53877
-
#8787 Nem hiszem hogy bannolnak, ha látszik hogy a szerver lehalása alatt léptél ki, ráadásul ott a chatlog is hogy nem szándékos leave volt. -
gtronic #8786 Na mondom este 3, bele kezdek egy játékba, egy hét után először,pingem 500, folyamatosan, mondom reconnectelek, és aztán megjavul, közölve csapatársaimmal, exitelek, ledob a launcher, erre a server UNAV. patchelnek.
( találják már ki mikor akarnak patchelni és egy rohadt FIX NAPOT mikor lesz várható általában azt cső, nyomorék retard szarok esküszöm)
Szerintem én most fejeztem be ezt a szutykot.
1: 3 bannom szóval, bannolhatnak a saját elcseszett hibájukból.
2: csapatársaim így számíthatnak rám, saját magamat is leégetem.
MÉG1X hatalmas gratula a riotnak hogy összehoztak egy ekkora szart, és nem kell a szaros rpjük, se a szaros ip boostjuk dugják fel, nekem egy rendes szerver kell, amin bírok játszani egy minimum 40 perces játékot.
I enjoy your retreat offered by the server sucks options. OUT ! -
#8785 Persze. Nem olyan nehéz mint amilyennek látszik, csak oda kell ifgyelni meg ismerkedj először custom gamebe vele. :D -
Forcee #8784 glyphek nélkül lehet jungelezni nunuval( vagy akármivel)? -
#8783 ezen meg nagyon jót nevettem :D -
#8782 minek válasszanak tier 2, tier 3-as championoket ha tudnak tier 1est is?
pl udyr az egyik leggyengébb junglernek számít jelenleg, morganánál meg rengeteg jobb mage van -
zorovpeter #8781 Ki az aki tudott játszani az elmúlt napokban és mi volt a trükkje? -
#8780 lol -
#8779 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1242418833&no=8355]#8355[/URL] -
ronesz #8778 szerintem a te elod kimondottan magas lehet a hozzászólásodból ítélve. -
#8777 Szerintem nem ennyire egyszerű a dolog, élő példa Blitz, ahogy irtam is, de ott volt Akali is az egyik meccsen és nem volt rossz. Mordekaiserrel is irtott a Xanos csávó a TSM ellen, mégse került szóba más csapatoknál.
Hogy nem visznek papir melee carryt az érthető, de nem fér be egy Morgana, Rammus, Shen, jungle Udyr? -
#8776 ha te is ott lennél, és küzdenél a fődíjért te is a legerősebb/leghasználhatóbb karaktereket választanád! -
#8775 Mert kb. annyi a használható az összes közül, viccet félretéve (legalábbis ezen a szinten) -
#8774 Én csak ezt nem értem miért kell mindig ugyanazt a 15-20 hőst nézni, ma került először elő Blitzcrank pl. és rohadt jól nyomta, szal egyáltalán nem használhatatlan a többi hős sem (pár kivételtől eltekintve). -
#8773 Shiusei Gragas OP -
#8772 LOL. EG-s srác tesója TSM-es :D -
#8771 Minden csapatban van egy ázsiai legalább. -
#8770 semmi köze nincs a riot szervereinek az owned.tv streamhez -
#8769 Azért megnézném hányan néznék hogyha menne a szerver. -
#8768 Azért 200 ezer néző kiszolgálásához, méghozzá HD-ban biztos szükség van pár szerverre. -
#8767 Igen, én is innen néztem, köszi, ha újraindítom akkor jól megy. Remélem amúgy ennek a Dreamhacknek hamar vége, mert van egy érzésem hogy szándékosan nem mennek a szerverek... -
#8766 Legalább annak a srácnak a csapata nyer, aki megmondta konkrétan a riportercsajnak hogy az EU szerverek failelnek állandóan
Hajrá Fnatic! -
#8765 nem gondoltam volna hogy az EG elbukja ezt -
#8764 Hmm... régen nekem is csinált ilyet. Indítsd újra.
Jelenleg nekem tökéletesen megy innen -
#8763 úgy szaggat a stream, hogy nézhetetlen... csak a hang jön át jól -
Luciferke #8762 kb a queue is így nő! :D
Jól csinálják, nemtudsz játszani, kénytelen vagy nézni :D -
#8761 DAT Alistar. -
#8760 Ahogy nő, egyre stabilabb a stream -
#8759 jo nem kell visitani -
#8758 200000!!! -
#8757 197000 -
#8756 193000 :D -
#8755 HAHA Alistar is OP! :D -
Fletley9 #8754 szvsz ez a meccs nem Vayne-n ált vagy bukott szinte csak feedelt sőt....arról a csodálatos flashról nemis beszélve ahol szépen megöngyilkolta magát -
B52Yami #8753 EG-ben kik vannak? -
#8752 Elvileg Vayne DC-zett, de ezt nem vették észre, és így folytatták a játékot. Sokan azt írják, hogy emiatt veszített az EG. -
#8751 EG Surrender -
#8750 Mi lett az eredmény most? -
#8749 Akkor bocsi, én a hivatalos oldalon nézem Itt most nincs probléma -
#8748 Semmi... nem tudom mi van :s Na mindegy, borderlandsezek addig.