Command and Conquer IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg zatán egyetlen egy CNC se volt amiben NIGA lett volna a fõparancsnok legyen akár nõ akár férfi !
(NOD)! Persze vam hozzá trainer amivel lehet csalni ott annyi sereged lehet amennyit csak akarsz xD ! Jah és van benne olyan rész hogy az enemy AI legyen akármilyen sik hülye volt olyan hogy pillanatok alatt leamortizált és gyárthattam öket ujra !
Jah és ami a videokat illeti a GDI-nál nekem se tetszett a vén niga ribanc mint parancsnok !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Nodnál meg csak Kane alakitotta jól a szerepét na meg persze a NOD bemondó nõjét se rugadlnám ki az ágyból ! xD
most akkor... komolyan. Elkezdtem a játékot. Komolyan mondjátok hogy PÁREGYSÉGES POP LIMIT (jó ha nyolc ütõképes tankot le tudsz gyártani...) NINCS BÁZISÉPÍTÉS, NINCS NYERSANYAG, NINCS SEREG... csak egy olyan hogy "elindulsz hat tankkal szétlövik, te szétlövöd, közben szinkonban fosod a következõ hatot, azzal egy kicsit továbbhaladsz, megint szétlövik, megint szétlövik, továbbhaladsz..." EZ MOST KOMOLYAN ERRÕL SZÓL?! Az egységek komikus játékfigurák, gyengék és kiegyensúlyozatlanok, az MI kb warcraft kettõt idézi, ahol rá kell irányítanod az egységet a támadandóra, semmi önálló tüzelés... túlbonyolított "X jó Y ra, de Z szétkapja seperc alatt technika" amivel csak az a baj, hogy ha XYZ ellen jó "sereget" (HATALMAS IDÉZÕJEL) akarsz, akkor kb 4 féle egységbõl legyárthatsz 2-2 t. A hagyományos C kategoriás szinészekkel felvett kisvideók pedig lementek ZS kategóriába... nemár, hogy egy kivénhedt néger nagymama legyen a katonai fõparancsnok, aki kb olyan hajlott háttal jön megy a jelenetben mint öreganyám és kigúvadt szemmel eres nyakkal magyarázza hogy mi a dörgés... Jézus! Ez az elsõ C&C ahol INKÁBB LE ESC ELEM A VIDEÓKAT!
Vagy én néztem el valamit?! Én gondolom rosszul? Kérlek, vigasztaljatok meg, hogy én vagyok a hülye és ez egy jól sikerült játék AMELY MÉGISCSAK MÉLTÓ A NÉVHEZ. Mert én erõsen kétlem.
elõször célszerû lenne magyar megtanulni, mint játszani...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
De kiváncsi lennék hogy folytatnák-e a story-t ahol az alapjáték abbamaradt vagy kitalálnának egy ujabb story-t !
Remélem lesz kieg hozzá.
A GDI-t is meg a NOD-ot is !
Hát elég sok mindent kivettek belöle egyedül csak a Defense Classnál lehet épitkezni ott is csak védelmi eszközöket !
Na meg a 2 frakció befejezései az valami borzalom ! Aki ezt a befejezést kitalálta azt azon nyomban kivegeztetném ! Mindkét frakció befejezése összefügg egymással !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
segítenétek lenne egy problémám
meg crackoltam a játékot el is indul csak nem menti el a játékot lécci segítsetek ha ez számít win 7-et használok
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
abban szeretnék segítséget kérni tõletek, hogy mit lehetne tenni egy buggal kapcsolatban:
mikor a GST-s küldetést végigcsinálom a noddal, lemegy a videó és utána átpakol a GDI kampányba (ahol a puccsot kell végrehajtani), és mivel nekem így eléggé úgy néz ki mintha a fél game kimaradt volna, ezért gondolom bugnak
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
Aki megszerzi nekem jó minõségben BESCANNELVE a magyar kézikönyvet, kap egy 15 napig jó Rapidshare prémium hozzáférést!
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
És Vistam van!!!
És Vistam van!!!
A C&C lényege az ,hogy hol bázisépítés, hol meg kommandós feladat van. És a bázisépítés: fõépület, erõmû, bánya,kaszárnya , stb. Hát ez...áh, de el rontották. Miért kellet ez??Miért nem volt jó, úgy ahogy volt?
Ja, és lesz Ra4 is, és ha lesz biztos az is ilyen vacak lesz.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Mindegy meg kell venni az Ubi-s játékokat max lekötöm még 3 hónapra a pénzem és visszajön az ár<#taps>#taps>
Next PC upgrade: 2022
És Vistam van!!!
Esetleg v.ki tudna segíteni????Megköszönném....😊
Hatalmas csalódás!
Méltatlan folytatása és befejezése egy sikeres szériának!!
<#levele>#levele>
Megnéztem a játékot. Bár ne tettem volna 😞
Ez vazzeg siralmasan szar lett <#levele>#levele><#boxer>#boxer>
Aki csinálta monnyon le.
http://www.akciofigura.hu
És Vistam van!!!
De az hogy adminisztrátori jogod van nem elég külön van olyan a jobb klikk menüben hogy futtatás adminisztrátorként. Úgy mûködnie kell.
F