Command and Conquer IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálam akkor se mûködik. Hogy kell mûködésre bírni? Mindent a leírás szerint tettem, itt lejjebb is levan írva. Pontosan lépésrõl, lépésre, ezt tettem.

Mégis, e-mail-t, és nevet kér.

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Teszteltem elég érdekes
de megxokható csak a fránya magyar hiányzik nekem
remélem lesz hun hozzá?

Narxis
mûködik

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Mûködik ez különben valakinek? Nekem el se indult, kéri az e-mail-t, meg jelszót.
Ha nem lehet mûködésre bírni, akkor mindegy , annyira nem izgat. Állítólag elszarták, nem lesz ez jó játék. De ha mûködésre lehet bírni, csak megnézném igaz-e.

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Hogyha kilépsz a játékból csak akkor törli, de viszont mentésbõl meg tudod folytatni, hmmm, de ma már nem foglalkozom ezzel majd hóónap.

Narxis
Próbáld ki ezt!!

In emule serv. dir. > Accounts>persona_test.xml>open in notepad:
Find:
0
0
0 - XP, write your number of XP and save.

Tehát manuálisan minden mentés vagy pálya után(?) be kell írni.

grebber
Tehát akkor a single-et nem lehet végigvinni?

Next PC upgrade: 2022

Narxis
ááááááááááá fenébe...

még jó hogy nem kezdtem letölteni :p

köszi mindenki segitségét megy
+ találtam én is segitséget

http://www.youtube.com/watch?v=Imn01HSH6yM

Valami nem jó! nem maradnak meg a feloldott pályák... <#fejvakaras>

gallardo
ezt mind megcsináltam de a RunCNC4.eng.bat-ra kattintva nem történik semmi. win7/32bit

hát pech sehogy sem megy se az angol szerint se a magyar szerint
szerintem a 64 bit nem teccik neki vagy a win7
<#vigyor3>

detto

thx
de a total nem látja se igy se ugy
a számitógép ikonbol meg igen<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

aki játszik már vele: hány skirmish / multi pálya van benne?
Kapcsold be a rejtett és az operációs rendszer védett fájljainak megjelenítését a mappabeállításokban.

javitom
<#vigyor3>

jo neked<#kuss><#worship>

32 bitnek van....

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

köszönöm
csak nekem ez hiányzik
Windows\system32\drivers\etc\hosts fájlt
Win 7 64bit amit használok

MÛKÖDÕ SERVER-EMULÁTORRAL!

Használata:

1, Windows\system32\drivers\etc\hosts fájlt megnyitod jegyzettömbbel és bemásolod ezt:

Idézet:
127.0.0.1 gosredirector.ea.com
127.0.0.1 blazeserver.blazeemu.org
127.0.0.1 gosgvaprod-qos01.ea.com
127.0.0.1 gosiadprod-qos01.ea.com
127.0.0.1 gossjcprod-qos01.ea.com
127.0.0.1 demangler.ea.com
127.0.0.1 vmp.tools.gos.ea.com

2, A lemez CNC4Server mappájából minden fájlt a játék Data mappájába másolsz.

3, Elindítod a CNC4SERVER.exe-t!

4, Elindítod ezt: RunCNC4.eng.bat - ez indítja a játékot!

http://www.file-rack.com/files/KL2prUDNwVWH/CNC4SERVER.rar.html

by Szaby59 magocska...

leirnád lécci hogy csináltad
hogy elindult
köcce

Ez nem crack,csak szerver emu.De csak jó lesz egy darabig..

Narxis
majd meglátjuk

Prince23
azé top 5 -be benne lesz jövõhéten,a mikor emgérkezik a lista angliából meg usabol

Narxis
LOL, amúgy se hiszem, hogy sokat adtak volna el belõle, de így aztán végképp nem. :D

Zomil
nah ez jó hir, legalább a single-t végig vihetem :)
(már csak le kéne töltenem valahonnan :D )

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ja jó van mûködi az XP is csak el kell jutni odáig...
Tehát minden rendbe. <#taps>

4 pályánál tartok semmi gond mûködik. lol
Ja akinek kell a "Crack" itt van.
CNC4SERVER

Prince23
akkor nem értem minek van ott a chat.

grebber
Egyértelmû single player!

