831
Homefront
-
#111 -
#110 Érdekesek lesznek ezek a dronok, bár a BP-ket akkor inkább már tankra vagy helire költeném. -
-
#108 takarodjál a kertbe megetetni a disznókat
retkes paraszt -
tarjani #107 azé van beekőtve a szemcsije me lézer szemű a srác jah + azéjis me ninja -
tarjani #106 miko lesz mán krekk ahő a melegfronthoó mi ? he ijjátok mán hogy sarjatok sűnt!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
#105 pl zavvi-n is ahogy irták... -
#104 Én legolcsóbban 8000ért láttam Zavvi-n. -
#103 Honnan tudsz digitálisan vásárolni ilyen jó áron?
-
#102 és bekötött szemmel fog a karakterünk lövöldözni? mint a karakter tigris-ben? -
#101 mw2 féle amerika megszállós storyval lesz single is
#42 #57 videok -
#100 #57 -
#99 minek ez a virágbolt ha multi játék?
vagy van single is?
amugy digitálissan most 6000ft -
#98 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ncore-on:Homefront.Multi9.CLONEDVD.READNFO-P2P -
#97 Hát a cod-ok közül is a cod4 ami überelhetetlen irányitásba... -
#96 quake engine mozgás utánozhatatlan :) -
#95 Egy valamit eddig nem tudtak lemásolni, most már nyomtam bc2-őt is...ez az irányitás. -
Inquisitor #94 "Mindenki a CoD-ot másolja"
Azt hittem a CoD egy MohAA másolat, éppen mint a Battlefield. ;) -
#93 aham. -
#92 Majd ha megjelenik kiderül! -
#91 üdv ennek mennyire lesz jo a multi???? -
ricsa008 #90 ezt most mér nekem válaszoltad
a kérdésem nem erre irányult -
#89 azt hogy nem lesz warez megjelenés előtt
csak konzolon :) -
ricsa008 #88 ez mit jelent? van benne magyar nyelv? vagy csak van benne magyar nyelvű telepítő? -
zsozso29 #87 Hahaha
-
zsozso29 #86 Úgy látom már van Steam-es verzió... :DDDD -
#85 -
#84 -
#83 Előrendelve !!!! -
#82 több, kevesebb sikerrel ;) -
#81 Mindenki a CoD-ot másolja -
#80 szerencsére most már másolják keményen az MW sorozatot
és ugye jótól "lopni" nem szégyen -
#79 Nagy csalódás volt tele hibákkal ,az alapötlet jó volt rombolható környezet Battlefield stílusú játékmenet ,tank heli repülő drone-ok meg minden , de vége lett mint a botnak . -
#78 -
#77 Nem is tudtam.
Akkor miért nem lett mondjuk Frontlines: Fuel of War 2?
Egyébként az jó volt? -
#76 Frontlines: Fuel of War -
#75 Első rész? MI volt ennek az első része?
Én mondjuk a THQ -tól sokat várok. Ők elég jókat csináltak eddig. Amit ismertem! Má én is hajlok affelé hogy előrendelem. De mondjuk egy Demo még jól jött volna. -
#74 MW az a CoD BO :)
azért ne kezdj el ereket vagdosni ;) -
#73 Én játszottam ennek az "első részével", nekem nagyon bejött. Marhára sajnálom, hogy a COD BO féle agyatlan hülyegyerek játékok inkább kellenek az embereknek, marketing ide vagy oda. Én megveszem ezt a HOMEFRONTOT, legfeljebb jól mutat a borítója 10 ropiért a polcon.
-
#72 ez egy épületes butaság :)
1) youtube-on, gamespot-on és egyéb nevesebb videoweblapok címlapján elhelyezett fizetett promo költsége sokszorosan hatványozott töredéke annak, amibe egyéb reklámhordozókon való megjelenés kerülne
2) nem a hiper weblap, nem az interjúk, nem a játékra áldozott munkaórák és enyhe túlzással még csak nem is játék minősége hozza be nekik a kp.-t - hanem hogy hányan veszik meg. ha nem ismerik, nem veszik meg
a legközelebbi példa a TDU2
pusztítóan sz.r lett játék az első részhez képest
tényleg, annyira hogy még Hitler-video is készült róla :)
mégis boldog-boldogtalan veszi, mert péppé hype-olták
a MARKETING mennynek és földnek ura azügyben, h termel-e nyereséget egy termék/ szolgáltatás vagy sem
az más kérdés, hogy sokan alábecsülik
vesztükre :)