Command and Conquer IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyébként még annyit hogy van egy azaz 1 pozitívum a játékban: a zenéje.Rohadt jó.Nekem télleg tetszett, jobb mint többi cnc-jé.
mert ez a domination mod 😄 hát elég LOOOOOL inkább letöltöm az elsõ részáét és az is izgalmasabb mint ez
Sziasztok,nemtudja valaki melyik az értelmes Command & Conquer 4: Tiberian Twilight változa? mert letöltöttem már 4 félét és még a reload se münködik csak domination modban....
wesker24
Jaja az a nigga aki már a legelején feltünik meg amikor választani kell ! Azaz !
Prince23
Az a niggaz, aki már a küldi legelején feltûnik? meg mikor döntenünk kell?

wesker24
Na azért a niga ribanc annyira nem vén mert még nincs 60 de könnyen kinézem belöle hogy lehet akár 50 is !

Meg zatán egyetlen egy CNC se volt amiben NIGA lett volna a fõparancsnok legyen akár nõ akár férfi !
wesker24
Jah asszem csak 50 egységes alapból a poplimit de egy kicsivel több lehet ha foglalsz el épületeket ! Amugy meg vannak olyan egységek amelyek 10 pontba kerülnek pl: Mastodon Juggernaut(GDI) Leviathan Medusa
(NOD)! Persze vam hozzá trainer amivel lehet csalni ott annyi sereged lehet amennyit csak akarsz xD ! Jah és van benne olyan rész hogy az enemy AI legyen akármilyen sik hülye volt olyan hogy pillanatok alatt leamortizált és gyárthattam öket ujra !

Jah és ami a videokat illeti a GDI-nál nekem se tetszett a vén niga ribanc mint parancsnok !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindkét esetben ez a vén niga ribanc végez velünk a kampány végén!

A Nodnál meg csak Kane alakitotta jól a szerepét na meg persze a NOD bemondó nõjét se rugadlnám ki az ágyból ! xD
Prince23
Tényleg egy vén nagymama a fõparancsnok?

Rögtön letörlöm akkor

Narxis
Sajnos nem te vagy a hülye. 😄D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Visszaolvastam pár hozzászólást, de sajnos egyre biztosabb vagyok benne, hogy nem én vagyok a hülye...
most akkor... komolyan. Elkezdtem a játékot. Komolyan mondjátok hogy PÁREGYSÉGES POP LIMIT (jó ha nyolc ütõképes tankot le tudsz gyártani...) NINCS BÁZISÉPÍTÉS, NINCS NYERSANYAG, NINCS SEREG... csak egy olyan hogy "elindulsz hat tankkal szétlövik, te szétlövöd, közben szinkonban fosod a következõ hatot, azzal egy kicsit továbbhaladsz, megint szétlövik, megint szétlövik, továbbhaladsz..." EZ MOST KOMOLYAN ERRÕL SZÓL?! Az egységek komikus játékfigurák, gyengék és kiegyensúlyozatlanok, az MI kb warcraft kettõt idézi, ahol rá kell irányítanod az egységet a támadandóra, semmi önálló tüzelés... túlbonyolított "X jó Y ra, de Z szétkapja seperc alatt technika" amivel csak az a baj, hogy ha XYZ ellen jó "sereget" (HATALMAS IDÉZÕJEL) akarsz, akkor kb 4 féle egységbõl legyárthatsz 2-2 t. A hagyományos C kategoriás szinészekkel felvett kisvideók pedig lementek ZS kategóriába... nemár, hogy egy kivénhedt néger nagymama legyen a katonai fõparancsnok, aki kb olyan hajlott háttal jön megy a jelenetben mint öreganyám és kigúvadt szemmel eres nyakkal magyarázza hogy mi a dörgés... Jézus! Ez az elsõ C&C ahol INKÁBB LE ESC ELEM A VIDEÓKAT!
Vagy én néztem el valamit?! Én gondolom rosszul? Kérlek, vigasztaljatok meg, hogy én vagyok a hülye és ez egy jól sikerült játék AMELY MÉGISCSAK MÉLTÓ A NÉVHEZ. Mert én erõsen kétlem.
http://www.sicheats.com/

Kandurex
"befelyezni" <#felkialtas>

elõször célszerû lenne magyar megtanulni, mint játszani...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Esetleg van a játékhoz csalás?
Narxis
Nem te véded bithumenen is ezt a játékot? 😄

wesker24
Igazából ha lesz is kieg hozzá ahhoz sem füzök hozzá nagy reményeket tekintve hogy ott se lesz bázisépités stb ahogy az alapjátékban volt !

De kiváncsi lennék hogy folytatnák-e a story-t ahol az alapjáték abbamaradt vagy kitalálnának egy ujabb story-t !
Eredetileg 20 missziósra tervezték, de idõ és pénzszûke miatt nem sikerült befelyezni.
Remélem lesz kieg hozzá.
wesker24
Nekem se jön be az uj CNC4 de azért végigvittem mindkét frakciot !
A GDI-t is meg a NOD-ot is !

