831
Homefront
-
#271 Leírjam részletesen hogyan kell??Persze prívben! -
#270 Én látogatok egy oldalt, ahol mindig, szinte azonnal felkerül, ha kijött valami új törés, vagy film, mozi, game release. Jelenleg azt mondja, nincs működö. Ez a phoenixes dolog meg nem ment nekem, egyszer próbáltam. -
#269 CSAK a kép működik (credit+exit gombon kívül egyik sem)
más:"a jatekot mar ma reggel feltortek... roviden a kinaiak kiadtak egy 1.3gb meretu updatet es 1 cracket"
már szedik torrenten,úgyhogy szerintem még ma jó lesz -
#268 Én már telepítettem Phoenix1.2 beta 3 már csak a lényeg kellene:-) -
#267 Nézelődj van és működik ez a kép is abból van nem az eredetiből!
-
#266 -
gilaba #265 De még sajna nincs törés hozzá. -
#264 Amcsiban már megjelent.
/facepalm -
gilaba #263 Csak nem feltörték? -
balika16 #262 -
#261 Wao... orisáj tankcsaták!
Egyébként a csúszásnak hála, választhatok méket veszem meg: ezt vagy a Crysis 2-t. -
foxxi #260 Megjött a serial. Már töltöm is lefele 8.14Gb
Bár játszani még nem tudok -
#259 Van aki zavvin rendelte meg? Lehet kipróbálom majd. -
#258 Újabb videók:[URL=http://www.youtube.com/watch?v=Gb65eSXQbTU]Homefront #1[/URL]
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=fg4GTevlVv8]Homefront #2[/URL]
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=BzxC1QnmMcY]Homefront #3[/URL] -
#257 Hm itt egész jó már. de amit én hoztam vidit, az nem tetszett nekem... :S -
#256 -
#255 PC-s multiplayer videó:
Nagyon tetszetős. -
#254 Ezt mondom én is.El kell olvasni ezeket a teszteket és megnézni mit rónak fel negatívumnak és miket "istenítenek". És akkor meglátod ,hogy a leírt dolgok neked tetszenek-e vagy sem.
Mert nem mindenkinek egyezik az ízlése. -
#253 Ja ez ugyanaz a magazin ami 9 pontot adott a Bulletstrom-ra, kösz inkább nem kérek a véleményéből. -
#252 "Az Edge 5/10-es pontszámmal illette a Homefrontot, ezzel pedig jócskán megdöbbentett mindenkit."
Csak az agyhalottakat döbbenthette meg kb.Ha egyszerűen nekik nem tetszik minek pontozzák fel? -
DemonHunterW #251 Homefront - Egész jó értékelések születtek! -
foxxi #250 Nem mintha érdekelne de , amugy meg várom a személyes tapasztalás idejét :) -
#249 No még lehet jobb értékeléseket fog kapni mint MOH 2010 -
#248 PCGames.de tesztje 84% -
#247 Nem volt rossz de a cod4-é sokkal jobb volt sztem, amúgy is csak azért játszottam ki mert a multi élvezhetetlenül laggolt.
Majd meglátjuk milyen lesz a homefront-é. -
#246 Talán az ütős sztorija miatt. a codok történetében nem sikerült ilyen jóra még egy sem. -
#245 Érdekes a cod7-et mért nem húzták le a rövid egy játékos kampány meg a fos grafikája miatt. -
#244 Nem értem mit fikázza a hosszát. Nem mintha a codok meg a moh sokkal hosszabb lenne... -
#243 -
#242 bocsi, azt hittem arra célzol hogy a játékban aránytalanul gyorsak a páncélozott járművek
shep:az tuti, de a hadseregeknek mindig van lóvétájuk naftára és ha nincs akkor megtámadják iraq-ot :D :D -
#241 Hát igen gyorsnak gyors de biztos nem 7-et eszik százon :) -
#240 Köszi, de ugyanezt mondtam. :D -
#239 jónak tünik nagyon a multi....:) -
#238 Ajánlom figyelmedbe ezt a videót:http://www.youtube.com/watch?v=vglw7d7Y8io
Azért mert egy jármű páncélozott nem feltétlen kell csiga lassúnak lennie.
Prince23:Én élveztem az FoW-t.A cod mellett nehéz kasszasikert csinálni egy fps-nek (persze van kivétel).Ez sem fogja megközelíteni a cod sikerét, ami azért lesz jó mert nem lesz tele taknyos csíter pöcsökkel. -
#237 megnéztem újra, (az előbb csak belepörgettem) igazad van. Kicsit benéztem -
#236 Ja ez nagyon gáz:-)
Én maradok a komolyabbaknál! -
#235 Ez nagyon furcsa. Nem mondom, hogy szar... meg mondjuk a konzolos irányítás a videóben... majd ha lesz PCs videó. -
#234 Nomeg vannak páncélosok, amik szintén lazán tartják ezt a sebességet. Akkorákat lehet velük ugratni, hogy kiesnek a pilóta tömései... :D -
#233 Hát ha a járműre gondolsz amivel a videóban megy a csávó az egy HMMWV (Humvee), ami akár 80km/h-val is tud menni úgyhogy nem értem mi a csodálkozás tárgya. -
#232 Úgy tudom nem lett sikerjáték, nem hogy kasszasikeres... meg kevesen multiznak vele.