Command and Conquer IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Reloaded verzió nektek nem jelzett vírust??
Az exére valami hacktool akármit nyivákol a vírusirtó!
Nod nem csak a malwarebytes.False vagy valóban valami féreg?

Next PC upgrade: 2022

Jó lesz az 3/10-nek is. Különösen így hogy fél éven belül megjelenik a Starcraft 2.

Doom 4
Nem tom hogy spoilerbe írjam-e vagy sem de oda írom...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha jól vettem ki: van 2 küldi asszem amin normálisan mész, és aztán 1 átvezetõben kell majd eldöntened hogy kit követsz. A Nod testvériségét és a nagy vezért Kane-t vagy a GDI-t és azt a hülye ugráló majmot, ill. GDI be nem vok biztos mert arra még nem nyomtam.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Prince23
DE várjatok már, ha lehet választani küldi közben h melyik oldalnál maradok, akkor mia faszé van két kampánya????????????

Doom 4
Na noddal végig vittem, csak a sztori miatt, aztán a gdi befejezõ videóját megnéztem YT-n. Hát maga a játék nem fogott meg annyira nagyon (a 3. pályán már trainerel játszottam) a C&C 3 és a KW sokkal jobb...
A sztorit megint nyitva hagyták :S (gondolom kieg miatt...)
Elég furcsa volt ahogyan oldalt választottam meg szerintem az is hülyeség hogy átoperáltak kénné. A másik ami nagyon nem tetszett(NOD sztoriban) hogy nem mehetek be, utólag kiderült a másikba is meghalok de hagytam volna a picsába azt a (szvsz) kiba**ott ronda feleségem azt mentem volna a prófétával...

Kihagyták a SCRIN-eket is pedig õk a kedvenceim...
Mutánsokkal is csak azokkal akis 3 lábú izékkel találkoztam...
Szóval szerintem nem c&c nek kiadva még nagy siker is lehetett volna (persze ha normálisan megcsinálják az egységeket).

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Narxis
Elég jó teszt, de túl lett pontozva, pedig a végén még le is írja amit én is gondolok és még sokan mások.

Max. 6/10, de akkor jószívû voltam.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Prince23
Rage47
most, hogy így bereklámoztad, biztosan sokan fognak érte kapkodni😄

am. kíváncsi lennék egy eladási statisztikára :p
EvilRicky
Helló mindenki!

Nekem lenne egy kis problémám a játékkal... Leszedtem a Reloaded változatot, feltelepítettem és mikor elindul csak fekete képernyõ van, bevillan 1x a kurzor aztán eltûnik. Ilyenkor mit lehet vele csinálni. Laposom konfigja: c2d 2,2 Gh, 4 Gb mem, Ati HD 4570 512 Mb <-- Elviekben ezzel mennie kellene!
Elõre is köszönöm a megoldást!
Üdv.

Újabb szög a játék koporsójába...

Nem tudom hogan gondolták ezt az EA-nál, de nagyon benézték.

Narxis
Konkrétan a játékban nincs LAN beépítve, tehát eredetivel se lehet LANozni. 😊

Megnéztem én is. Command and Conquer alsótagozatosoknak.

Ez így, hogy a lan nem mûködik a warez verzióban, már most halott cucc.
Bár szerintem ezen semmi se segítene.

Nme lesz baj abból hogy steam accounthoz kellett regisztrálni? Ha egy más acchoz regelt játékot veszek azt tudom használni?
Ez a játék tiszta szégyen bánom ,hogy kiadtam rá 10000-et A karakterek gyengék a játék értelmetlen megszabott a népességed nem tudsz egységeket gyártzani nincs begyüjtés .Nagyon rossz ul sikerült ráadásul néhány katona a down of war-ból lett kimásolva. Az ütközetek semmitmondóak.Nagyon gyenge ,ha vaakit érdekel eladom 8000ft-ért
Narxis
Egyáltalán van olyan aki megvette?😄

Am. hardverapron nézz szét, ott mintha láttam volna.

Van olyan aki eladja a játékot esetleg?
thx

grebber
Már készül a magyarítás hozzá!

Next PC upgrade: 2022

Szasztok

esély van rá hogy lesz valamikor magyar hozzá?

