogy full DMC klón az egész, csak Star Wars verzióban. Ha megtalálom belinkelem. -
#166 az am tényleg elég furcsa :S -
#165 Akkor ment el a kedvem ettől a játéktól, amikor megláttam, hogy minden karakternek kicsi életcsíkja van és püfölni kell őket a fénykarddal mint valami világító seprűnyéllel, meg a videókon azt is látni, hogy minden egyes ütésnél megdermed egy pillanatra a kép. Nagyon illúzióromboló, de azért nem írom le teljesen, előbb kipróbálom. -
#164 Ha pedig Grip-el megragadtál valamit akkor az egérrel automatikusan azt mozgatod, a kamera meg ugye követi a tárgy mozgását. Amit eldobod az egér ismét átveszi a kameramozgatás szerepét. A célkijelölést pedig a kamerát mozgatva az egérrel teszed (képzeletbeli célkereszt?). Ha kijelölted akkor a kamerát még tovább tudod kezelni, csak úgy hogy a cél mindig benne legyen a látómeződbe. -
#163 hát ha csak ennyi mozgás van meglesz ez simán oldva -
#162 Nem értem ezt a hack n slash témát... A pc-s jedi knight játékok eddig akkor mik voltak?? :S Jóhogy fps is volt de kardal ugyanúgy szeletelni kellett meg adni a kombókat... Fix tps kamerával is megtudod csinálni mindazt amit leírtál... Egyébként nincs bajom a kontrollerrel, rendelkezem is egyel, de egy fix tps kamerának örülnék.... :/ (max csinál valaki majd egy cam hack-et...) XD -
#161 Tehát akkor: X360 irányító a Force Unleashed játékban. Mellé írom hogy egy PC-n mit lehetne mellé rakni (csak ötlet)
----------------------
Default Control Setups
----------------------
X - Saber Attack - Bal egér
Y - Force Lightning - Q
B - Force Push - E
A - Jump - Space
RB - Target Lock - SHIFT
LB - Force Dash - CTRL
RT - Force Grip - Jobb egér
LT - Block - F
LS - N/A
RS - Center Camera - Felesleges, vagy R
Start - Game Options - ESC
Back - Player Options - F1
Left Analog - Move - WASD
Right Analog - Rotate camera - Egér mozgatás
D-pad up - Action Camera (ez mi? De lehet "C")
Tehát mi olyan nehéz ezen?
-
#160 még azért várjunk ezzel, nemhiszem hogy annyira szar lenne hogy játszhatatlan legyen bill+egérrel -
#159 Inkább vegyél egy 360 kontrollert ha nagyon kell, mivel a legtöbb pécé port arra van optimalizálva. -
ropi88 #158 az tényleg kellemetlen lenne
ha más nem, akkor venni kell egy ps2-es kontrollert... (de csinálják csak meg billre meg egérre) -
#157 GTA4be van célkereszt és ott TPS a jétékmenet, itt nem így van, ezért is más a Hack&Slash, és igaz hogy TPS hiszen abból a nézetből látod a kerakteredet, de a játékmechanika teljesen más, ezért nem illik a GTA4 az SWFU képébe. -
#156 meglenne az újabb port botrány a gta4 után, ha nem oldják meg -
ropi88 #155 tuti kitalálnak valami okosságot erre a problémára... -
#154 akkor összevonják a kameramozgást, gta4 szinten simán jó lenne -
#153 Mert ez nem céllövölde TPS, itt nincs célkereszt, van egy LOCK gomb az kivélasztja az enemyt vagy kiválasztod és azzal foglalkozol, csinálod a fénykard kombókat és használod az erőket. Harc közben a kamera nema hátadmögött van és onnan követ hanem free, tudsz forgolódni oldalról nézni és csatázni, szóval ide egy olyan irányítási eszköz kell amivela karaktert és a körülötte a kamerát tudod függetlenül forgatni a legjobb beláthatóság elérésre illetve a csomó akciógomb kiosztása, amire csak a kontroller képes jelenleg, ezért egér kilőve bill meg macerás és kényelmetlen. -
#152 Kezdjük ott, hogy mi az a DMC :)
-
#151 el nem bírom képzelni miért ne lehetne egy kameramozgatást meg egy akciógombot átütetni egérre a pc verzióhoz vagy ennél komplettebb a dolog?
csak mondod hogy nem lehet normálisan megcsinálni az irányítást DE MIÉRT? -
#150 csak a tányér nem ugyan az :D