3233
-
Bullitt #390 Szvsz november 3-án fog jönni, a "demo" is, már szinte mindenhol azt írják, amazon.com is. -
igen főnök :D (tudom főnök, bunkó :DDD )
mindenesetre ahogy közeledik a megjelenés, úgy görcsöl be a triggerfingerem..már lehúztam egy ugrabugra parkour cuccot is hogy bejárassam a gamepademet :DDD -
-
na emberek nem kell most hirtelen tele szpemmelni a tápigot! -
nem is vicc :DDD
ja, elfelejtettem az előbb: -
Ez már nem vicces :P -
mekkora játék volt már...bár így harmadik nekifutásra már kicsit untam....az összes Easter Egget meg ha megtalálod, akkor egy rózsaszín plüssel bevont elemes kézirépával kaszabolhatsz.. -
-
Szabi1991 #382 -
Lehet hogy csak a ''virtuális'' változat jelenik meg -
Már a második részt is kipörgettem 4x az összes Öcsivmentet is megszerezte, ha kell valakinek eladom mert már évek óta meguntam. Bár magas a gépigénye, mert csak 16 magos AMD-n fut.
Aki szerint most Pénteken megjelenik ebben az univerzumban az tegye fel a kezét. -
Én még csak a felénél vagyok... xD -
bgabor #378 Akkor talán húzzál el a konzolos topicba a többi korlátolt homár közé. -
Már végigvittem. -
Micsoda? Nem tagnap jött? -
Egyezzünk ki abban, hogy jöjjön most. -
Szabi1991 #374 remélem hétvégén kilehet már próbálni a "demót".. -
November 3. mégiscsak?
Itt is azt írják
Meg itt is.
LINK
Lehet hogy az az Október 23 kacsa volt. Vagy csak meggondolták magukat.
-
Csak az a fura hogy nincs felhajtás körülötte. Pedig azért ez nem egy kis cím szerintem. Illene egy riói karnevál méretű hepajt csapniuk körülötte, mint minden nagy cím körül. -
De ez nem új infó, már szerintem egy hónappal ezelött is olvasható volt az október végi amcsi megjelenés, és a november elejei eu-s... -
Shacknews szerint is a héten jön amcsiba. -
Érdekes, még be sem jelentették, de kellemes meglepetés lenne. :D -
na már pénteken jön? az fasza lenne :D -
Itt azt írják hogy a héten jön -
Akkor mi a fenét keresel egy pc-és forumon... -
Remélem akkor ez is be fog jönni (bár kötve hiszem). -
Engem egyáltalán nem fog el irigység, lévén leszarom a PC-t, mint játékplatform. -
ha nem jössz ki éppenséggel jobban...úgyis lesz aki két hét múlva árulja a bontatlan dobozt ötte' ócsóbbéé' :D -
Hát ez érdekes. Én úgy tudtam hogy EU-ban lesz Nov.3. De ha nem akkor tök mindegy. USA megjelenést követő 3. napon lesz virágbolti változat. Vagy rendelek Ebay-ról. Kb ott vagyok posta költséggel mintha itthon venném meg.
-
Szabi1991 #361 EUba még 150 nap ? :O -
strebacom #360 Igaz...eddig minden bejött amit ITT irtak... -
az igaz hogy okt23 jelenik meg az usában PCre? -
Persze főleg ha a bíborosok nem értenek a számítógépekhez -
Ahhoz lehet hogy egy pápai zsinat is kevés lesz... -
Jaja az irigység. Másik oldalon az egyik gyerek azt írta hogy: ''Normális embereknek ez nagy képigény.''
Mondom WTF?! csak mert egy erős gépe van már nem normális? -
hát én inkább csak imádkozom hogy elmenjen a 8600gT-men -
ne legyél má tirexi -
engem
de mindenki mondja hogy jajj így jajj úgy, ha meg valaki jön és aszongya tutira fog menni faszásan ott már előjön az irigység, ennyi :) -
Egyet értek veled, de tényleg, mégis kit érdekel, hogy hogy fut majd nálad... :D -
gta 4-et úgy szarom le mint a te kis buksidat
nem kell sírni hogy nem fog futni, gépigényből meg manapság nem nagyon lehet biztos kijelentéseket levonni
zsidózással meg állj le, nem szeretem, ha valaki lezsidózza a másikat