Narxis
jah

Olvastam hogy nincs rajta se Lan, se dedikált szerver :S szal akk sehogy se lehet coop vagy lan? csak eredetivel?
Hát ez a játék.......6 verzioban töltöttem már le....játék közbe hibaüzenet és kilép 😄 szánalom VICC 😄 zero hour powa
Narxis
lol

Prince23
De keci hülye története van 😄

ha jól fogtam fel Kane igazából annak a fajnak a tagja,ami létrehozta a Scrint.Sok ezer évvel ezelõtt esett csapdába a földön,és életét Káin-ként kezdte azaz megölte Ábelt.Háborúkat kellett szítania, mert a technológia csak háborúkon keresztül fejlõdhet arra a szintre,hogy visszatérhessen bolygójára.egy kicsit olyan mint E.T XD
hali, lehet coop-ot vagy lanba játszani (törtel) ?
Prince23
De mi az oka, hogy ilyen áldozatot kell hozzon Kane? Az emberiség fennmaradása érdekében teszi?
állítólag ez a mennybementele vagy mi a szösz.

Narxis
Hát jah, azt is szidtam egy kicsit(korábbi részekhez képest...), de itt egyértelmûen visszasírom. 😞

wesker24
Ha a CNC3 Tiberium Warsra gondolsz akkor az 1000x jobb rész volt mint a mostani CNC 4 !
wesker24
Kane mind a 2 esetben átmegy a Scrin portalon hála nekünk mert csak mi vagyunk képes kinyitni a Scrin portalt a beépitett implantátumnak köszönhetöen ! Erre az a vén niga ribanc mindkét esetben kinyir minket a legvégén GDI frakcióban azért mert rjön arra hogy csak mi vagyunk képes kinyitni a Scrin portált ezért végez velünk de még kitudjuk nyitni a Scrin portalt és mivel a feleségünket is megölték meg minket is lelö az a vén troty igy a legvégén együtt leszünk ! A NOD frakcióban meg azért mert Kane végsõ kétségbeesésében lemásoltatja magát vagyis mi is Kane arcát kapjuk és mikor akitválni akarjuk a Scrin portalt a vén troty lelö minket de az igazi Kane megfojtja a vén niga ribancot és meg arra van idönk hogy akitváljuk a Scrin portalt DE mivel a NOD ffrakcióban megmentettük a feleségünket igy a feleségünk karjai között halunk meg !
Prince23
Azt mondják h a legsötétebb rész a cnc-nek a tw. mi ebben olyan szomorú? Kanenel mi történik a legvégén?

Én nem bírtam vele tovább játszani úgyhogy ma letöröltem…
Én ezt a játékot akkor sem venném meg ha 1000 Ft lenne borzalmas

Shiwo
mondjuk az is röhejes, hogy több évtizednyi háborúskodás után, mikor a föld nagy részét tibérium borítja, van annyi nyersanyaguk, hogy ha a böhöm fõépület/jármûvet leakarjuk cserélni, akkor nem elviszik, hanem felrobbantják..végül is biztos futószalagon gyártják, és minden nap összedobnak belõle vagy ezret...

hogy a régi cnc-t készítõ egyének közül egy nem volt ennek az összetákolói között, az tuti (kivéve Kane-t, de õt is max mint színész alkalmazták, és valószínûleg nem merték megmutatni neki a készülõ játékot, mert ha van benne egy kicsi kis tisztelet a sorozat iránt, akkor elküldte volna õket melegebb éghajlatra, és nem adta volna arcát a videókhoz..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
amúgy van egy érdekes taktikát kezdtem alkalmazni kampányban....kezdésnek lepakolok egy támadó crawlert, legyártok 3 mérnököt és 6 titánt... crawler szétkap, védekezõ crawler letesz...majd szépen elkezdek bunkereket lepakolászni és egybõl eladni... minden bunker után marad egy kis fejleszõ-csomag..3 bunker után már egy egység csillagos lesz...szépen felcsillagozom mind a 9 egységet (az ügyebár 27 bunker letétele és eladása idõ), oszt indul a banzáj...a 6 csillagos titán elég dúrva ütõerõt képvisel, a 3 csillagos mérnök meg jól tudja õket javítani, ha valami lõné õket..és nem hullanak el fél perc alatt, mint a sima rang nélküli verziók...

Gondoltam folytatom, de megint jött a néger öreglány, és megint olyan kurva értelmetlen volt...befejeztem. Csak azért nem törlöm még le, mert megmutatom másoknak is , hogy mekkora gyenge lett.

Miért kellet ezt így eltolni? Annyira bosszant. Úgy szerettem a C&C-t. Erre tönkre teszik. Ez az új divat, minden játékot elcsesznek, mert új igények, vagy nem tudom és 10 játékból kilenc szar lesz.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

wesker24
Na ja nekem mondod az egész játéknak szinte semmi értelme !
Hiába szenvedtem végi az összes pályát !