Hát elég sok mindent kivettek belöle egyedül csak a Defense Classnál lehet épitkezni ott is csak védelmi eszközöket !

Na meg a 2 frakció befejezései az valami borzalom ! Aki ezt a befejezést kitalálta azt azon nyomban kivegeztetném ! Mindkét frakció befejezése összefügg egymással !

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval bent vagyunk a Scrin Towerben Kane mindenképp átmegy a Scrin portalon az nigger ribanc mindenképp lelö minket mert csak mi aktiválhatjuk a Scrin portalt a bennünk lévõ implant maiatt Kane mindenképp végez a nigger ribanccal az egyetlen különbség az Nod-ban ott van feleségünk is mig a GDI-ban már nincs mert meghalt és együtt vagyunk a túlvilágon !

Sziasztok
segítenétek lenne egy problémám
meg crackoltam a játékot el is indul csak nem menti el a játékot lécci segítsetek ha ez számít win 7-et használok
Narxis
<#zavart2>

Prince23
Tekintve arra, hogy alig jön RTS ebbe az évbe, sztem megállja a helyét rtsként

nah...nahh nemá...most ezt mér kellett? én amolyan fasza epikus cnc3-bázisokra számítottam,jobb grafikával,király egységekkel ledöbbentõ befejezéssel, de... MI A JÓ ROHADT LÓSZAR EZ??? nem lehet bázist építeni,az mcv-d gyárt mindent a játékban nincs is TIBÉRIUM, és az egységek úgy néznek ki mint azok a röhejes játékok a RA3-ból...a cnc3/KW annyira jó volt de ez...de ez...boaaaaaa
Shiwo
reméljük ügyes modderek készítenek a cnc4 videóiból meg a cnc3-ból egy normális "befejezést" a sorozatnak..aki ezt meg kitalálta, azt lövessék le...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Narxis
<#eljen>

Kontrakcio
pfuu gyereke. eddig megcsináltam 3 missziót és nem vagyok elragattatva. semmi cnc feelinge nincs, de komolyan semmi. nem irom le a véleményem mert elöttem sokan megtették azt, de az EA szégyelheti magát h egy ilyet dob össze befejezésül. c&c3 jo volt, sokaknak nem tetszett de az visszaadta a tiberium univerzumot. ez semmit, lofaszt, és EA-nek bizony a qrva annyát.

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Shiwo
nálam a fordítottja történt...GDI mellé áltam, volt egy gdi pálya, majd 2 nod-os..most ez vagy bugos és megzakkant, vagy a kampány van ilyen hülyén megcsinálva...

üdv

abban szeretnék segítséget kérni tõletek, hogy mit lehetne tenni egy buggal kapcsolatban:
mikor a GST-s küldetést végigcsinálom a noddal, lemegy a videó és utána átpakol a GDI kampányba (ahol a puccsot kell végrehajtani), és mivel nekem így eléggé úgy néz ki mintha a fél game kimaradt volna, ezért gondolom bugnak

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

Narxis
Nem kell az agyadat használni, ezért lett ennyire kiherélve és lebutítva a játék. Szomorú, hogy EA-nél ezt jelenti az RTS.

Axforce1
ebben igazad van, de a csalódottság és a düh mondatta velem...ráadásul szakít minden jól bevált C&C hagyománnyal lásd.bázisépítés.

nem védem a játékot, és grafikailag valóban csalódás, DE azért ez a "90-es évek közepét súrolja" elég buta kijelentés...
Axforce1
nem hittem volna, hogy valaha ilyet fogok mondani egy C&C-re, de ez valami játszthatatlan agyrém, grafikailag meg a 90-es évek közepét súrolja..ezt elkúrták és nem kicsit. uninstallt kapott <#falbav>

Hello!
Aki megszerzi nekem jó minõségben BESCANNELVE a magyar kézikönyvet, kap egy 15 napig jó Rapidshare prémium hozzáférést!
Melyik verzió van fent? Reoladed? Ha nem, akkor tedd fel azt.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

üdv...lenne egy olyan próblémám,hogy a gépem újraindítja magát mikor a cnc4 server-re lépek és fogalmam sincsen hogy miért!!!!Ebben kérném a segítségeteket...esetleg nemtudom hogy számít e de a gépem a fõsilihoz tartozó hálozaton van!!/koli hálózat/
És Vistam van!!!

lenne egy olyan próblémám,hogy a gépem újraindítja magát mikor a cnc4 server-re lépek és fogalmam sincsen hogy miért!!!!Ebben kérném a segítségeteket...esetleg nemtudom hogy számít e de a gépem a fõsilihoz tartozó hálozaton van!!/koli hálózat/
És Vistam van!!!
Shiwo
a legelsõ 3 küldinél még nem kapsz xp-t, csak utána (az ilyen tanuló pálya...szerencsére nekem a 3. végén volt mentésem, azt meg is tartottam, így majd ha a másik oldallal is végigakarom vinni, azt a 3mat nem kell végig szenvednem...

wesker24
Azért nem tudsz fejlödni mert regsitry editor-ral meg kell buherálni 1-2 fájlt hogy fejlödés is legyen !
Prince23
Egyébként miért nem tudunk fejlõdni? már lenyomtam az elsõ 3 küldetést, és döntöttem is Kane oldalán.

