643
Command and Conquer 4.
  • heringei
    Sziasztok! Én mindent úgy csináltam a crackkel kapcsolatban ahogy le van írva! Bemásoltam amit kell elindítottam amit kell, de a bevezető moovie után kéri az e-mail címet és a jelszót! Vista 64-bitem van!
  • Gauge
    TÖBB PRÓBÁLÁS után is ugyanaz a véleményem:

RAKÁS SZAR, drága játék hülye gyerekeknek.

NEM SZABAD MEGVENNI!!!!!!!!!!!!!
  • tutituti
    Aki megakad mert hiába áll a 2. pályán a következő a megoldás.Kapod ugye a Support mcv-t(lebegő szarság).Rákattintassz és megnyomod a delete gombot.Ilyenkor inaktiv lesz és szépen felrobban.Eladja magát vagy ilyesmi.Ha felrobbant,kiválasztod megint azt a gombot ahol a defender attacker és a support MCV-k vannak,és a defend-et választod.Leküldöd a torony mellé,és deploy.Voilá kész a pálya.
  • wesker24
    Én most a rosszak táborából raktam be képeket ! Majd rakhatunk be a jók táborából is !
  • gematta
    szasztok
    titeket a 2.dik pályán átenged
    mert nekem nem reagál semmire meg kell védeni egy tornyot de sehol semmi
    ez hiba vagy mi a szitu vele?
  • viizo
    whopsz, hirtelen az orosz oldalon Romanovra gondoltam, de tényleg: ha fogpiszkáló, akkor Gen. Carville :)
  • tutituti
    Major General Ben Carville
    valódi neve: Barry Corbin.
  • viizo
    no igen, Romanov sem volt kutya :)

főleg amikor az egyik küldetés videóbejátszásában egy csehóban mulatozott és pincérnők fenekét fogdosta :D
  • TDantes
    Én egyikre se. A RA2 kopasz, kövér fogpiszkálót rágcsáló tábornokára...
  • MEdievil
    Yuri mert őt nem alázták meg =P
  • koschwarz
    kösz ezt az értékelést, asszem kénytelen leszek kihagyni az egyetlen igazán kedvenc rts(-sorozatom) lezáró részét...majd ha 2000 ft-os áron lesz, akkor talán...
  • Kandurex
    Kane
  • Rage47
    Yuri ftw :D
  • tutituti
    Yuri is my master.
  • Narxis
    Kane + 1

szerintem összetettebb karakter volt...de legalábbis szimpatikusabb. :D
  • viizo
    yuri +1

[secpec agymanipulálja Kane-t :D]
  • Zomil
    egyértelmü h Kane :)
  • wesker24
    Ti kire szavaznátok ? :D Place your bet's please !

Yuri

VS

Kane

• Narxis
    Ez a játék nem ér meg ennyi szenvedést, komolyan...így elcseszni. Hullagyalázás. Töröltem a francba. :/
  • Rage47
  • Shiwo
    nah, nálam a következő a helyzet...

win7 64 bites..

először a d meghajtóra telepítettem a gémet, akkor ugyan azt írta ki, mint a #431 kommentben

utána feltelepítettem a c-re, oda, ahova ő szerette volna, akkor látszólag elindult a szerver...

viszont ami miatt a bétával is coptam, az most is bejött, miszerint ha nem kapcsolom le a tűzfalat, akkor már a legelején megáll nagy sötétségnél...

nosza, tűzfal kilő, gém elindul... kéri a login adatokat -.-

ezek után még próbaképp a server cumókat bemásoltam az alapkönyvtárba is (tehát nem a data-ba, hanem simán a twilight könyvtárába, akkor a #462 -ben lévő dolog fogadott... szóval Gabo, szerintem te rossz helyre pakoltad be a szerver fájlokat, és az a baja

• gabo91

nekem hibát ír ki, hiányzik a vivoxsdk.dll file.
    Nincs meg valakinek, vagy nem tudnátok feltölteni sehol sem találtam meg.
    Köszi!
  • berczely
    Ahhoz képest hogy mennyit szenvedtem az elindítással, már töröltem is a játékot!Minek kellett az a hülye 3 pályás tutorial az elejére?
    Meguntam, töröltem...
  • TDantes
    Nem, a Program Files-ban van. Nincsenek ékezetes mappák a gépemen, a Bad Company óta így csinálom.
  • TDantes
    Így csináltam
  • Styler
    Hát nem tudom ki ,hogy van vele ,de én 15 percet játszottam a BETA verzióval.Véleményem szerint siralmas lett a !!JÁTÉK!! rendkívül gyengék az egységek nem értem miért változtattak 3-ban már jól bevált egységeken, persze kellenek új egységek is , de én valahogy jobban szeretem ,ha reálisabbak.( pl.: ,hogy egy gyalogos ne legyen nagyobb ,mint egy tank ez elég alapvető nem......??) Az EA game látszik csak arra megy ,hogy minél többet tudjon eladni a szarból,minőségre nemtörekszenek.(pl.:Red Alert 3 a nagy nevű játékból szintén egy rakás szart csináltak.)

Na mindegy nagy csalódás az új C&C ...... ez van.

• wesker24
    Grat !
  • berczely
    Hát besz*rok!
    Megy!
    Felraktam a programokba (nem ékezetes egyik mappa sem) és műűködik!
  • Béluska74
    Ahogy látom neked a D:\Játékok... mappában van a játék telepítve. Kipróbáltad már,hogy mi van akkor ha nem ékezetes mappába telepíted?
  • gematta
    Amugy a 2.dik pályán mit kell csinálni mert semmire nem reagál
    egy tornyot kell elfoglalni vagy mit?
  • gematta
    én egy vidi alapján csináltam meg és jó lett
    etc host fájból kitörölt mindent
    csak nfo ban lávő számok voltak
    anyival egészitettem ki hogy az eredeti exet ráhuztam a datában lévő átnevezetre c4c.game + átjuztam a rarbol mindent
  • TDantes
    Tiszta rejtély. Ha legalább az okát tudnám, akkor megnyugodnék, hogy azért nem megy mert...valami.

De ha valaminek nem tudom az okárt miért nem jó, attól hülyét kapok. Annyira a játék nem is izgat, az izgat, hogy miért nem megy.
  • berczely
    Én is így vagyok vele.
  • TDantes
    Akkor mi a szarért nem működik nekem? Nem igaz basszus, hogy nem jövök rá. Már vagy tízszer újra raktam, mindent megpróbáltam, de akkor se jó. Ha nem az op. rendszer az oka, akkor mi?
  • viizo
    nekem win 7 alatt teljesen működőképes
  • TDantes
    Oké, nekem Win 7-em van, és 100% hogy mindent a leírás szerint csináltam. Lehet, hogy az op.rendszer az oka akkor. Más ötletem nincs.
  • wesker24
    Namindjárt csinálok egy pár képet hogy én mit csináltam és nálam első inditásra müxik ! De nekem XP Sp3 van fent !
  • TDantes
    Nálam is Win 7 van, és ügye nekem se megy. Ez lenne a gond?
  • wesker24
    Pedig a játék elindul elsö inditásra pöpecül !

Mivel nálad Win7 van nálam meg XP sp3 lehet ez a gond !

Lehet aaWin7 problémázik valamit de nem hinném hogy külön kéne csinálnia dologkat mint az xp esetébe !
  • YMan
    a szomorú az hogy azzal hogy így nem indul el a játék nem vesztettetek semmit :)