A befejezö videok akkora nagy orbitális baromságok hogy azt hittem kifutok a világból aki ezt kitalálta azt azonnal fejbelövetném !
Ja,aha, értem. Teljesen úgy tûnt, mintha valami gyerekhez beszélne. De különben mindegy, ettõl eltekintve se jók a videók.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

wesker24
Gondolom mivel szereti a férjét és egyszer már elvesztette és nem akarja ujból elveszteni ezért beszél vele ugy ahogy !
De semmilyen szinten nem tudok angolul, az a nõ meg úgy beszél, mintahogy a gyerekekhez szokás .Vagy akkor csak ennyire szar színésznõ?

wesker24
Jah elfelejti a pályákat de ott van a Load funkció ha mentettél ott folytathatod ahol abbahagytad ! Nekem teli van aLoad mappa GDI ÉS Nod mentésekkel !!!
wesker24
Azt meg honna vetted hogy gyerekként vagyunk benne mint parancsnok !

Ennél nagyobb hülyeséget még életemben nem halottam ! <#idiota><#hehe>

Ha valamilyen szinten tudsz angolul akkor tudhatnád hogy mi is parancsnokot alakitunk aki természtesen egy felnött férfi aki régebben meghalt vagy elesett a háboruban de hála az új technologiának és a beépitett implantátumoknak hála sikerült újraéleszteniük minket ! Igy félig ember félig robot lettünk ! Mint anno a C&C 3 Kane Wrath-ba !

És aki mindig beszél hozzánk az nem más mint a feleségünk és nem az anyánk !XD Mert gondolom idöközben megházasodtunk a játékban !

Amikor ki kell menekiteni a civiliket mondják is a többiek hogy semmi nyoma a feleségünknek keressünk tovább !

Amugy a NOD és a GDI között az a különbség hogy mig a GDI frakcióban megölik a feleségünket felrobban a civil szállitó addig a NOD frakcióban sikerül kimenekitenünk öket !
Ez az újratöltve féle törés sem jó elfelejti a pályákat... <#wow1>

Aha, csaj épp a normális C&C-kben nem így volt, hogy fossam az egységeket, de egységlimit van...

Meg ja, mitõl ilyen erõsek azok az épületek? Hogy a viharba van ez? Lövöm öt percig semmi, legyártja a II. Ukrán Frontnak megfelelõ hadsereget, és szarrá lõ. Hû de fair... <#idiota>

Nem az hogy nehéz, hanem ostobaság.

Igaz, hasonlít a Down of War-ra, de az tetszett. Igaz semmi extra nem volt benne, csak a világ volt az, ami nagyon tetszett. Emiatt elõ is vettem párszor. Hasonló volt, csak az nem volt így...hm..finoman szólva elkúrva, hogy egy klasszikust idézzek.

Mert szerintem önmagában se állja meg a helyét, pont az ilyenek miatt, kevés az egység limit, ha akarok a tank mellé repülõt, akkor bontsam le, és építsek repülõt gyártót. Ilyen hülyeséget még sehol se láttam.

Na, és a videók. Lehet én nem értem, demi egy kis gyerek vagyunk? Mert egy fehér nõ, én azt gondoltam az anyám, az magyaráz mindig valamit. Most akkor gyerekként vezetjük a háborút? <#fejvakaras>

Na mindegy, mégegyszer nekiveselkedek, de ha nagyon bosszant hagyom a francba, elõveszek inkább egy régebbi C&C-t

Áh, trainer-t nem használok. Csak akkor, ha egy olyan játékban akadok meg, ami egyrészt tetszik, tovább akarok jutni, és sehogy se sikerül.

De ez nem tetszik, lehet még egyszer megpróbálom, aztán hagyom.

Shiwo
én azt úgy csináltam meg, hogy a jobb felsõ rácsos izénél tettem le a crawlert, legyártottam 5-6 titánt, kisértem a konvojt, és közbe nem lõttem semmit, csak mentem a konvojjal, ahogy bírtam (akkor a gép a titánokat lõtte, nem a kis kocsikat)... easy-n általában kettõ végigért a pályán, mire legyalulták a titánokat...közbe mindig gyártottam újakat, azok megint kísérték a konvojt, élõ céltáblaként, és így tovább, míg a megfelelõ mennyiség át nem jutott...

