5661
-
BAk3R #692 haha, halál pontos volt :D
na mindjárt indítom -
#691 Az ne hidd h pontos lesz, lemerem fogadni!! De azért még 2 perc.
3. részbe lesz hó, jövőre!;) -
BAk3R #690 na még 8 perc. -
#689 jó lenne egy kis hó :p -
ZsirosKenyer #688 Szerintem ez Csak a Hard Rain-nél változik. -
#687 Gondoltam h nem lesz annyira drasztikus mint a Dio2-ben, az lett volna érdekes:).
Bármikor bármilyen idő lehet a mapon? Mert pl. a Parish-on mindig naplemente volt a videókban. -
Árnyvadász #686 Elvileg pályarészek változhatnak. De sokan csak annyit mondtak, akik próbálták, hogy más helyen volt elhelyezve a safe house. Ez csak a teljesre derül ki pontosan. Persze a demóban figyelni fogom, hogy van e valami változás.
Amiről tudok: időjárást biztosan vezérli az AI 2.0. -
#685 Nem lehet valahonnan, pl GameStopról demo kódot szerezni mint az egynél?:)
Vicces volt már a demoval az elsö pillanattól játszani :) -
ZsirosKenyer #684 remélem az AI director 2.0 szénné fog szopatni minket már a demoban is, így legalább változatos lesz az a 100x20 perc :D
Egyébként az csak vmi kacsa volt hogy kismértékben a pályákon levő objektumok is változni fognak? (fákat, házakat rak máshova) -
Árnyvadász #683 Légy nyugodt, hogy egész este ezzel fogod nyomni. Meg holnap, meg azután és azután, egészen november 17-18-ig :D -
ZsirosKenyer #682 realism mode kell az ilyen buta rushereknek =D -
#681 ezért írták a map készítők hogy fölösleges igényes mapot megcsinálni ha a játékosok csak végigfutnak rajta. Experten biztos fasza lesz. -
#680 percre pontosan, mint az 1nél:D -
Neoncsoves #679 20 perc? nane... -
#678 demo gameplay: part 1
Kb. 20 perc alatt végig is nyomja, fullig ki fog tartani;). -
#677 ők sem idióták hogy berakjanak versust is, eldurrogtatva az összes puskaport -
Neoncsoves #676 én mondtam, hogy csak Coop lesz. -
#675 UPDATE: We're now getting reports that it contains COOP only. -
#674 A Scavenge-be mindig benzint kell hordani a generátorba pl? Ennyi?
Legalább nem csak sima online lesz a demóban. -
#673 boxra már kijött
lesznek módok :p
görgesd lejjebb és látszik a képen:
http://www.l4dmods.com/index.php?option=com_content&view=article&id=272:l4d2-demo-coming-today&catid=2:news&Itemid=13 -
#672 Milyen jó ötlet. -
BAk3R #671 vagy elkezdesz visszautazni az időben, elindulsz amerika fele :P -
#670 Szóval mi a GMT+1-ben vagyunk szóval este 9-kor megkapjuk(ha nem késnek...). Yíííháááá!:) -
BAk3R #669 megnyugodtam :) -
#668 -
Neoncsoves #667 Sajnos ez az igazság :p -
BAk3R #666 sajnos úgy néz ki, hogy ez az igazság.
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=999042 -
Neoncsoves #665 nem amerikában.... GMT+1 IDŐZÓNÁBAN!!! -
#664 pedig ők is pcn kezdték -
xxxpaulxxx #663 a konzolosok meg azt nem értik, hogy pcn hogy lehet játszani:D -
#662 Amcsiban este 9-kor jön ki nem? Mert akkor számolj rá 7-8 órát. -
Neoncsoves #661 márcsak 8 óra a demoig! -
#660 Hát igen, fps nem konzolra való, lassabb a játékmenet mint pc-n. Pláne h ez a game eléggé gyors. -
#659 néha szó szerint borzalom nézni ezeket az X360as gameplayeket.
hogy tudnak ezek így játszani ?
többet sebzik a csapattársakat, mint a zombikat bazz. -
#658 huuhh tényleg, remélem itt már lehet mapokat késziteni egyből -
#657 Hát faxa lesz, miest kijön a 2, az 1. rész pangni fog az ürességtől... Mire én megveszem a 2-t, addigra meg kijön a 3.
Amúgy a map editor működni fog a 2-vel is? Vagy majd arra is várni kell egy évet? -
#656 Szerintem se éri meg. Tegnap az 1el játszottunk 3an, jól szórakoztunk meg hülyéskedtünk, de ennyi. Ilyen kis kikapcsolódás idönként nem ér meg ennyit.
Na de nyereményjátékokon azért részt veszek, hátha :) -
#655 fail -
ZsirosKenyer #654 micsoda buzulás megy steam community-n. Sokan aszitték a 9PM-re hogy reggel 9 :DDD -
#653 Nem hát:)