53877
-
#8827 Alig látom őket. Amúgy arra jó ez a dreamhack, hogy a Riot is belássa végre hogy a championok 50%a használhatatlan egy ilyen nagyságú versenyen. -
#8826 pedig mindhárom elég gyakran használt champion -
#8825 Shusei kezd legendává avanzsálni ASASASASD -
#8824 Fnatic -
B52Yami #8823 Ki nyert fnatic vagy aaa? Lemaradtam a végéről. -
#8822 Érdekes hogy Malz, Jarv és Janna majdnem minden meccsen szerepel, pedig sohase használják sehol. Ritkán látok ilyen championoket, pedig nagyon is jók! Főleg a tegnap esti Malz + WW duó. -
#8821 Jut eszembe, tribunálból kapott vki mostanában ip-t? én pár hete kaptam 1x emailt de azóta semmi... -
#8820 lol -
#8819 1v4-be beugrott társak nélkül -
#8818 mit csinált? -
#8817 Minden Jarvan IV játékos nevében elnézést kérek azért, amit most Cyanide csinált -
B52Yami #8816 Engem sem érdekel most...amíg melóban vagyok,de legalább a hétvégén menne, amikor kicsivel több időm van lazulni(kockulni trollok kedvéért) :D -
#8815 Hát azt akarhatod... -
vajo #8814 Én már pumpáltam a karimba majdnem 12ezer RP-t úgyhogy jogos ha háborgok, de nem szoktam, csak új pályát akarom már. xD -
B52Yami #8813 Én fizettem érte, MUuKODJ SERVER!
-
zorovpeter #8812 Most 1 perces volt a sorbanállás ~2000 emberrel. -
zorovpeter #8811 Húha, húzd fel magad még jobban egy ingyenes játékon. Akkor lenne okod felháborodásra ha pumpálnád a pénzt a riotba rp vásárlásokon keresztül.
Másrészt nem a riot hibája, hogy elkerülte a figyelmed a német/angol/még másik nyelvű figyelmeztető, miszerint 90 perc és leállnak. És az oldalon is kinn volt, hogy kettőtől nem lesznek.
Szép munka! -
#8810 Ráadásul az USA-ban elég korán van még ehhez (gondolom a nézők elég nagy százaléka onnan származik) -
B52Yami #8809 Nem is nézik annyian a streamet :D bár lehet azért mert melóznak az emberek. -
#8808 aAa csúnyán kikapott... -
#8807 Ma engem is, meg is lepődtem :D nem vagyok már ehhez szokva hogy csak úgy belépjen rögtön :D -
#8806 Engem most simán beengedett :) -
#8805 milyen igaz -
B52Yami #8804 Stabil servert akarj, ne mapot! :D -
#8803 Soha. -
#8802 Huhh. Érdekes végkifejlete lett ennek a versenynek, kár hogy nem tudtam tegnap nézni, meg ma se tudom. :( Azért szurkolok EG-nek vagy Fnatic-nak, hogy megnyerjék, de szép volt ahogy aAa is fordított a TSM ellen, az jó meccs lehetett. Győzzön a jobbik. :D -
vajo #8801 Új pálya mikor jön??? -
B52Yami #8800 Az a para, hogy belépsz 50 perc után, játszol egyet és a meccs végén kidob cliens errorral...várhatsz ismét 50 percet!!! -
#8799 -
#8798 Elszóltam magam..kidobott :D:D -
#8797 Engem most simán beengedett.. -
Neoncsoves #8796 miko lesznek már működőképesek a szerverek? ja hogy mindenki nyáriszüneten van oszt nem bírják a szerverek
de azért cuki, belépnék és Over9000 és kiírja a fél óra várakozási időt hogy belépjek és még az se garancia arra hogy nem dob ki játék közben -
#8795 Na jól kezdődik napok, végre egy jó hír -
B52Yami #8794 Én tegnap reggel 11től próbáltam belépni, délután 6kor sikerült egy 4v5-öt nyerni xD Fantasztikus... annyira vágyom rá, hogy, ha rányomok a parancsikonra, akkor rá 5másodpercre a play gomra is rá tudjak,valamint mind a 10 ember connected... vennék érte még RP-t is, ha így lenne. :D -
#8793 Én már csak a 150 IP bónuszért járok be, amíg ilyen fos. -
#8792 Na sikerült egyet játszanom, természetesen az se európai szerveren. -
#8791 4 napja nem játszottam... előtte is alig. Amíg nem csinálják meg, addig nem is fogok. -
#8790 Ne RP-t osztogassanak, hanem vegyenek még 1-2 szervergépet meg sávszélt...
Mindegy, ha 30 percen belül nem enged be a játék, akkor azt a napot (is) kiihagyom, van más is, amivel tudok játszani. -
#8789 Ennyi? Két napon keresztül nem lehetett belépni, a szerver is hónapok óta szar, és nem csinálnak semmit? Hát ez remek. IP/XP boost meg senkinek se kell, adjanak RP-t vagy csinálják meg a szervert már... -
gtronic #8788 Remélem, mert most télleg nagyon felidegesített ;{