377
  • grebber
    Aranyba ment és 1 héttel korábban jön!
  • Prince23
    A fejlesztőknek szándékosan ez volt a céljuk, már ami a kamerázásokat illeti. Szertenének átadni egy ún. kínai (shanghaji) noir hangulatot ezzel.
  • Leky
    Teljes mértékben egyetértek veled. A második rész demóját végignyomva nekem nem jött be annyira mint az első rész. És hát a grafika? Nekem olyannak tűnt mintha kézi kamerán keresztül látnám a dolgokat. Miért kell ilyen effekt legyen olyan mint az első rész.
  • grebber
    Kane & Lynch 2: Dog Days - Demo für PC geplant
  • DarkSector
    kicsit Stranglehold-os érzésem volt az elején, de attól azért jobb.
    csak arra emlékeztet így hirtelen.
  • DarkSector
    én nemtuom de komolyan a lövöldözös része a fedezékharcon alapszik, viszont nagyon jól meg van tervezve a pálya, és rengeteg lehetőség van oszlopok, fából dákolt bódék, meg táblák....stb. (sok rombolható ezek közül)

még amikor mész a forgalmas utcán, lehet látni pédául kis apróságként, hogy forog a szellőző, és fújja a 2 szál ien papircsikot, ami rá van lógatva....az étteremben ha meglövöd a redőnyt, akkor az fizikailag ugy beleng, ahhogy kell.
    akkor a járművek az utcán már-már túlságossan is csillognak, mint a tócsák, a fémes részek, meg minden.
    a karakterek ruhája jol meg van oldva, még ha nem is überfazsa kidolgozás, de a ruhán a gyűrődések is látszódna...
    fegyverek jók, hang és kinézet szerintem rendben van, bár ennyi fegyóval még nem lőttem élőben.

a multi része nekem új, de mindenképpen ötletes, bár nem ismerem az első részt nagyon, mert nem nyomtam sokat, lehet ott is ien multi van.
    itt amit én nyomtam, van 8-12 emberes pl és van 2 csapat.
    elsők a rablók, akik egy kisebb utcán kell végigmenniük, a mélygarázson keresztül a furgonig, hogy elmeneküljenek...
    és van még1 csapat, ők a rendőrök. nekeik meg meg kell akadályozniuk, hogy bárkiis célhoz érjen.
    én volt hogy rabló ként meghaltam és 1 élet erejéig átdobott a rendőrökhöz, ott is meghaltam és akkor már csak spectrator voltam...:)

igéretes lesz ez a rész, majd megnézzük hogy a full játék is ien lesz végig, vagy nem...egyenlőre okés a játék.
  • Rage47
    igaz, nekem is így visszaemlékezve csak a dzsungeles rész előtti dolgok jönnek elő:)
  • Blacksheep333
    Az volt ott elvileg a probléma, hogy egyes kritikusokat lefizettek, ezt a többi megtudta, és csak azért is lehúzta.

-------------------------------------------------

Nálam az első rész:
    Első fele: 10/10
    Második fele: 5/10
    Azt a Dzsungeles, polgárháborús rész nagyon elbaszták.

A játék első fele -köszönhetően az akció filmes jeleneteknek, Lynch karakterének és a folyamatos párbeszédek miatt- a kisebb hibák és a grafika ellenére is nekem akkora 10* mint a fene.
    Egyszerűen nem értem miért kellet a játék felénél az a váltás. Minden ami jó volt az eltűnt, és maradt egy közepes háborús játék.
  • Rage47
    lehetne lassabb a mozgás, akkor brutál lenne, így sem rossz :p
  • Rage47
    én az első rész negatív kritikáit sem értettem, azt is imádtam:D hát akkor ez milyen lesz
  • DarkSector
    olvastam külföldi kommenteket, és kurvasokan írták, hogy megveszik majd a játékot, mert nagyon tetszik nekik a demo végett.
    szerintem ebből is kurvasokat eladnak majd. lehet kategóriájában a legjobb lesz egy iedeig. egész a max payne 3-ig...:)
  • DarkSector
    ird ki ujrairható dvd-re, vagy pendrive...:)
  • Prince23
    Még nem néztem meg, pár gémet le kéne töröljek, ami fel van másolva :D
  • DarkSector
    nah megnéztem a demo-t...engem meggyőzött az első részből csak 5 percet nyomtam, de ez mérföldekkel igényesebbnek tűnik, legalábbis kurvajó a város, az irányitás az AI...meg minden pl...kint az utca, tele van emberekkel, meg járművekkel...

tele van élettel az egész nem olyan kihalt izé, mint a llegtöbb shooter...én asszem megveszem.
    Még holnap megnézem jobban a single-t a demo-ba, meg a multi részére is kiváncsi lennék.
    lehet addig letöltöm az első részt, és elkezdem játszani.

már csak egy jó kis történet kell és király gém elébe nézünk...:)
    tisztára mint egy akciófilm.

Logan te nézted már? :D
  • strebacom
    Demo game Play....
  • Prince23
    Nem, Xbox exkluzív állítólag
  • strebacom
    Boxra már van demo, PC-re lesz e ???
  • grebber
    Nekem nincs közöm egyik oldalhoz sem.Én mindenhonnan linkelgetek és egyikhez sincs közöm.Tehát semmi érdekem nincs reklámozni őket.
    Tényt meg már tudtuk hisz alig pár hozzászólással előtted írták!
  • Prince23
    Te ezek szerint a gamestart és a worthplayinget is reklámozod????

Egy Tényt linkeltem be, ember.
  • Bence94
    ettől még remélem pc-n most is lesz osztott képernyős coop mod mert ha nem akkor menjenek a fenébe...
  • grebber
    #31?

Ja hogy még reklámozni kell az oldalt.Így értem már!
  • Prince23
    Hivatalos: PC-n Steames lesz a gamma
  • Prince23
  • Blacksheep333
    Hál' Istennek!
  • Prince23
    Pff
  • FSpofon
    Steamworksöt fog használni a játék a games for windows fos helyett
  • grebber
    E3 Trailerek

(Shanghai Streets Gameplay,Restaurant Shootout Gameplay)
  • grebber
    Worthplaying előzetes!
  • grebber
    E3 2010: Exclusive She'd Better Be Worth it Trailer
  • grebber
    Shows Off Cops & Robbers Mode - New Screens & Trailer
  • Prince23
    Cop trailer
  • grebber
    Fragile Alliance Interview és Fragile Alliance Mode Trailerek
  • Prince23
    Képek