53877
0MWkPbn.jpg
  • Különc
    Első meccs (emlékeim szerint) ahol Teemo van, ráadásul vezet 1-0ra a TSM. SZVSZ ez trollkodás
  • RedDevilsza
    RainMan USA rank 1 volt, amit kb only teemoval hozott össze. De biztos trollkodik igen
  • Czdano
    Amúgy nem tudom feltűnt-e de rengetegszer bannolták vladot + vaynet. Jarvan is népszerű, viszont egy stealthes (eve,shaco,twitch) sincsen, ami érthető. Remélem a DH végén lesznek ilyen pick/ban statisztikák
  • ronihun
    rainman az egyik legjobb teemo a világon, nem lesz vele baj, viszont ugy érzem megint outpickelték epiket, nem értem mért erőltetik doublelift supportját, jó janna, de jobban járnának ha mondjuk blitzzel v vmi más erős champpel lenne
  • Különc
    Micsoda trollkodás ez a Teemo pick. Remélem nem szívják meg
  • ronihun
    wooow teemo rainman kemény lesz :O
  • Czdano
    És megint nunu.....
  • Czdano
    Mint ahogy most is. De basszus ott van poppy is...az kiszedi az anyjukat is a hátuk mögül :D
  • ronihun
  • ronihun
    nem hiszem hogy a jelenlegi meccsre gondolt, itt mivel teli voltak feedelve bárkit szétkapnak két sec alatt, de ne gondold hogy egyébként egyenlő killekkel ez olyan simán menne
  • Fpocok
    Csókolom akali bannolva volt.
  • B52Yami
    Ilyenkor nem értem, hogy miért nem választanak egy akalit? Azzal a legkönnyebb bemenni a frontvonal mögé pl corky-t kiszedni. És annak is van "AOE" lassítása :D
  • B52Yami
    Ok, hogy lassít, de kb 2 sec alatt lekapták... mit lassítasz annyi idő alatt? :D
  • B52Yami
    Ok, kiválasztja a nunu-t, nincs semmi odabaszós cc-je, mf-et ww simán szétszedi, anélkül, hogy pl nunu, (ha tanknak szánták) bármit is tudna tenni. MF WW és JARVAN ellen? azt sem igazán értem. pikk-pakk rajta vannak és semmit nem tud vele kezdeni.
  • B52Yami
    Nunu-t én sem értem, egyszerűen nem tud annyi resistet felépíteni a jungelből és a gold itemekből, amivel counterelni lehetne a szuper farmolt carry-ket. Simán lefocusálják... ami alap lenne nunun, a banshe, hogy legalább kis esélye legyen az ultit végignyomni...csak kb a 25percben tudja kihozni.
  • FreddyHawk
    Nem igazán az a lényege Nununek hogy mekkorát sebez az ultijával. Egyrészt nagyon csúnya jungler / counter jungler, másrészt meg a lassítás a lényege, amit csinál az ultijának kasztolása közben, ha sebez is az már csak hab a tortán.
  • ronihun
    nunu nagyon hasznos, nem azzal volt a baj, kevés hard cc-jük volt és mondjuk két ad carry felesleges volt, de remélem kövi game jobb lesz :)
  • Czdano
    Köszönöm!
  • Különc
    Lap közép/alja
  • nonicks
    http://season-one-championship.eu.leagueoflegends.com/
  • Czdano
    Tegnap pont egy nunu szopatott be minket mert tanky volt és szimplán befutott közénk. Elég idegesítő.

Btw ágrajzot tud vki linkelni? Döntő mikor lesz? (kicsit lemaradtam sry)
  • BEAST #8846
    Azt nem értem, ha minden a cc skillekről szól ezen a szinten, akkor miért hozna bárki is nunu-t vagy miss fortune-t?
  • Különc
    Nem értem miért erőltetik Nunut, emlékszik valaki mikor sikerült utoljára egy normális ultit nyomnia? Vagy teamfightban hasznosnak lennie?
  • ronihun
    szegény Epiknek sokkal rosszab most a team compja :(
  • Moyko
    - Nekem soha nem volt még DC-m viszont rendszeresen kiesnek itt-ott a playerek. Ez teljesen elbassza a játékot. Meg amikor egy egy nagyobb Lv30-as 1000+ Wins-vel besunyiskodik lv10-eskhez, na az is gyönyörű.

havonta új champ helyet oldják meg a Dc-t, legyenek új Mapok, meg esetleg.. esetleg az "OVER 9000" sorban állást.
  • Fpocok
    A gépre fogják, hogy DC :D ROSSZ GÉP!!! ROSSZ GÉP!!!
  • B52Yami
    Menj a faszomba, milyen gépeket használnak ott, hogy folyamatosan ledöglenek, az én 7 éves gépemen nem volt ennyi DC :D
  • ronihun
    keresd meg a championship oldalán
  • Különc
    Ez már komikus
  • zorovpeter
    Na azért a mostani meccs nem volt semmi. 3v5-el kezdtünk, fel akarták adni a társak, mondom nehogy, 3 solo lanezzünk és valahogy kihuzzuk. Erre lvl 10 környékén becsatlakozott a lvl 1 Master Yi. Valahogy mindig belasthitelte a killeket, felfejlődött és valami 60-16 kill arányban nyertünk. Miss fortune- 14-0-16 voltam.
  • B52Yami
    Valahol replay? :)
  • ronihun
    GP az volt CLG v gamedde meccsen, és clg meg is nyerte vele, jungle gp volt
  • Különc
    Megint Alienware fail?
  • B52Yami
    Ledobnának pár wardot azt 1 stun az egész :)
  • CharrDen
    Jó igazából mindegy, dreamhacken látjuk hogy mik azok amik használhatóak. Érdekes 1 Twitchet se láttam, pedig kedvencem :D
  • B52Yami
    Főleg így hogy az átmérőjét is nerfelték...
  • CharrDen
    Ultija se nagyon, rengetegszer futok át rajta úgy, hogy 1szer se talál el.
  • B52Yami
    jaj, nem mondod... :D viccből írtam, de a low hp build függő...
  • nonicks
    GP temfight használhatatlan...ultija ér valamit, meg talán a Q-ja, de a low hp miatt hamar meghal
  • B52Yami
    GP-t, vagy sivirt akarok látni :D