Command and Conquer IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
bevan kapcsolva -.-

Narxis, esetleg eltudnád küldeni ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Narxis
Win 7 Ultimate 64bit magyar nyelvû rendszerem van, ott van a host fájl ahol írja és alapból engedélyezve van az írás benne.

Nem tom nálatok miért más. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

MEdievil
Adminisztrátori joggal kell futtatni a notepadot akkor engedni fogja.

F

Ja több ezer vissza jelzés...ez is ugyanúgy nem megy. Pontosan ugyanúgy nem jó.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Lehet az van, kapcsold be, hogy mutassa a rejtett mappákat

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Shiwo
ahogy elnézem, valami host nevû file-nak kéne ott lennie...nahmármost valahol jól eldugva találtam egy ilyen nevû file-t, csak épp hozzáférni nem enged a kis k*cs*g...

Shiwo
nekem nem müxik, viszont erõ a gyanum, hogy a köv résszel van a probléma:

IMPORTANT: If the patch doesn't work for you, you must right click on the "hosts" file (located in "<Windows dir>\System32\drivers\etc"), choose "Properties" and uncheck the "Read-only" option.

ugyanis nálam nincs etc könyvtár !!!

64 bites win 7-et használok

tippek ? javaslat ? egyáltalán minek kellene lennie abban az etc könyvtárban ?

wesker24
Asszem összesitve Yuri nyert ! 😄 4-3 arányban !

Yuri 4
Kane 3
Narxis
Easy crack azoknak akiknek nem mûködött a manuális buherálás:

http://rapidshare.com/files/366875573/CNC4.Easy.rar

1. Install/Reinstall the Game (But dont run the game!)

2. Install cnc4offlinepatch.exe(If you are a regular user, run the .exe file as an administrator to avoid any problems. )

3. Play! (use the shortcut CNC4 Offline Play on your desktop)

IMPORTANT: Apply this patch ONLY on a fresh installation of the game!

IMPORTANT: If the patch doesn't work for you, you must right click on the "hosts" file (located in "<Windows dir>\System32\drivers\etc"), choose "Properties" and uncheck the "Read-only" option.

For all who have tried the manual crack and it doesn't work for you, you MUST reinstall the game and then apply this patch.

I have personally tested this patch on different systems and everything works. Note: You may get a false positive report if you're using Kaspersky. But this is perfectly normal - the file just uses methods which are similar to those of viruses, because it has to change system files (the "hosts" file).

Vírusmentes, több ezer visszajelzést adtak arról, hogy mûködik. Sry ha vótmá.

köcce

Sziasztok! Én mindent úgy csináltam a crackkel kapcsolatban ahogy le van írva! Bemásoltam amit kell elindítottam amit kell, de a bevezetõ moovie után kéri az e-mail címet és a jelszót! Vista 64-bitem van!
TÖBB PRÓBÁLÁS után is ugyanaz a véleményem:

RAKÁS SZAR, drága játék hülye gyerekeknek.

NEM SZABAD MEGVENNI!!!!!!!!!!!!!
tutituti
Aki megakad mert hiába áll a 2. pályán a következõ a megoldás.Kapod ugye a Support mcv-t(lebegõ szarság).Rákattintassz és megnyomod a delete gombot.Ilyenkor inaktiv lesz és szépen felrobban.Eladja magát vagy ilyesmi.Ha felrobbant,kiválasztod megint azt a gombot ahol a defender attacker és a support MCV-k vannak,és a defend-et választod.Leküldöd a torony mellé,és deploy.Voilá kész a pálya.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

wesker24
Én most a rosszak táborából raktam be képeket ! Majd rakhatunk be a jók táborából is !
szasztok
titeket a 2.dik pályán átenged
mert nekem nem reagál semmire meg kell védeni egy tornyot de sehol semmi
ez hiba vagy mi a szitu vele?

whopsz, hirtelen az orosz oldalon Romanovra gondoltam, de tényleg: ha fogpiszkáló, akkor Gen. Carville 😊
tutituti
Major General Ben Carville
valódi neve: Barry Corbin.

no igen, Romanov sem volt kutya 😊

fõleg amikor az egyik küldetés videóbejátszásában egy csehóban mulatozott és pincérnõk fenekét fogdosta 😄
Én egyikre se. A RA2 kopasz, kövér fogpiszkálót rágcsáló tábornokára...<#hehe>

MEdievil
Yuri mert õt nem alázták meg =P

F

koschwarz
kösz ezt az értékelést, asszem kénytelen leszek kihagyni az egyetlen igazán kedvenc rts(-sorozatom) lezáró részét...majd ha 2000 ft-os áron lesz, akkor talán...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Kandurex
Kane

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Rage47
Yuri ftw 😄
tutituti
Yuri is my master.

