Command and Conquer IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az exére valami hacktool akármit nyivákol a vírusirtó!
Nod nem csak a malwarebytes.False vagy valóban valami féreg?
Next PC upgrade: 2022
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Elég furcsa volt ahogyan oldalt választottam meg szerintem az is hülyeség hogy átoperáltak kénné. A másik ami nagyon nem tetszett(NOD sztoriban) hogy nem mehetek be, utólag kiderült a másikba is meghalok de hagytam volna a picsába azt a (szvsz) kiba**ott ronda feleségem azt mentem volna a prófétával...
Kihagyták a SCRIN-eket is pedig õk a kedvenceim...
Mutánsokkal is csak azokkal akis 3 lábú izékkel találkoztam...
Szóval szerintem nem c&c nek kiadva még nagy siker is lehetett volna (persze ha normálisan megcsinálják az egységeket).
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Max. 6/10, de akkor jószívû voltam.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
am. kíváncsi lennék egy eladási statisztikára :p
Nekem lenne egy kis problémám a játékkal... Leszedtem a Reloaded változatot, feltelepítettem és mikor elindul csak fekete képernyõ van, bevillan 1x a kurzor aztán eltûnik. Ilyenkor mit lehet vele csinálni. Laposom konfigja: c2d 2,2 Gh, 4 Gb mem, Ati HD 4570 512 Mb <-- Elviekben ezzel mennie kellene!
Elõre is köszönöm a megoldást!
Üdv.
Nem tudom hogan gondolták ezt az EA-nál, de nagyon benézték.
Ez így, hogy a lan nem mûködik a warez verzióban, már most halott cucc.
Bár szerintem ezen semmi se segítene.
Am. hardverapron nézz szét, ott mintha láttam volna.
esély van rá hogy lesz valamikor magyar hozzá?
állítólag ez a mennybementele vagy mi a szösz.
Én ezt a játékot akkor sem venném meg ha 1000 Ft lenne borzalmas
hogy a régi cnc-t készítõ egyének közül egy nem volt ennek az összetákolói között, az tuti (kivéve Kane-t, de õt is max mint színész alkalmazták, és valószínûleg nem merték megmutatni neki a készülõ játékot, mert ha van benne egy kicsi kis tisztelet a sorozat iránt, akkor elküldte volna õket melegebb éghajlatra, és nem adta volna arcát a videókhoz..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Miért kellet ezt így eltolni? Annyira bosszant. Úgy szerettem a C&C-t. Erre tönkre teszik. Ez az új divat, minden játékot elcsesznek, mert új igények, vagy nem tudom és 10 játékból kilenc szar lesz.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Hiába szenvedtem végi az összes pályát !
A befejezö videok akkora nagy orbitális baromságok hogy azt hittem kifutok a világból aki ezt kitalálta azt azonnal fejbelövetném !
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ennél nagyobb hülyeséget még életemben nem halottam ! <#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
Ha valamilyen szinten tudsz angolul akkor tudhatnád hogy mi is parancsnokot alakitunk aki természtesen egy felnött férfi aki régebben meghalt vagy elesett a háboruban de hála az új technologiának és a beépitett implantátumoknak hála sikerült újraéleszteniük minket ! Igy félig ember félig robot lettünk ! Mint anno a C&C 3 Kane Wrath-ba !
És aki mindig beszél hozzánk az nem más mint a feleségünk és nem az anyánk !XD Mert gondolom idöközben megházasodtunk a játékban !
Amikor ki kell menekiteni a civiliket mondják is a többiek hogy semmi nyoma a feleségünknek keressünk tovább !
Meg ja, mitõl ilyen erõsek azok az épületek? Hogy a viharba van ez? Lövöm öt percig semmi, legyártja a II. Ukrán Frontnak megfelelõ hadsereget, és szarrá lõ. Hû de fair... <#idiota>#idiota>
Nem az hogy nehéz, hanem ostobaság.
Igaz, hasonlít a Down of War-ra, de az tetszett. Igaz semmi extra nem volt benne, csak a világ volt az, ami nagyon tetszett. Emiatt elõ is vettem párszor. Hasonló volt, csak az nem volt így...hm..finoman szólva elkúrva, hogy egy klasszikust idézzek.
