831
Homefront
-
#351 5750ft (steames key) -
#350 7500 Ft -
#349 Én is megkaptam a levelet dehát 10790Ft+ szállítási költség kicsit drága főleg hogy van a városban 576 ahol még mindig 9990Ft. -
Gundark1234 #348 Most kaptam levelet. A Homefront a galaktikus CD üzletben már kapható március 18(pénteki) kiszállítással. -
#347 -
#346 A hanngal szerintem meg semmi baj nincsen, egyszeruen tul van vezerelve, de mivel a hangero allitok sem mukodnek nalam ebben a verzioban, igy nem derul ki biztosan. -
#345 sry, man
de te tényleg valami bélsárral játszottál
a FULLos verzióban (értsd: eredeti, gyári) minden általad hibaként felrótt fika homlokegyenest az ellenkezője lesz
#321 -
foxxi #344 A várakozásra tekintettel érdemes megnézni ezt!
-
#343 Aki majd a teljeset probalja ki, nezze mar meg, hogy az invert mouse mukodik-e rendesen. Ha egyhelyben allok akkor nem forditja meg, ha mozgok igen. Eleg vicces igy a jatek :) -
foxxi #342 Homefront - jó eladások az első napon, tőzsdei javulás -
foxxi #341 Nem beszóltam, csak lereagáltam az 2értékelésed". Óriási a különbség! Ezt is vedd figyelembe.
A demó meg mindig jó példa, és sajna hogy anno ugy gondolták hogy nem érdemes vele veszódni, vagy ha igen akkor meg fél évvel a játék után jön, de hát a piac és a pénz ezt diktálja.
Amugy ezért jó "nem messiásként várni" és nem csalódsz akkorát; SŐT! még lehet jobban bejön. Ha ez sikerül akkor messze nagyot lendítettél "magadon" :)
Szerk: az 5 is jó volt a maga nemében, én még mindig előveszem ha II VH. multit akarok ( persze a tank az..... ) -
#340 jav.: :)
"najó, az 5 nem volt valami nagy eresztés szerintem" -
#339 Akkor meg egyszerűen hagyják ki belőle az sp részt és szeva :) a Cod-ok sem váltják meg a világot single-t tekintve, mégis milliószor hangulatosabbak mint ez. (na jó, az 5 nem volt valami szerintem)
..és még mielőtt valaki (ismét :) ) beszól, elmondanám hogy én nem az az ember vagyok akik valamit vár mint a messiás, és 5 perc játékidő után leszarozza. Nagyon ritka (a közelmúltban tán nem is volt ilyen) az a stuff ami számomra ekkora csalódást okoz mint ez az izé.
Majd max ha esetleg lesz free weekend (vagy demo) meglesem a multit de a látottak alapján (videok, illetve az sp után) sokat nem várok attól sem. -
foxxi #338 A hangok biztos hogy jobbak leszenk, mivel ezt tudottan a törés hibája ( a kép is (nem mindenkinél ) ), az AI nem igazán érekel, megmondom őszintén, mert engem a maradék 60-70% érdekel, vagyis a multi. Ott meg hús-vér emberek ellen fogok játszani. :)
Kávéról pont leszokok :)
Amugy, egyszer persze a single-t is végigtolom ( kb mint a bc2-nél 3-4 hónappal később amikor nincs éppen netem valami miatt :) )
AZ meg "picit tényleg butus" aki az előre hallottak alapján a single miatt akarja megvenni. Az valóban tartozhat a 2-4k-s tartoményba "tartalma miatt", de ez is max személyes vélemény lehet.
na megyek telepíteni. :) -
foxxi #337 Isten ( közeli ) vagy! nekem most valamiért egyet se akar kirakni...
telepíthetem újra ezt a xart... Na de addig se kell olvasni az okoskodásaimat xD Lehet örülni. Majd re.
Jah, és warez topic! ;) -
#336 ja hát gondolom, a "normális" verzióval majd jobbak lesznek a hangok, okosabb az AI (pause menübe lépéskor kávét is főznek neked), taktikusabbá és jobbá válik a játékmenet.
oks.
-
#335 Itt a kedvenced, nesze: xD -
foxxi #334 Aham, de akkor talán teljes kép alapján kellene véleményt alkotnod. Mindent túl lehet egy adott pontig magyarázni.
Eltüntek a szmájliaim!!! brühühüh -
#333 Próbáld ki majd meglátod neked tetszik e. Ez az iromány szimplán magánvélemény volt. -
foxxi #332 te is fiam! Komolyan a warez verzió alapján gondolod hogy ez reális kritika?
Főleg ugy hogy a törés - nyiltan még nem 100%os hozzá?
ne vicceljünk már... + CSAK a single "tapasztalatokkal" rendelkezhet ( még egyszer: gagyi töréssel ) ami a játék 30% max.
De aki ilyen 2tapasztalatok" alapján vesze, nem vesz valamit, az Ő dolga.