Narxis
Kane + 1

szerintem összetettebb karakter volt...de legalábbis szimpatikusabb. 😄

yuri +1

Zomil
egyértelmü h Kane 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

wesker24
Ti kire szavaznátok ? 😄 Place your bet's please ! <#vigyor>

Yuri

VS

Kane

Narxis
Ez a játék nem ér meg ennyi szenvedést, komolyan...így elcseszni. Hullagyalázás. Töröltem a francba. :/

Rage47
Shiwo
nah, nálam a következõ a helyzet...

win7 64 bites..

elõször a d meghajtóra telepítettem a gémet, akkor ugyan azt írta ki, mint a #431 kommentben

utána feltelepítettem a c-re, oda, ahova õ szerette volna, akkor látszólag elindult a szerver...

viszont ami miatt a bétával is coptam, az most is bejött, miszerint ha nem kapcsolom le a tûzfalat, akkor már a legelején megáll nagy sötétségnél...

nosza, tûzfal kilõ, gém elindul... kéri a login adatokat -.-

ezek után még próbaképp a server cumókat bemásoltam az alapkönyvtárba is (tehát nem a data-ba, hanem simán a twilight könyvtárába, akkor a #462 -ben lévõ dolog fogadott... szóval Gabo, szerintem te rossz helyre pakoltad be a szerver fájlokat, és az a baja

gabo91

nekem hibát ír ki, hiányzik a vivoxsdk.dll file.
Nincs meg valakinek, vagy nem tudnátok feltölteni sehol sem találtam meg.
Köszi!

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

berczely
Ahhoz képest hogy mennyit szenvedtem az elindítással, már töröltem is a játékot!Minek kellett az a hülye 3 pályás tutorial az elejére?
Meguntam, töröltem...

Nem, a Program Files-ban van. Nincsenek ékezetes mappák a gépemen, a Bad Company óta így csinálom.

Így csináltam

Hát nem tudom ki ,hogy van vele ,de én 15 percet játszottam a BETA verzióval.Véleményem szerint siralmas lett a !!JÁTÉK!! rendkívül gyengék az egységek nem értem miért változtattak 3-ban már jól bevált egységeken, persze kellenek új egységek is , de én valahogy jobban szeretem ,ha reálisabbak.( pl.: ,hogy egy gyalogos ne legyen nagyobb ,mint egy tank ez elég alapvetõ nem......??) Az EA game látszik csak arra megy ,hogy minél többet tudjon eladni a szarból,minõségre nemtörekszenek.(pl.:Red Alert 3 a nagy nevû játékból szintén egy rakás szart csináltak.)

Na mindegy nagy csalódás az új C&C ...... ez van.

wesker24
Grat ! <#eljen><#vigyor>
berczely
Hát besz*rok!
Megy!
Felraktam a programokba (nem ékezetes egyik mappa sem) és mûûködik!

Béluska74
Ahogy látom neked a D:\Játékok... mappában van a játék telepítve. Kipróbáltad már,hogy mi van akkor ha nem ékezetes mappába telepíted?

If you give a little love you can get a little love of your own

Amugy a 2.dik pályán mit kell csinálni mert semmire nem reagál
egy tornyot kell elfoglalni vagy mit?

én egy vidi alapján csináltam meg és jó lett
etc host fájból kitörölt mindent
csak nfo ban lávõ számok voltak
anyival egészitettem ki hogy az eredeti exet ráhuztam a datában lévõ átnevezetre c4c.game + átjuztam a rarbol mindent

Tiszta rejtély. Ha legalább az okát tudnám, akkor megnyugodnék, hogy azért nem megy mert...valami.

De ha valaminek nem tudom az okárt miért nem jó, attól hülyét kapok. Annyira a játék nem is izgat, az izgat, hogy miért nem megy.

berczely
Én is így vagyok vele. <#fejvakaras>

Akkor mi a szarért nem mûködik nekem? Nem igaz basszus, hogy nem jövök rá. Már vagy tízszer újra raktam, mindent megpróbáltam, de akkor se jó. Ha nem az op. rendszer az oka, akkor mi?

nekem win 7 alatt teljesen mûködõképes
Oké, nekem Win 7-em van, és 100% hogy mindent a leírás szerint csináltam. Lehet, hogy az op.rendszer az oka akkor. Más ötletem nincs.

wesker24
Namindjárt csinálok egy pár képet hogy én mit csináltam és nálam elsõ inditásra müxik ! De nekem XP Sp3 van fent !
Nálam is Win 7 van, és ügye nekem se megy. Ez lenne a gond?

wesker24
Pedig a játék elindul elsö inditásra pöpecül !

Mivel nálad Win7 van nálam meg XP sp3 lehet ez a gond !

Lehet aaWin7 problémázik valamit de nem hinném hogy külön kéne csinálnia dologkat mint az xp esetébe !
a szomorú az hogy azzal hogy így nem indul el a játék nem vesztettetek semmit 😊