53877
-
#8867 Első meccs (emlékeim szerint) ahol Teemo van, ráadásul vezet 1-0ra a TSM. SZVSZ ez trollkodás -
#8866 RainMan USA rank 1 volt, amit kb only teemoval hozott össze. De biztos trollkodik igen -
#8865 Amúgy nem tudom feltűnt-e de rengetegszer bannolták vladot + vaynet. Jarvan is népszerű, viszont egy stealthes (eve,shaco,twitch) sincsen, ami érthető. Remélem a DH végén lesznek ilyen pick/ban statisztikák -
#8864 rainman az egyik legjobb teemo a világon, nem lesz vele baj, viszont ugy érzem megint outpickelték epiket, nem értem mért erőltetik doublelift supportját, jó janna, de jobban járnának ha mondjuk blitzzel v vmi más erős champpel lenne -
#8863 Micsoda trollkodás ez a Teemo pick. Remélem nem szívják meg -
#8862 wooow teemo rainman kemény lesz :O -
#8861 És megint nunu..... -
#8860 Mint ahogy most is. De basszus ott van poppy is...az kiszedi az anyjukat is a hátuk mögül :D -
#8859 -
#8858 nem hiszem hogy a jelenlegi meccsre gondolt, itt mivel teli voltak feedelve bárkit szétkapnak két sec alatt, de ne gondold hogy egyébként egyenlő killekkel ez olyan simán menne -
#8857 Csókolom akali bannolva volt. -
B52Yami #8856 Ilyenkor nem értem, hogy miért nem választanak egy akalit? Azzal a legkönnyebb bemenni a frontvonal mögé pl corky-t kiszedni. És annak is van "AOE" lassítása :D -
B52Yami #8855 Ok, hogy lassít, de kb 2 sec alatt lekapták... mit lassítasz annyi idő alatt? :D -
B52Yami #8854 Ok, kiválasztja a nunu-t, nincs semmi odabaszós cc-je, mf-et ww simán szétszedi, anélkül, hogy pl nunu, (ha tanknak szánták) bármit is tudna tenni. MF WW és JARVAN ellen? azt sem igazán értem. pikk-pakk rajta vannak és semmit nem tud vele kezdeni. -
B52Yami #8853 Nunu-t én sem értem, egyszerűen nem tud annyi resistet felépíteni a jungelből és a gold itemekből, amivel counterelni lehetne a szuper farmolt carry-ket. Simán lefocusálják... ami alap lenne nunun, a banshe, hogy legalább kis esélye legyen az ultit végignyomni...csak kb a 25percben tudja kihozni. -
FreddyHawk #8852 Nem igazán az a lényege Nununek hogy mekkorát sebez az ultijával. Egyrészt nagyon csúnya jungler / counter jungler, másrészt meg a lassítás a lényege, amit csinál az ultijának kasztolása közben, ha sebez is az már csak hab a tortán.
-
#8851 nunu nagyon hasznos, nem azzal volt a baj, kevés hard cc-jük volt és mondjuk két ad carry felesleges volt, de remélem kövi game jobb lesz :) -
#8850 Köszönöm! -
#8849 Lap közép/alja -
#8848 http://season-one-championship.eu.leagueoflegends.com/ -
#8847 Tegnap pont egy nunu szopatott be minket mert tanky volt és szimplán befutott közénk. Elég idegesítő.
Btw ágrajzot tud vki linkelni? Döntő mikor lesz? (kicsit lemaradtam sry) -
#8846 Azt nem értem, ha minden a cc skillekről szól ezen a szinten, akkor miért hozna bárki is nunu-t vagy miss fortune-t? -
#8845 Nem értem miért erőltetik Nunut, emlékszik valaki mikor sikerült utoljára egy normális ultit nyomnia? Vagy teamfightban hasznosnak lennie? -
#8844 szegény Epiknek sokkal rosszab most a team compja :( -
#8843 - Nekem soha nem volt még DC-m viszont rendszeresen kiesnek itt-ott a playerek. Ez teljesen elbassza a játékot. Meg amikor egy egy nagyobb Lv30-as 1000+ Wins-vel besunyiskodik lv10-eskhez, na az is gyönyörű.
havonta új champ helyet oldják meg a Dc-t, legyenek új Mapok, meg esetleg.. esetleg az "OVER 9000" sorban állást.
-
#8842 A gépre fogják, hogy DC :D ROSSZ GÉP!!! ROSSZ GÉP!!! -
B52Yami #8841 Menj a faszomba, milyen gépeket használnak ott, hogy folyamatosan ledöglenek, az én 7 éves gépemen nem volt ennyi DC :D -
#8840 keresd meg a championship oldalán -
#8839 Ez már komikus -
zorovpeter #8838 Na azért a mostani meccs nem volt semmi. 3v5-el kezdtünk, fel akarták adni a társak, mondom nehogy, 3 solo lanezzünk és valahogy kihuzzuk. Erre lvl 10 környékén becsatlakozott a lvl 1 Master Yi. Valahogy mindig belasthitelte a killeket, felfejlődött és valami 60-16 kill arányban nyertünk. Miss fortune- 14-0-16 voltam. -
B52Yami #8837 Valahol replay? :) -
#8836 GP az volt CLG v gamedde meccsen, és clg meg is nyerte vele, jungle gp volt -
#8835 Megint Alienware fail? -
B52Yami #8834 Ledobnának pár wardot azt 1 stun az egész :) -
#8833 Jó igazából mindegy, dreamhacken látjuk hogy mik azok amik használhatóak. Érdekes 1 Twitchet se láttam, pedig kedvencem :D -
B52Yami #8832 Főleg így hogy az átmérőjét is nerfelték... -
#8831 Ultija se nagyon, rengetegszer futok át rajta úgy, hogy 1szer se talál el. -
B52Yami #8830 jaj, nem mondod... :D viccből írtam, de a low hp build függő... -
#8829 GP temfight használhatatlan...ultija ér valamit, meg talán a Q-ja, de a low hp miatt hamar meghal -
B52Yami #8828 GP-t, vagy sivirt akarok látni :D