3233

Ultimate PC \"Shit\" Edition
GÉPIGÉNY (KATTINT)
  • Magiszter
    javítás: GTX280 = GTX285
  • Magiszter
    Sokáig szőröztem én is hogy nV vagy ATI. Ha egy fél éve megkérdeztek azt mondtam hogy nV mindenféle képen. De most, már az ATI felé húzok, mivel ár/teljesítmény-ben nagyon ott van. Tesztek szerint egy HD4890 nem sokkal van lemaradva egy GTX280-tól. Árban viszont majdnem a fele.
    Én is jövőre akarok majd venni, egyenlőre másra kel la lé, meg a lola. Addig meg még alakíthat valamit az nVidia.
  • balee4
    Nekem esélyes egy fejlesztés, de idén még nem szeretném, de maradok az nvidia-nal. (az új 300-as sorozatból szeretnék)
  • Magiszter
    Nem azt mondtam hogy két vállra fekteti a HD4890-et vagy a GTX 285-öt, csak azt hogy a korához képest (2007) még mindig állja a sarat. Nálam ez egyenlő az erős kártyával. Hiszen még a mai napig Fullon játszom vele a mostanság megjelenő játékokat.

Amúgy a 9800GT az bizonyos tesztek szerint gyengébben teljesít mint a 8800GT 512-es. Ez pedig érdekes, hiszen egy generációval elméletileg fejlettem a 9800GT. Akárhogy is a következő kari amit veszek ATI lesz, szerintem HD4890.
  • Klemice
    hát ezeket az agyon átnevezett nvidia kártyákat már nem soroljuk az erős kártyák közé :)
  • balee4
    nem merik
  • gibson9
    Köszi a választ :D azért kérdeztem, mert annyira nem vagyok otthon hardverekben. Na de akkor megnyugodtam, hogy nem kell már megint gépet fejlesztenem :D
  • Magiszter
    Mondjuk 2 percre a megjelenés előtt azért már illene közölni egy gépigényt. Elvégre alig ha fejlesztenek még rajta a megjelenés előtt 3 héttel.

gibson9: 9800GT kb ugyanott van mint a 8800Gt, ami meg egy erős kártya, szóval alig ha lesz vele gond. Max nem Full grafikai részletességgel 16xAA-val fogunk játszani.
  • tommygear
    azt hittem már van vmi :(
  • gibson9
    spekuláció
  • BBencze
    Honnét a jó istenből tudnánk azt hogy, hogy fog futni ha még meg se jelent....
  • gibson9
    GeForce 9800 GT 512 MB GDDR3 azért már elég lesz neki? Procim AMD Athlon 7750 dual core 2,7 Ghz.
  • Magiszter
    Eddig CPU limitem volt, most már legalább ki lesz hajtva a VGA-m Amúgy eddig még nem találkoztam olyan játékkal ami ne futna a mostani konfigon 1680x1050-ben kokszra húzva 4xAA-val(és érdekelt is annyira hogy kipróbáljam). De elfogadok tippeket.

(Crysis nem számít, mert az techdemo, nem játék.)

Amúgy meg ha okosan írják meg akkor kihasználja majd a 4 magot a fizika számításához (DMM, Euphoria). A VGA meg csak elég lesz a textúrák, meg a mifene matekozására.
  • Klemice
    enyhén vga limited lesz kivéve ha 1024x768ban játszol
  • Magiszter
    Nah megvettem a 4 magos AMD-t ami 3Ghz-n fut. Bár a VGA-m még sokáig 8800GT marad, de most már nincs az a Force Unleashed amit ne tudnék futtatni kokszon
    Ha van akkor:

Hogy egy kis ON is legyen:

Jövő hét péntek Október 23 ami elméletileg az USA megjelenés... (meg egy magyar ünnep.) Szóval vészesen közeleg a November 3 megjelenési dátum...
  • Kandurex
    Boxon is gány volt, bár tény, hogy játszhatóan 20 - 25 FPS körül. Maga a játék volt inkább gyenge.
  • Magiszter
    [irónia] Pfujj mocskos warezhuszár! Hogy volt képed megkárosítani a Rokstar-t? Az emberiség alja vagy egy utolsó kis lopkodós haramia! Az ilyet 30 év börtönbe és 500 millió dollárra kell büntetni, mert nem szórja a pénzét két kézzel olyan selejtes dolgokra amit nem is tud használni! Pfujj, pfujj!!! [/irónia]

Hát kb ez a hozzáállása a mai játékkészítőknek. Mint a Crytek is sírt hogy a mocskos warez miatt csak 1 millió példányt adtak el. Jah kérem, mert kb csak annyi embernél futott a világon elfogadhatóan. Dettó GTA4. Nem másolásvédelmet kellene csinálni, hanem játékot!

