53877
0MWkPbn.jpg
  • tescodr
    kivi leszek a prokra...
  • Fpocok
    Na most megy.
  • tescodr
    most már nekem is de már felolvasták hogy kik játszanak :D
  • Cat 02 #7584
    Nekem megy de nincs semmi :D
  • tescodr
    basszus pedig most indult volna,ashéra kíváncsi lettem volna
  • Fpocok
    Nekem sem megy.
  • tescodr
    nekem megált a stream..
  • tescodr
    ok most kezdődik :)
  • Cat 02 #7579
    CLG-nél csomószor volt olyan, hogy egyik tag nem tudott mozogni és nem volt semmi.
  • ronihun
    most kezdődik majd Fnatic vs myRevenge best of 3, és mint mondtam egész nap lesznek meccsek
  • tescodr
    most kezdem el nézni,lesz még több meccs?
    mert most csak 2 csóka látható :D
  • ronihun
    hiába panaszkodik, egyértelmű hogy SK jobb volt mindkettőben
  • Cat 02 #7575
    SK játszik. Élő, érdekes
  • Axsys
    UnoGo Tharr
  • Fpocok
    Az ellenfélnél az egyik panaszkodott a gépre, hogy szar :S
  • Fpocok
    Nekem még mindig 0... eddig összes punish.
  • ronihun
    ja egyébként most megy a Dreamhack qualifier own3d.tv-n ESL TV channeljén, SK vs TicTac már lement SK odaverte öket elég rendesen. Egész nap fogják vetiteni elvileg, meg majd az amcsik is lesznek
  • ronihun
    Azt mondták vhol, h ha majd beindul ugy lesz hogy egy hét alatt kb 1000 Ip-t fogunk kapni érte, mondjuk ez gondolom +/- attól függően hogy mennyi casebe segitettél. egyébként föoldalon már reggel ota kint van hogy mostmár 10 case/nap , eddig amiota van azota minden nap csináltam és kb 2-3 pardonom volt , mondjuk azért érdemes megnézni a chat logba h miket irkálnak azok is akik reportolják
  • Grr1234
    30-asok dönthetnek a reportok sorsáról, vagy ban, vagy pardon.
  • tescodr
    ez a tribunal ez mi lenne? kicsit lemaradtam..
  • Fpocok
    Tribunal működik! (nem én vagyok)

• Grr1234
    Fasza ez a Mundo.
  • crackyS
    xin zhao-t ajánlom
  • Fpocok
    1 hét. Nem 1 hónap.
  • CharrDen
    Leírták fórumon, hogy kb 1 hónap jó döntések után kapsz kb 1000 IP-t. A jó döntések azt jelenti, hogy nem rohantál végig és punish mindenkire, hanem valóban elolvastad és átgondoltad, mivel a riot is átnézi állítólag az ügyeket.
  • Fpocok
    Próba időszak alatt nincs még ip.
  • Gubberx
    kapott már valaki ip rewardot tribunal-ból, én mióta van csinálom de még semmi....
  • Grr1234
    A meghívottakat mikor frissíti? Azt mondja, hogy elérte a lvl5-öt, de nekem még csak 3-at jelez.
  • BaSSeR
    se marcho de la partida queriendo por que le mataban,se enfado y abandono
    Intentionally feeding

Szerintem igaza van a srácnak... Nem értem miért nem lehet angolul reportolni valakit, vagy csak annyit odaírni hogy noob...
  • Fpocok
    Na megy a tribunal.
  • Fpocok
    Hmm. Főoldal és tribunal nem jön be, csak fórum. Gragas elrontotta :D
  • tescodr
    aullah felvetelek friendsbe,axsys te milyen néven játszol?
  • Fpocok
    Mondjuk nekem be sem jön az eus oldaluk :D
  • Fpocok
    Ha nektek megnövelte, akkor mindeninek. De mondták is, hogy majd 30 lesz a max naponta.
  • Axsys
    Ahogyan bármelyik másik karival :-)

----
    Mindenkinek megemelték 10 re a limitet?
  • tescodr
    hali ha van kedvetek gamelni vegyetek fel friend listbe avolance néven futok egyébként Xin Zhao-val ha jó a csapat lehet ownolni :)
  • Arnoux
    You’ve reached your 24-hour limit of 10 cases. The limit is reset nightly at 1:00 AM PDT (8:00AM GMT+0)
    Hoppá megemelték a limitet 10-re. Kapott már valaki IP-t? Tudja valaki mikor lesz IP osztás? Kíváncsi vagyok mennyi fog járni.
  • Arnoux
    FairCombat [13:22:32]: sorry for have to go afk
    FairCombat [13:22:33]: dinner :S
    Ez jó :D Kapja a punisht ezerrel, de ezen kívül még végig oltogatta a csapattársait is. Aki tudja, h a köv 50 percben nem biztos, h ráér, minek csatlakozik egy normál/ranked játékhoz?
  • ronihun
    Tribunal:
    Srác balfaszkodik, ugat egész game alatt, aztán mondják neki h reportolni fogják erre írja: "there is no report system btw" 2 perccel utána beírja a közös chatbe h "report kayle" aztán a meccs végén még elkezd nácizni stb
  • Czdano
    Ez most komoly? Iszonyat durva tud lenni, és végjátékban 500 körül üt a Q-ja...emellé stunnol és az ultija miatt kurva jo ganker