+ ismét kérem, ha a warez témát folytatjátok, csináljatok neki topicot. Köcce -
#331 Már miért ne alkothatnék véleményt? Hagyjuk ,árt ezt a hülye idióta beidegződést. Mielőtt valamit megveszek alap hogy kipróbálom. Attól még hogy megvásárolom, nem fog tetszeni..
A BC2-nek nekem az sp része is bejött. (meg is vettem) -
#330 ez a kritika üt rendesen.
ui. ennyire nem lehet xar, vagy mégis?! -
#329 Még jó,hogy van WAREZ ,lemontam!!! -
#328 Majd ha kipróbáltad a multiplayert és teljes képet kaptál róla akkor alkoss véleményt, főleg úgy hogy egy centet sem fizettél érte.
A Bad Company 2 single-jével 10 percet játszottam mert egy kalap szart sem ér (pedig megjelenés óta megvan), a multijában több mint 1000 órám van.
-
#327 Mondjuk a hullatelepes rész az tetszett !!! -
foxxi #326 Örülnénk neki ha a WAREZ verzió, és egyéb nem hivatalos úton elért példány játékélményét egy WAREZ topicba írnátok. itt senkit nem érdekel a kalóz verzió hibákkal telezsúfolt, és a xar krekk által nyújtott "játékélmény" kibeszélése.
Hivalatos megjelenés: Holnap
Köszönjük. -
#325 Este nyomtam vele kb 1-1.5 órát.
Nem törődve az előzetes lehúzós kritikákkal, (mondván majd én eldöntöm milyen), próbáltam objektíven hozzáállni.
De mind hiába. Ez 1 szar nagy betűkkel.. SZAR.
Agyon scriptelt, agyatlan nulla.
Az AI oylan szinten hülye hogy az hihetetlen. Ráadásul ebben is megtalálható a "kedvenc" feature-m, mint ami a codban is. Ha az ember próbál kicsit taktikázni, és nem a tömeg közé ront ezerrel, már másodpercen belül tuti odarepül (akár falon keresztül is lol) egy gránát, vagy csak úgy meghal.
A másik. Kérdezném én. Az milyen hogy az ellenségtől nem lehet felvenni a fegyvert?
Hangok. NEVETSÉGESEK. Mikor futunk, annak kb oylan a hangja mintha valami fát kalapálnánk, vagy én nem is tudom. A fegyverek által kibocsátott zaj (mert hangnak ezek sem nevezhetők) szintén szörnyűek.
A durva az hogy az előző játékukban (Frontlines) pont hogy ezeket találták el de nagyon.
Grafika. Ha még messze sem nevezhető kiemelkedőnek, kb ez a játék legjobb része.. Mondjuk ha azt nézzük hogy továbbfejlesztett ue3 dobog a játék alatt, (ugyebár tisztában vagyunk az engine képességeivel) akkor azt hiszem ezt is nyugodtan leszarozhatjuk..
Véleményem szerinte ennek az "alkotásnak" minimum 2k-s EVM budget kategóriában kellett volna indulni ahhoz, hogy ne legyen óriási bukta.
Végezetül pár ingame kép tőlem:
-
vzajcev #324 Mond vissza, kapják be -
#323 Bánom ,hogy előrendeltem!! -
#322 És lőn tényleg megy (Homefront.Multi9.CLONEDVD.READNFO-P2P). Viszont, nagy bánatomra, eszméletlen nagy fos ez a játék. Annyira vártam egy jó fps-t, de ez nagyon gyenge. -
#321 Egy vételt megér!!
Jobb mint a cod bo!De nem jobb mint cod 4:-)
Joccaka!! -
#320 Akkor ez megint egy agyhalott teszt.Összehasonlítanak egy nagypályás nagyobb-létszámú harci járműves játékot egy kis pályás kisebb-létszámú jármű nélküli játékkal.Akkor inkább hasonlítanák a bc2-höz.
Kongy:apróbb dolgokban valóban hasonlít a cod-hoz (hit,perk,mozgás) de a többiben köze sincs a cod-hoz -
#319 Kötve hiszem h multiban tolnám majd ezzel. Gyenge CoD koppintás sztem. Persze single még lehet jó. -
#318 Homefront multi teszt (nowgamer.com)
Multit hasonlitjak ossze a Black Ops-al.
A BO-ra 5 pontot adtak, a Homefrontra 3-at. -
#317 Na mivan meg van a MOH gyilkosa? -
#316 Homefront sells 375,000 on day one in North America
meglesz az a 2. rész :) -
#315 csináljatok már warez topicot ez hihetetlen -
barnasopiane #314 grebber 2-4 mit kell csinálni ird le légyszives -
#313 Egy ruszki torrent oldalon találtam egy ilyent Homefront (2010) ENG [RIP] 2,59gb -
barnasopiane #312 grebber leirnád részletesen hogy hogyan is kell csinálni hogyan kell kicsomagolni az isot?ird le légyszives hogy mit hogyan kel csinálni légyszives