Command and Conquer IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivan?<#idiota>#idiota>
Az csak úgy fut...
Azért tettem be a képet hogy lásd jól csinálok mindent!
Tudom a stemean is elérhetõ a C&C 4 meg le is lehet tölteni de akkor is !
Akár ben t voltam steamben akár nem nálam nem irt kisemmi ilyen hibát !
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Valami nem jó itt az exe-vel vagy nemtom... neked milyen exe van a data mappában?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Itt van a CNC4 server emulator !
CNC4 server emu
Minden ami benne van azt bemásolni a data könyvtárba az elsõ data kövytárba ami a CNC 4 fökönyvtárában van van és nem pedig a fökönyvát data\data könyvtárba !
Na szóval CNC4 server elindit lerak kisabalkba és utána a RUN CNC4.bat elindit és ha az account a helyén van akkor a CNC4 server elleönrzi az accountot és átenged az email/jelszó kérõ balakon és bent vagy a játékban ! utána alt tabal megnézed acnc4 servert hogy jó-e ha azt irja ki hogy Login ok meg stb akkor jó !
Tehát futnia kell a CNC 4 server.exe-nek és a RUn CNC4.batnak is !
én megnéztem most.. régi hû CnC rajongó vagyok, majdnem mind megvan eredetibe, de ezt most az elsõ küldetés után letörlöm. Egy vicc az egész.
Noddal vittem végig és ez valami röhej. Volt vagy 6-7 küldetés egyenként kemény 8-18 perc játékidõvel (ja igen nehéz fokozaton!) És az egyiken vagy 25 perc mert fogócskázni kellett (nagyon izgi volt tényleg.. NEM!) Aztán a videók:
A feleséges szálat marhára kellett erõltetni, egy szomszédok rész is fényéveket ver erre a színészi teljesítményre és én azt hittem, hogy katonásdit játszunk. A végén van egy kis összeállítás a híradásokból és az egyiknél közönséges utcai jelenet van felvéve! Elvileg 2077-et írunk és a játékon belül (mármint CnC3-ban voltak városi pályák)már minden high tech de a videón meg egy sima 2009-es városkép a maga autóival épületeivel és egy "majommal" aki rettentõen érdekfeszítõen kommentálja a történteket. Milyen befejezés az ami csak több kérdést nyit meg semmi magyarázat vagy elmélyülés a történetben?!
Forduljanak fel hogy ezt mûvelték az egyik kedvenc sorozatommal! 😞
F
"Everything that happens, happens for a reason"
Míg mondjuk a második részt többször is elõvettem. "
Látod te is jó megfogalmaztad 😊
Bár nekem ettöl függetlenül Ra3 nem tetszik, azért ra2-höz képest, sztem ez már tul bugyuta, kezdve az egységek kinézetétöl, egészen a csak fixen lerakható(WTF) kristály gyüjtöig.
Az átvezetök szinvonala is sztem sokkal rosszabb, ra2-ben Yuri már-már Kane szintü volt 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Accounts mappa
CNC4.exe
CNC4 server.exe
Readme.txt
RUN CNC4.bat
Az account mappában lévõ accountal tudsz tuljutni az email és jelszó ablakon leresztül ugyis a CNC4 server egy fake accountal lépteti be a játékba !
Igaz, hogy ketten voltunk egy pályán marha könnyûvé tette, bár ennek meglett volna az értelme, hogy két ember jászhat a gép ellen. Azért tették bele, mert mindenki ezért szokorr ríni, hogy ilyen legyen a játékokban. Bár szerintem fölösleges, nem tetszett ez benne,de a játék készítõknek engedni kell a divatnak.
Elkomolytalankodták? A RA2 se volt komoly, elég a végén a gatyában hurcolt Romanovra gondolni.
A történet tényleg nem volt olyan jó mint a 2-ben. Csak olyan közepes.
De, a küldetések, jók voltak, bár nem voltak valami nehezek, de nem voltak rosszak.
Nekem a videókkal sem volt bajom, a zene pedig kimondottan j volt.
A második rész szerintem is jobb, de a RA3 is, egész jól sikerült, legalábbis nekem ez a véleményem. Egyszer élvezetes volt kijátszani.
Míg mondjuk a második részt többször is elõvettem.
Megcsúfolása? Mégis miért?
