Command and Conquer IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Includes: Command & Conquer, Red Alert 1, and all expansions
Még van mit rajta alakítani de ha gondolod regisztrálj, vagy állj be közösségünkbe és építsük együtt a magyar Esportot az uj C&C ben.
Válaszokat elõre is köszönöm!
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
http://forums.commandandconquer.com/jforum/posts/list/38707.page
Nem enged be :(
Aki talált megoldást kérem írja le!
Mi a szart csináljak, ezért vettem meg eredetibe
Erre valakinek valami ötlet?
Pedig erõs gépem van, ha lenne vmi jó ötletetek, hogy hogy indítsam el írjátok meg, asszem nem tud vmi szerverhez csatlakozni vagy ilyesmi.
Köszi
Mindig azt a hosszú ablakos hibaüzit dobja ki:(
Ahogy a te helyesírás skilled is koma :)
no offense
:))
Amúgy tényleg még is mennyire lett népszerû online? Kb mint a topik néha arra téved pár "õrült" megnézni a nagy név hamvait?
F
Multira keresek embereket.Akit erdekel kuldjon privat uzenetett.A Tiberium Wars sokkal jobb mint ez.
MédiaMarktban lehet kapni szintén annyiért.
Mondjuk eléggé érthetetlen, hogy ha így áll a helyzet, akkor a dobozon miért nem ugyanaz a minimum gépigény????
Az off-line patch mûködésérõl nem tudsz esetleg valamit? Megveszem a játékot, az tiszta sor, de a folyamatos internet-kapcsolat nem lesz meg hozzá, az tuti, legalábbis egyelõre nem...
1990Ft-ért pedig simán megéri a játék szerintem, hisz ez még nem az EA Classic féle Light-os kiadás, hanem még az eredeti márciusi verzió, ami tuti meg van spékelve némi extra tartalommal - anno a Red Alert 3 meg volt, abból indulok ki!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Most tervezem a játék megvásárlását (bár a sok negatív kritika, és maga a tény, hogy 5 hónap alatt lement a teljes árú játékból a budget kategóriába (1990 Ft) némileg elijesztene, ugyanakkor az összes többi C and C játék megvan eredetiben, ez az egy ne lógjon már ki a sorból :)
Viszont két kérdésem is van:
A minimum gépigényt mennyire veszi szigorúan a játék? 128 MB-os 6600 GT videokártyám van, a minimum 256 MB-os 6800, de emiatt annyira nem is aggódnék, mivel a RA3-nál is ugyanez volt, és az tûrhetõ sebességgel futott. A dual-core processzor miatt jobban aggódok: egy 3.2 GHz-es Northwood magos P4-em van, vajon elmegy az egy magos procival is, vagy azt mondja, hogy dobjam ki ezt az ócskavasat és vegyek másikat???
... és mellé állandó netem sincs, de már jóelõre lementettem a nem hivatalos off-line patch-et; ezt próbálta valaki, mûködik?
Elõre is köszönöm.
Ki cserélne velem egy Command and Conquer 4 béta kulcsot, egy Medal of Honor béta kulcsra ?
Elõre is Kösz .
nickname: doki09
F
De egyébként nagyon pörög a topik, úgy látszik rengetegen játszanak vele.<#idiota>#idiota>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
azért még 20an írják be, hogy 'ne vedd meg omgmogomg ez szarabb mint a dune2' stb
Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Ha az a map amikor support base-t kell csinálni ott asszem elöször el kell vinni a bázist a kijelölt pontra aztán megjavitani a védelmi fegyvereket miután ez megvolt utána legyártani 3 javitó egységet és segiteni a többieket vagy lebombázni a Nod Tunneleket ! Utána legyártani 3 Orca repülö egységet aztán kinyirni a megmaradt NOD egységeket utána legyártani egy pár Mérnök egységet és oda kell velül menni ahova kijelöli a map miután odamentek a mérnökök egy idõ után elfoglalják az épületet ahova majd a Defense bázis kell ehhez le ell rombolni a jelenlegi bázist kijelölöd a bázisod nyomsz egy delete billt megvárod mig felrobban a bázisod miutána megvolt lerakod a Defense Class bázist oda ahova a mérnökök vannak miután ez is megvolt gyártasz 3 bunkert a kijelölt helyre !
És Mission Comepleted ! Habár még csak ezután jön a neheze ! Mert az elsõ 3 tutorial map Kis Miska volt a késöbbi pályákhoz képest !
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Nekem volt csak olyan érzésem, hogy a videok krvára nem passzolnak össze a játék grafikájával :D ?
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
nem kerek nekem az egyik küldetés
mégpedig elöxör +kell védeni a bázist majd a páncélosok támadnak ilyen barlangot igaz én itt nem szolok bele majd a 4. feladat hogy biztositsam a GDI egységet de hisz a csata már lezajlott van 1 torony a fölött villog a 4 szám!
Mi a xart kell itt csinálni???
Miféle egyenjogúsági mozgalom vezéramazonja harcolta ezt ki ? :D
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
Mert bekapcsolás után egybõl jelet hogy el akar indulni és blokkolja vagy mit csináljon vele az irtó!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.