377
-
#56 Aranyba ment és 1 héttel korábban jön! -
#55 A fejlesztőknek szándékosan ez volt a céljuk, már ami a kamerázásokat illeti. Szertenének átadni egy ún. kínai (shanghaji) noir hangulatot ezzel. -
Leky #54 Teljes mértékben egyetértek veled. A második rész demóját végignyomva nekem nem jött be annyira mint az első rész. És hát a grafika? Nekem olyannak tűnt mintha kézi kamerán keresztül látnám a dolgokat. Miért kell ilyen effekt legyen olyan mint az első rész. -
#53 Kane & Lynch 2: Dog Days - Demo für PC geplant -
#52 kicsit Stranglehold-os érzésem volt az elején, de attól azért jobb.
csak arra emlékeztet így hirtelen. -
#51 én nemtuom de komolyan a lövöldözös része a fedezékharcon alapszik, viszont nagyon jól meg van tervezve a pálya, és rengeteg lehetőség van oszlopok, fából dákolt bódék, meg táblák....stb. (sok rombolható ezek közül)
még amikor mész a forgalmas utcán, lehet látni pédául kis apróságként, hogy forog a szellőző, és fújja a 2 szál ien papircsikot, ami rá van lógatva....az étteremben ha meglövöd a redőnyt, akkor az fizikailag ugy beleng, ahhogy kell.
akkor a járművek az utcán már-már túlságossan is csillognak, mint a tócsák, a fémes részek, meg minden.
a karakterek ruhája jol meg van oldva, még ha nem is überfazsa kidolgozás, de a ruhán a gyűrődések is látszódna...
fegyverek jók, hang és kinézet szerintem rendben van, bár ennyi fegyóval még nem lőttem élőben.
a multi része nekem új, de mindenképpen ötletes, bár nem ismerem az első részt nagyon, mert nem nyomtam sokat, lehet ott is ien multi van.
itt amit én nyomtam, van 8-12 emberes pl és van 2 csapat.
elsők a rablók, akik egy kisebb utcán kell végigmenniük, a mélygarázson keresztül a furgonig, hogy elmeneküljenek...
és van még1 csapat, ők a rendőrök. nekeik meg meg kell akadályozniuk, hogy bárkiis célhoz érjen.
én volt hogy rabló ként meghaltam és 1 élet erejéig átdobott a rendőrökhöz, ott is meghaltam és akkor már csak spectrator voltam...:)
igéretes lesz ez a rész, majd megnézzük hogy a full játék is ien lesz végig, vagy nem...egyenlőre okés a játék. -
#50 igaz, nekem is így visszaemlékezve csak a dzsungeles rész előtti dolgok jönnek elő:) -
#49 Az volt ott elvileg a probléma, hogy egyes kritikusokat lefizettek, ezt a többi megtudta, és csak azért is lehúzta.
-------------------------------------------------
Nálam az első rész:
Első fele: 10/10
Második fele: 5/10
Azt a Dzsungeles, polgárháborús rész nagyon elbaszták.
A játék első fele -köszönhetően az akció filmes jeleneteknek, Lynch karakterének és a folyamatos párbeszédek miatt- a kisebb hibák és a grafika ellenére is nekem akkora 10* mint a fene.
Egyszerűen nem értem miért kellet a játék felénél az a váltás. Minden ami jó volt az eltűnt, és maradt egy közepes háborús játék. -
#48 lehetne lassabb a mozgás, akkor brutál lenne, így sem rossz :p -
#47 én az első rész negatív kritikáit sem értettem, azt is imádtam:D hát akkor ez milyen lesz -
#46 olvastam külföldi kommenteket, és kurvasokan írták, hogy megveszik majd a játékot, mert nagyon tetszik nekik a demo végett.
szerintem ebből is kurvasokat eladnak majd. lehet kategóriájában a legjobb lesz egy iedeig. egész a max payne 3-ig...:) -
#45 ird ki ujrairható dvd-re, vagy pendrive...:) -
#44 Még nem néztem meg, pár gémet le kéne töröljek, ami fel van másolva :D -
#43 nah megnéztem a demo-t...engem meggyőzött az első részből csak 5 percet nyomtam, de ez mérföldekkel igényesebbnek tűnik, legalábbis kurvajó a város, az irányitás az AI...meg minden pl...kint az utca, tele van emberekkel, meg járművekkel...
tele van élettel az egész nem olyan kihalt izé, mint a llegtöbb shooter...én asszem megveszem.
Még holnap megnézem jobban a single-t a demo-ba, meg a multi részére is kiváncsi lennék.
lehet addig letöltöm az első részt, és elkezdem játszani.
már csak egy jó kis történet kell és király gém elébe nézünk...:)
tisztára mint egy akciófilm.
Logan te nézted már? :D -
strebacom #42 Demo game Play.... -
#41 Nem, Xbox exkluzív állítólag -
strebacom #40 Boxra már van demo, PC-re lesz e ???
-
#39 Nekem nincs közöm egyik oldalhoz sem.Én mindenhonnan linkelgetek és egyikhez sincs közöm.Tehát semmi érdekem nincs reklámozni őket.
Tényt meg már tudtuk hisz alig pár hozzászólással előtted írták!
-
#38 Te ezek szerint a gamestart és a worthplayinget is reklámozod????
Egy Tényt linkeltem be, ember. -
#37 ettől még remélem pc-n most is lesz osztott képernyős coop mod mert ha nem akkor menjenek a fenébe... -
#36 #31?
Ja hogy még reklámozni kell az oldalt.Így értem már! -
#35 Hivatalos: PC-n Steames lesz a gamma -
#34 -
#33 Hál' Istennek! -
#32 Pff -
#31 Steamworksöt fog használni a játék a games for windows fos helyett -
#30 E3 Trailerek
(Shanghai Streets Gameplay,Restaurant Shootout Gameplay) -
#29 Worthplaying előzetes! -
#28 E3 2010: Exclusive She'd Better Be Worth it Trailer -
#27 Shows Off Cops & Robbers Mode - New Screens & Trailer -