Nekem egy volt bajom a társal, h teljesen kiszámithatatlan volt, egyszer még mielött bármit is tettem volna már le is rohanta az ellent, máskor meg semmit nem csinált... A rengeteg játékmenetben lévö butitásról ne is beszéljünk 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Saját véleményem, pokolra ne kívánj miatta 😄
Ra3 is kb. a sorozat megcsufolása volt...Persze annak nincs gondja vele, akinek ez az elsö Ra-ja.
Azt láttam már elég olcsón meg is lehet venni szóval kipróbálom a virágboltost és ha megtetszik akkor meg is veszem.<#smile>#smile>
Életem elsõ C&C játéka lenne, de nem tudom kipróbálni.
És a windows\system32\mappában lévõ hosts fájlba beirni amit kell !
Valakinek sikerült elindítani azzal a szerver emulátoros cuccal a játékot?
Én mindent úgy csináltam ahogy az nfo is írta de semmi...
Kapok egy ilyen szép kis ablakot:
De ezt is valószinû csak a story miatt fogom végivinni 1x aztán unistall !
F
A befejezés alapján számíthatunk 5. részre 😄 és KANE -t se kell totál lenírni - még visszatérhet ^^ és vissza is fog ^^
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
És hiába kattintok erre a start productre gombra, csak ezt írja ki.
Kezdem a pozitívumokkal:
(+) Kiváló a zene. A hadjáratoknak és a multis csatáknak nagyon jó aláfestést adnak a c&c4 zenéi, szinte bizsergetik a fület. Dinamikusan változnak az eseményeknek megfelelõen, jól eltaláltak a hangszerek és az énekhangok. A GDI zenei részei katonásak, pattogósak, némileg visszafogottabbak mint a NOD elvont, fantasztikusan filmszerû, keleties zenéi. Utóbbiak kissé jobban sikerültek, hamisítatlan NOD-os 'káosz' érzést adnak, míg a GDI részrõl az 'indulunk a csatába' érzésen kívül nem ad különösebb jellegzetességet ehhez az oldalhoz.
(+) Eltaláltak az egységhangok. A C&C széria mindig híres volt az egységek eltalált hangjairól, itt sincs ez másként. Lehetnének picit változatosabbak, de összességében piros pont.
(+) Az új MCV rendszer, a Crawler. Magát a mozgatható bázisok ötletét jónak tartom, stratégiailag hozzátesz a játékhoz, és a 3 kaszt
(+) A fejlõdési rendszer ÖTLETE. Maga az ötlet itt is jó, azaz a játékos nem egybõl kap mindent, hanem meg kell küzdenie kicsit érte, tetszik. A rendszer kivitelézésérõl viszont bõvebben majd a negatívumoknál...
(+) Az új multis játékmód, a CTF jellegû Domination. Vérfrissítést ad a szokásos 'semmisíts meg mindent ami ellenfél' c&c multihoz. Az 5v5 mód multiban kiválóan mûködik, nagyon szórakoztató.
(+) Néhány egységdizájn. Tetszetõs pl. a brutális Mastodon, a mérnökök kibõvített alkalmazási területe.
És most jöjjön a negatívumok hosszú-hosszú listája...
(-) Grafika. Bár van néhány szép grafikai megoldás a játékban (pl. a száraz sivatagi pályák, a 'Blood and Sand' és társai tetszenek), összességében csalódás. 1680x1050-es felbontáson, mindent fullra húzva nem akarom elhinni, hogy 2010-ben ez a maximum egy ilyen nagy nevû RTS-nél. A 2007-es Tiberium Wars-ban sokkal szebb a tûz, jobbak a robbanások, jóval kidolgozottabb a talaj, élesebbek a textúrák. Mi ez, talán visszamentek az idõben az engine-nel?
A RA3-ból átmentett egységdizájnról nem is beszélek, egyszerûen botrányos, hogy pl. a legendás Orca milyen béna bumfurdi lett, nem is beszélve a NOD egységeinek nagy részérõl. A mutánsok busza is csak valami paródia lehet, rettentõ béna.
Egységkijelölés? Nem akarom elhinni, hogy volt ember akinek tetszett a RA3 színes körvonalas megoldása.
Ha továbbmentek volna a TW többé-kevésbé realisztikusságra törekvõ grafikája által kijelölt úton, most lenne egy gyönyörû RTS-ünk, nem pedig egy ilyen eldizájnolt öszvér.
Ami a RA3 paródisztikus giccsében még mûködött (sokaknak már ott sem) az itt egyszerûen letaglózó.
