3233
-
Szabi1991 #230 -
#229 és ha megölöd lüke szájtátit a játékban akkor időtorzulás jön létre és az eredeti trilógia meg sem történik? -
Szabi1991 #228 a Lostban se szerepelt az a karakter, akivel a Lost játékba lehet játszani, mégis a film történéseiről szól a játék :-) -
#227 Majd meglátjuk
Történet
A következő Saga epizód, a Star Wars: The Force Unleashed folytatja a történetet Darth Vader titkos tanítványáról, akit a fenyegető Sith lovag tanított, hogy levadássza az utolsó Jedit is... A történet azonos a trilógiával, belátni a 66-os parancs következményeit, ami a Jedi-k azonnali kivégzését jelentette, és észrevenni Darth Vader emelkedését, összekapcsolva az Eredeti Trilógiával. A Force Unleashed örökre megváltoztatja a Galaxis sorsát, és megmagyarázza a negyedik Star Wars film eseményeit...
Forrás -
#226 az alapjáték lehet, de a kiegészítő már lehet továbbmegy, öreg obi-wan is a tatooine-on van a trélerben, na mind1 majd kiderül :D -
#225 Onnan is rá lehet jönni hogy a filmben nem szerepelt ez a sith csodagyerek -
#224 Hát pedig a játék a 3. és 4. rész között játszódik. -
#223 szerintem pont abban az időben lesz mint a filmben, ugyanis itt fogunk találkozni Luke-al ami a trailerből is kiderül... nemhiszem hogy korábban nagyon járt volna a Hoth-on főleg nem pilóta ruhában -
Szabi1991 #222 azt vágom hogy többször is csatázgattak ott.. viszont azt nem tudtam hogy a 3. - 4. rész között játszódik, ez sokmindent megmagyaráz.. :D -
#221 AT-AT egységeket máshol is használtak. -
#220 áááá hatalmas
alig várom hogy megvegyem -
#219 Az nem jutott eszedbe hogy lehet nem csak az 5. részben volt a Hoth-on csata? Valszeg így van mivel ez a rész a 3. és 4. rész között játszódik -
Szabi1991 #218 bár nekem kissé zavaros.. ez kb. a Hoth-i csata ami az 5.részben volt..
nade akkor miért más minden karakter ? :D
-
Szabi1991 #217 ez de jó lessz :O -
#216 Videón az egyik plusz bolygó amit a PC verzió kap -
#215 ''Hol is lehet előrendelni az új star wars játékot? Mindig is akartam fojtogatni.''
-
#214 Yoda kihúzta a mocsárból a billentyűzetet?
Hogy on is legyen:
Arra leszek kíváncsi hogy a célpontok kijelölését hogy oldják meg egérrel. Mivel hallottam hogy konzlon sokszor volt gond hogy nem azt jelölte ki amit akartak mert az analóg karral kellett egerezni és a legközelebb lévő dolgot "zúzza le" az erővel mindig alapból. -
#213 Ok. Szia. -
#212 am kurvára nem küldi újra :D -
#211 -
#209 Az erő velem van!
A láma meg veletek!
-
#208 Igen. Pl. Ráböksz a vissza gombra, és újraküldi az üzenetet. Nem hiszem el, hogy te még nem hagytad magára az SG-t négy átkozott percre...
-
#207 :D -
#206 alzheimer -
#205 jaja, 4 perc késéssel -
#204 Arra nem gondoltál, hogy véletlen postolta kétszer? -
#203 nemtom, de minek 2x leírni? -
roli33 #202 Üdv!
A SW ultimate sith edition csak DLC formában jelenik meg ps3-ra
Vagy rajta lesz az alapjátékon? -
roli33 #201 Üdv!
Az ultimate sith edition PS3-ra csak DLC formában jelenik meg?
Vagy esetleg rajta lesz az alapjátékon? -
#200 This item will be released on November 3, 2009. -
#199 én a dmc3 miatt vettem joy-t
sokkal jobb game mint a 4, grafikában elmarad dehát ez van -
#198 DMC4 -
#197 Akkor mi benne az érdekes, már mint a linkben? 1000 URL címet adok, ahol elő lehet rendelni.... -
#196 de ugye dmc3? -
#195 Furcsálltam is hogy a 34. hsz volt nállam az utolsó XD Mert most nem a saját gépemnél vagyok -
#194 Ilyenkor örülök hogy kellett gamepad a DMC-hez :D -
#193 igen -
#192 pre-order -
#191 Ez de yó lesz:P:D:D -
#190 csak már van pc is amazonon :)