Next PC upgrade: 2022

Prince23
ez most multi?

Igen! XP azt nem kapok de legalább megy... :DDDDDDDDDDDD

Na azt hiszem EA védelem feltörve! Igaz most kezdtem el játszani lehet hogy lesznek bugok...

<#beka3><#worship><#hehe><#crazya>

teljesen életképes állapotban volt a Tiberium, jöttek ki képek és ingame videók is róla ;)

csak egy jó sztorit kellett volna alátenni, és kész ;)
Zomil
"csak azt nem értem, a valóban ígéretesnek tûnõ Tiberium FPS fejlesztését miért állították le "minõségi problémák miatt", amikor az jóval életképesebb lett volna a rajongók részérõl is?"

Szvsz azért, mert sokba került volna egy teljesen uj játék megirása, egyszerübb volt gyorsan összedobni egy ujabb rts-t :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ha vkit érdekel olcsóbban a játék, akkor itt link 6800 HUF körül beszerezheti.

egyébként a hivatalos c&c fórum tele van finoman szólva csalódott rajongókkal, akik egymásra licitálva okolják az EA-t, a fejlesztõket, a producert...

és lássuk be, joggal: pl. singleben 6 küldetés oldalonként??? a c&c történelem leggyengébb filmbejátszásai a létezõ legamatõrebb színészekkel?

több okot is felhoznak, ami miatt ide jutott a saga: a RA3 nem hozta az eladásokat, és

1, emiatt üzleti okokból túl nagy kockázatot látott az EA az elhúzódó, minõségibb c&c fejlesztésben;

2, a színészeken és mozibetéteken is spóroltak;

3, mesterséges intelligencia fejlesztés nuku

4, stb stb stb...

csak azt nem értem, a valóban ígéretesnek tûnõ Tiberium FPS fejlesztését miért állították le "minõségi problémák miatt", amikor az jóval életképesebb lett volna a rajongók részérõl is?
Na, megvette már valaki?:)
Egyelõre. Szerintem nem kell sokat várni a konzolos verzióra...
Érdekes hogy a magyar nyelvet is kisporolták
belõle eddig részeknél volt<#wow1><#duhos2>

Narxis
Viszont abban igaza van, hogy egyre egyszerûbbek a játékok, lassan már semmi kihívás nem lesz bennük. Csak csillogó grafika.

Zomil
Nem azért, de ha jól tudom ez a rész csak pc-re jön ki :)

Egyetértek. EZ A JÁTÉK RABLÁS!!!!! Az élmény = 0 (NULLA).

Pont az látszik, hogy a szaros konzolok miatt kellett ennyire legyszerûsíteni - elsõsorban - az irányítást, ami a játékmenetre is megtette a HATÁSÁT.

KÉREM VISSZA A PÉNZEMET!!!!!!!!!

Ez a C&C már nem C&C. Anno még a TW és a KW bejött, viszont amit ezzel mûveltek az egy rakás szánalom - egyáltalán mi a francért kellett kivenni belõle a bázisépítést? Vagy netán az EA azt hitte h a SC2 mellett nem rúgna labdába egy hagyományos stratégia? Engem ebben már csak a történet érdekel, semmi más. Nem így kellett volna lezárni a sorozatot.
Ja, valahogy így. Ha nem lenne warez PC-re a PC-sek többsége átmenne Xboxra, mert arra van.

BaliBoy
Igen. Ebben teljesen igazad van. A lényeg, hogy az iparnak sem érdeke, hogy eltûnjön a warez. Csúnyán azt is lehetne mondani, hogy a warez élteti a számítástechnikát.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Zomil
Megkérdezhetem, h megvetted v már feltörték? :)

Prince23
Kane-t nem bántod

Ha a Warez eltûnne, nem csak a játékok utáni kereslet csappanna meg, hanem hardverek iránt is. Mert miért vesznek sokan VGA-t? Mert játszani akarnak XY játékkal, és míg a játékot ellehet lopni, addig a hardvert nem nagyon.

De nem a warez mellet akartam érvelni, csak az van, hogy nem minden fekete és fehér.

Amúgy most mi van a C&C 4-el? Az elõzõ részt két napja játszottam ki ismét.

GeneralsHungary
Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de nincs kapacitásom a játék magyarítására.

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team