(-) Nincsenek tibériummezõk. Valami ûrbigyó dobálja le nekünk a kristályokat? Rossz vicc. Olyan tibérium lepte, poszt-apokaliptikus városokat szerettem volna látni, mint ami az intro-ban is szerepel. A harvesterek a C&C védjegyei voltak, erre kidobták. A multiban jól mûködik a kristályleejtõ-elszállító rendszer, azonban elvenni a single-bõl és a multiból a tibériummezõket - óriási negatívum.
(-)A komplett single player. Epikus kampány? Nyomokban sincs. Védd meg ezt, majd foglald el azt, a végén rombold le amazt. A kampány olyan egyszerû, mint a faék, három rajongó összedugva a fejét sokkal jobb kampányt, feladatokat találna ki, mint ezek a sablonos, ezerszer látott valamik. Rövid, sablonos, unalmas.
(-) Az átvezetõ videók. Ennyire low-budget videóbejátszásokat rég láttam. Szinte kár rá a szót vesztegetni, a forgatókönyvírót nem lenne szabad billentyûzet közelébe engedni 10 évig. Színészileg egyedül Kane hozza amit kell, a többi felejtõs. A díszletekre sem idõt, sem pénzt nem áldoztak, nagytotál akció szinte a nullával egyenlõ.
(-) A menü. A bétázás alatt volt annyi jóhiszemûség bennem, hogy azt gondoltam, a bétához összedobtak valamit, a kiadott játékban rendes C&C dizájnos, fullos menü lesz. Hát persze. Ugyanaz a semmitmondó, jellegtelen valami a menü, mint amott. Gratulálok a dizájnereknek, ingyen csináltam volna mérföldekkel jobbat mint ez.
(-) EGYETLEN multis mód, a Domination. A bétában remekül szórakoztam, viszont azt gondoltam, lesz itt több, 4-5 féle játékmód is, és ez csak egy lesz a többi közül. Nos hát nem. Van egy játékmód, és más semmi. Írd és mondd, 12 db pályával. TIZENKETTÕ. Van 4-5 darab pályatípus, ezek variációi adják ki a pályákat. Elõször azt hittem, rosszul látok, amikor végignéztem mindet, és kerestem valami újdonságot. Nem kaptam.
(-) A fejlõdés rendszer KIVITELEZÉSE. Óriási potenciál lett volna benne: a játékos által kiválasztható fejlesztések, tech-tree, upgrade-ek, nem pedig 'játszom és automatikusan kapok valamit' mód.
(-) És még sorolhatnám...
Hihetetlen, hogy ezt kaptuk 'epic conclusion' címén. Vannak a játéknak jó pillanatai, a bétában kiválóan szórakoztam sokszor, ám a teljes játék egy jó nagy csalódás. Meggyõzõdésem, hogy csak azért kapott 10/7, 10/8 értékeléseket, mert C&C - ha nem ragasztották volna oda a címet, ez a játék 2010-en nem kapott volna többet sehol 10/6 pontnál, vagy 60%-nál.
Annyira rámentek a multira, hogy teljesen figyelmen kívül hagyták azt, ami a C&C-kben hagyományosan jó, a roppant hangulatos single playert.
Az EA óriási hibát követett el, amikor ilyen utat választott lezárásként. Nagyon remélem, hogy a játék negatív visszhangja nagy arculcsapásként éri az EA-t, és õszintén örülök az EA Los Angeles szélnek eresztésének - ez a kontár banda nem cseszhet el még egy C&C játékot.
Hamvaiból pedig évek múlva egy új C&C emelkedhet fel, új, lelkiismeretes fejlesztõkkel, akik nem adnak ki a kezük közül ilyen öszvért. A neten, hivatalos fórumon, C&C közösségekben óriási a felháborodás a rajongók részérõl, legyen ez intõ példa.
Persze mindez bennünket, C&C fanokat nem vigasztal - Kane ennél sokkal minõségibb és jobb lezárást érdemelt volna.
Cracking Command and Conquer 4 Made Easy
Explanation:
------------
- Run the offline patch and follow the instructions.
- Start the game using the custom launcher.
Known Issues:
-------------
- Progress jumps back to mission two after restart.
The emulator is an 0.1 alpha version, so I bet it's
going to get fixed real soon. I'll release a new
version of this application every time a new emulator
comes out so stay tuned! And saving your game at the
beginning of a new mission before closing the game
should work just fine until then. Happy Seeding!
Credits:
--------
Developed and brought to you by Blacktronic ~
Based on an emulator by KoriTama ~