53877
-
#8627 amugy jo lett, bar zene ugyileg ismet visszalepes tapasztalhato -
#8626 -
Essencia #8625 Igazán lehetne szeró.. mostmár. 7 óra körül kellett volna visszajönnie... de már lassan 10... -
#8624 Ennyi? Csak ennyit tudsz mondani? :D
Tartogatok a következőre is, mert te úgy sem adnál repet, mert slackelsz. -
#8623 Orgonára gondolsz?
Foggalmam sincs... sosem játszottam vele. -
Essencia #8622 Na megint nincs szeró..? Vagy csak nekem ba**akodik megint ? ; ) -
SuLtAN17 #8621 Mármint mi a gyorsbillentyűje azt tudom hogy mit jelent :) -
#8620 automatán bejelöli az ellenfélt a másik pedig,hogy a legközelebbi ellenfélt jelöli be és arra tudod nyomni a Q W E R gombokat -
SuLtAN17 #8619 Mindig is meg akartam kérdezni hogy mi az autotarget? Vagy a nearbiest target? Shift+skill nem mindig adja nekem. -
#8618 ja ismétlés vágom már, na megnézek pár replayt, esetleg h ne kelljen mindet megnéznem melyik volt a jo game? group B első meccsét még láttam: Clg v gamedde -
#8617 hogyhogy megy még a stream? most értem haza, lemaradtam mindenről -
Eftörsokk #8616 úgy néz ki ennek a meccsnek is vége:) -
#8615 Nem, csak Dreamhacken egy mérkőzésre pickelték -
Ariakus #8614 ???
Buffolták vagy nerfelték Kassa-t vagy mi? -
#8613 morde-s jelenet kimaradt -
#8612 Kassadin trololol -
Eftörsokk #8611 clg-xan hát nem tudom, elég sima győzelem volt, már a pick se volt nekem túl tiszta xan nál, na mind1:) -
#8610 Egy kis néznivaló, amíg szünet van... persze csak annak, aki akarja:
-
#8609 riporternek mélyebb hangja van mint a CLG-s csávónak -
Eftörsokk #8608 azért így elveszteni, nem kellett volna ennyit felrakni egy bd-re -
#8607 Na jó. Mégis. :D Nem gondoltam volna, hogy ezt a team fightot így elbénázzák. -
#8606 Nem olyan biztos az még. :P -
Eftörsokk #8605 azért ez kellemetlen toronypush hiba volt topon:P -
#8604 szerintem innentől a TSM már megnyeri -
#8603 Ez jó kis ww fail volt! :D -
#8602 Azok minden játékban jók, főleg ahol APM kell 8) -
#8601 Azt más is észrevette,hogy legalább 1 ázsiai van minden csapatban ? Még a német és a kanadaiban is -
Eftörsokk #8600 meglehet, de már akkor is elég szép elönyben voltak a németek
viszont ennek a riporter kóreai csajnak milyen baszott széles feje van XD -
#8599 Akkor még állt mind3 inhibitor.. egy mackó be középre és lehet aceltek volna. Lehet nem. -
Eftörsokk #8598 hát igen, elég gáz volt az annie dc, bár valszeg nem azon múlt a meccs -
#8597 Nem tartom valoszinunek, hogy a svédek nem tudnának összerakni egy lant, inkább a kliens szarhatja össze magát -
#8596 Tudtommal NEM LAN. Ahogy a SC2 sem LAN.
Csak RIOTos kliensel nyomják online-t. -
#8595 A kliens ugyanaz! :) -
#8594 Főleg hogy LAN rendezvény, nem is értem hogy lehetséges -
#8593 Kritikán aluli ez a mennyiségű disconnect egy ilyen rendezvényen egyrészt, másrészt az is no comment, hogy annyit mondanak, hogy bad news for them.. baszki, indítsák újra a meccset vagy valami.. 3 vagy 4. disconnect, ezért még 1 normal gameban is ideges lennék nem egy dreamhacken. -
#8592 CSALÁS!
ANNIE-t ddosolták... tuti. -
#8591 -
Eftörsokk #8590 én meg alistair fairplaye miatt:) -
#8589 Nidalee miatt a németeknek szurkolok ^^ -
Eftörsokk #8588 lol tsm kikapott xantól