Mert szerintem önmagában se állja meg a helyét, pont az ilyenek miatt, kevés az egység limit, ha akarok a tank mellé repülõt, akkor bontsam le, és építsek repülõt gyártót. Ilyen hülyeséget még sehol se láttam.
Na, és a videók. Lehet én nem értem, demi egy kis gyerek vagyunk? Mert egy fehér nõ, én azt gondoltam az anyám, az magyaráz mindig valamit. Most akkor gyerekként vezetjük a háborút? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Na mindegy, mégegyszer nekiveselkedek, de ha nagyon bosszant hagyom a francba, elõveszek inkább egy régebbi C&C-t
De ez nem tetszik, lehet még egyszer megpróbálom, aztán hagyom.
amúgy kábé úgy érzem, mint Tomargus..az a lényeg, hogy fosd az egységeket, mert ugyis bedarálják..az ellenséges crawlerek elíntézése meg egyenesen kínszenvedés...nem elég, hogy iszonyatosan bírja a gyepát és lõ is, mellé még gyártja izomból a gépeket is szüntelenül..int már mondtam, easy-n tolom, de így is vért izzadtam néha a lenyomásukkal...a "legnyerõbb" taktika még így is az volt, hogy 3-4 tank/titán lövi a crawlert, és 4-5 mérnök gyógyítja azt az egységet, amit éppen izomból lõ a crawler meg a körítés...persze ha épp átálltak a mérnökökre, akkor csókolom, végük volt, mint a botnak, gyárthattam le mindent újra, oszt folytatódott a dolog..
lényegesen jobban emlékeztet a dolog a dawn of war 1. részére, mint a régi cnc-kre, de abban legalább lehetett normális mennyiségû egységet legyártani..ami ebben van, az röhej... például ki a tököm fog bunkert építeni..crawler közelébe vagy fix helyekre tehetõ csak, ugyanúgy lefoglalják a beletett emberkék az egység-slotot, mintha mászkálnának, és nálam pikk-pakk szétkapta az ellen... meg hát az egységek spéci képességei...ott van a skorpió-tank..hasznos képesség, csak ha több ellenfél van, használhatatlan... mire mindet kijelölöd egyesével, addig tuti szétlõvik valamelyiket..a gép lehet jól tudja kezelni, de az embernek csak egy egér-mutatója van...ha meg ne adj isten 1 csapatban (kijelölésben) van más típusú egységekkel, akkor meg elég macerás kiaknázni a spéci képességét..
lehet, hogy magába megállná a helyét ez a játék, de hangulatban, játékstílusban semmiképpen sem méltó az elõdeihez
Amúgy egy óra? Eh...szerintem hagyom a francba. Nem olyan jó ez, hogy egy órát beleöljek.
Arra küldire gondolsz ahol 12 civil szállitó jármüvet kéne megvédeni ugy hogy eljussanak a célig ???
Mert ha igen akkor ott én is szivtam ezerrel ! Amugy a saját crawleredet lehet törölni is igy lehet többféle különbözö egységed is !
Szárazföldi egységed is lehet meg légi jármüved is lehet egyszerre csak lenyomod a delete gombot megvárod mig felrobban a crawler és kezdhetsz egy uj kasztot !
Én azt csináltam hogy a szárazföldi egységekel mindig a Crawlert támadtam a többi egységeket amik a civil szállitó jármüveket támadta az meg légi egységekkel támadtam ! Akkor volt egy kis zünet amikor az egyik vagy mindkét crawler kinyirtam na de 1 óra tökörészés után csak sikerült eljuttatni mind a 12 konvojt a megadott helyre !
De hogy? Egyszerûen nem értem ezt a játékot. Küldök oda tanokat, az nem jó. Gyalogságot, az se jó. Repülõket az se jó. Akkor meg mit kéne csinálni? Nem lehet egyszerre tankot meg repülõt is küldeni, mert ügye vagy ezt vagy azt gyártok, kurva zseniális megoldás. És azt se értem, hogy miért nem gyárthatok több egységet? A gép fossa magából, én hogy tudom növelni a limitet? 50-es limit van, az vagy 4-5 egység, a gép meg jön vagy harmincöttel.
Egyszerûen nem látom a játékot, nem értem.