831
Homefront
-
tarjani #191 no jojestét remilen nem zavarouk senkit se mán mikú gyún ki a játék mi he mán e mán ?? jazé me vidéki vagyuk nem ku igy megbántani engőm -
#190 Ez tényleg sovány 5 órányi játék
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A sztorival meg jól lógva hagytak minket... Gondolom tervezik a folytatást. -
#189 Képek + Trailer -
#188 ok -
#187 én is békével írtam, azért van ott a szmájli h ne bunkónak tituláld amit írtam, viszont amit írtál azzal nem értek egyet ("a szánalmas az nem nevetséges!!!") ezért írtam amit írtam ^^ -
#186 egyébként.:béke
nem veletek van,lehet hogy velem -
#185 ha te mondod... :D -
#184 a szánalmas az nem nevetséges!!!
(+egy kicsit unalmas is) -
#183 Ja ja irány a 500ik hsz -
#182 félre értés ne essék, nem védeni akarom - sőt bizonyos értelemben elszomorítónak tartom h ez lett a divat a magyar nyelvben,feltéve ha viccelődik az illető, ha meg tényleg így ír\beszél a valóságban és nem viccel akkor meg még elszomorítóbb (szerintem a "miérteket" nem kell részleteznem). -
#181 Most addig nem bírjátok elviselni amíg meg nem jelenik a játék, utána oda bannoljátok ahova akarjátok - de sztem addig belefér a tűréshatárba a gyerek, plusz állítom h én és még páran jókat virulnak a kommentjein... -
#180 VIP jog vásárolható -
#179 főnökféle 500 hsz elteltével lesz. -
#178 figyeljetek már,
hagyjátok,hogy 10-15 éves kölkök teleszarják az oldalt?
van itt valaki főnökféle? ironman2 te vip vagy!!!
ide azok jönnek fel akik a játékról érdeklődnek,vagy tévedek? -
#177 Éreztem h megéri ma is felnézni ebbe a topikba (Y):D -
#176 Háháááá :DDD - ez jóóó. Én inkább azt támogatom h nyissunk a fazonnak egy külön topikot mert kb minden egyes HSZ-e aranyat ér :'DDD -
ricsa008 #175 ezt valaki fordítsa le nekem a google fordító kiröhög :D -
foxxi #174 valaki banolja már ezt a főokost, lehet hogy poénkodik, de már nagyon idegesítő módon teszi! -
tarjani #173 rauszistás vagytuk me kiakartuk doubni innét egyutem huzátok tanyavilágru igy bántok a embere ??? -
foxxi #172 és ez mire jó? Oké, válaszolok: Semmire... -
Ironman2 #171 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.rlslog.net/homefront-clonedvd-p2p/ -
#170 Ez pont foirdítva lett volna jó, hogy Dad i am dissapoint :) -
#169 -
#168 Szerintem PS3-ra én is megveszem. -
foxxi #167 Jó lesz az majd multiba is
Még mindig várós + előrendelve. -
#166 A nyitóvideó, meg az első pálya teljesen beszippantott.
Előre félek, hogy csak 5 óra :( -
#165 kedd este 9-től stream -
foxxi #164 -
#163 Na ps3 és xboxra már van! -
#162 Bazdmeg már most leírjátok a gamet pedig tudtommal még egyikőtök sem játszott vele,velem együtt. -
#161 Amit irtok a videokrol, kb az a velemeny jott le nekem is 1 honapja az alfa alapjan. [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1243518896&no=45]#45[/URL]
Ettol fuggetlenul erdemes lesz kiprobalni, azert nem annyira katasztrofa, lehet valakinek bejon valamilyen okbol a vegleges game. -
#160 Ez a játék az évekkel ezelőtti játékok szintjén mozog, kb mint a Shellshock 2, vagy a Code of honor 3.
Egyszerűen gyenge minőség... pedig a trailer sokkal biztatóbb képet mutatott.
Ha majd telókra kiadják, a trolin két megálló között eljátszogatunk vele. -
#159 hát színvonal az egekbe -
#158 Ráadásul a Bulletstorm 9-et, a TDU2 meg 7-et kapott.Hagyjuk már jó, ilyen számokat én is tudok csinálni, csak becsukom a szemem és elkezdem ütni a numpadot.Mindegy én úgyis megveszem és egyből írok róla véleményt hogy érdemes e megvenni. -
#157 tarjani vegyél fel iwiwre:) -
#156 Jah, tarjani egészebbé teszi X""DDDD -
#155 Akkor neked is tartalmas életed van. xD -
#154 Ne basszátok már ki, kajra azért olvasom a topikot h hátha írt e újabb hsz-t, vidámabbá tette a délutánom :DDD -
#153 tarjani,egy igazán vicces kisgyerek
nem tudom mi a baj vele?
csak fórumot tévesztett,igazából a 10 évesek mezőgazdasági lapjához akart írni
(kis paraszt)
de egy erre illetékes tehetne valamit ez ügyben -
#152 Azért látszik, hogy konzolon tolja :D