Ebben a ***ban tényleg nincs normális skirmish mód, vagy csak én nem jövök rá a lényegére? Nem lehet semmilyen épületet venni, csak néhány fajta katonát, akik ha közel mennek valami lófaszokhoz, akkor az az enyém lesz, hurrá... !??!!
Legalább a RA3-ban rendes C&C játékmenet volt, de mi ez a marhaság a mászkáló épülettel? És egy épület gyártja a katonákat, meg a védekezõ eszközöket is?

A C&C lényege az ,hogy hol bázisépítés, hol meg kommandós feladat van. És a bázisépítés: fõépület, erõmû, bánya,kaszárnya , stb. Hát ez...áh, de el rontották. Miért kellet ez??Miért nem volt jó, úgy ahogy volt?

Ja, és lesz Ra4 is, és ha lesz biztos az is ilyen vacak lesz.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Narxis
Mondtam, hogy nem veszítesz vele semmit. 😄 Nagyon szar lett...én még az RA3-al és a C&C Tiberium Wars-al, de a Kane Wrathal is jókat játszottam, nem mondom, hogy jobbak voltak mint a Westwood által készített korábbi részek...sõt inkább egyértelmûen rosszabbak voltak, de most visszasírom azokat is. Ennél a 4. résznél minden jobb volt.

Na, végre már mûködik, de ez a játék...eh, jó szar lett. Így elrontani valamit, ez a járkáló épület , meg ez a egész olyan értelmetlen, zavaros dolog.

grebber
Bárcsak már Ubi védelmét törnék fel ,de arra nem látok esélyt 😞
Mindegy meg kell venni az Ubi-s játékokat max lekötöm még 3 hónapra a pénzem és visszajön az ár<#taps>

Next PC upgrade: 2022

Command.And.Conquer.4.Tiberian.Twilight-RELOADED 7.52 GB

üdv mindenkinek!!Szóval...lenne egy olyan próblémám,hogy a gépem újraindítja magát mikor a cnc4 server-re lépek és fogalmam sincsen hogy miért!!!!Ebben kérném a segítségeteket...esetleg nemtudom hogy számít e de a gépem a fõsilihoz tartozó hálozaton van!!/koli hálózat/
És Vistam van!!!

Esetleg v.ki tudna segíteni????Megköszönném....😊
Sziasztok!
Hatalmas csalódás!
Méltatlan folytatása és befejezése egy sikeres szériának!!
<#levele>

cikasz
Sziasztok.
Megnéztem a játékot. Bár ne tettem volna 😞
Ez vazzeg siralmasan szar lett <#levele><#boxer>
Aki csinálta monnyon le.

http://www.akciofigura.hu

Shiwo
nah, sikerült elindítani...a host is meglett... belefutottam abba, hogy Total Commanderrel nem látszott az etc mappa, hiába volt beállítva, hogy mutassa a rejtett fájlokat is...windóz intézõvel meg látta...már csak 1 bajom van..ez a hüle továbbra is azt játsza, amit említettem..hogy indításkor a tûzfal megfogja, s a videó elõtt megáll s nagy sötétség...sõt, a demoval ellentétben ha kilövöm tûzfalat, elindítom, alt-tab és tûzfal visszalõ, akkor ez úgy is meghal, a demo legalább bírta..hiába állítom be ahol csak lehet megbízhatónak, a Comodo mindenképp nyüszög miatta valamiért..és persze csak 1 pillanatra láccik az a qva engedélyeztetõ-ablak, majd indul a játék..onnantól meg csak a reset gomb segít..próbáltam vagy 5ször rákattintani amíg lehet, de nem jött össze...jelenleg csak úgy tok játszani, ha kilövöm a tûzfalat..(meg a netet, mert nem akarok közbe beszívni valami kis kártékony aranyosságot..)

üdv mindenkinek!!Szóval...lenne egy olyan próblémám,hogy a gépem újraindítja magát mikor a cnc4 server-re lépek és fogalmam sincsen hogy miért!!!!Ebben kérném a segítségeteket...esetleg nemtudom hogy számít e de a gépem a fõsilihoz tartozó hálozaton van!!/koli hálózat/
És Vistam van!!!
MEdievil
...
De az hogy adminisztrátori jogod van nem elég külön van olyan a jobb klikk menüben hogy futtatás adminisztrátorként. Úgy mûködnie kell.

F

Narxis
Mit? :o