53877
-
#7587 kivi leszek a prokra... -
#7586 Na most megy. -
#7585 most már nekem is de már felolvasták hogy kik játszanak :D
-
Cat 02 #7584 Nekem megy de nincs semmi :D -
#7583 basszus pedig most indult volna,ashéra kíváncsi lettem volna -
#7582 Nekem sem megy. -
#7581 nekem megált a stream..
-
#7580 ok most kezdődik :)
-
Cat 02 #7579 CLG-nél csomószor volt olyan, hogy egyik tag nem tudott mozogni és nem volt semmi. -
#7578 most kezdődik majd Fnatic vs myRevenge best of 3, és mint mondtam egész nap lesznek meccsek -
#7577 most kezdem el nézni,lesz még több meccs?
mert most csak 2 csóka látható :D
-
#7576 hiába panaszkodik, egyértelmű hogy SK jobb volt mindkettőben -
Cat 02 #7575 SK játszik. Élő, érdekes -
Axsys #7574 UnoGo Tharr -
#7573 Az ellenfélnél az egyik panaszkodott a gépre, hogy szar :S -
#7572 Nekem még mindig 0... eddig összes punish. -
#7571 ja egyébként most megy a Dreamhack qualifier own3d.tv-n ESL TV channeljén, SK vs TicTac már lement SK odaverte öket elég rendesen. Egész nap fogják vetiteni elvileg, meg majd az amcsik is lesznek -
#7570 Azt mondták vhol, h ha majd beindul ugy lesz hogy egy hét alatt kb 1000 Ip-t fogunk kapni érte, mondjuk ez gondolom +/- attól függően hogy mennyi casebe segitettél. egyébként föoldalon már reggel ota kint van hogy mostmár 10 case/nap , eddig amiota van azota minden nap csináltam és kb 2-3 pardonom volt , mondjuk azért érdemes megnézni a chat logba h miket irkálnak azok is akik reportolják -
#7569 30-asok dönthetnek a reportok sorsáról, vagy ban, vagy pardon. -
#7568 ez a tribunal ez mi lenne? kicsit lemaradtam.. -
#7567 Tribunal működik! (nem én vagyok)
-
#7566 Fasza ez a Mundo. -
#7565 xin zhao-t ajánlom -
#7564 1 hét. Nem 1 hónap. -
#7563 Leírták fórumon, hogy kb 1 hónap jó döntések után kapsz kb 1000 IP-t. A jó döntések azt jelenti, hogy nem rohantál végig és punish mindenkire, hanem valóban elolvastad és átgondoltad, mivel a riot is átnézi állítólag az ügyeket. -
#7562 Próba időszak alatt nincs még ip. -
#7561 kapott már valaki ip rewardot tribunal-ból, én mióta van csinálom de még semmi.... -
#7560 A meghívottakat mikor frissíti? Azt mondja, hogy elérte a lvl5-öt, de nekem még csak 3-at jelez. -
BaSSeR #7559 se marcho de la partida queriendo por que le mataban,se enfado y abandono
Intentionally feeding
Szerintem igaza van a srácnak... Nem értem miért nem lehet angolul reportolni valakit, vagy csak annyit odaírni hogy noob... -
#7558 Na megy a tribunal. -
#7557 Hmm. Főoldal és tribunal nem jön be, csak fórum. Gragas elrontotta :D -
#7556 aullah felvetelek friendsbe,axsys te milyen néven játszol? -
#7555 Mondjuk nekem be sem jön az eus oldaluk :D -
#7554 Ha nektek megnövelte, akkor mindeninek. De mondták is, hogy majd 30 lesz a max naponta. -
Axsys #7553 Ahogyan bármelyik másik karival :-)
----
Mindenkinek megemelték 10 re a limitet? -
#7552 hali ha van kedvetek gamelni vegyetek fel friend listbe avolance néven futok egyébként Xin Zhao-val ha jó a csapat lehet ownolni :) -
#7551 You’ve reached your 24-hour limit of 10 cases. The limit is reset nightly at 1:00 AM PDT (8:00AM GMT+0)
Hoppá megemelték a limitet 10-re. Kapott már valaki IP-t? Tudja valaki mikor lesz IP osztás? Kíváncsi vagyok mennyi fog járni. -
#7550 FairCombat [13:22:32]: sorry for have to go afk
FairCombat [13:22:33]: dinner :S
Ez jó :D Kapja a punisht ezerrel, de ezen kívül még végig oltogatta a csapattársait is. Aki tudja, h a köv 50 percben nem biztos, h ráér, minek csatlakozik egy normál/ranked játékhoz? -
#7549 Tribunal:
Srác balfaszkodik, ugat egész game alatt, aztán mondják neki h reportolni fogják erre írja: "there is no report system btw" 2 perccel utána beírja a közös chatbe h "report kayle" aztán a meccs végén még elkezd nácizni stb -
#7548 Ez most komoly? Iszonyat durva tud lenni, és végjátékban 500 körül üt a Q-ja...emellé stunnol és az ultija miatt kurva jo ganker