Nah eleget hörögtem!
  • The Protector
    Hát...Én nem vagyok nagy játékra pöcsverős-pöcsvárós emberke de a GTA-ra elkezdtem félretenni pénzt mikor kipróbáltam először boxon és már be volt jelentve pc-re.Hát közben láttam egy tesztet ahol aa hardverigényt nézték procira meg vga-ra lebutítva.AZ alapján nekem(még 8600GT-m volt)Medium-High között kellett volna mennie.Lewarezoltam a gamet megjelenéskor és atyaúristen.6-17fps közt ment a game.Nem is vettem.
  • Rage47
    csakhogy xboxon simán fut. akinek meg bejönne pc-n a játékmenet, az nem tud játszani, mert nem optimalizálták.
  • balee4
    Na az már nincs is olyan messze.:) Nagyon várós.
  • Kandurex
    GTA IV. -re én is csúnyán ráhasaltam, a megjelenés napján vettem meg X -re 17 ezerért...:(
  • IMYke2.0.0.0
    November 3... messze van még :(
  • Magiszter
    "promóciós verziót"
    ergo Warezt.

Amúgy ha lenne demó akkor én sem "kényszerülnék" letölteni netről a tört változatot, hogy megnézzem egyáltalán futna e a gépemen. Köszönöm de nekem egyszer elég volt a GTA4-mostkell-azooonnal hibájába esnem. Azzal is csak ül a polcon és várja hogy legyen gép, meg valami pecs amitől még futni is fog.

imike: Október 23 és November 3 (első USA, második EU)
  • The Protector
    Demo=+pénzbe kerül.
    Konzolon megérim demózni ugyanis a pc-sek előszeretettel használják a promóciós verziótXD
  • IMYke2.0.0.0
    Na, akkor most Luke ükunokájának a dédapjával játszunk, aki visszajött a jövőből?
    ÉS mikor is jelenik meg ez a nemes játék?

[Kismilliárd SW játék... ejh, pénz beszél...]
  • elitehun
    NEM
  • Magiszter
    Szerintetek ebből lesz demo?
  • Magiszter
    Szép-szép, ezt már eddig is tudtuk. Kérdés az: Mennyire lesz élvezetes? És főleg hogy a portolást miként oldják meg?

Diszisz dá Kveszt-Sün.
  • Bence94
    Új képek (elvileg pc-ből bár nem biztos össze-vissza beszélnek ezek)
  • elitehun
    Ugye? Ha nekem jó sok embernek is jó :D Meg kéne győzni a kiadót hogy az én gépemre fejlesszék
  • balee4
    Azzal én is, ha nálad megy, nálam is. :D
  • elitehun
    Én megelégszem annyival hogy nálam maxon menyen akadás nélkül
  • Magiszter
    Én meg annak ha a notimon is elmenne maxon Mert szerintem hamarabb jön ki mint hogy új asztali gépet vegyek. A mostani meg csak profogó.
  • balee4
    Én annak örülnék, ha nálam is elmenne maxon, bár ideje lenne már tudom fejleszteni, de jövő évig, a Dx11-es Nvidia kártyákig várni akarok vele.:)
  • elitehun
    Naná! Cartman 4ever
  • Magiszter
    Agyilag kicsit le vagyok strapálva, ilyenkor meg dől belőlem a marhaság... Jók is videó amúgy!
  • elitehun
    Ennek kb annyi értelme van mint ennek
  • Magiszter
    Tehát valamikor 10.23-11.03 között fog megjelenni.
    11.03 - 10.23 = 01.20 azaz 2010 01.20-án fog megjelenni a csúszás után. Vagy jelentheti azt is hogy November 15.-én. Illetve ha összeadjuk a számokat 11+3+10+23 = 47, amit ha összeadunk akkor 11, ami 2. Ha viszont a kettőt elosztjuk az eredeti képletben szereplő számok darab összegével ami 4 akkor 0,5 ami azt jelenti hogy "fél". A fél 3 betű tehát 3 az eredmény. Azaz november 3.-án fog megjelenni.
    Elmagyarázzam hogy miért november?
  • tommygear
    franc se tudja már :D
    itt november 3
  • Klemice
    emese
    btw akkor okt 23 a megjelenés?