amúgy kábé úgy érzem, mint Tomargus..az a lényeg, hogy fosd az egységeket, mert ugyis bedarálják..az ellenséges crawlerek elíntézése meg egyenesen kínszenvedés...nem elég, hogy iszonyatosan bírja a gyepát és lõ is, mellé még gyártja izomból a gépeket is szüntelenül..int már mondtam, easy-n tolom, de így is vért izzadtam néha a lenyomásukkal...a "legnyerõbb" taktika még így is az volt, hogy 3-4 tank/titán lövi a crawlert, és 4-5 mérnök gyógyítja azt az egységet, amit éppen izomból lõ a crawler meg a körítés...persze ha épp átálltak a mérnökökre, akkor csókolom, végük volt, mint a botnak, gyárthattam le mindent újra, oszt folytatódott a dolog..

lényegesen jobban emlékeztet a dolog a dawn of war 1. részére, mint a régi cnc-kre, de abban legalább lehetett normális mennyiségû egységet legyártani..ami ebben van, az röhej... például ki a tököm fog bunkert építeni..crawler közelébe vagy fix helyekre tehetõ csak, ugyanúgy lefoglalják a beletett emberkék az egység-slotot, mintha mászkálnának, és nálam pikk-pakk szétkapta az ellen... meg hát az egységek spéci képességei...ott van a skorpió-tank..hasznos képesség, csak ha több ellenfél van, használhatatlan... mire mindet kijelölöd egyesével, addig tuti szétlõvik valamelyiket..a gép lehet jól tudja kezelni, de az embernek csak egy egér-mutatója van...ha meg ne adj isten 1 csapatban (kijelölésben) van más típusú egységekkel, akkor meg elég macerás kiaknázni a spéci képességét..

lehet, hogy magába megállná a helyét ez a játék, de hangulatban, játékstílusban semmiképpen sem méltó az elõdeihez

wesker24
Ha sok egységet akarsz és kevesled a poplimitet használj trainert ! Egyböl lesz egy rahedli sereged ! És pillanatok alatt megcsinálod a pályát ! xDD!
De hol van olyan épület amit ellehet foglalni, és növelni a limitet? Mert 50 , így van, az nem elég semmire.

Amúgy egy óra? Eh...szerintem hagyom a francba. Nem olyan jó ez, hogy egy órát beleöljek.

wesker24
A pop limitet ugy tudod növelni ha elfoglalsz épületeket ! Jah és az az 50 az alig elég valamire ! Igazából csak a 3 pontos egységekböl lehet sokat termelni ! Persze az erösebb és jobb egységek azok már 6 pontosak a 10 pontos szuper egységekröl nem is beszélve ! Én azt csinltam hogy folyamatosan termeltem az egységeket már akkor elkezdtem mikor betámadtam öket és mire kipurcantak már kész volt akövetkezõ egység !

Arra küldire gondolsz ahol 12 civil szállitó jármüvet kéne megvédeni ugy hogy eljussanak a célig ???

Mert ha igen akkor ott én is szivtam ezerrel ! Amugy a saját crawleredet lehet törölni is igy lehet többféle különbözö egységed is !
Szárazföldi egységed is lehet meg légi jármüved is lehet egyszerre csak lenyomod a delete gombot megvárod mig felrobban a crawler és kezdhetsz egy uj kasztot !

Én azt csináltam hogy a szárazföldi egységekel mindig a Crawlert támadtam a többi egységeket amik a civil szállitó jármüveket támadta az meg légi egységekkel támadtam ! Akkor volt egy kis zünet amikor az egyik vagy mindkét crawler kinyirtam na de 1 óra tökörészés után csak sikerült eljuttatni mind a 12 konvojt a megadott helyre !
Eh, nem tudom, mi van ezzel. Úgy a 4. küldetés GDI-vel, van három valami, megkell menteni. Megmentem. Oké, jön egy konvoj folyamatosan, meg kéne védeni .

De hogy? Egyszerûen nem értem ezt a játékot. Küldök oda tanokat, az nem jó. Gyalogságot, az se jó. Repülõket az se jó. Akkor meg mit kéne csinálni? Nem lehet egyszerre tankot meg repülõt is küldeni, mert ügye vagy ezt vagy azt gyártok, kurva zseniális megoldás. És azt se értem, hogy miért nem gyárthatok több egységet? A gép fossa magából, én hogy tudom növelni a limitet? 50-es limit van, az vagy 4-5 egység, a gép meg jön vagy harmincöttel.

Egyszerûen nem látom a játékot, nem értem.

Gurbehud, nekem is hasonló gondolataim táamdtak... C&C 1 inkább. Legrosszabb esetben 3.